2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

ay çok geçmiş olsun naptın kız üşüttün mü ceydayı allah korusun bebekleri ..doktorlar diyo ya alıştırın ben hergün hemen hemen 15 20 dakika dışarda hava aldırıyorum soğukta olsa ...neyse şimdi iyiymiş ..

yazında başka dert terliyolar 2 cam arasında kalsa hasta oluyolar falan ama senin kliman vardı belli derecede açar rahat edersin.

Canım ya çok geçmiş olsun inşallah bidaha çıkmaz ateşi
hava degişiminden olmuş olsa gerek
gözdem kafa ölçüsü kaç peki
boza demek süt yapıyor biyerde daha okumuştumm
bende şimdi tahin helvası ve hurma yiyorum faydsını gördüm
ama kalorii deposuuu

kuzum neden oldu bizde bilemedikk
çok şükür huzursuzlugu yokk
demek ayran tutunmaya yardımcıı ha
bende testgününe kadar ananas yemiştimm

kızlar bebişleri kaçgünde bir yıkıyorsunuz??

zambakcımm haftada 2 yıkıyoruz biz aslında ev sıcaksa 2 günde 1 yıkayın diyolar ama şükür sıcak ama zor geliyo yıkamak..

neyse eylül iyi aman huzurlu olsunlar ..

ben bugün nerdeyse yarım kase yoğurt verdim içine 1 tane şeker dedi annem gazını alsın koydum yedi maşallah akşamda armut suyu vericem bi türlü havuç vermedim yarında havuç vericem allah kısmet ederse..sen neler veriyosun

ZAMBAK, 4. ayda 44 cm geldi baş ölçüsü...7800g , 66 cm..Ölçülerine bakılırsa normal..Zaten 4. ay sınırları içinde..Ama daha fazla artmaması lazımmış...Bu arada bebişimi gün aşırı yıkıyorum..Bazen 3 günü buluyo...Ama haftada 3 ten az olmuyo..Terliyo zaten,alıştı yıkanmaya..Yıkanmaktan üşümez dedi doktoru..Suyu da seviyo,ykıyom bende...Artık kucakta yıkıyoruz zaten:))

Bozayı deneyin,ne hurma ne bişey bana en çok bu yaradı..

Deniz geçmiş olsun bu arada.....

Burcu, o avatarındaki ağustos böcüğünü yirim ben:))) Kime benziyo bu zilli...Ne sana ,ne babasına benzettim...Sende güzelsin ama kızın daha güzel kusura bakma:))

Geçmiş olsun, umarım en kısa amanda sağlığına kavuşur bebeğin.

Maaşallah, çok ii bebeğinin boyu kilosu nazar eğmesin. Ben sıkıntılıyım bu konuda bizimki geçen hafta 6.100 gr, 63 cm çıktı.Normalde 4,5 aylık ama dr erken doğduğu için 3.5 aylık diyo..Sütüm de var artık, fazlasını yemiyo zaten bir de çom hareketli ne yapsam bielmiyorum.Ara ara elma suyu vermeye başladım ama bakalım artık..

minacım kilosunu düşük değilki sen 36 haftada yaptın dimi dr neden 1 ay küçük gibi kabul ediceksin diyo bende 35+5 de yaptım ..bencde ver elma armut .

aaaaaaaaaa çok alındımm dermişimm.bizdede polemik konusu kime benzediği annmele ablama çok benzetiyolar minnoşumu ama annem benim bebekliğime benzediğini söylüyo..eşim kendi bebekliğineuyduruyo bencekarışık anlıycağın..

oohh ne güzzel yıkıyosun bende haftada 2 yıkıyorum aslında yıkanınca çok güzel uyuyo sizinde öylemi oluyo.

Hayatım senin ki kız minnoş..Minyondu belki...Benim ki erkek ..Arada fark oluyo biraz...

Bende zaten uyusun die yıkıyorum:))))Yıkanınca daha uzun uyuyo...Bizim bebişimizde hiç polemik yok...Sanki babası doğurmuşHiç mi anasına benzemez??? benzemiyo işte...Sanki babası büyüyo:))

Canm bir fırsat bulup yazamadim kusura bakma 1 hafta önceki ölçümleri baş 42 boy 65 ama vücuduna göre başı az ufak ama bu bir sorun değil dedi başı ayına göre normal vücut iri dyorr

Canım dedigin gibi normal
artma ihtimali varmıymışş??
ya bende 1gün arayla yıkıyorum ama üşütürsün diyenler çok fazlaa

kız neden zor geliyorr zeynoo rahatlarr
yerimm ben onuuun ısırmalık yanaklarını
havuç suyunuda sever tadı gayet güzel şekerimsi bitadı var zatenn
ben hiç bişey vermiyorum sadece anne sütü veriyorum canım
ha birde su veriyorum
sen ne yaptın başlattınmı suya

canım koca totodan olabilir mi?? ya da fazla gezmeden.:)ne biliyim ama bugün kesin yıkanıcak eşim gelince yoğurt yedi gıgı kulak şimdi ekşimiş peynir gibi kokuyodu uyudu..

başladım az az veriyorum çok zorlamıyorum ama 30 40 cc falan içiyodur..sen anne sütü verdiğin için hiçbişeye gerek yok o herşeyi alıyodur zaten senden

arkadaşlar merhaba gecikmiş bir temenni ama yeni yılınız hayırlı osun bebişlerinizle, ailenizle sağlıklı huzurlu yıllar geçirin,

denizyeli geçmiş olsun miniği üşüttünüz mü inşallah şu ana kadar iyileşmiştir minik

gözdemm boza süt artırmak için demişsin nasıl içiosun ne aralıklarla ve hangi marka benim eşim bim den almış çok bişi farkedemedim , ve hurma trabzon hurması mı ?

evet bugün derin temizlik yapıldı evde tertemiz oldum yatak altları balkon camlar perdeler koltuklar tertemiz mis gibiİ:))))))))))))çok seviyorum temizliği ama başkası yapıncagerçekten bebeyle zor yav :))anca kımalı makarna yaptım zeynom durmadı daha yeni bi uyudu hep kucak istiyo bugün bide meme istedi çok çekmesede orda durmak isityo ee el mahkum durduk bizde:)

sizler nerdesiniz ya..
denizcim inşallah ceyda iyidir bi sorun yoktur girmedin merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…