Kızlar nerelerdesiniz?? Bizim 4.ay aşılarımız ateş yapt..38.3 lere kadar çıktı ateşimiz..Bi huysuzduk sormayın..Allahtan kendi doktoru nöbetçiymiş..Soyun ,fitil atın bekleyin dedi..Yarım saate kadar düştü..Hemde aşıdan sonra tedbir olsun die fitil atmıştım..Etkisi geçince yine yükseldi..Demir damlasını sabah aç karnına ver dedi doktorumuz..Ama aç beklemez deyince önce emzir bir saat sonra amlayı ver,aradan 1.5 saat geçmeden bi daha bişey verme dedi..D vitamininide akşam veriyoruz..Sizlerden ne haber??
gerçekten bırakmak ne zordur ben çalışmadığım için anlayamam ama arada çıkıyorum dışarı zeynepsiz iyi geliyo ama tam zamanlı olursa çok özlerim heralde..kim bakıcak sen yokken.
slm kızlarr biz dün yoktuk gezmelere gittik
gezme dediğimiz ev gezmesi tabi...
burcuu sakın 2 elma falan verme ne diyosun yaa çok olur ağır gelir
ben yarım elma veriyorum
gözdemmm cnm geçmiş olsun bende şu aşının ateşlerinden çok korkuyorum yaaa inş ateş yapmaz...
bizede sağlık ocağı elma suyuna katabilirsin daha etkili olur dedi
anlamıyorum bu ebeler dr ların kitapları aynı değilmi neden farkli düşünceler çıkıyo yaa
Bende senin kızın pek beğendim::)) Maşşallah...Talip olsam verir misin?? Bi sözlüsü falan yoksa....Oğlum, benimle bi bibeyon süt içey misin dio??
seni düşünerek açtım dedim bu yoktu bakıyım gelmişmii..
doktorum ver yarım biberon içerse içsin dedi 1 elmanın suyunu veriyorum 45 cc falan biberonla saniyede götürüyo bizimki::)) haftaya armut ya da havuç vericem bakalım sevicekmi.:))
sen nerelere gittin bakalım ben bugün evdeyimama ablamlar gelicek allahtann:)
kız ne diyon sen elma suyundamı biberonla veriyon 2 değil 3 bile içer öleyse o
kaşığa alıştır cnm biberon kolik olmasın sonrasında
ben hep kaşıkla veriyorum
sonra herşeyi bibberonla iser katı gıdaları reddeder diye düşünüyorum
ayrıca gerçekten çok verme obez yapacan kızı
belki biraz sert konuştum ama kusura bakma cicim
doktorumuz ver biberonla dedi..
1 elma veriyorum kaşıkla verdim ilk gün kaşığıda seviyo maşallahh.
dr obez değil ama iri bi bebek olucak dedi.çok vermiyorum beaa:))
cnm ben kaşıktan yanayım valla
1 elmayı geçme madem yeni başladın nede olsa
yok zaten 1 elamyı geçmem kii 1.5 ay sonra çorbaya geçicem e yoğurt püre zaten kaşıkla vericemm.
bizde bugün foruma gelicektik olmadı pazartesi gelicez .senin yerinede turlarımm biz paket kazanmıştık e bebkmiydi ben almadım gitsem verirlermi acaba.
cnm sen o astronot montu 80 beden almıştın ya nasıl geliyo boyu zeynoya boyu kaç şuan kızının
e bebekti evet onunda süresi vardı cnm bence senin paket yalan olmuştur ama istersen bi sor genede
canım boyu 5 parmak falan uzun..en son 20gün önceydi gittik 62 cm di olsun büyük olsun bu kışı çok rahat bitirir sen napıcaksın alıcakmısın..
bi gidiyim bakıyım şansa ama çok oldu zaten içindekiler bize küçük gelir bide kullanmıycağım şeyler birine veririm bende.
buarada seninki 65 cmdi dimi geçen hafta aynı gibi gidiyolar bizim kilo 6800 dü aslında çok fark yok aramızda..kızıma şişko dedin yaa
kız şişko demedim yaa
az ver dedim sadece
bu arada senin kız benimkinde 2 hafta küçükk
ama elma suyunu kaşıkla dene cnm bak alışsın kaşığa
aman 2 hafta nekii
kız bizimki kaşığıda alıyo memeyide biberonuda ona yemek olsunn..
ben daha başlamadım yoğurda falan nasılsa püre vericem haftaya başlarım mecbur kaşıkla..
bende bugün kış yemeği yapıyorum kurufaulye pilav:)yanındada turşu..sen napıyosun .
haşlamana bile gerek yok tazecik tavada bi çevirsen olurr.))))banada ayırr missbizdede bu akşam haşlama ceyda var
hahahaha
haşlamana bile gerek yok tazecik tavada bi çevirsen olurr.))))banada ayırr miss
allah senii:)))yapamadın mı?? yapmadın mı??
Uyurken bile özlüyorum başına gidip gidip bakıyorum, kokluyorum...Ücretrsiz izin alıcam bir aksilik olmazsa inş, bir yaşına kadar olsun bakmak istiyorum.Sonrasında da güvenilir bir bakıcı ve babaanne desteğiyle büyütmeyi düşünüyorum inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?