cnm yaa zaten hazır mama veriyoruz hazır yoğurt vermeyelim bebişlere yani ben öyle düşünüyorum
1 bardak yoğurttan dün 3 yemek kaşığı vermişimdir dolu dolu
bugünde veririrm o kadar gene elma püreside yedi ya çok karışmasın midesi.
sorucam bende yarın işte bu sıralama nasıl olacak diye
valla ben şu yoğurt meyva suyu püresi olayını bi geliştireyim 10 15 gün sonra başlarım patates havuç kabak çorbalarına ondan sonrada tarhanaya geçerim yani onların zamanı var daha dur
tamam inan çok iyi oluyo yazdıkların bende neyi nekadar veriyim diye düşünmekten kafayı yiycektim insan korkuyo yanlış bişey yaparmıyım diye..
1 bardak yoğurt nasıl yapıyosun nekadar süt ölçüleriyle verde not alıyım
1 bardaklık sütü cezvede ısıtıyorum ve küçük parmağımla kontrol ediyorum ılık duruma gelince dolu dolu 1 tatlı kaşığı ev yoğurdundan(sakın hazır yoğurt kullanma yoğurt uzarmış afedersin sümüksü olurmuş) maya ilave edip karıştırıyorum hafifçe
sonra üzerine çay tabağı kapatıyorum ve onun üzerinede battaniye sarıyorum 3 4 saat sonra kaldırıyorum ve bebişim uyanınca veriyorum yarısını falan...
aynen böyle
ev yoğurdu nerde bulucam diyelim yaptım sonra yaptığımız yoğurdu maya gibi kullanırız dimi.
Burcu,Özgür Bey sizi kontrole çağırdı mı?? Bize 4. ayda gelmeyin dedi...Salı da aşımız var...Şu aşılar beni stres yapıyo valla... Size ek gide için neler söyledi...?
valla bulmak zordur cnm annem bana köyden getirdi
şimdi bugünkü mayaladığımdan 1 kaşık yarın için hep ayırıyorum..bu arada o mayada ılık olcak yani soğuk maya ile mayalamayacan
ee sen süt nasıl temin edecen
sen sütü nerden alıcanki
ecrinim ya gelmedi msj senin için tüm ayarlarımı açtım vallaa
yok allhtan kıllık yapmıyo hatta kendi git evde durma diyo..
oo sinema ha ne güzel hangi filme gittinizz..bende geçen gece çığlık4 seyrettim tek başıma evde hafif tırstım ama özlemişimm.
şimdi nasıl oldun vitamin alsana benim dr kadın doğumcu 1 sene devam demişti
bizide çağırmadı herşey normal şubat başı gidiem..
ek gıda sularla başlıyorum püre yoğurt...
ay evet bu ayy sonu bizimde aşımız var giderken fitil atıcakmısın.atmayın diyolar ama özgür bey at dedi..
nerden istiyosun sütü nekadara getiriyolar..
vermeden önce normal yoğurtla mayalasam yaptığımı maya kullansam ev yoğurdu olmazmıı
Gunaydin kizlar.
Burcu,deniz yeli,zambak cok sagolun kizlar.
Degerim 1301,4.
Hayirlisi insallah.
SLM KIZLAR
nasılsınızz
ohh ne hoşş muhabbetler etmişsinizz
ya kızlar ben bile elma suyuna başladımmm
etrafımdaki herkes artık az az tattır diyorlarr
tabikii doyumluk degil tadımlıkk
kii yemeyen çocuk çok zor oluyo dediler
bunu diyenlerde çocuklu zaten
kızlar bazı akşamlar sütüm çok az oluyor hatta sıkmayla gelmiyor bile
biberonuda unuttu kızım ve çekmiyo kaşık kaşık mama veriyorum
40 cc yi geçmiyor kızım zaten yoruluyor
biberona nasıl alıştırıcamm bifikir verin kızlarr
ecrinde bahsetmişti biberonu unuttu diye dimi??
cnm şimdi bakıcam daha bakamadım..
ah ahh b.köye gitiik yemeğimizi yeik biletlerii aldık çat telefon annem buzlukta sütt kalmamışş onda var diye sağıp 1 öğünlük götürmüştümm tabii hemann biletlerrr iptall doğru çağan paşayaa süt yetiştirmeye anlayacağınn giremedilkk çocuklununn sinemasııda bukadar olduu
ay ben tek başıma hayatta öle filimler izleyemem ben tek film de izlemem gerçii bizm kociş çok yapar onu.
boğzım daha iyi ama hapşırıp duruyorummm ama hala 1 portakal sıkıp içemedimm koşturmaktan hep ihmall ediyorum kendimii ne vitamini alsam acaba hangisini içebiliriimmm ben doğumdan sonra hiç gitmedim dr.umaa zaten okadra ilaçtan bıktım ki iç desede içememm artıkk.
oo maşşallahh yoğurtlar pürelerrr afiyett olsunn kuzularaaa yarasın ne güzelll dir kaşıkla yedirmekkk bana hep zevkli gelmiştir biizmm daha 2.5 ayımız var sanırım dr. umuz bişe dmedi ama 6 ay da başlar sanırımmm.
cnm ne aşısııiçin giidcen sen özgür beye?
Bana da aşınızı olup eve gelince yarım fitil at demişti..Atıcam yine..Ateşten ödüm palıyo..Hem ağrısını alır..Süt olayına gelince özel vakumlu kaplarla geliyo...5 tl yol parası var..Ama biz apartmanda 5 kişi alıyoruz..Hepsi bi evde toplanıyo,o zaman 1 tl düşüyo..Kilosuda 2.5 tl..Yani sen tek başına alırsan pahalı..Bu arada normal yoğurtla mayalasanda ev yoğurdu olur tabiii...Ama yoğurt tutmuyo o zaman..Uzuyo,ip ip oluyo..Sen bi etrafa sor..Mutlaka meraklısı vardır ben gibi:)) Olmadı buluşuveririz JFK nın önünde:))) Bu arada Yayla'yı biliyosundur..Cami nin yanında itimat peynircilik var..Orda da günlük süt varmışş...Ben almadım ama alanlar var..Yoğurtta iste..Onlarda yoksa bile,süt almaya gelenleden ister:)))
SLM KIZLAR
nasılsınızz
ohh ne hoşş muhabbetler etmişsinizz
ya kızlar ben bile elma suyuna başladımmm
etrafımdaki herkes artık az az tattır diyorlarr
tabikii doyumluk degil tadımlıkk
kii yemeyen çocuk çok zor oluyo dediler
bunu diyenlerde çocuklu zaten
kızlar bazı akşamlar sütüm çok az oluyor hatta sıkmayla gelmiyor bile
biberonuda unuttu kızım ve çekmiyo kaşık kaşık mama veriyorum
40 cc yi geçmiyor kızım zaten yoruluyor
biberona nasıl alıştırıcamm bifikir verin kızlarr
ecrinde bahsetmişti biberonu unuttu diye dimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?