2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

CANIM anne Sutu alımlarında bence az değil olmadı takviye yaparsın mamayla🍰🍎🍊🍉🍓🍆🍅🍧🎂🍦🍡🍟🍔🍜🍲🍝🍛🍱🍣🍸🍶🍚🍵☕bak ne cok alternatif sundum😍valla geziyorum onumuz kıs ☔⛄gezemiycemm

kızlar tele çok güzel ifadeler indirmiş eşim ama burda gözükmüyo zambakcım yoksa bisürü yiyecek koymuştum o boşluklara:))
nerdesiniz kızlar zeyno maşallah dün resmen kafasını bi kaldırdı şok olduk:)))))
bugün evdeyim kimse yok bi evi temizliyorum bi oynaşıyıruz akşam oldu..

artık koltukta bırakmak istmeiyorum dönmesede kıpırdadğı için yeri değişiyo bi bakıyorum kafa bi uçta bi bakıyorum birazdaha gitmiş:))ayaklarıyla hele biyerden destek alınca baya bi ilerliyo ..sizlerde nasıl

aa neyi unuttum söylemeyi bakırköydeyken kuş gel zeynonun bataniyesine mıç:)))hemen bilet aldık eşimde bende şansına:)))sözüm söz çıkarsa bebekler ömür boyu benden..

evt yüzüstü koyup elimizi ayaklarının arkasına koyunca bayağı ilerlio bizimki de

Cnm mrb aferin kızıma erken kalkacak ayağa ondan sonra koşturdu dur arkasından burcunun sende bizim kuzu saga sola değil ama baya bir aşağı yukarı kaydiriyor kendini. Bizimki çok huysuz canım ama ya agziylami Zoru yoksa sikintidanmi bilmiyorum Çarşamba özgür beye götürelim bı baksın diyor illa esim sanki adam mucize Lee yapıp bizimkini uslandiricak:) hadi bakalım görücezz bebekler sendemi olur yoksa artık hiçbirimizi tanimazmisin:)

canım acaba diş çkarıyo olabilir diş etleri kaımmaya başlamıştır.olsun götürün hem boyuna kilosuna bakar biz daha 1 ay bekliycez götürmek için..

canım ya aşı için nezaman gidiceksin hem gittiğinde sor bakalım ftil atıyımmı bide kan ilacını nası vericeğini gerçi sen ek gıda vermiyosun ama..
ecrincim ya senin adını sormayı unuttum bişey yazcam sana yazamıyorum faceden ecrin yazsam manyak derler bana:))bide saçlarına bayıldım rengine benide senin kuaförüne götür:))

ecrinim hele bi para bana çıksın bak gör unuturmuyum helede damadımı:))))ayy bugün annemin evini boyadım dünden beri çok zevkliymiş ya bundan sonra kendi evimi ben boyarım:)))ama yoruldum...biraz leke gelmiş hastalanıcam diye umut ediyorum inşallah sabah olmuş olur..

bak damadım demışın kaydediyorum bunu kanıt olarak başkalarına da mavi bomcuk dağıttığını görmüyümm :)ay byorucudur tabii ben hiç anlamamm o işlerdennn..
gecen bende olucam sandım hafif leke gibi geldi ama devamı olmadıııı bakalım senın olucakmı? adımla ne yazıcan merak ettim:)

Sonunda oldum :))))))))))))ya isimle yazılıyor bazen tuhaf oluyo insan:)))yoksa kuaför Murat mı Yılmaz mi

Balkon kapanıyor mermerci geldi kesiyo biçiyor kocamda çıkarmıyor adam nası bı tip acaba :))))zorla tuvalete gittim zeynomda mama yaptım biscolataa reklamindaki çocukmu acaba

Balkon kapanıyor mermerci geldi kesiyo biçiyor kocamda çıkarmıyor adam nası bı tip acaba :))))zorla tuvalete gittim zeynomda mama yaptım biscolataa reklamindaki çocukmu acaba
kız sanane mermercinin tipinden Allah Allah yaaw
oo kuzucum gezmelere gitmişsin bugünde şansınıza çok soğuktu..

valla ben bile bugün 1 2 kaşık tarhana çorbası verdim benim bıcırık herzamanki gibi bayıldı:))

ooo sebzeden önce tarhanamı maşallah afiyet olsun cicim...
bu arada tarhananın içinde salça olmaması gerekiyomuş...

kız sanane mermercinin tipinden Allah Allah yaaw

ooo sebzeden önce tarhanamı maşallah afiyet olsun cicim...
bu arada tarhananın içinde salça olmaması gerekiyomuş...

allah seni:)))adam odadan çıkarmıyo ya dedim nası bi tipki çıkma sakın diyo:))))))))))yoksa napıyım mermearciyi hahahaaa:))))

ya ama öyle çok vermedim çorbadan..sen napıyşosun ceyda sevdimi tekirdağ:)

allah seni:)))adam odadan çıkarmıyo ya dedim nası bi tipki çıkma sakın diyo:))))))))))yoksa napıyım mermearciyi hahahaaa:))))

ya ama öyle çok vermedim çorbadan..sen napıyşosun ceyda sevdimi tekirdağ:)

kızlar bi adetimki sormayın şoklardayım 1 yıldır olmuyoduim senenin acısı çıktı resmen.

heheh basit bi mermerci diye görmeni istememiştir belki kız
evet kızımın uyku düzeni gibi bişi oluştu valla sevdiğine işaret sanırım
aa oldun demek iyiye işaret bundan sonra korun bencede..

heheh basit bi mermerci diye görmeni istememiştir belki kız
evet kızımın uyku düzeni gibi bişi oluştu valla sevdiğine işaret sanırım
aa oldun demek iyiye işaret bundan sonra korun bencede..

aman maşallah uyku düzeni olursa bide alışırsa rahat edersin..nezaman dönüceksin tabi orda daha rahat edersin enazından annenlerde ilgilenir sende rahat nefes alırsın ben herzamanki gibi annemdeyim kızlarda burda rahat ediyorum çünkü..

ya sonunda oldum ama çok fazla ayaktayken içimin aktığını hissediyorum sendedemi öyle olmuştu

pazar dönücem cicim
ben loğusalıktan 2 ay sonra olduğum için pek yoğun değildi senin epey oldu tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…