2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

kızlar ebebekte 3 al 2 öde kampanyası var chıcco marka ciciler indirimde pijama takımından istedim polar yumuşacık tanesi 18 liraya geldi eğer ihtiyacınız varsa kaçırmayın hem uygun hem kaliteli.mama bile istedim oda 36 liraya düşmüş:)

ya sen nasıl netten siparişler verebiliyosun hayret ediyorum ben geçen unnadodan bi kaç oyuncak sipariş ettim deli oldum acaba gerçeğide böylemi fotodamı böyle güzel çıkıyo kullanışlımıdır dandikmidir
helede giyim hayatta alamam elimle penyesine malına dokunmadan bedenini kestirememki öncelikle
oyucaklarla önlük te alayım dedim çok şirinlerdi içim içimi yedi acaba kumaşı kalınmı yumuşakmı falan diye
neyseki hepsi güzel çıktıda rahatladım :)))

güvenli sitelerden bilindik markalarr:)))
e bebek iadede alıyo çok memnunum ben..
bende süt sağıyorum daha 60 lık çıkmadı 4 dakikam kaldı..
i

Burcunun benim kaçgundur misafir trafigiyle uğraşıyorum İnan artık ayakta uyuyorum o yüzden ihmal ettttim sizleri ama zaman buldukça okuyorum yazdıklarınızı 5gun girmedik damatliktan retdetmisin oğlumu ask olsun:)

Vallabenim oglusta aynı çeken bilir hayatta ev dısında geeye gidemiyoruz. Rezil ediyo bizi ayakta sallanmak hayat kurttariyor bizde burcu bulmuş uslu kızı gezsin bakalım:)

Vallabenim oglusta aynı çeken bilir hayatta ev dısında geeye gidemiyoruz. Rezil ediyo bizi ayakta sallanmak hayat kurttariyor bizde burcu bulmuş uslu kızı gezsin bakalım:)

aynen cnm yaa uslu bi kızı var gezsin dursun dediğin gibi,artık biz ne zaman gidebiliriz bilmiom..
aa dedikodumu yapmayın bakimm hahahhaaahah:))))))))))))napıyım kızımda benim gibi normaldede ben evde durmazdım bana çekmiş seviyo sabah giydiriyorum hadi gidiyoruz şapkayı taktığım an başlıyo gülmeye:))az kaldı kızlar 2 3 ay sonra başlarsınız gezmelere..zaten havalar fena anca alışveriş merkezleri ev gezmelerii..

neyse dün güzel geçti c.a daydık acıktı mama verdim sevdi eve geldik yorulmuş garip bi vurdu kafayı sabah 11 di zor kaldırdım :)

buarada deniz sakın huzurdan alma montu c.a da 35 lirya neler var benim aldığım fiyata 3 tana alırsın3 alıyosun 2 ni ödüyosun çünkü..

ecrincim neyse bugün gelmişsin ama ben yoktum çok boşlarsan vermem kızı ona göre:))
şimdi elma püresi verdim annemdeyim:)uyuyo dün akşamda armut verdim bayıldı bayıldı sırada havuç var ...sen daha hiç vermedin dimi

burcuu huzura gittik eşimle bugün bugün baktık o astronot tuluma
daha öncedende eşim netten araştırdı bikaç model
huzurdaki nedense bana çok basit geldi iç poları bile acaip
eşimde bu ne yaaa bunu alcağıma hiç almam dedi çıktık başka bebe dkkanına oradakinide ben çook beğendim çok güzeldi içide dışıda 70ti 60 a bırakacaktı
benim kociş gene beğenmedi
adidas görmüş onu alacam ben sen karışma dedi bakalım sonu nereye varacak adidasta çook pahalı geri döndürmeye niyetim var ama dur bakalım..
olmazsa o 60lığı alıcam
74 beden alsam iimi benim kıs şuan 65
sen kullanıon ya boy nasıl oluyo
sade bu sene giydirsem yeter

canım zaten huzura hiç gitme c.a ya bakın hem uygun hem güzel..benimkinin içi elyaf gibi benimkindenmi baktın sen ..ben 80 aldım boyumuz geçen ay 62 cm di heralde şimdi 65 66 falandır çok küçük alma..yine denersin ama 74 alsaydım çok kasardı bununla çok rahat zeyno..
ebebektede chicconukiler var pahalı ama çok güzeller ama çok pahalıya gerek yok bidahaki kış giymiycekler sanırım.

