2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

aa ben yarın bakırköye gidiyorum evkura gidicem anneme fırın alıcam ablamla biraz gezeriz yemek yeriz ohh inşllh bi aksilik olmaz ..zeynoşda ananesi ve büyük ablamla kalıcak...
ama istanbul yağmurlu zambak seninn için yazıyorum malum kızllar istanbuulu inşllh yağmur olmaz çok..
şöylr toparlayıcı bi çamaşır alıcam bulursamda.

bugün leslie yapamadım ama yarın yapıcam gece yarısıda olsa...

nerdesinizzzz yoksa siz gündüzleri uyuyomusunuzzdermişimm.....üstüme atlarsınız vallaa ben anneme geldim ablamlarda zeynoya bakıyolar sesi geliyo benim cadınınn :))duymamazlıktan geliyorummmmmmmmm
biz gezmeye gittik kızımda kucaktan kucağa gezdi bende dinlendim hiç huzursuzlukta yapmadı şükür rahattım
bu arada bendede nuby in pembiş kaşığı var sıcağa hassas sıcak bişeye değdirirsem rengi değişiyo çok hoş
ayrıca sakın bi daha zeynomu tv karşısına koyma o uyurken yap işini
Çok şükür kızlar ..
Yeniden hamileyim , ne olur dua edin , bu sefer sağlıcakla kucaklamak nasip olsun canlarım..

Allahım sana şükürler olsun
inş bu sefer herşey daha güzel olur cnm
geçen sene bu zamanlarda beraber hamiş kalmıştık senle
bak senin yine aynı zamana geldi ne güzel
bu sefer hiç bi aksilik yaşamayacaksın cnm ben buna inanıyorum
sağlıkla sorunsuz şekilde alacaksın bebeğini kucağına değerin kaç çıktı?

oh ne güzel sende rahat ettmişsin...aman napıyım çıldırıo tv için yeğenim var küçük o syrediyo açık hep bende çok severim tv yi zaten sabaha kadar açıktır bizde..

ablmdada var o kaşıktan sıcakta renk değiştiren sarılı turunculu bişey ondan onu alıyım bende.

siz nereye gittiniz gezmeye hmmm..

ben su verirkende onu kullanıyorum çok güzel 2li kaşık 15 liramıydı neydi
eşimin ananesi ve teyzelerine gittim cnm iyide oldu kafam dağıldı

zambak oto koltuğum dik olandan dğil ana kucağı gibi olandan içine battaniyede koyuyorum çok rahat ediyo baya bi oturyo öyle buaralar tavanları seyretmeyi tablolara bakmayı çok seviyo...maşallah bide gülüyo yavrum çokk beni görünce çıldırıyo resmen konuşuyo benimle...diyorum çenebazz anneye bukadar laf yetiştirilirmi bi gülüyoo inşallah ilerdeki arkadaşım hep böyle beni severr..

bide çok salya akıtıyo ablam dedi alt dişleri beyaz gibi bakalım bide dişçıkmaz başımıza çok erken daha hayırlısı..

ben su verirkende onu kullanıyorum çok güzel 2li kaşık 15 liramıydı neydi
eşimin ananesi ve teyzelerine gittim cnm iyide oldu kafam dağıldı

kızz su veriyomusun ben vermiyorum doktor meme verdiğim için çok olmasada alır dedi..çok istersen mamayı 120 lik yapınca 125 su koy ondanda alır dedi..

ne güzel dağıtmışsın kafanı bende yarın inşllh bköye giidcem ..

Gunaydin kizlar.
Burcu,deniz yeli,zambak cok sagolun kizlar.
Degerim 1301,4.
Hayirlisi insallah.

cnm o salyalar diş belirtiside olabilir
olmayadabilir
ama beyazlık varsa diştir
bana erken diyene bak senin kız benimkinden önce çıkarırsa şaşırma
hahahhahahhaa
bizdede epey beyazlık var krem ağrı kesici varmış onu sürünce rahatlıyomuş
ptesi dr a soracam
tabi günde 2 3 kere su veriyorum sende ihmal etme cnm nede olsa çok fazla emzirmiyosunki
Gunaydin kizlar.
Degerim 1301,4.
Hayirlisi insallah.

vuavvv çok şükür ne gzel bi değer

Gunaydin kizlar.
Degerim 1301,4.
Hayirlisi insallah.
maşallahh canım degerine çok güzell
hayırllısıyla alırsın inşallah kucagınaaa
anladım canım
maşallah kızına yaaa
bizimkide babayla kavga etmeyi pek seviyor o konuşmaya başlayınca sesler çıkarıyorrr
sinirlenincede ses dahada artıyo çokk gülüyoruzzz
eşim susuncada susuyorr

kuzumm benimm neden sevmesinki senii
anneler sevilmezmiii
canım hiç belli olmaz çıkarır belkiii
acaba en erken nezaman çıkarki dişş

süpersinnn bencee hadi hepberaber başlayalımm..ama sen full emzirdiğin için olmayabilşrr..

