slm kızlar....biz geldik pazar gününden beri evimizdeyiz
sizleri gözucuyla okudum ama yazamadım
geldiğiiz dakikadan beri benim kızın ateşi çıktı şiddetli ağlamalar falan derken sabah karşı 5 te acile gitmeler falan filan derken şu dakikaya ateşimiz normal bi şekilde karşınızdayız
burun akıntısı ve hırıltısı kaldı bitek
mevsimlerden en çok kışı severdim ama artık sevmiyorum kızımı hep hasta yapıyo
hepiniz iyisiniz inş
Canım ya çok geçmiş olsun inşallah bidaha çıkmaz ateşislm kızlar....biz geldik pazar gününden beri evimizdeyiz
geldiğiiz dakikadan beri benim kızın ateşi çıktı şiddetli ağlamalar falan derken sabah karşı 5 te acile gitmeler falan filan derken şu dakikaya ateşimiz normal bi şekilde karşınızdayız
hepiniz iyisiniz inş
gözdem kafa ölçüsü kaç pekiOra nire?? İlk defa duyuyorum:)))Hastanede usg yok mu??? Hoş biz kalça usg si çektirmek için iki saat beklemiştik jfk da..Koskoca hastanede bi tane ultrason cihazı varmış..Bakalım gerek olucak mı burcucum..Dün ölçüyüm dedim ..Bizim ki ölçtürmedi:))Kafasını çevirip duruyo...Bu arada aşı öncesi değil ama eve gelince attım yarım fitil...Hani 8 saat arayla atılıyo ya..Zaman kaybı olmasın tekrar ateşleirse die...Tam fitilin etkisi geçti amanın bi ateş elim ayağıma dolaştı..Gece jfk yı aradım..Nöbetçi hekimle konuşmak için..Özgür bey nöbetçiydi..Yarım fitil daha attırdı..Benim kinin ilk aşılarda ateşi çıkmamıştı..Bunda da çıkmaz dedim ama...Sen gene de at..
Yazmadan geçemicem..Süt için herşeyi yaptım..Ne duyduysam..Eşim ,süt için harcadığımız paralarla süt anne tutardık die dalga geçiyo:)) Humana,malt....Ve sonunda buldum...Bozaaaaaa.....Mutlaka deneyin kızlar......Muhteşem....
:2:
Hadi ya cok gecmis olsun neden olmuski op benim için zeyno zilli oldu valla
Cok şükür iyiyiz .......ayranında duymusumdur tutunmaya yardımcı ondan almisimdirr kesin:))))))ama cok ictim ...herkes uyudu neyseki benim uyku kaçtı tv bakiyim cnbce alt yazı okursam uykum gelir belki:))))P
Bu hafta asımız var giderken fitil atiyimmi
slm kızlar....biz geldik pazar gününden beri evimizdeyiz
hepiniz iyisiniz inş
ZAMBAK, 4. ayda 44 cm geldi baş ölçüsü...7800g , 66 cm..Ölçülerine bakılırsa normal..Zaten 4. ay sınırları içinde..Ama daha fazla artmaması lazımmış...Bu arada bebişimi gün aşırı yıkıyorum..Bazen 3 günü buluyo...Ama haftada 3 ten az olmuyo..Terliyo zaten,alıştı yıkanmaya..Yıkanmaktan üşümez dedi doktoru..Suyu da seviyo,ykıyom bende...Artık kucakta yıkıyoruz zaten:))
Bozayı deneyin,ne hurma ne bişey bana en çok bu yaradı..
Deniz geçmiş olsun bu arada.....
Burcu, o avatarındaki ağustos böcüğünü yirim ben:)))Kime benziyo bu zilli...Ne sana ,ne babasına benzettim...Sende güzelsin ama kızın daha güzel kusura bakma:))
Maaşallah, çok ii bebeğinin boyu kilosu nazar eğmesin. Ben sıkıntılıyım bu konuda bizimki geçen hafta 6.100 gr, 63 cm çıktı.Normalde 4,5 aylık ama dr erken doğduğu için 3.5 aylık diyo..Sütüm de var artık, fazlasını yemiyo zaten bir de çom hareketli ne yapsam bielmiyorum.Ara ara elma suyu vermeye başladım ama bakalım artık..
