2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

canımcımm senide bekliyoruz faüce açsana sende..

biz geldik kontrolde
kızım 7kilo olmuş çok güzel kilo almış boyumuzda 65 olmuş..
elma suyuna başlayacaz
1 hafta sonraki hafta elma suyu artı yoğurt
1 sonraki haftada elma suyu artı yoğurt artı çorba imiş.
... ben dün elma suyu artı yoğurt vermiştim kızım bugün daha kakasını yapamadı o kafama takıldı
ayrıca benim dr deli mi ne pınar sütten yoğurt yap dedi,kutu sütlerin içinde ne var hiç belli değil sütmü süt tozu mu belli değil dedim normal taze sağılmış inek sütünden yapamammı dedim
dr da eminsen taze içine su mu koyulmadığından yap dedi
sizler nasıl yapmayı düşünüyosunuz yoğurtları kızlar
haftayada aşımız var..
bu arada kan ilacıda yazdı sabah aç karna 7 damla yarım saat sonra mama dedi

ohh maşallah ceydaya ne güzelkilosu boyu..

bende bugün verdim elma suyu 6 7 çay kaşığı bayıldı hergün vericem artık dememk elma yoğurt aynı gün olmuyo ..yani bu ayın sdnunda çorba içicekkne güzell..
valla bende bu gidişle kutu sütten yapıcam sanırım birazönce konuştuk annemle en sağlıklı yine kutu sütler..
hadi bakalım aşı için 4 ay değilmi ben bu ayın sonunda götürücem..
kan ilacı için tadı çok kötü meyve suyuna kat öyle ver dedi dıoktorum.

kız elma suyu için erken değil dimi bizim için yılbaşına kadar püresini vermiycem yoğurtta.

sizede afiyet olsun cnm
ben alabildiğimde taze alıcam alamadığımda kutu alırım ama önceliğim taze sütten yana tabikide
kan ilacının tadı kötüymüş ama bişi demedi dr hatta mamasından yarım saat önce dedi
sana kan ilacı için saat verdimi bana sabah dedi ama
erken değildir cnm yaa ver yesin baby

Ya bana nie kan ilacı vermedi??? Ben bi tek monovit d kullanıyorum...Nie verdi size damla?? Kanı mı az?? Acaba sadece anne sütü veriyorum die mi vermedi???

Bu arada annemler kumburgazda müstakil bi evde yaşıyolar...Daha doğrusu yazlık gibi..Oraya yakın bi evde amcanın biri bahçesinde inek besliyo...Yakın koşularına süt veriyo..Ben bi gün kapısına gittim..Dur kızanım bekle şurda dedi..İneği yanımda sağdı,sütü verdi..Taze taze ne süt ama..Annemler her hafta sonu gidiyolar..Belki ordan alabilieim..Ama bu internetten gelen süt nefis gerçekten...

canım yok tüm bebeklere veriliyo sağlık ocağı vericek zaten öyle dedi..
ohh iyi enazından güvenilir yerden alıyosun ben kutu alıcam artık be kızancım:)).

sen nezaman başlıyosun işe.

yok bişey demedi saatiyle ilgii.

ya manyadımmı ne elma suyu içti ya çok sevindirik oldum benn nedense:) akalım çorbada falan neolurum ..

ohh eşim zeynonun kıyafetlerini ütüledi bende böğürtlen çayımı içtimm:i))))

canım yok tüm bebeklere veriliyo sağlık ocağı vericek zaten öyle dedi..
ohh iyi enazından güvenilir yerden alıyosun ben kutu alıcam artık be kızancım:)).

sen nezaman başlıyosun işe.

Bugün giitik sağlık ocağına bana da verdi kan ilacı...Bebişim bu ay ilk defa 1 kilonun altında kilo almış( Sağlık ocağında artık 1 kilo alamayacak zaten dediler..Bakalım ay başında özgür bey ne diyecek...Bu arada kan ilacını aç karnına ver dediler ama prospektüste tok karnına ver diyo ..Bilemedim şimdi..Sizler nasıl veriyosunuz??

İşe başlamaya hiç niyetim yok:)) Rapor alıp duruyorum..Bu dönemi kapatıcam ama ikinci dönem de gider miyim bilmiyorum...Bebişimi bırakmak istemiyom...:)))

Slm kızlar, sayfayı bulamadım 3.sayfalara düşmüş.Daha sık girip yazmak lazım sanırım. Bizim de yarın 4. ay aşımız var, kan ilacını da iki hafta önce 8 damla vermişti dr ama saat söyelemedi.Eczacı sabah aç karnına ya da emzirmeden yarım saat önce ya da sonra dedi ama sabah beklemiyo ki çocuk uyanır uyanmaz emmek istiyo, ben de gün için de emdikten yarım saat sonra/ önce veriyorum. Ek gıdalara da geçmedik daha bakalım iznim bitti raporla falan uğraşıyorum ben de ne zor geliyor bırakıp gitmek ve de bırakmak zorunda kalmak.........

