Çok yorgunum ..bebikimi gezdirdik,yıkadık uyudu...Hemen yatıp uykumu alıyım...Canım ben sadece anne sütü veriyorum...Emziriyorum çoğunlukla...Daha çoktur heralde...Sağmıyorum..Bazen gece kalkıp bebiş uzun uyuduysa sağıyorum...100 falan olunca bırakıyorum..Çünkü benim ki iki saatee bir emiyo..100 çok geliyo o yüzden..Baze 1,5 saatte emzirdiğim bile oluyoO zaman süt nanay tabiii.Ama idare ediyoruz işte...Hadi ii geceler valla sütü en iyi uyku getiriyo.)
Biz 6.20 de kalkıyoruz( 6 .21 değil :))
canımm hoşgeldin ne misafiri bukadar yaa:)::)bizi ayırıyoo..
bu ay sonu aşın olucak kuşumm bakalım nekadar olmuş eylül hanımm sen napıyosun anne süte devammı?
6 saat vermedim onu hesaba katmadım ben malesef.
yaa hiç sorma komşum var kızcağız seviiniyodu bebek olunca çıkmam görüşürüz diye ama ben dururmuyum:))))))
ya sen face alma dahaa:))))şakaşaka bana mail atmıştı..
sende yollasana ya da face açsana..kimbilir nası büyümüşttür eylül kız:))öp yanaklarından totişindenn
off sorma kuzumm gelene gellme demek olmuyor malum bebiş için geliyolarr
canım ya anne sütüne devamm
azimle biberon alsın istiyorum ama yokk agzında dolaştırıyor çekmiyor bitürlüü
kızının göz rengi degiştimii
benimkide hala renkli
inşallahhh degişmezz
ayy yazıkk komşunaaa bebiş bile engell degill sanaaa
kuzumm biz sevmiyoruzz face olayını
bende buraya koyarım bakarsınn kaldırırımm
büyüdü kızım maşallahhh
zeynoo nasıll
hım tupper yapıon demek alacağım bişi olunca sana söylerim o zamansa...bendede bi yığın kapları var ama vazgeçemiyomgittik foruma ama kalabalıktı çok bişey anlamadım bu hafta içi annemler ablamlarla gideriz daha iyi olur.
deniz buarada e bebek verdi paketi yeğenimde yanımdaydı o aldı bezleri falan tupperın mama kutusu güzel ben yapıyodum tupper elimde çok var aslında kutular kaplar biraz küçük ama olsun..arıel leke çıkarıcı vardı.bebek bezleri zaten küçük yeğenimin bebeklerinin oldu falan..
mamalar indirimde..realdede bezler haberin olsun..
e bebekte 3 al 2 öde vardı bu hafta gidince bakıcam bişiler ama abartmadan..
yani ana kız gezdik geldikk
ya kızlar bu demir damlasını 3 gündür veriyorum her seferinde kusuyor...Doktor ilacı değiştirdi ferrum verdi..Bunu da kustu...Her yer kıpkırmızı oluyo...İki gündür halı ve nevresim yıkamaktan belim ağrıdı...Bide bugün kusmaz artık bi saat oldu dedim ki öööö gene kustu..Sizde durumlar nasıl??? Elma suyuna mı katıyosunuz?? kusmuyolarsa doktoru arayıp bende elme suyna katıcam...Bi kaşık elma suyundan bişey olmaz heralde...Doktor kesinlikle verme dedi aama ...
deniz bi ayarlada buluşalım forumda senlenn..:))))))))
cnm benim bu kızlan foruma gelmem savaş olur ne diyon sen
uykusu gelince yıkar ortalığı ayakta sallanmadanda uyumuz naparım o zaman dellendinmi sen
seninki yavrum gıkını çıkarmıyo sen bakma ondan rahat gezebilion
hım tupper yapıon demek alacağım bişi olunca sana söylerim o zamansa...bendede bi yığın kapları var ama vazgeçemiyom
demek paketinide verediler bak sevindim bu duruma
haftasonu çok kalabalık oluyo cnm ora hayatta gidilmez yani
ben daha elma suyuna katmadım hiç ama bugün deneyecem
tadına baktım midem kalktı kaç saat kendime gelemedim
yavrum nasıl içiyo merak ediyorum daha kusma olayı yaşamadık bin şükür
sende kat 1 2 kaşık elma suyuna bişi olmaz
ayrıca burcuyla aynı dr a gidiyonuz görüşleri ikinizede karşı çok farklı neden acaba
huuu komşuu şu tupper,n patates soğan koyma kabı var yeşil o indirime girince bana hbr ver emi...hmm ozaman biraz daha büyüsün ceydacımm..şükür maşallah diyim dışarıyı seviyo zeynoş rahatım o yüzden..
tupper üye olduğumda bi sürü hediye verdiler bide siparişlerimi 1 ay geciktirdiler diye nerdeyse 5 büyük parça hediye geldi özür hediyesi..ee bide ev sahibi hediyeleri derken evde tupper şenliği oldu bide ben aldım çünkü saplantı yapıyo tupper..% 20 indirimi var sana zaaten giriş fiyatından isterim eğer ihtiyacın olursa en son 3 aylık falandım bidahada istemedim.
zeynomum hello kıtyleri var tupperdan bendeki manyaklığa bak hamileyken okula başladığında poğça yapcam diye aldım:))))inşllh o günler gelsin sağlıkla:))
bende ablamdaydım bugün yarın zeynoşumun nöroloji dr var bıcı bıcı yaptı uyuyo mışıl mışıl
sağlık ocağıyla grüştüm ilk hafta aşı için gidicem
Bende ilacın tadına baktım.Rezalet gerçekten..Bu arada Özgür doktor bana elma suyunu verdirmiyo...Demiri elma suyuna katıştırma diyen sağlık ocağı..Doktor sadece süt verdiğim için ona karıştırma demek istemiştir..Ben azıcık elma suyu versem nolur ki demek istedim:))
Yok mu sütçü???? Bebişe gündüz süt yettiremiyorum,gündüz bi öğün ara veriyim de göğüslerim dolsun die o uyurken tek göğsümü sağmay kalkıyorum...Uyuyun siz bakalım:))
E bu gece de yoksunuz???
oo gece nöbetleri var demek:))
deniz ben kataloglara bakmıyorm uzun zamandır:))
bugün gezentidi ben gene bköydeydim :)))yarında gidiyorum mama sandalyesi aldım:)))
kız ne çok gezion sen haa hasta edecen çocuğu ne marka aldın bende araştırıyorum fotosunu koysana buraya
Burcu bizim yerimizede geziyo..Ben kafamı bile çıkaramıyorum valla...Beter böcek benim ki:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?