Slm kızlar nasılsınızz
burcuuuu
2gün olmuş girmemişin
umarım sende zeynomuzda iyidirr
yoklugun fark ediliyor kuzummm,
ecrin
dr.unuz ne dedi
kaç kilo olmuş çagan paşa boyu nasıll gelişimi iyimiymişş
canım sen artık sadece süt veriyosun dimi
çizelgemi ben görüyorumm sana neden gözükmüyorr????
kızlar ben geldim yarın anlatırım detaylı eşimle kavga etmiştim(evi terkettimmm annemdeydimm ama şimdi evdeyim..
denizcim msj şimdi gördüm teli sessize alp kaldırmıştımm şimdi yazamıyorum tam yarın anlatırım:))
kızlar ben geldim yarın anlatırım detaylı eşimle kavga etmiştim(evi terkettimmm annemdeydimm ama şimdi evdeyim..
denizcim msj şimdi gördüm teli sessize alp kaldırmıştımm şimdi yazamıyorum tam yarın anlatırım:))
Maşallahhhcnm bende burcunun dr.una başaladım ilk gittimm gelişimi çok güzel iri bir bebk dedii ayda 1 kilosunu almışş güzel 7 olmuşuz boyuda 62cm ama az grip gibiyiz zor nefes alıyoruz ama içerde bişşey yok şükür şu anda temiz dedi sadece burun spreyii verdi ama ben dr unn anlattıklarından rotanın çok gerekli olmadığına karar verdim vee yaptırmadımm umarıım doğru bi karar vermişimdirr.evet cnm ben sadece anne sütü veriyorummm zaten hiç mama vermedim cnöm ben şimdiye kadar. senin prensestenn ne hbrr nasıll keyiflerrr. seninki kaç kilo cnm ayda ortalama ne kadar alıyorr?
şimdi gözüküyorr cnmm ..
zambak burcu nerelerdesiniz yaa uff çok sıkıcı oldu bu topikk burcucuumm bugün kaç kere girip baktım ama gelmemimişinn umarımm herşey yolundadırrrr cnm sağlığınızın ii olduğunıu bildiğim için içim rahatt umarım eşinlede barışmışındırrrrr bu topiğin sensiz tadıı yokkkk..
cnm bende burcunun dr.una başaladım ilk gittimm gelişimi çok güzel iri bir bebk dedii ayda 1 kilosunu almışş güzel 7 olmuşuz boyuda 62cm ama az grip gibiyiz zor nefes alıyoruz ama içerde bişşey yok şükür şu anda temiz dedi sadece burun spreyii verdi ama ben dr unn anlattıklarından rotanın çok gerekli olmadığına karar verdim vee yaptırmadımm umarıım doğru bi karar vermişimdirr.evet cnm ben sadece anne sütü veriyorummm zaten hiç mama vermedim cnöm ben şimdiye kadar. senin prensestenn ne hbrr nasıll keyiflerrr. seninki kaç kilo cnm ayda ortalama ne kadar alıyorr?
şimdi gözüküyorr cnmm ..
Maşallahhhallah nazarlardan saklasın
canım rota ile ilgili neler anlattı dr.un anlatırmısın?
gribide ilerlemeden geçer inşallahh
canım geçen ay 850gr almış sadece anne sütüyle
ilk ay mama takviyesi ile 1buçuk kilo almıştı
bakalım buay kaç kilo alacak
sütüm şakır şakır gelmiyor bazen aç kalıyomu diye düşünüyorum
cnm kendii bebeğine yaptırmadığını söyledi ilk başta doğuda askermiydim ne dediii yaptıramadım pahalıydı dediii e di,rek yaptırmadım diyemedii bide geçen sene içinde domuz bişeyii bulunmuş kaldırılmışşş sonra tekrarr çıkmışşşş bide çok nadirde olsa bağırsak düğümlenmesi yapııyomuşşş yaptırmasann sadece ishal olduğunda çabuk getiripp belki bir kaç gün hastanede kalman gerekir dediiii bende bu anlattıklarındannnn yaptırma anladım sen ne anlarsınn?
cnm 850 gr da gayett iyii çok kiloo almasıı çokta güzelll bişeyyy değillllllll sağlıklarıı yerindee olsunn yeterrrrr bende hiç ek mama vermedim bence sende sıonuna kadarrr dirennnnn kilo alımıı az değill maaşşallahh gayet normalll ..
