2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

hehehe o hiç belli olmaz bakarsın bi anda yükselir ve hamiş kalmışın zynoya kardeş gelmiş :))))
katı meyva sıkacağını gle güle kullan cnm
astronot tulumdan bende istiyom ama çok gezmelere gitmediğimden almadım siz ne kadara aldınız
bu arada seneye giyemez cicim çünkü yürümeye başlayacak seneye ve ayakları kapalı onların sanırım
evet cnm ben hastalanıyorum emzirme olayım bitti hastalanma olayı başladı iyide oldu hastalanmam daha sinirliydim önceleri
benim kızda akşam bıcı bıcı paptı ardından ben ardından babası
ailecek temizlendik hehe bu arada ben 3 4 gün pek sık giremeyebilirim misafirlerim var

ay zeynom abla olmasın daha:)))kısmet işi olurmu olur:))))))

ohh ceydada temiz kız olmuş mis kokar şimdii:)sen banyodan sonra şapkma takıyomusun malum bizimki saçlı..
bizdede eşim yaptı ben yapamadım zor geldi girmek

64 aldık huzur giyimden diyorum seneye kış kucakta gidiceğim yerlere giydiririm yine çok güzel tam uzaya çıkıcak ilk bebek gibi duruyo içinde..

rüyamda hastalanmıştımm bakalım gelir inşllhh..

gözdem 120 lik veriyorum aralarda meme 3 saatle 7 saat arası değişiyo gece kaldırma sakın dedi özgürn bey 7 saat vermediğim oluyo hatta geçen 9 saat buldu

kuzum yaaa hiç unuturmuyum ben sizii ama annemdeydim 2 gündür ordad internet yok ondan giremedimmmm oh gezmelere giidilmşş süper ben evden eve gidiyorumm okadra dikkat ediyorum kzuumun burnu tıkalıı benim boğaz yine berbatt dr. bugünn antibiiyotik verdi yineee burcuu özellikle sen maaşallahh hiç ebvde durmuyosunn seninn bünye baya sağlamm maaşallahh anlaşılannn.
kızlar biizmkide elii ağzındaa annem diş mi çıkarıyoo acaba dedii bukadar erken çıkmaz heralde siz de yazınca acaba mı dedimmm? ayy gülmelerii insana ne kadar büyük zevk mutlulukk veriyor dimiii yavaş yavşş küçükk kahkhalar bile atıyor çok şükürrrrr( iyikii varlarr)
korunma işine gelince ben de sizdenim çağanın sayesinde pek görüşemiyooruzzz:) ama korunmuyorum çünkü daha reglimde başlamadı ama reglim başlarsa düşünüyorummm..

bende zeynebi evden eve kendim geziyorum napıyım ben hep hasta olmıycam diyorum baktım hafif başlıyo ininıyorum olmıycağıma olmuyorum maşallah..

çok geçmiş olsun boğaz ağrısıda kötü olur inşllh çağana geçmez.
sana face ismini yolladım ekle beni geldimi msjmm..

bugünde annemdeyim sabah eşim getirdi..zaten 5 dak yürüme mesafemiz 2 ablamlada 2 bina yanım cephem öne baksa görücem ama bakmıyo:)

kimler var misafir..ama gir haa sensizde olmazz

cnm bana yakın huzurda var ne kadara aldınız?bi foto koyarsın artık msn varmı sende bana özelden msj atsana
annemler ablamlar bendeler
bu arada yoğurt yapımını öğrendim
ama daha kendim yapmadım yarında kendim yaparım

oo kızlar toplartısı desenee:))

ben evkurdan alıcaktım makinasını 70 liraydı taksitle vazgeçtim bakalım yapmak zor gelirse alırım..
sen yap bakalım nası olucak mamadan yapmıycaksın dimi..

kuzum 64 de aldı ablam face koyarım fotosunu çok güzel uçuk pembe üstünde ayıcık var galiba ya da tavşan:))

ayy bilet aldım bugün bana çıkarsa tüm bebişler benden bundans sonraa

ay ben ne kadar olmucam desemm inadına 2 katıı oluyorummmm..
sağol cnm vucuduma vurmasında ben sırf boğaza razıyımmm.
geldii cnm buldum seniii direk değill başka birindenn arkadaşı olarakk ama ozmanda istekk yollaayamadımmm kapalı gözüküyorr ben sana özelden msj attım bari senn bana istek yolla..
oh ne güzelll yakın olunca eşinde cins değilse al al giit kzıına sıkılma evde en iyisii...
bizde eşimle bugün çağanı annem bırakıp sinemaya gidicezz inşallahh kzuuu huzursuzluk yapmaz mememe alıştıya biberonla içmakk istemiyoo artıkkkk

