yaptım yaptım
patates çorbası
etli taze fazulye
makarna
yoğurt...
oo menü güzel geliyorumm
patats çorbasını nasıl yapıyosun sen.?
söylemem :)))))))
msn adresini bana mail at sanada göndereyim..
attım kuşum bekliyorum.
ee sende bi tarif istesin bende vermem hahahah:)))))))))vermezsen vermeee:İ)))))))))))))
yarın atrım cnm fotoları
heheh veriyim tamam çok ısrar ettin
en yakın bi markete gidiyosun
hazır çorba raflarına yöneliyosun kno.r marka patates çorbası alıyosun eve geliyosun pişiriyosun hahahahahah
ev yapımınıda biliyorum ama hiç yapmadım nedense
canım gelmedi malesef sana ablamınmsn adresini veriyim ona at barii.
Nasılsın.
hehe gelmez tabi atmadımki daha
dur atim hemen uyanmadan
yok boş geldi ..sen ablamın verdim ya ona at eniyisi
ablanın adresini yollamadınki
msj kutun dolu sil
buarada tarif süperr..markete gitmeden telden istesekde olur mu??acebeee
benim msn için hesabıma girmiş biri sanırım dondurmuşlardı şimdi yaptım tekrar açtım yolladımda adresi beni ekle canımm..
sildim boşalttım kutuyu..
anamm çok güzell maşallah kız sana benziyo bu kuzuu..maşallahh
e oturtuyomusun sen mavi kuşu..
buarada istek yolladım msn
yok cnm fotoda oturttum
ama bazen ve genelde kollarım ağrıyınca kucağımda oturtuyom
anladım canım ..bende öyle yapıyorum bazen ..
öp ceydayı benim içinn..
birazdan elma suyu yapıcam dr armut havuç falan dedi ama şimdi elmayı bi tane veriyorum ya diğerlerini hemen tam vermiyim dimi off kafam karıştı ..bide su verip vermemekte karasız kaldım elma suyu falan başladık dr verme demişti ama baya oldu bunu söyleyeli bide şubat başı gidicez bidaha..
elmadan sonra kakasının rengi değişti kıvamıda sizde durum ne?
cnm bende elma suyunu öğen verdim 2 buçukgibi
haftayada 12ye çekmeye düşünüyorum elma suyunu 2 den sonrada yoğurt vermeye başlayacağım
bence cnm sen mama ağırlıklı gittiğinden anne sütündeki suya güvenme ver sen su çocuğa
şubat başımı aaa ben 1 ayı zor çekiyom iple gitmek için sen ne kadar çok bekleyecen öyle neden?
kaka rengi bizdede yeşilleşti ve kıvamlaştı cnm evet ama ben demir ilacına bağlamıştım elma suyununda etkisi vardır heralde[/QUOTE
canım sen kaç kaşık veriyosun suyu..
püre veriyomusun meyvenin..biz yılbaşından sonra püre ve yoğurda geçicez ..
doktorumuz öyle dedi burdaki kızlar ona gidiyoruz gözdem ecrin ben:) hepimize öyle dedi bu ay gelmeyin.
27 gibi 4 ay aşımzı olucaz sağlık ocağına götürücem bakalım nekadar kilo almışş aslında odrakiyle kendi doktoru baya farklı oluyo sonuçları.
neyse şimdi mama verdim elmasını 7 de vericem...armuta havuca nezaman geçeceksin
cnm bende elma suyunu öğen verdim 2 buçukgibi
haftayada 12ye çekmeye düşünüyorum elma suyunu 2 den sonrada yoğurt vermeye başlayacağım
bence cnm sen mama ağırlıklı gittiğinden anne sütündeki suya güvenme ver sen su çocuğa
şubat başımı aaa ben 1 ayı zor çekiyom iple gitmek için sen ne kadar çok bekleyecen öyle neden?
kaka rengi bizdede yeşilleşti ve kıvamlaştı cnm evet ama ben demir ilacına bağlamıştım elma suyununda etkisi vardır heralde[/QUOTE
canım sen kaç kaşık veriyosun suyu..
püre veriyomusun meyvenin..biz yılbaşından sonra püre ve yoğurda geçicez ..
doktorumuz öyle dedi burdaki kızlar ona gidiyoruz gözdem ecrin ben:) hepimize öyle dedi bu ay gelmeyin.
27 gibi 4 ay aşımzı olucaz sağlık ocağına götürücem bakalım nekadar kilo almışş aslında odrakiyle kendi doktoru baya farklı oluyo sonuçları.
neyse şimdi mama verdim elmasını 7 de vericem...armuta havuca nezaman geçeceksin
kaşıkla hiç saymadım ama bugün 4te 3ünü verdim elmanın çeyreği dışarı yarısı ağzına olmaz üzere yarım elmanın suyunu içti
ama benim kız püreyi daha güzel yemişti
yoğurda ptesi salı başlayacam o zaman püre veririm belki dr a sorayım bi
elmada bi 10 günü doldun ondan sonra armuta geçerim sonrada canımız ne isterse karışık karışık veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?