2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

attım kuşum bekliyorum.
ee sende bi tarif istesin bende vermem hahahah:)))))))))vermezsen vermeee:İ)))))))))))))

yarın atrım cnm fotoları
heheh veriyim tamam çok ısrar ettin
en yakın bi markete gidiyosun
hazır çorba raflarına yöneliyosun kno.r marka patates çorbası alıyosun eve geliyosun pişiriyosun hahahahahah
ev yapımınıda biliyorum ama hiç yapmadım nedense

canım gelmedi malesef sana ablamınmsn adresini veriyim ona at barii.

nasılsın.

yok cnm fotoda oturttum
ama bazen ve genelde kollarım ağrıyınca kucağımda oturtuyom

anladım canım ..bende öyle yapıyorum bazen ..

öp ceydayı benim içinn..
birazdan elma suyu yapıcam dr armut havuç falan dedi ama şimdi elmayı bi tane veriyorum ya diğerlerini hemen tam vermiyim dimi off kafam karıştı ..bide su verip vermemekte karasız kaldım elma suyu falan başladık dr verme demişti ama baya oldu bunu söyleyeli bide şubat başı gidicez bidaha..

elmadan sonra kakasının rengi değişti kıvamıda sizde durum ne?

cnm bende elma suyunu öğen verdim 2 buçukgibi
haftayada 12ye çekmeye düşünüyorum elma suyunu 2 den sonrada yoğurt vermeye başlayacağım
bence cnm sen mama ağırlıklı gittiğinden anne sütündeki suya güvenme ver sen su çocuğa
şubat başımı aaa ben 1 ayı zor çekiyom iple gitmek için sen ne kadar çok bekleyecen öyle neden?
kaka rengi bizdede yeşilleşti ve kıvamlaştı cnm evet ama ben demir ilacına bağlamıştım elma suyununda etkisi vardır heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…