cnm sen günde 100 120 diyosun ben komple bütün gün bütün gece devamlı mama veriyorum
sen gelde birde benim vicdanımı gör
ama napayım elden gelen bişi yok...
cnm yaa artık öyle sudan sebepleri geçeceksin bi kızın var daha temkinli olup en azından alttan alacaksın yumuşadığında git üstüne
barışmanıza sevindim gerçekten nede o öyle boşanma falan şakası bile kötü
olay tabi nedir ne değildir bilmem ama boşanmada neyin nesi yaaa
şişşşt bana bak çabuk tıka o kör boğazını ve kiloları vermeye başla
ye ye nereye kadar
çiğ köfte hadi neysede
tatlılar hamur işleri falan azalt
oooo hazırcıya bak yaaa ben yoğurt mayalayacam tarifinide sana verecem avucunu yala şekerim :)))))
hhehe sanki ben çok biliyom nasıl mayalancakta
cuma annem gelecek ondan öğrenecem bende
ben ptesi geçiyorum ek gıdaya 4.ayımızın kontrolü var bakalım dr neler sayacak ver diye
deterjan konuusuna gelince benim aldığım 1 paket sabun tozu daha bitmedi o bitsin elimde bebek deterjanı var yine sıvı onuda kullanırım
ondan sonra sıvımı sabun tozumu karar veririm
ama ben ez az 1 sene devam etmeyi düşünüyorum bebe deterjanı ile yumuşatıcısına.
benim kız altını pisletti oda bile koktu gidip bi yıkim şunu
canım ya geç geldik eve ekmek yoktu arabadan tam indik dedim ekmek yok alalım ay çok yorgunum sabah ablana gidersin dedi kahvaltıya bian bana hainmiş gibi geldi ve başladı kavga sabah gitmiş simit poğaça almış kahvaltı hazırlamış inadımdan kalkmadım yemedimde anneme gittim aramadım eve gelmiş gece 12 de ben aradım annmedeyim diye belli olmaz bekler geem olay çıkarır falan diye tırstım sonra öeki gün aradı hadi aşağdayım gel indim bi geldim evi temizlemiş zeynoşun otlarını yaptırmış heryere asmış derken barıştıkama ciddi kavga ettik konu komşuya rezil olmuşumdur heralde:))
kız ben 33 mil leslie yaptım şimdi kanter içinde kaldım tamam bitti başladım artıkk kesin zayflıyorumm...
ya süttenmi yapıcaksın mamadan yapabilirsen öyle yap dedi bizim doktor.
)33 değil tabi 3 ml:))
ohh mis gibi kokmuştur odann varya bana kaka kokusu artık çok güzel geliyo pismiyim nee
ayyy gerçekten inanmıyorum sana bi ekmek yüzündenmi bu kadar tartışma bağrışma gitmelr falan
gerçekten inanmak istemiyorum
3 ml ne yaa onu anlayamadım
valla şu yoğurt işini nasıl yapacam hiç bilmiyorum dr la onu enine boyuna konuşmak istiyorum mama dışı bişiler yesin yaa ne mamadan yok cnm yaa
yaa tabi mis mis sen gel benim kızın kaka kokusunu duy çok acaip.
ama annelik iste tiksinemiyom
kız leslie sansone diye bi kadıncağız var ev yürüyüşü yaptırıyo 3 ml 4,5 km 40 dakikada tamamlıyo harika deli terliyosun tamamen karın mide bölgesini çalıştırıyo süper bişey..
buarada sen trakya üni hangi bölüm ben uzunköprü myo pazarlama ama okuldan atıldım(((((((devam mecburiyeti olmasa af la geri dönücektim.
bişey sorucamm kızlarr bana gülmeyin ama
bu anne sütünden yogurt yapılırmıkii
:26::26:
afferinn kız sana
biyandan leslie biyandann löp löpçigköftelerii götür bakalımm
ne anladımm bu iştennn
burcucumm hoşgeldin cnmm artık baya endişeelenmeye başlamıştıkkk şükür kiii kavuştukkk ama sana inanmıyorumm yavrum bu sebeptenn bu kadar kavga çıkarılıppn ev terkedilirmii alemsinn valllaa. evet cnm ya senin haznedara geleceğin yok barii kontrolüü denkk getirelimde hastanede tanışalımmm.
valla bilmemm ben özgür beyin konuşmasından gereksiz bi aşıı olduğunu anladımm sen kafayı yaptırıcam die takmışınya ondan anlamamışın bencee.
ya şu demir ilacı dışında bişe kullanuyomusunuz siz bebişlere?
ya leslie ne kızlar benim bu göbekkk ne olucakkkkkkkkk
slm ecrinnn
uyanıkmı senin paşaa
canım ben d vitten başka ilaç kullanmıyorum
bu ilaçta 1yaşına kadar kullanılması gerekmiş galiba dimi
afferinn kız sana
biyandan leslie biyandann löp löpçigköftelerii götür bakalımm
ne anladımm bu iştennn
cnm uyuyordu ama şimdii sesii geliyorrrr ama ellemedim belki devamederrrr.
evet cnm 1 yaşına kadar da şu anda kafamı toparlayamadımmmm sanki özgür beyy bişeye başlıcazmı dedii die hatırlıyorummmm...
burcucumm hoşgeldin cnmm artık baya endişeelenmeye başlamıştıkkk şükür kiii kavuştukkk ama sana inanmıyorumm yavrum bu sebeptenn bu kadar kavga çıkarılıppn ev terkedilirmii alemsinn valllaa. evet cnm ya senin haznedara geleceğin yok barii kontrolüü denkk getirelimde hastanede tanışalımmm.
valla bilmemm ben özgür beyin konuşmasından gereksiz bi aşıı olduğunu anladımm sen kafayı yaptırıcam die takmışınya ondan anlamamışın bencee.
ya şu demir ilacı dışında bişe kullanuyomusunuz siz bebişlere?
cnm sağol iyi şükür halamın kzıı geldi kayseriden 2 gündür onunla oturup dedikoduu yapıyoruzz çağan uyuyor biz oturuyoruzz düşünn.ecriniciimm nasılsınnn..
bana bu ay sonu sağlık ocağı vericek dedi gidicem bakalım ne vericekler..
napıyosun çağancım napıyo öp benim içn ya gerçekten denk getirelimde görüşelim bizi 2 ay sonra çağırdı.sen nezaman gidiceksinn..
varya leslie çok şahane bişey zevkli tabi çağan uyuduğu sürece:))
BURCUUU SLMMMM
çok şükür denk geldikk
nasılsınn kuzummm
eşinle barışmana sevindimmm
bazen öyle tahamülsüz oluyoruzkii ne olur azıcık anlamaya çalışsalarrr
neysekii eşin hatasını anlamışş
barışmışsınızz
geçen haftalarda bende kavga ettim 1hafta konuşmadıkkk
ya b adamlarıı anlamakk çok zorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?