2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

canım ya geç geldik eve ekmek yoktu arabadan tam indik dedim ekmek yok alalım ay çok yorgunum sabah ablana gidersin dedi kahvaltıya bian bana hainmiş gibi geldi ve başladı kavga sabah gitmiş simit poğaça almış kahvaltı hazırlamış inadımdan kalkmadım yemedimde anneme gittim aramadım eve gelmiş gece 12 de ben aradım annmedeyim diye belli olmaz bekler geem olay çıkarır falan diye tırstım sonra öeki gün aradı hadi aşağdayım gel indim bi geldim evi temizlemiş zeynoşun otlarını yaptırmış heryere asmış derken barıştıkama ciddi kavga ettik konu komşuya rezil olmuşumdur heralde:))

kız ben 33 mil leslie yaptım şimdi kanter içinde kaldım tamam bitti başladım artıkk kesin zayflıyorumm...

ya süttenmi yapıcaksın mamadan yapabilirsen öyle yap dedi bizim doktor.

)33 değil tabi 3 ml:))

ohh mis gibi kokmuştur odann varya bana kaka kokusu artık çok güzel geliyo pismiyim nee

ayyy gerçekten inanmıyorum sana bi ekmek yüzündenmi bu kadar tartışma bağrışma gitmelr falan
gerçekten inanmak istemiyorum
3 ml ne yaa onu anlayamadım
valla şu yoğurt işini nasıl yapacam hiç bilmiyorum dr la onu enine boyuna konuşmak istiyorum mama dışı bişiler yesin yaa ne mamadan yok cnm yaa
yaa tabi mis mis sen gel benim kızın kaka kokusunu duy çok acaip.
ama annelik iste tiksinemiyom

ya zaten hep boş sebeplerden çıkmazmı uzadıda uzadı ben bazen tahammül edemiyorum bide bak başıma ne geldi pilav vardı ısıtıyorum buarada mikrodalga kullanmaya başladım inşllh zararı yoktur neyse dedim boğazında kalsın sonra zaten ne yemeği yenmedide öteki gün annemdeyim kız 2 kere ekmek boğazımda kaldı ölüyodum resmen..bende az değlim yani ama resmen ogün gözünün üstünde kaşın var deyip kavga etme modundaydım..

ya bende mama veriyormu sütte ama mama verdiğim için üzülmüyorum allah kısmet etmemiş demekki diyorum şükğr mamalar var hiç üzülmüyorum napıyım elimde olsa vermezmiyim keşke satılsa alsak ..

sen iyice öğren bakalım şimdi önce elma ya da havuç suyu vericem sonra cam rendeyle püresi dedi..sonrada yoğurt kan ilacı verice dedi sağlık ocağı meyva suyuna başla ver sonra ilacı meyva suyuna kat ver dedi tadı köyüymüş pas gibi bütün gün ağzından gitmez dedi..sen nezaman gidiceksin doktoruna.

kız leslie sansone diye bi kadıncağız var ev yürüyüşü yaptırıyo 3 ml 4,5 km 40 dakikada tamamlıyo harika deli terliyosun tamamen karın mide bölgesini çalıştırıyo süper bişey..

buarada sen trakya üni hangi bölüm ben uzunköprü myo pazarlama ama okuldan atıldım (((((((devam mecburiyeti olmasa af la geri dönücektim.