ZAMBAK, 4. ayda 44 cm geldi baş ölçüsü...7800g , 66 cm..Ölçülerine bakılırsa normal..Zaten 4. ay sınırları içinde..Ama daha fazla artmaması lazımmış...Bu arada bebişimi gün aşırı yıkıyorum..Bazen 3 günü buluyo...Ama haftada 3 ten az olmuyo..Terliyo zaten,alıştı yıkanmaya..Yıkanmaktan üşümez dedi doktoru..Suyu da seviyo,ykıyom bende...Artık kucakta yıkıyoruz zaten:))
Burcu, o avatarındaki ağustos böcüğünü yirim ben:)))Kime benziyo bu zilli...Ne sana ,ne babasına benzettim...Sende güzelsin ama kızın daha güzel kusura bakma:))
Bi hiç fitil kullanmadık daha, ateş de yapmadı hiçbiri, umarım side de olmaz.
Maaşallah, çok ii bebeğinin boyu kilosu nazar eğmesin. Ben sıkıntılıyım bu konuda bizimki geçen hafta 6.100 gr, 63 cm çıktı.Normalde 4,5 aylık ama dr erken doğduğu için 3.5 aylık diyo..Sütüm de var artık, fazlasını yemiyo zaten bir de çom hareketli ne yapsam bielmiyorum.Ara ara elma suyu vermeye başladım ama bakalım artık..
aaaaaaaaaa çok alındımm dermişimm.bizdede polemik konusu kime benzediği annmele ablama çok benzetiyolar minnoşumu ama annem benim bebekliğime benzediğini söylüyo..eşim kendi bebekliğineuyduruyo bence karışık anlıycağın..
oohh ne güzzel yıkıyosun bende haftada 2 yıkıyorum aslında yıkanınca çok güzel uyuyo sizinde öylemi oluyo.
Ecrin,gözünden kaçtı heralde..Baş çevresi ve boyunu sormuştum bebişinin..
Yavrum bizimki de 7750 kilosu hemen hemen aynı 1. 2. Cm mı bu kadar önemli anlamadım bizimki küçükse sizinkinin normal olması gerekmiyormuuu
Canm bir fırsat bulup yazamadim kusura bakma 1 hafta önceki ölçümleri baş 42 boy 65 ama vücuduna göre başı az ufak ama bu bir sorun değil dedi başı ayına göre normal vücut iri dyorr
Yavrum bizimki de 7750 kilosu hemen hemen aynı 1. 2. Cm mı bu kadar önemli anlamadım bizimki küçükse sizinkinin normal olması gerekmiyormuuu
Allah Allahhh...Valla hiç bişey anlamadım...Zaten çizelgeye bakıyorum normal...Sizinkide küçükmüymüş...E bizim kide büyük..Demek ki 43 olmalı:))))
zambakcımm haftada 2 yıkıyoruz biz aslında ev sıcaksa 2 günde 1 yıkayın diyolar ama şükür sıcak ama zor geliyo yıkamak..
neyse eylül iyi aman huzurlu olsunlar ..
ben bugün nerdeyse yarım kase yoğurt verdim içine 1 tane şeker dedi annem gazını alsın koydum yedi maşallah akşamda armut suyu vericem bi türlü havuç vermedim yarında havuç vericem allah kısmet ederse..sen neler veriyosun
Canım dedigin gibi normal
artma ihtimali varmıymışş??
ya bende 1gün arayla yıkıyorum ama üşütürsün diyenler çok fazlaa
kız neden zor geliyorrzeynoo rahatlarr
yerimm ben onuuun ısırmalık yanaklarını
havuç suyunuda sever tadı gayet güzel şekerimsi bitadı var zatenn
ben hiç bişey vermiyorum sadece anne sütü veriyorum canım
ha birde su veriyorum
sen ne yaptın başlattınmı suya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?