aa ne güzell olurrr
ama ben boş vakit buldugumda dinlenmeye bakıyorumm
iş yaparken ekstradan hareket ediyorummm azcık spor olsun diyee

kızlar çok özel olacak ama bisorum var size
sizler korunuyormusunuz??
dr.um korun demişti "çok hastam var tüpbebek yaptırıp arkasından normal yolla hamile kalan" dedi
sizin dr.larınız ne dedi

dr.um korun demişti "çok hastam var tüpbebek yaptırıp arkasından normal yolla hamile kalan" dedi
sizin dr.larınız ne dedi

cnm kesinlikle korunmanı tavsiye ederim
evet ben çooook şahit oldum hatta tüpten sonra ikizleri bile oldu normal yolla
çok ilginç ama evet oluyo
ben korunuyorum emzirme olayım olmadığından bu ay 2.kutu d.k hapına başladım
bence sizlerde korunun
haa bu kadar korunmaya karşı çok bişi yapıozmu hayır
zillim sağolsun:))

ay bizde bişeyler yapmıyoruz buaralarrşuan rahibe hayatı yaşıyorum çok memnunumm
ama korunmuyoruz zaten sperm sayılarımız çok düşüktü bu sayılarla bide bukadar az yapmayla hamile kalırsam mucize olur sanırımm..:))

sizin dr.larınız ne dedi

canımm olurmu olurr bana ben kalamam gibi geliyo 8 yılda olmadı ya ama sizde sorun neydi ...sperm sayıları artmaz heralde diye düşünüyorum...ama kalan çokmuş denizin dediği gibi...

eylülümede maşallah ne güzel ay gülüyomu diye konuşuyoduk yakında dönüyomu derizz...

kızlar ben bugün ablamla bakırköye indim birsürü insan gördümm

neyse evkura gittik anneme fırın almaya bende katı mmeyva sıkıcağı aldım 24 ay taksitle:)))ordan çıktık yamek yyedik ablam zeynoa astronot mont aldı yılbaşı hediyesi 80 numara aldım zeyno içinde kayboluyo ama çabuk büyüyo diye bu kışı geçirir belki bidahaki kış bile giyer malum hergün çıkıyoruz üşümesin dedi ablam biz ana kız gezenti olduğumuz için:)) yani güzel bi gün geçirdik dolaştık annem zeynoya baktı şükür ağlamamışta yavrum annem masal anlatmış beni gördü kapıda gözlerinin içi güldü ama :)

bu akşam bıcı bıcı yaptı babasıyla yattılar bende evi toparladım çamaşır vardı astım bi posta daha attım onlarda bitti şimdi asıcam ama zor geliyo(

kızlar buarada hastalanan varmı deniz sen galiba olmuşsun bende sanki olucak gibiyim ama tık yok 3 saatte 60 lık süt çıkıyo sağınca annemler diyo o kanaldan daha çok çeker bilmiyorum annem en son 5 te yedirmiş 70 falan yemiş ben geldim emzirdim baya bi durdu istemeden artık bilmiyorum ...

ecrin nerdesin kızım ya bak gene kayboldun kuzeni buldun bizi unuttunn:)

absürt olmuş hastalanan varmı deyip süte atlamam ama emzirirken daha geç olabiliyomuş diyolar ama emirip hemen olnada var...bi olsam belki asabi kişliğim düzelir ama bu gece çok iyiyim melek gibi davrandım eşime:)))))

zambak napalım biliyomusun 1 ay sonra ciddi ciddi başlayalım enazından 3 mil yaapalım haftada 3 gün eğer toplu yaparsak daha gaza geliriz şimdi iyi ama yazın neolucak aslında sen eski haline dönmüşsün maşallah..

sizin dr.larınız ne dedi

Evet canım..Örnek ben:)) Bende henüz adet falan olmadım..Şükür yorgunluktan ve uykusuzluktan birbirimizi görücek halimizde yok:))

Burcucum geçe bi yerde bi yazı okudum..Diyo ki süt,göz yaşıa benzer..Hiçbir zaman birikmez..Nasıl göz yaşı durup dururken değil ağlarken akıyosa sütte bebek emerken gelirmiş..Bebişin emerken 60 tan fazlasını içiyodur..

Mama veren arkadaşlar..Bebişleriniz kaç saatte bir kaçcc içiyo????Benim ki çok sık emmeye başladı..Acaba doymuyo mu????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…