Canım bizim de doktorumuz Özgür Bey ..Bende rotayı yaptırmadım..İnşallah doğru karar vermişizdir...
ahh cnm sorma ben 3.5 aydır kızımın huysuzluğuyla çekiyorum
canı sağolsun yinede bişi diyemem ben çok aradım onu
ayrıca mama konusunda sana katılmıyorum keşke emse kızımda yorulsam
memenin yeri apayrı cnm
şuan belki bunu farketmiyoruz ama ilerde farkedebiliriz
ben çok korkuyorum bağışıklığı güçlü olmazsa diye
ek gıdaya geçince bunları telafi etmeyi düşünüyorum gıdalarla inş iştahlı olurda.
demekki aynı mesajı sende aldınnn özgür bey denn:) inşallahh cnm yaa ..
Burcunun artık merak ediyorum seni alışkın değiliz böle yokluğuna umarım hersey y yolundadir ben bugün özgür beye götürdüm cabanı cokta memnun kaldım tavsiyen için n çok teşekkür ederim gercekten kapışmamı kayıt tutan bayan sordu kimin tavsiyesi diye bu ara kim gelse özgür bey diyo dedi ama biz asiyi yaptırmamaya karar verdik der saygı duydu umarım bende yaptimadigim için pişman olmam iste böle daha yazıdan seyler vardı ama cepten zor oluyor şimdilik bu kadar
cnmm çook üzüldüm yaa
inş sorun kalmamıştır...
bugünde uğramasan inan arayacaktım...
kendini toparla tatlım zeynep için
cnm sen günde 100 120 diyosun ben komple bütün gün bütün gece devamlı mama veriyorumdenizyeli gayet tebi kii mamanın yeri başka ama benim kinin boş olduğunu hissttiğimde zaten yoruluyorum
bebiş memede ama hiç bi ses duymuyorum havadan başka (öle ki farkediyorum gece lıkır lıkır ses gelio ama öğlene doğru boşalıo)
işte o anda hem ben hem o yoruluo bunu sölemek istemiştim,
ben belki senin kadar çok vermiorum günde 100-120 alıo yada almıo onuda zorla vriorum aç kalmasın die, onu bile o kadar vicdan yapıorum ki anlatamam
doktoro da buşekilde söledim kilosu ii dedi (3800 doğdu 6500 şuanda tam 4. aya girmişken) mamayı kessem falan dedim ona sen karar verceksin dedi hisseden sensin,
vermemye karar vermiştim ki dayanımıorum raht uyumuo die (bebeklerde uykuda büyür diyolar biliosun)
cnm yaa artık öyle sudan sebepleri geçeceksin bi kızın var daha temkinli olup en azından alttan alacaksın yumuşadığında git üstünemerhaba kızlar geldim şükür bi problem yok ablamın taşınması falan derken dün halamın torunun doğumgünü falan giremedim.
neyse aramız düzeldi ekmek davasına çıkan tartışma boşanmaya kadar gidiyodu nerdeyse:)) şimdi gülüyorum ama sinir bozucuydu:))
ecrincim demek gittiniz özgür beye oh iyi memnun kalmışsın ben rotayı yaptırdım zaten yaptırmak için gittim adam yok yaptırma deseydide yaptırıcaktım o dereceydi.
deniz kuşum sende uğğramamışsın nasılsın ceyda nasıl oldu antibiyotikten sonra ..şimdi yılbaşı günü meyve suyu vericem mamadan sonra dedi isterse yarım biberon sonra püresi sonrada yoğurt evde yapıcam mamayla tutturması zor sen benden önce başlıycağın için tarifi bekliyorum senden valla..
zambakcım bensizz yapamaz zatenn ama havası binbeşyüzisen nerdesin...
şişşşt bana bak çabuk tıka o kör boğazını ve kiloları vermeye başlaya kızlar ben bu ara çok yemek yeme isteği duyuyorum hatta şuan telde çiğ köfte siparişi verdim bizimkine..şuan kilom aynı ama artar bu gidişle ..yada diyorum yarın adam akıllı diyete başlıyım offff hep aklımda tatlılar ben kiii tatlıdan pek hoşlanmam....acaba hamilemiyimmişin şakası artık spora başlıycamm sizlerde iştah nasıl.
tatlışım şimdi iyiyim çok şükğr..
zeyno uyuyo uyandırıyım diyorum yoksa akşam uyumaz ama bi yanımda bırak diyo
sen ceydanın kıyafetlerini nası yıkıyosun acaba nekadar daha kullanmak lazım özel deterjan ben yumoş koyuyorum yumuşatıcı mavi olandan çok güzel kokuyo alerji falan yapmadı ama doktora sorucaktım unuttum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?