2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Son düzenleme:

gittik foruma ama kalabalıktı çok bişey anlamadım bu hafta içi annemler ablamlarla gideriz daha iyi olur.

deniz buarada e bebek verdi paketi yeğenimde yanımdaydı o aldı bezleri falan tupperın mama kutusu güzel ben yapıyodum tupper elimde çok var aslında kutular kaplar biraz küçük ama olsun..arıel leke çıkarıcı vardı.bebek bezleri zaten küçük yeğenimin bebeklerinin oldu falan..

mamalar indirimde..realdede bezler haberin olsun..

e bebekte 3 al 2 öde vardı bu hafta gidince bakıcam bişiler ama abartmadan..

yani ana kız gezdik geldikk

ya kızlar bu demir damlasını 3 gündür veriyorum her seferinde kusuyor...Doktor ilacı değiştirdi ferrum verdi..Bunu da kustu...Her yer kıpkırmızı oluyo...İki gündür halı ve nevresim yıkamaktan belim ağrıdı...Bide bugün kusmaz artık bi saat oldu dedim ki öööö gene kustu..Sizde durumlar nasıl??? Elma suyuna mı katıyosunuz?? kusmuyolarsa doktoru arayıp bende elme suyna katıcam...Bi kaşık elma suyundan bişey olmaz heralde...Doktor kesinlikle verme dedi aama ...

gözdemm sanki ayrı dr gidiyoruz ben daha başlamadım ilaca ama bana kat ver tadı kötü dedi..
bi ara bakalım ne diycek..
bende başlamadan arıycam özgür beyi bakalım ne diycek

slm kızlar nasılsınız
ben geldimm kaç gündür girememiştimm
nasılsınızz
3gün üstüste misafirlerim vardı ee haliyle cılkım çıktı
yarında misafirim gelecekk

bebişler nasılll
yarın saglık ocagında kilo kontrolümüz var buay aşı yok bildigim kadarıyla

canımm hoşgeldin ne misafiri bukadar yaa:)::)bizi ayırıyoo..
bu ay sonu aşın olucak kuşumm bakalım nekadar olmuş eylül hanımm sen napıyosun anne süte devammı?

6 saat vermedim onu hesaba katmadım ben malesef.

yaa hiç sorma komşum var kızcağız seviiniyodu bebek olunca çıkmam görüşürüz diye ama ben dururmuyum:))))))

gözdemcim bu saatte ne uykusu? biz 12 gibi yatıyoruz genelde tabi 12 kadar uyuyoruz nerdeyse:))

Çok yorgunum ..bebikimi gezdirdik,yıkadık uyudu...Hemen yatıp uykumu alıyım...Canım ben sadece anne sütü veriyorum...Emziriyorum çoğunlukla...Daha çoktur heralde...Sağmıyorum..Bazen gece kalkıp bebiş uzun uyuduysa sağıyorum...100 falan olunca bırakıyorum..Çünkü benim ki iki saatee bir emiyo..100 çok geliyo o yüzden..Baze 1,5 saatte emzirdiğim bile oluyo O zaman süt nanay tabiii.Ama idare ediyoruz işte...Hadi ii geceler valla sütü en iyi uyku getiriyo.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…