kaşıkla hiç saymadım ama bugün 4te 3ünü verdim elmanın çeyreği dışarı yarısı ağzına olmaz üzere yarım elmanın suyunu içti
ama benim kız püreyi daha güzel yemişti
yoğurda ptesi salı başlayacam o zaman püre veririm belki dr a sorayım bi
elmada bi 10 günü doldun ondan sonra armuta geçerim sonrada canımız ne isterse karışık karışık veririm
ya kaşıkla verdim son kaşıkta öğürdü vee heryer kusmuk oldu:)))))heralde aldığını almıştır kuzu..
sen suyu nekadar veriyosun.
geçen sene bugün gece 2 de hastalanmıştım 1 senedir görmüyorum artık hastalanmak istiyorum ..
ya kaşıkla verdim son kaşıkta öğürdü vee heryer kusmuk oldu:)))))heralde aldığını almıştır kuzu..
sen suyu nekadar veriyosun.
geçen sene bugün gece 2 de hastalanmıştım 1 senedir görmüyorum artık hastalanmak istiyorum ..
kızlar bebekleriniz dönmeye başladımı?????**********
kaşığa alışmadığındadan kusmuş olabilir belki kaşığı fazla soktuysan en sonda ağzına
suyu günde 2 3 kere biberonla veriyorum içtiği kadar
benimkindede dönme falan yok daha totoyu kaldıramıo
seninki dönüyomu
kaşığa alışmadığındadan kusmuş olabilir belki kaşığı fazla soktuysan en sonda ağzına
suyu günde 2 3 kere biberonla veriyorum içtiği kadar
benimkindede dönme falan yok daha totoyu kaldıramıo
seninki dönüyomu
benimkide dönmüyo daha ama dönücek gibi yapınıyo ancadoktor dediki anneler düşünce anlıyomuş döndüğünü bebeklerinin allah korusun ben zaten kornaksız bırakmıyorum yatakta a da koltukta..
hmm demek biberonla içtiği kadar bende bi sorıyım olmadı dr arayıp..
bizde birazdan foruma gidicez giyindim ablamları bekliyorum..
Ben bebikimi biraz itekleyince dönüyo..Ama kendi kendine bi icraat ok..Lapacı galiba biraz:))) Sizinkiler ne alem?
ayy eve geldik hadi sağıyım dedim 105 cc çıktı maşallahh acaba bu saatten sonra artarmı kii?
ya kızlar bu demir damlasını 3 gündür veriyorum her seferinde kusuyor...Doktor ilacı değiştirdi ferrum verdi..Bunu da kustu...Her yer kıpkırmızı oluyo...İki gündür halı ve nevresim yıkamaktan belim ağrıdı...Bide bugün kusmaz artık bi saat oldu dedim ki öööö gene kustu..Sizde durumlar nasıl??? Elma suyuna mı katıyosunuz?? kusmuyolarsa doktoru arayıp bende elme suyna katıcam...Bi kaşık elma suyundan bişey olmaz heralde...Doktor kesinlikle verme dedi aama ...
Kaç saattir sağmamıştın??
ayy eve geldik hadi sağıyım dedim 105 cc çıktı maşallahh acaba bu saatten sonra artarmı kii?
burcu çabık yaz cevabımı yatıcam gidip...))
slm kızlar nasılsınız
ben geldimm kaç gündür girememiştimm
nasılsınızz
3gün üstüste misafirlerim vardı ee haliyle cılkım çıktı
yarında misafirim gelecekk
bebişler nasılll
yarın saglık ocagında kilo kontrolümüz var buay aşı yok bildigim kadarıyla
gözdemcim bu saatte ne uykusu? biz 12 gibi yatıyoruz genelde tabi 12 kadar uyuyoruz nerdeyse:))
denizyelinin kızının fotosuu nerde
hangi topikten baktınızkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?