Kızlar nerelerdesiniz?? Bizim 4.ay aşılarımız ateş yapt..38.3 lere kadar çıktı ateşimiz..Bi huysuzduk sormayın..Allahtan kendi doktoru nöbetçiymiş..Soyun ,fitil atın bekleyin dedi..Yarım saate kadar düştü..Hemde aşıdan sonra tedbir olsun die fitil atmıştım..Etkisi geçince yine yükseldi..Demir damlasını sabah aç karnına ver dedi doktorumuz..Ama aç beklemez deyince önce emzir bir saat sonra amlayı ver,aradan 1.5 saat geçmeden bi daha bişey verme dedi..D vitamininide akşam veriyoruz..Sizlerden ne haber??

canım geçm,i olsun inşallah iyidir şimdi buğra..
bizimde bu ayın sonunda aşımız gitmeden atıyım diyorum fitili.
özgür bey damlayı elma suyuna kat dedi.size demedimi..

gerçekten bırakmak ne zordur ben çalışmadığım için anlayamam ama arada çıkıyorum dışarı zeynepsiz iyi geliyo ama tam zamanlı olursa çok özlerim heralde..kim bakıcak sen yokken.

canım geçm,i olsun inşallah iyidir şimdi buğra..
bizimde bu ayın sonunda aşımız gitmeden atıyım diyorum fitili.
özgür bey damlayı elma suyuna kat dedi.size demedimi..

Haydaaaaa..Kesinlikle bişeyle karıştırma dedi....Ama biz sadece anne sütü alıyoruz..Ek gıdaya geçmedik...Belki o yüzden demiştir...Ama sağlık ocağındanda uyardılar beni Meyve suyuyla falan karıştırma ,etkisi kaybolur die...Bi daha sorarım..Biz ocakta ,yani 5. ayımız dolunca başlayacakmışız...Bebişim ii ama doktor aklımı bulandırdı..Baş ölçüsü biraz büyük,geldiğinizde değerlendirip bi usg çekelim dedi..Sizin baş çevreniz kaç?? Hoş erkeklerin biraz fazla oluyomuş..Benim eşimin de birz büyük kafası:)) Ona mı çekti ne?7600g ,66 cm boyu, 44 cm baş çevresi..Bütün ölçüleri standatr dışı:) Boyu da uzun..Başı da ona göre büyük heralde..Ben minyonum,163 cm boyum var..Esmerim...Oğluşum sapsarı..Hiç benle alakası yok:)) Sanki babası doğurmuş..
Fitili mutlaka at bu arada..Benim ikinci ay hiç ateşi olmadığı için atmayacaktım..Bu aşıda atmış olmama rağmen 38 geçti..

hadi ya bizede tadı kötü bütün gün pas gibi olur ağzı muhakkak meyve suyuna kat ver dedi..

aman bizde şu baş çevresinden çektik ilk başta büyüktü ama kişlosu ve boyuda fazlaydı bizide korkuttu çektirdik ultrasonu şükür iyi çıktı geçen ayda 6 ay sını-rındaydı boyu kilosu ama başı normaldi 6 aya göre 1 cm küçük dedi kafayı yedirticek bana özgür bey..

bizim 27 de 39 cm ..

seninki erkek bebek..bizde 6800 62 cm dik.

canım çok tatlı oğlun allah bağışlasınn..

bende atıp götürücem fitili muhakkak.

27 de 39 cm ne demek?? Anlamadım valla... Bizim kilo ve boy 6. aya göreymiş..Başıda 4. ayın max sınırında ..Normal ama bi bakalım dedi..Size küçük mü dedi:) Bi ortasını bulamadık desene:))

27 de 39 cm ne demek?? Anlamadım valla... Bizim kilo ve boy 6. aya göreymiş..Başıda 4. ayın max sınırında ..Normal ama bi bakalım dedi..Size küçük mü dedi:) Bi ortasını bulamadık desene:))

kasım 27 de gitmiştik ozaman 39 cm di.

bizim ilk başlarda büyüktü bizde kilo boy 6 ay sınırında dedi ama kafası 6 aya göre 1 cm küçük yaşıtlarına göre normal yartım cm büyük dedi.ilk başta korktuk büyük olunca çektirdik valla şükür bişey çıkmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…