yaparız tabii dedikodunu kıskanıyoruz valla bu rahatlığınııı bende durmadım ama şu anda annemler dışında bi yere gitmekk istemiyorumm huysuzz oğlumm yüzündennn dün gece 4 te uyuduuu düşün halimiiii ayy inanmıyorummmmm demek sabahh 11 de kaltı kaçta yattııı yavrum gece kaç kere kalkktıı lütfenn yaz çok merak ettimm maaşallahh diyelimde

evet tatlım sen yoktun bu saferde.. ee kız evi naz evii nedesen he demek zorundayız şu anda ay ne güzelll seviyor demekkii maaşallahh kzıımaaa yiyen çocuk kolay büyürr seninkii sakinde zatennnn ohhh burcu hanımın keyfineee..yok cnm ben vermedimmm hiçç 6 . ayda başlarım sanırım özgür bey bana şu zman gel demedi ama eşim illa gidelimm diyorrr kontroleeee bziimkii nin çok zoruu varrr dişi kaşınıyor sanki çok huzursuzzz bazen 2 elini birden ağzına sokmaya çalışıyooooo uff diş için çok erkenn ama 3 4 ay bu huyzuzluğuu sürerr se yandımm ben

c a forumda vard bi bakarım gidersem ama gidemezsem buradaki 70lik çok hoşuma gitti eşimi ikna eder onu alırım pahalıya hiç gerek yok ama anlamıo

SLM KIZLAR NASILSINIZ
ya burcuuu ben bile seni kıskananlardanım
maşallah sana ne güzell geziyorsun çok şanslısınnnn çook

ecrin benim kızımında elleri agzında
o genelde tüm bebeklerde buzamanlarda olan bişey heralde

kızım 6kilo olmuşş
buay 600gr almış az dimi kızlar sadece anne sütü
geçen ay 850grken buay dahada az
bi 10gün sonra falan dr.a gidicez bakalım o ne diyecek

ecrin sende sadece anne sütü veriyosun aylık kilo alımı nasıl?*

Kızlar geçen sene bugün,bu saatlerde umutsuzca test yapıp hamile olduğumu öğrenmiştim...Mucizem doğal yolla gelmişti...Küçük erkeğim !!! İyiki varsın:))

Burcu!!!! Maşallah herkese mavi boncuk dağıtıyosun....Şu işin adını koyalım...Bak oğluşum çok yakışıklı...Başka kızlarda var çevresinde ona göre....Benden ii dünür bulamazsın...Hem bizim bebişler hastanedaş....Ona göre düşün taşın..Aynı masada doğup,aynı çeşmede yıkanıp,aynı hemşirenin elinde ilk gazlarını çıkardılar..Anaları kırmızı taçlarıyla aynı koridorda volta attı...Aynı yemekleri yedi..))

Kızlar geçen sene bugün,bu saatlerde umutsuzca test yapıp hamile olduğumu öğrenmiştim...Mucizem doğal yolla gelmişti...Küçük erkeğim !!! İyiki varsın:))

inanırmısın birazönce eşime diyodum geçen sene buzamanlar iğne oluyodum diye oda bak şimdi elelesiniz:))o arada eleleydik uyuyodu bacağımda:)))çok şükür bugünlere..çook mutluyumm

ay valla hastanedaş:))çok sevdim bu kelimeyii:)gerçekten aynı masada doğurduk:))keşke aynı zamanlarda olsaymışız ay canım buğranın yakışıklığına hiç lafım yok ama benim kız zilli çok gülücük dağıtıyo anlıycağın biraz zilli ona göre:))

canım bizide özgür bey şubat başı çağırdı..
maşallah sakin ama cadılığı tuttuğu zamanda ay anam dedirtiyo..

Rabbim iyi günlerini göstersin bebişlerimizin..

Valla bilmiyorum ama bazen 2elini Birden'in öle hırsla ağzına sokmaya calisiyokcok acı cekiyo gibi üzülüyorum evet Canım sadece beni emıyor çağan ek hiçbirde vermedim şimdiye kadar bizimki aylık 1 kilo aldı şimdiye kadar ama bundan sonra daha az almaası gerekiyor seninkide şimdiye kadar iyi ais caanim bu ay biraz az almış ama surda 2 ayımız kaldı ek gıdaya sabret dengeler bence bakalım Dr ne dicel

Bizimkide götürüyor emzik veriyorum rahatlıyor dün tam cadı diyodum bı başladı cadiliga😜💚💛

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…