bu kontrolde bakıcak..Bebişlerimiz hemen hemen aynı..Boyu ve baş çevresi kaç??
Ecrin,çok masraflı oluyorum ama şu baş çevresinede bakıversene..Özgür Bey başı biraz büyük olmzsa USG çekelim dedi..
Ben tam donmuş tedavisine hazırlanırken norml yolla hamile kaldım..O hakkım saklı:)) Şaka bi yana o bekleme kısmı falan çok zor..Ama Allaha şükür bi bebişimiz var..Bu o kadar zor olmaz heralde:))
haklısın çok zor bi süreç bizde kendiliğinden olursa olur diyoruz bazen gaza gelip yaparız bi kardeş, banada sezeryanı düşündükçe afakanlar basıyo resmen..bide şu kilolzr bi gitse ama artık başladım bugün itibariyle sabah 75 çıktım dumur oldum hastalandım acaba biraz onun şişkinliği varmıdır .ama resmen şişkoyum benn:))))))))
buğranın kardeşleri var ne güzel :))))))))))))belki onlara gerek kalmadan yine gelir bellimi olur.
evet bundan sonra tek çıkaan hiçbi gebelik testi eskisi kadar üzemez beni
Ecrin,gözünden kaçtı heralde..Baş çevresi ve boyunu sormuştum bebişinin..
ahh geçen sene bende bugünlerde igneler vuruluyordumm
ocak 6da yumurtam toplandıı 9 unda transferim olduu
nasıll unuturummmm
Canm ya alemsin çok güldüm demek resmen siskosun:) gercekten dikkat etmek gerekiyor canm ama bende o moda girip hala basliyamadim rejime UF neyse ergec zayiflicaz insallah
oooooooooooooo zambak hanımm nerlerdesin canım yaa özledik seni..hiç unutulurmu geçen sene 4 de transferim oldu 11 ocakta evde test yaptım kk okudum yapanların çıkmış yazıyodu gittim markete ayran aldım hemen eczaneden 3 tane test dakika dakika hatırlıyorum bazı şeyleri:)))))))))
eylül nasıl neler yapıyosunuz hadi artık bitmedimi misafirlerin
kuzumm ayran neden aldın anlamadım
Kızım idrar yolu enfeksiyonu olmuş antibiyotik kullanıyoruzz
siz nasılsınız zeynommm nasıll
Slmlar, bebişlerinizle sağlıklı huzurlu mutlu nice yıllar diliyorum.Geç oldu ama yine de yazmak istedim, ancak fırsat bulabildim
Gözdemm eğer ultrason derse kanuni Sultan suleymana yönlendiriyor Ozgur bey gulseren Arslan diye bı Dr var cok iyi eminimi bisey yok ama çektir için rahat eder gece 12de randevu veriyo netten SALI günleri alıyodun bide Perşembe sanırım aklında olsun
Ora nire?? İlk defa duyuyorum:)))Hastanede usg yok mu??? Hoş biz kalça usg si çektirmek için iki saat beklemiştik jfk da..Koskoca hastanede bi tane ultrason cihazı varmış..Bakalım gerek olucak mı burcucum..Dün ölçüyüm dedim ..Bizim ki ölçtürmedi:))Kafasını çevirip duruyo...Bu arada aşı öncesi değil ama eve gelince attım yarım fitil...Hani 8 saat arayla atılıyo ya..Zaman kaybı olmasın tekrar ateşleirse die...Tam fitilin etkisi geçti amanın bi ateş elim ayağıma dolaştı..Gece jfk yı aradım..Nöbetçi hekimle konuşmak için..Özgür bey nöbetçiydi..Yarım fitil daha attırdı..Benim kinin ilk aşılarda ateşi çıkmamıştı..Bunda da çıkmaz dedim ama...Sen gene de at..
Yazmadan geçemicem..Süt için herşeyi yaptım..Ne duyduysam..Eşim ,süt için harcadığımız paralarla süt anne tutardık die dalga geçiyo:)) Humana,malt....Ve sonunda buldum...Bozaaaaaa.....Mutlaka deneyin kızlar......Muhteşem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?