2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

zaten kilo alımları ilk aylar gibi olmuyo azalıyo.bakalım biz nekadar aldık..
canhım ayarlayalım gidelim beraber ozaman ne güzel olur:))

Çok geçmiş olsun canım..

geç yatsınlar ama erken kalkmasınlar sanırım sizde durum çok uzun zamandır böyle ..

paraben maddesi neymiş bende araştırıyım netten bende 6 ay başlıyım ilaca ozaman ..

Büyüme hormonu en çok 8-12 arasında salgılanıyo canım..Varsın erken kalksınlar..Bu ssaatlerde uyumaları inan çok daha önemli...Bizim artık oturdu sayılır..8.30 da uyudu..Bakalım kaçta uyanacak...İlacıda 6. aydan önce vermeyeceğim..Önümüzdeki hafta kontrolümüz var..Ayrıntılarıyla sorarım...

geç yatsınlar ama erken kalkmasınlar sanırım sizde durum çok uzun zamandır böyle ..

paraben maddesi neymiş bende araştırıyım netten bende 6 ay başlıyım ilaca ozaman ..

Canım 3,5 - 4 satte bir mi emziriyosun???

Gözdem canm nerde 1.5- 2 saati zor buluyor emme si yoksa kıyametler kopuyor . Sizler kaç saatte bir emziriyosunuz?

Yukarda ,emzirp çıkınca 3-4 saat vaktim oluyo yazmışsın..Bende sandım ki bu aralıklarla emiyo..Şaşırdım..Benimde 2 saati zor ediyo:))o yüzden sütüm azlmaya başlıyo öğleden sonraya doğru..Bende bu saatte kalkıp süt sağıyoum..Gündüze takviye...Tek göğüs emziriyorum her seferinde..Siz??

valla benim kızım 8 12 arası 1,5 2 saat uyuyo uyandığı zaman uyutmak mümkün değil zaten özgür beye sordum gece uykusu çook önemli demişti ...biz 10 10,30 gibi kalkıyoruz bende uykumu almış oluyorum bebeğime daha mutlu bakıyorum bende uykumu almadığımda çok huzursuz bi tip olurum benim için bu düzen süper

Anladım tek değilim yani Canm emziriyorum 1 icimlik te bırakında biberonla 4 saat iznim oluyor bu şekil yani canm ya bol bol su iç bulgur ya bide uykuna dikkat et mümkün olduğunca gerisi bünyene kalmış artık , bende tek göğüs emziriyorm

Benimkide bu ay az kilo almış....Ecrin senin ki kaç kilo olmuş??
Canm 25 gunde 600 gr almış yani 7,750 olmuş Dr sadece anne şutu aldığı için bu ayda gayet iyi ilk aylardaki kadar almaz zaten artık dedi seninki ne kadar almış toplam kaç oldu
merhaba kızlar...nerdesinizz.

geçen sen bugün yumurtalrım toplanmış döllenmeye başlamışlardı ilk bu saatlerde:)))))))))))))))

ii hatırlıyorsun burcu ben dün ne yediğimi hatırlamıyorum valla çok şükür rabbimeki sonunda evlatlarımız sağlıklı bı sekilde kucaklarımızda

geçen sene bugünü dün gibi hatırlıyorumm valla normalde bende dünü hatırlamamda...bugün evdeyim yoruldum valla...

Benim kuzumda tam 4 aylıkken 66 cm, 7800 g çıktı...Anned sütüne devam dediler..Bakalım 5. ay kontrolünde Özgür bey ne dicek..

Burcuuuu...Benimde daha 8 tane 5. gün embriom memorialde beni bekliyo...Oğluşumun abaları,abileri var

Aa demek bizimkiler aynı gidiyor şimdiki bebekler demek hep iri büyüyor yani Dr söylediği o . Aa peki düşüyormuşsun canm 2, yi yaptırmayı ?

Aa demek bizimkiler aynı gidiyor şimdiki bebekler demek hep iri büyüyor yani Dr söylediği o . Aa peki düşüyormuşsun canm 2, yi yaptırmayı ?

bizede iri diyo bu doktor:))alınıyoruz ama napcann:)))3 aylıkken 6800 62 cm dik şimdi merak ediyorumm

benim 10 yumurta toplarız demişti 6 çıktı 4 döllendi 2 si 5 gün kondu diğerleri gitmiş:(denemek istersem sil baştan ..sen düşünüyomusun tekrar denemeyi.

bu kontrolde bakıcak..Bebişlerimiz hemen hemen aynı..Boyu ve baş çevresi kaç??

Ecrin,çok masraflı oluyorum ama şu baş çevresinede bakıversene..Özgür Bey başı biraz büyük olmzsa USG çekelim dedi..

Ben tam donmuş tedavisine hazırlanırken norml yolla hamile kaldım..O hakkım saklı:)) Şaka bi yana o bekleme kısmı falan çok zor..Ama Allaha şükür bi bebişimiz var..Bu o kadar zor olmaz heralde:))

Ee istatistiklere göre iri bizimkiler ne yapalım alınmayın bence :)
Canm su anda düşünmüyorum tabimi hele doğumdan sonraki acılarımı düşününce zaten cagan çok huzursuz anlayacağın bizim ki biraz büyür bana nefes aldırır acılarımızda unutacağım günler gelirse o zaman belki düşünebilirim ama tedavi çok uzun meşakkatli düşününce yok diyor insan cagan bizim dolmuşlardan oldu zaten donmuştu yok uff çok zor.
Sen düşünüyormusunnn?

haklısın çok zor bi süreç bizde kendiliğinden olursa olur diyoruz bazen gaza gelip yaparız bi kardeş, banada sezeryanı düşündükçe afakanlar basıyo resmen..bide şu kilolzr bi gitse ama artık başladım bugün itibariyle sabah 75 çıktım dumur oldum hastalandım acaba biraz onun şişkinliği varmıdır .ama resmen şişkoyum benn:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…