2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

buğranın kardeşleri var ne güzel :))))))))))))belki onlara gerek kalmadan yine gelir bellimi olur.

evet bundan sonra tek çıkaan hiçbi gebelik testi eskisi kadar üzemez beni

Canm ya alemsin çok güldüm demek resmen siskosun:) gercekten dikkat etmek gerekiyor canm ama bende o moda girip hala basliyamadim rejime UF neyse ergec zayiflicaz insallah

Slm kızlarrr
hepinizee sevdiklerinizlee saglıklı mutluu huzurluu yılllaarrrrr

kaçgündür giremedimm nasılsınızzz
kızlar kızım yeşil kaka yapıyor ishal şeklindee dr.a gittik idrar yolunda enfeksiyon çıktı ama kakada bişey çıkmadı
antibiyotik kullanıyoruzz

sizler nasılsınızzzz

ahh geçen sene bende bugünlerde igneler vuruluyordumm
ocak 6da yumurtam toplandıı 9 unda transferim olduu
nasıll unuturummmm

ahh geçen sene bende bugünlerde igneler vuruluyordumm
ocak 6da yumurtam toplandıı 9 unda transferim olduu
nasıll unuturummmm

oooooooooooooo zambak hanımm nerlerdesin canım yaa özledik seni..hiç unutulurmu geçen sene 4 de transferim oldu 11 ocakta evde test yaptım kk okudum yapanların çıkmış yazıyodu gittim markete ayran aldım hemen eczaneden 3 tane test dakika dakika hatırlıyorum bazı şeyleri:)))))))))
eylül nasıl neler yapıyosunuz hadi artık bitmedimi misafirlerin

Canm ya alemsin çok güldüm demek resmen siskosun:) gercekten dikkat etmek gerekiyor canm ama bende o moda girip hala basliyamadim rejime UF neyse ergec zayiflicaz insallah

:))
ya sen emziriyosun tam biraz daha bekle bide iyisin sen ..ben bugün itibariyle şekeri çıkardım hayatımdan.

kuzumm ayran neden aldın anlamadım
Kızım idrar yolu enfeksiyonu olmuş antibiyotik kullanıyoruzz
siz nasılsınız zeynommm nasıll

Slmlar, bebişlerinizle sağlıklı huzurlu mutlu nice yıllar diliyorum.Geç oldu ama yine de yazmak istedim, ancak fırsat bulabildim

:2:
kuzumm ayran neden aldın anlamadım
Kızım idrar yolu enfeksiyonu olmuş antibiyotik kullanıyoruzz
siz nasılsınız zeynommm nasıll

Hadi ya cok gecmis olsun neden olmuski op benim için zeyno zilli oldu valla
Cok şükür iyiyiz .......ayranında duymusumdur tutunmaya yardımcı ondan almisimdirr kesin:))))))ama cok ictim ...herkes uyudu neyseki benim uyku kaçtı tv bakiyim cnbce alt yazı okursam uykum gelir belki:))))P

Gözdemm eğer ultrason derse kanuni Sultan suleymana yönlendiriyor Ozgur bey gulseren Arslan diye bı Dr var cok iyi eminimi bisey yok ama çektir için rahat eder gece 12de randevu veriyo netten SALI günleri alıyodun bide Perşembe sanırım aklında olsun

Ora nire?? İlk defa duyuyorum:)))Hastanede usg yok mu??? Hoş biz kalça usg si çektirmek için iki saat beklemiştik jfk da..Koskoca hastanede bi tane ultrason cihazı varmış..Bakalım gerek olucak mı burcucum..Dün ölçüyüm dedim ..Bizim ki ölçtürmedi:))Kafasını çevirip duruyo...Bu arada aşı öncesi değil ama eve gelince attım yarım fitil...Hani 8 saat arayla atılıyo ya..Zaman kaybı olmasın tekrar ateşleirse die...Tam fitilin etkisi geçti amanın bi ateş elim ayağıma dolaştı..Gece jfk yı aradım..Nöbetçi hekimle konuşmak için..Özgür bey nöbetçiydi..Yarım fitil daha attırdı..Benim kinin ilk aşılarda ateşi çıkmamıştı..Bunda da çıkmaz dedim ama...Sen gene de at..

Yazmadan geçemicem..Süt için herşeyi yaptım..Ne duyduysam..Eşim ,süt için harcadığımız paralarla süt anne tutardık die dalga geçiyo:)) Humana,malt....Ve sonunda buldum...Bozaaaaaa.....Mutlaka deneyin kızlar......Muhteşem....

slm kızlar....biz geldik pazar gününden beri evimizdeyiz
sizleri gözucuyla okudum ama yazamadım
geldiğiiz dakikadan beri benim kızın ateşi çıktı şiddetli ağlamalar falan derken sabah karşı 5 te acile gitmeler falan filan derken şu dakikaya ateşimiz normal bi şekilde karşınızdayız
burun akıntısı ve hırıltısı kaldı bitek
mevsimlerden en çok kışı severdim ama artık sevmiyorum kızımı hep hasta yapıyo
hepiniz iyisiniz inş

canım özgür bey önemli burda çektirmeyin demişti halkalı tarafında bi kadın ve çocuk hastanesi inşallah gerek kalmaz çektirmeye..
aa ozaman bende atıyım kesin.
ay:))demek süt anne tutardınız haklısın ne yazılıyosa denemk istiyo insan bende sevmem boza ama eşime diyim akşama getirsin banada denemekten ne çıkar diyorum bu aya geldik şükür sütüm ne azaldı tabi nede arttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…