2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

oohh maşallah çağanımaa..ne güzel selam söyle nası tatlı olur o dedikodular şimdi:)

aman geçti zaten lohusalık bunalımına girdim:))))))))))3 ay sonra:))

elifi ara bakalım ne diycek randevu için olmadı 1,5 2 ay sonra al bizi 2 ay sonraya çağırdı..

sağlık ocağı kan ilacı vericek damla yine.öyle dedi özgürcükk:)

evett cnm sorma aslında yatıcaktım ama eşim oruç tutucakmışş ona bi-şeler hazırlıyım diyede bekliyorummmm yokssa gözüm yatakta.
ne lohusalığııı kız çoktan geçtikk odevriii ama valla ufaklıklarr bazenn ölee yoruyokii eşlere çatmak farzz oluyorr:=)
öle yaparım cnmm randevü gününü bildir denk getirelimm..
hıı ben bu hafıza işini ne yapıcam bilmiyorumm.

Slm kızlar, hoşgeldin burcu eşinle aranızın düzelmesine sevindim.Lohusalık 40 günle bitmiyo zaten, hala vücudumuz da ruhumuz da çok hassas ve sevgili eşlerimizin bu anlamasını beklemekten başka çare yok sanırım.

Bu arada herkes ek gıdalardan bahsetmeye başlamış, ben druma sormayı unuttum geçen hafta ama kafam karıştı sizi okuyunca.6 aydan sonra değil mi ek gıda, mama kullananlar mı geçiyo 4 ayda anlamadım. Biz 4 aylık olduk hala anne sütü alıyo biz de mi geçmeliyiz, tercihe mi, bağlı??? çok sordum sanırım.

hehe bak cezanı almışın ekmeğin boğazına dizilmesiyle :)))
ben ptesi gidecem cnm kontrole bakalım bizim dr neler önerecek neler ver diyecek..
bişey sorucamm kızlarr bana gülmeyin ama
bu anne sütünden yogurt yapılırmıkii
:26::26:
bi yerde okumuştum yapılıyo diye ama matrak geçmek amaçlımı yazılmıştır yoksa gerçektenmi bilmiyorum
yurt dışında bi kadın peynir yapmış kendi sütünden yok satmış gazetede okumuştum
6 ay kızımı emzirsem yeterdi ne yoğurtta ne peynirde gözüm yok.
ben kullanmıyorum cnm başka bişi

cnm mama ile beslenen bebişler ek gıdaya geçiyo 4.ayda sen emziriyosan geçmene gerek yok
ama bazı anneler emzirmesine rağmen yinede 2 3 günde bebişlerine ek gıda veriyoki damak tadı oluşsun diye
yoksa 6.ayda daha kendilerini bilmeye başlayıp yemesi gerekeni reddedebiliyomuşlar
istersen sende 2 3 günde bir meyva suyu arada yoğurt başlayabilirsin
ama dr una sorarsan izin vermez

kızlar zeynoyu oto koltuğuna oturttum tv karşısında nihat doğanı syrediyo hayran hayrananam bide konuşuyo nihatla:)))ayy nerelere gideyim bennn:))))

deniz bi sor bakalım sütten yoğurt yapılırmı olmadı bende ararım doktorumu :)

ya hemde nasıl buldum cezamı :)))

benim robotum katı meyve sıkıyo kocama havuç suyu sıkıyodum bi zamanlar kür yapıyoduk:))ama çok büyük robotum mecbur tazede sıkıcam mutfakta yeni bi düzeneme yapıp onu biyerlere koymam lazım.

ya ben o içicek ya 25 gün sonra meyva suyu çok heycanlıyımm ama püre verirken korkarım biraz..

sağol minacım keşke hiç bizim sözümüzden çıkmasalar ne güzel olurdu:)

canım sen anne sütü veriyosan ek gıdaya geçmene gerek yok zaten komşumuza doktoru 1 sene anne sütü dışında bişey vermemiş çocuğun kilo alımı çok güzelmiş flaan diye anlattı.

olsun ben şimdi girdim lohusalığa:))
allah kabul etsin orucunu.
ben mesaj atıyorum sana facede aratırsın zaten çıkınca tanırsın.

kızlar zeynoyu oto koltuğuna oturttum tv karşısında nihat doğanı syrediyo hayran hayrananam bide konuşuyo nihatla:)))ayy nerelere gideyim bennn:))))

annna kız dellendinmi tv yasak bebeklere çabuk al o çocuğu ordan
dr bana 2 yaşına kadar yasak dedi
2 yaşına kadar olmasada 1 yaşına kadar engellesek yeter
ayy ben heyecanla bekliyorum ek gıdaya geçmeyi kızıma değişik değişik şeyler yedirmeyi

napıyım be canım heryerde tv var bas bas bağrıyo tv karşısından aldımmı koyuyorum enazından işimi gücümü yapıyorum ona baksan herşey yasakk..

inşallh zorluk çıkarmazlar ben monoviti kaşıkla veriyorum ilk nefret ediyodu şimdi alıştı zaten tupperın bebk kaşığı var bende onla başlıycam vermeye..

nerdesinizzzz yoksa siz gündüzleri uyuyomusunuzzdermişimm.....üstüme atlarsınız vallaa ben anneme geldim ablamlarda zeynoya bakıyolar sesi geliyo benim cadınınn :))duymamazlıktan geliyorummmmmmmmm

SLM KIZLARR
denizyeli
dedigin haberi bende duymştum
anaaa ne süt var kadında öyle demiştimm hatta bayagı pahalıydı o peynir falan

burcum bizim kızda tv ye bakıyor kucagıma aldıgımda gözler direk tv de
ben daha oturtmuyorum
sen tam oturtmazsın heraldedimi

Çok şükür kızlar ..
Yeniden hamileyim , ne olur dua edin , bu sefer sağlıcakla kucaklamak nasip olsun canlarım..

Bugün tartıldımmm kilom 83 olmuşşş
81 ile hamilelige başlamıştımmm 97 ile bitirmiştimmne varsa okadar yiyecekkk
Neyseee 81 e insemde sonrada normal kilovermeye başlasammm
negüzell olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…