cnm sağol iyi şükür halamın kzıı geldi kayseriden 2 gündür onunla oturup dedikoduu yapıyoruzz çağan uyuyor biz oturuyoruzz düşünn.
öperim cnm sende cimcimeyi öp benim yerime bize şu zaman gelin demedii valla bilmiyorum yani bidaha ne zman gideceğimiii.
yavrum sende az cadılık yappp zambak sana hak vermiş ama bence sen çok büyütmüşünn kavga mevzzusunu dostt acı söler:)
sağlık ocağı ne vericek yavrumm
oohh maşallah çağanımaa..ne güzel selam söyle nası tatlı olur o dedikodular şimdi:)
aman geçti zaten lohusalık bunalımına girdim:))))))))))3 ay sonra:))
elifi ara bakalım ne diycek randevu için olmadı 1,5 2 ay sonra al bizi 2 ay sonraya çağırdı..
sağlık ocağı kan ilacı vericek damla yine.öyle dedi özgürcükk:)
hehe bak cezanı almışın ekmeğin boğazına dizilmesiyle :)))ya zaten hep boş sebeplerden çıkmazmı uzadıda uzadı ben bazen tahammül edemiyorum bide bak başıma ne geldi pilav vardı ısıtıyorum buarada mikrodalga kullanmaya başladım inşllh zararı yoktur neyse dedim boğazında kalsın sonra zaten ne yemeği yenmedide öteki gün annemdeyim kız 2 kere ekmek boğazımda kaldı ölüyodum resmen..bende az değlim yani ama resmen ogün gözünün üstünde kaşın var deyip kavga etme modundaydım..
ya bende mama veriyormu sütte ama mama verdiğim için üzülmüyorum allah kısmet etmemiş demekki diyorum şükğr mamalar var hiç üzülmüyorum napıyım elimde olsa vermezmiyim keşke satılsa alsak ..
sen iyice öğren bakalım şimdi önce elma ya da havuç suyu vericem sonra cam rendeyle püresi dedi..sonrada yoğurt kan ilacı verice dedi sağlık ocağı meyva suyuna başla ver sonra ilacı meyva suyuna kat ver dedi tadı köyüymüş pas gibi bütün gün ağzından gitmez dedi..sen nezaman gidiceksin doktoruna.
bi yerde okumuştum yapılıyo diye ama matrak geçmek amaçlımı yazılmıştır yoksa gerçektenmi bilmiyorumbişey sorucamm kızlarr bana gülmeyin ama
bu anne sütünden yogurt yapılırmıkii
:26::26:
ben kullanmıyorum cnm başka bişiburcucumm hoşgeldin cnmm artık baya endişeelenmeye başlamıştıkkk şükür kiii kavuştukkk ama sana inanmıyorumm yavrum bu sebeptenn bu kadar kavga çıkarılıppn ev terkedilirmii alemsinn valllaa. evet cnm ya senin haznedara geleceğin yok barii kontrolüü denkk getirelimde hastanede tanışalımmm.
valla bilmemm ben özgür beyin konuşmasından gereksiz bi aşıı olduğunu anladımm sen kafayı yaptırıcam die takmışınya ondan anlamamışın bencee.
ya şu demir ilacı dışında bişe kullanuyomusunuz siz bebişlere?
Slm kızlar, hoşgeldin burcu eşinle aranızın düzelmesine sevindim.Lohusalık 40 günle bitmiyo zaten, hala vücudumuz da ruhumuz da çok hassas ve sevgili eşlerimizin bu anlamasını beklemekten başka çare yok sanırım.
Bu arada herkes ek gıdalardan bahsetmeye başlamış, ben druma sormayı unuttum geçen hafta ama kafam karıştı sizi okuyunca.6 aydan sonra değil mi ek gıda, mama kullananlar mı geçiyo 4 ayda anlamadım. Biz 4 aylık olduk hala anne sütü alıyo biz de mi geçmeliyiz, tercihe mi, bağlı??? çok sordum sanırım.
Slm kızlar, hoşgeldin burcu eşinle aranızın düzelmesine sevindim.Lohusalık 40 günle bitmiyo zaten, hala vücudumuz da ruhumuz da çok hassas ve sevgili eşlerimizin bu anlamasını beklemekten başka çare yok sanırım.
Bu arada herkes ek gıdalardan bahsetmeye başlamış, ben druma sormayı unuttum geçen hafta ama kafam karıştı sizi okuyunca.6 aydan sonra değil mi ek gıda, mama kullananlar mı geçiyo 4 ayda anlamadım. Biz 4 aylık olduk hala anne sütü alıyo biz de mi geçmeliyiz, tercihe mi, bağlı??? çok sordum sanırım.
evett cnm sorma aslında yatıcaktım ama eşim oruç tutucakmışş ona bi-şeler hazırlıyım diyede bekliyorummmm yokssa gözüm yatakta.
ne lohusalığııı kız çoktan geçtikk odevriii ama valla ufaklıklarr bazenn ölee yoruyokii eşlere çatmak farzz oluyorr:=)
öle yaparım cnmm randevü gününü bildir denk getirelimm..
hıı ben bu hafıza işini ne yapıcam bilmiyorumm.
kızlar zeynoyu oto koltuğuna oturttum tv karşısında nihat doğanı syrediyo hayran hayrananam bide konuşuyo nihatla:)))ayy nerelere gideyim bennn:))))
deniz bi sor bakalım sütten yoğurt yapılırmı olmadı bende ararım doktorumu :)
ya hemde nasıl buldum cezamı :)))
benim robotum katı meyve sıkıyo kocama havuç suyu sıkıyodum bi zamanlar kür yapıyoduk:))ama çok büyük robotum mecbur tazede sıkıcam mutfakta yeni bi düzeneme yapıp onu biyerlere koymam lazım.
ya ben o içicek ya 25 gün sonra meyva suyu çok heycanlıyımm ama püre verirken korkarım biraz..
annna kız dellendinmi tv yasak bebeklere çabuk al o çocuğu ordan
dr bana 2 yaşına kadar yasak dedi
2 yaşına kadar olmasada 1 yaşına kadar engellesek yeter
ayy ben heyecanla bekliyorum ek gıdaya geçmeyi kızıma değişik değişik şeyler yedirmeyi
Çok şükür kızlar ..
Yeniden hamileyim , ne olur dua edin , bu sefer sağlıcakla kucaklamak nasip olsun canlarım..
Çok şükür kızlar ..
Yeniden hamileyim , ne olur dua edin , bu sefer sağlıcakla kucaklamak nasip olsun canlarım..
Bugün tartıldımmm kilom 83 olmuşşş
81 ile hamilelige başlamıştımmm 97 ile bitirmiştimmne varsa okadar yiyecekkk
Neyseee 81 e insemde sonrada normal kilovermeye başlasammm
negüzell olurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?