yok cnm mamadan değil yoğurttan mayaladım
deminde verdim kuzuma mis gibi yedi daha versem daha yiyecekti ama annem ağır gelir verme dedi bende bıraktım vermedim
yarın öğlen elma suyu deneyecem 5te yine yoğurt hheh
fotoyu beklioz cicim
haydi piyango sana çıksın bakalım listemizi hazırlarız alırsın hahaha
canın sağolsun kuşum yaaa

maşallah yesin şifa olsun kuzuya:)benimde 2 haftam kaldı demek sevdi maşallah tarif bekliyorumm

bana önce mama sonra yoğurt dedi doktor..

annenler nekadar kalcak ne güzll eğleniyosunuzdurr

ecrinim ya gelmedi msj senin için tüm ayarlarımı açtım vallaa

yok allhtan kıllık yapmıyo hatta kendi git evde durma diyo..

oo sinema ha ne güzel hangi filme gittinizz..bende geçen gece çığlık4 seyrettim tek başıma evde hafif tırstım ama özlemişimm.

şimdi nasıl oldun vitamin alsana benim dr kadın doğumcu 1 sene devam demişti

maşallah yesin şifa olsun kuzuya:)benimde 2 haftam kaldı demek sevdi maşallah tarif bekliyorumm

bana önce mama sonra yoğurt dedi doktor..

annenler nekadar kalcak ne güzll eğleniyosunuzdurr

önce yoğurt sonra mama verdim bakalım yarın dr dan ayrıntılı tarifleri bekliyorum...
ayy sorma dellendirdiler beni yarın gidelim diyolar kızdım onlara oturun oturduğunuz yerde diye
bakalım

önce yoğurt sonra mama verdim bakalım yarın dr dan ayrıntılı tarifleri bekliyorum...
ayy sorma dellendirdiler beni yarın gidelim diyolar kızdım onlara oturun oturduğunuz yerde diye
bakalım

kız yollama torununuzu sevmiyosunuz diye acıtasyon yap:)))gerekirse..

yarın bakalım neler diycek elma suyunu nekadar verdinn

kız ben elma suyu vercez sanıyodum anneme dedim sen yap
oda elma püresi yapmış bunu ver ddi çeyrek elma verdim bi güzel yedi

hadi ya oh maşallah direk püre veriniz yani..ya şimdi bugün sadece elma püresi veriyosun dimi aynı gün yoğurt veriyomusun..biz bidaha 2 ay sonra gidicez senden alıcam artık ne vericeğimi valla..

hadi ya oh maşallah direk püre veriniz yani..ya şimdi bugün sadece elma püresi veriyosun dimi aynı gün yoğurt veriyomusun..biz bidaha 2 ay sonra gidicez senden alıcam artık ne vericeğimi valla..

bugün yine taze yoğurt mayaladım su bardağına şuan uyuyo uyansın ondanda verecem biraz ardından da yarım saat falan geçince mama
valla bilmiyom kendimce bişiler yapıyorum bakalım dr yarın ne diyecek
ama dün sadece yoğurttu

annende bilir evet bakalım yarın ne diycek ağır gelmesinde allah korusun.
hergün mayalarız zaten günlük doktorların bazısı süt vermiyo ya mamadan yapın diyolar yada babymıx mı ne ablama onu verdirtmiş ndoktoru.ama eniyisi evde yapılan.
şimdi 1 bardak yoğurttan nekadar veriyosun kaç kaşık bana elma suyu için falan nekadar içerse içsin ama mamadan sonra dedi.

cnm yaa zaten hazır mama veriyoruz hazır yoğurt vermeyelim bebişlere yani ben öyle düşünüyorum
1 bardak yoğurttan dün 3 yemek kaşığı vermişimdir dolu dolu
bugünde veririrm o kadar gene elma püreside yedi ya çok karışmasın midesi.
sorucam bende yarın işte bu sıralama nasıl olacak diye
çorbaya 6 ay galiba tarhanam var yazdan acı değil heralde verilir.

valla ben şu yoğurt meyva suyu püresi olayını bi geliştireyim 10 15 gün sonra başlarım patates havuç kabak çorbalarına ondan sonrada tarhanaya geçerim yani onların zamanı var daha dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…