biz gezmeye gittik kızımda kucaktan kucağa gezdi bende dinlendim hiç huzursuzlukta yapmadı şükür rahattımnerdesinizzzz yoksa siz gündüzleri uyuyomusunuzzdermişimm.....üstüme atlarsınız vallaa ben anneme geldim ablamlarda zeynoya bakıyolar sesi geliyo benim cadınınn :))duymamazlıktan geliyorummmmmmmmm
Çok şükür kızlar ..
Yeniden hamileyim , ne olur dua edin , bu sefer sağlıcakla kucaklamak nasip olsun canlarım..
biz gezmeye gittik kızımda kucaktan kucağa gezdi bende dinlendim hiç huzursuzlukta yapmadı şükür rahattım
bu arada bendede nuby in pembiş kaşığı var sıcağa hassas sıcak bişeye değdirirsem rengi değişiyo çok hoş
ayrıca sakın bi daha zeynomu tv karşısına koyma o uyurken yap işini
Allahım sana şükürler olsun
inş bu sefer herşey daha güzel olur cnm
geçen sene bu zamanlarda beraber hamiş kalmıştık senle
bak senin yine aynı zamana geldi ne güzel
bu sefer hiç bi aksilik yaşamayacaksın cnm ben buna inanıyorum
sağlıkla sorunsuz şekilde alacaksın bebeğini kucağına değerin kaç çıktı?
oh ne güzel sende rahat ettmişsin...aman napıyım çıldırıo tv için yeğenim var küçük o syrediyo açık hep bende çok severim tv yi zaten sabaha kadar açıktır bizde..
ablmdada var o kaşıktan sıcakta renk değiştiren sarılı turunculu bişey ondan onu alıyım bende.
siz nereye gittiniz gezmeye hmmm..
ben su verirkende onu kullanıyorum çok güzel 2li kaşık 15 liramıydı neydi
eşimin ananesi ve teyzelerine gittim cnm iyide oldu kafam dağıldı
cnm o salyalar diş belirtiside olabilirzambak oto koltuğum dik olandan dğil ana kucağı gibi olandan içine battaniyede koyuyorum çok rahat ediyo baya bi oturyo öyle buaralar tavanları seyretmeyi tablolara bakmayı çok seviyo...maşallah bide gülüyo yavrum çokk beni görünce çıldırıyo resmen konuşuyo benimle...diyorum çenebazz anneye bukadar laf yetiştirilirmi bi gülüyoo inşallah ilerdeki arkadaşım hep böyle beni severr..
bide çok salya akıtıyo ablam dedi alt dişleri beyaz gibi bakalım bide dişçıkmaz başımıza çok erken daha hayırlısı..
tabi günde 2 3 kere su veriyorum sende ihmal etme cnm nede olsa çok fazla emzirmiyosunkikızz su veriyomusun ben vermiyorum doktor meme verdiğim için çok olmasada alır dedi..çok istersen mamayı 120 lik yapınca 125 su koy ondanda alır dedi..
ne güzel dağıtmışsın kafanı bende yarın inşllh bköye giidcem ..
Gunaydin kizlar.
Burcu,deniz yeli,zambak cok sagolun kizlar.
Degerim 1301,4.
Hayirlisi insallah.
maşallahh canım degerine çok güzellGunaydin kizlar.
Degerim 1301,4.
Hayirlisi insallah.
anladım canımzambak oto koltuğum dik olandan dğil ana kucağı gibi olandan içine battaniyede koyuyorum çok rahat ediyo baya bi oturyo öyle buaralar tavanları seyretmeyi tablolara bakmayı çok seviyo...maşallah bide gülüyo yavrum çokk beni görünce çıldırıyo resmen konuşuyo benimle...diyorum çenebazz anneye bukadar laf yetiştirilirmi bi gülüyoo inşallah ilerdeki arkadaşım hep böyle beni severr..
bide çok salya akıtıyo ablam dedi alt dişleri beyaz gibi bakalım bide dişçıkmaz başımıza çok erken daha hayırlısı..
süpersinnn bencee hadi hepberaber başlayalımm..ama sen full emzirdiğin için olmayabilşrr..
kızlar çok özel olacak ama bisorum var size
sizler korunuyormusunuz??
dr.um korun demişti "çok hastam var tüpbebek yaptırıp arkasından normal yolla hamile kalan" dedi
sizin dr.larınız ne dedi
cnm kesinlikle korunmanı tavsiye ederim
evet ben çooook şahit oldum hatta tüpten sonra ikizleri bile oldu normal yolla
çok ilginç ama evet oluyo
ben korunuyorum emzirme olayım olmadığından bu ay 2.kutu d.k hapına başladım
bence sizlerde korunun
haa bu kadar korunmaya karşı çok bişi yapıozmu hayır
zillim sağolsun:))
dr.um korun demişti "çok hastam var tüpbebek yaptırıp arkasından normal yolla hamile kalan" dedi
sizin dr.larınız ne dedi
Gunaydin kizlar.
Degerim 1301,4.
Hayirlisi insallah.
Gunaydin kizlar.
Degerim 1301,4.
Hayirlisi insallah.
Gunaydin kizlar.
Degerim 1301,4.
Hayirlisi insallah.
maşallahh canım degerine çok güzell
hayırllısıyla alırsın inşallah kucagınaaa
anladım canım
maşallah kızına yaaa
bizimkide babayla kavga etmeyi pek seviyor o konuşmaya başlayınca sesler çıkarıyorrr
sinirlenincede ses dahada artıyo çokk gülüyoruzzz
eşim susuncada susuyorr
kuzumm benimm neden sevmesinki senii
anneler sevilmezmiii
canım hiç belli olmaz çıkarır belkiii
acaba en erken nezaman çıkarki dişş
aa ne güzell olurrr
ama ben boş vakit buldugumda dinlenmeye bakıyorumm
iş yaparken ekstradan hareket ediyorummm azcık spor olsun diyee
sizin dr.larınız ne dedi
kızlar ben bugün ablamla bakırköye indim birsürü insan gördümm
neyse evkura gittik anneme fırın almaya bende katı mmeyva sıkıcağı aldım 24 ay taksitle:)))ordan çıktık yamek yyedik ablam zeynoa astronot mont aldı yılbaşı hediyesi 80 numara aldım zeyno içinde kayboluyo ama çabuk büyüyo diye bu kışı geçirir belki bidahaki kış bile giyer malum hergün çıkıyoruz üşümesin dedi ablam biz ana kız gezenti olduğumuz için:)) yani güzel bi gün geçirdik dolaştık annem zeynoya baktı şükür ağlamamışta yavrum annem masal anlatmış beni gördü kapıda gözlerinin içi güldü ama :)
bu akşam bıcı bıcı yaptı babasıyla yattılar bendeevi toparladım çamaşır vardı astım bi posta daha attım onlarda bitti şimdi asıcam ama zor geliyo (
kızlar buarada hastalanan varmı deniz sen galiba olmuşsun bende sanki olucak gibiyim ama tık yok 3 saatte 60 lık süt çıkıyo sağınca annemler diyo o kanaldan daha çok çeker bilmiyorum annem en son 5 te yedirmiş 70 falan yemiş ben geldim emzirdim baya bi durdu istemeden artık bilmiyorum ...
ecrin nerdesin kızım ya bak gene kayboldun kuzeni buldun bizi unuttunn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?