BURCUUU SLMMMM
çok şükür denk geldikk
nasılsınn kuzummm
eşinle barışmana sevindimmm
bazen öyle tahamülsüz oluyoruzkii ne olur azıcık anlamaya çalışsalarrr
neysekii eşin hatasını anlamışş
barışmışsınızz
geçen haftalarda bende kavga ettim 1hafta konuşmadıkkk
ya b adamlarıı anlamakk çok zorrr

afferinn kız sana
biyandan leslie biyandann löp löp çigköftelerii götür bakalımm
ne anladımm bu iştennn

burcucumm hoşgeldin cnmm artık baya endişeelenmeye başlamıştıkkk şükür kiii kavuştukkk ama sana inanmıyorumm yavrum bu sebeptenn bu kadar kavga çıkarılıppn ev terkedilirmii alemsinn valllaa. evet cnm ya senin haznedara geleceğin yok barii kontrolüü denkk getirelimde hastanede tanışalımmm.
valla bilmemm ben özgür beyin konuşmasından gereksiz bi aşıı olduğunu anladımm sen kafayı yaptırıcam die takmışınya ondan anlamamışın bencee.
ya şu demir ilacı dışında bişe kullanuyomusunuz siz bebişlere?

slm ecrinnn
uyanıkmı senin paşaa
canım ben d vitten başka ilaç kullanmıyorum
bu ilaçta 1yaşına kadar kullanılması gerekmiş galiba dimi

slm ecrinnn
uyanıkmı senin paşaa
canım ben d vitten başka ilaç kullanmıyorum
bu ilaçta 1yaşına kadar kullanılması gerekmiş galiba dimi

cnm uyuyordu ama şimdii sesii geliyorrrr ama ellemedim belki devamederrrr.
evet cnm 1 yaşına kadar da şu anda kafamı toparlayamadımmmm sanki özgür beyy bişeye başlıcazmı dedii die hatırlıyorummmm...

afferinn kız sana
biyandan leslie biyandann löp löp çigköftelerii götür bakalımm
ne anladımm bu iştennn

kuzucum götürdüm valla ama spor yaptım ya pişmanlık duymadan yedim..:)))))

ayy çok özledim şimdi ağlıyo valla kuzum ..

ya gerçekten bazen erkeklere tahammül edemiyorum onlarda daha anlayışlı olsalr ama ben cadılıkta sınır tanımıyorum zaten buaralar..

bu ay monovit d 18 aya kadar çok önmeli kullanıcaksın dedi..bu ayda kan ilacı vericekmiş sağlık ocağı...
mantıklı yoğurt yapmak bence 1 bardak sütle mayalanır ne yiycek zaten bebecik:)

cnm uyuyordu ama şimdii sesii geliyorrrr ama ellemedim belki devamederrrr.
evet cnm 1 yaşına kadar da şu anda kafamı toparlayamadımmmm sanki özgür beyy bişeye başlıcazmı dedii die hatırlıyorummmm...

ecriniciimm nasılsınnn..
bana bu ay sonu sağlık ocağı vericek dedi gidicem bakalım ne vericekler..
napıyosun çağancım napıyo öp benim içn ya gerçekten denk getirelimde görüşelim bizi 2 ay sonra çağırdı.sen nezaman gidiceksinn..

varya leslie çok şahane bişey zevkli tabi çağan uyuduğu sürece:))

neyse geldim canım benimm..

ne biliyim ben şartlamıştım ya kendimi yaptırıcam diye adam ne dese yordum yapına..adam bize bıraktı zaten ..dedi aşı koruycak diyede bişey yok aman hayırlısı olsun artıkk..

cnm sağol iyi şükür halamın kzıı geldi kayseriden 2 gündür onunla oturup dedikoduu yapıyoruzz çağan uyuyor biz oturuyoruzz düşünn.
öperim cnm sende cimcimeyi öp benim yerime bize şu zaman gelin demedii valla bilmiyorum yani bidaha ne zman gideceğimiii.
yavrum sende az cadılık yappp zambak sana hak vermiş ama bence sen çok büyütmüşünn kavga mevzzusunu dostt acı söler:)
sağlık ocağı ne vericek yavrumm

canımsın ya yine gittin mecburen ...haklısın ..aslında ben delirmiştim ama o pişman oldu keşke alsaydım demiştir içindenböğğ getirdim resmen oda uyuz uyuz konuştukça dahada sinirlendim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…