arkadaşlar merhaba gecikmiş bir temenni ama yeni yılınız hayırlı osun bebişlerinizle, ailenizle sağlıklı huzurlu yıllar geçirin,
denizyeli geçmiş olsun miniği üşüttünüz mü inşallah şu ana kadar iyileşmiştir minik
gözdemm boza süt artırmak için demişsin nasıl içiosun ne aralıklarla ve hangi marka benim eşim bim den almış çok bişi farkedemedim , ve hurma trabzon hurması mı ?
Canım dedigin gibi normal
artma ihtimali varmıymışş??
ya bende 1gün arayla yıkıyorum ama üşütürsün diyenler çok fazlaa
kız neden zor geliyorrzeynoo rahatlarr
yerimm ben onuuun ısırmalık yanaklarını
havuç suyunuda sever tadı gayet güzel şekerimsi bitadı var zatenn
ben hiç bişey vermiyorum sadece anne sütü veriyorum canım
ha birde su veriyorum
sen ne yaptın başlattınmı suya
arkadaşlar merhaba gecikmiş bir temenni ama yeni yılınız hayırlı osun bebişlerinizle, ailenizle sağlıklı huzurlu yıllar geçirin,
denizyeli geçmiş olsun miniği üşüttünüz mü inşallah şu ana kadar iyileşmiştir minik
gözdemm boza süt artırmak için demişsin nasıl içiosun ne aralıklarla ve hangi marka benim eşim bim den almış çok bişi farkedemedim , ve hurma trabzon hurması mı ?
canım seninde yeni yılın hayırlı olsun..
sen sadece anne sütümü veriyosun?boza bozadır diyemiycem vebozası satılıyo marketlerde meşhur ya ben hiç svememde kendilerini.
Canım beyinleri geliştikçe başları büyümek zorunda zaten...O yüzden bıngıldakları kapanmıyo ya..Beyinleri gelişsin die...Fazla büyümemesi lazımmış diyim:))) Bu arada ni su veriyosun..Anne sütünde zaten su var..Bebişlerin midesi çok küçük nie suyla doldurasın ki..Anna sütü varken...Zten anne sütünün ilk 10 cc si su gibi geliyo..Sağdığım için biliyorum...
Valla tam da boza içiyodum...Günde bi bardak içiyorum..Valla bana yaradı....süt için ne duyduysam yaptım..Eşim dio ki,Kaldırım taşını yalamak süt yapıyo deseler onu bile yapacaksın:)))Neyse bugüne geldik şükür....Valla vefa bozası içiyorum..Bana da Bahane oldu..Çok severim......
Kızlar ben kafayı yicem bu saat oldu cagan ayağımda çığlık atıyor valla oturup bende aglicam şimdi nasıl bu cocuk normal saatte uyumayı öğrenecek(
Kizlar bebişleriniz kaç saatte bir kaç cc yiyo???
Kızlar ben kafayı yicem bu saat oldu cagan ayağımda çığlık atıyor valla oturup bende aglicam şimdi nasıl bu cocuk normal saatte uyumayı öğrenecek(
sabah uyandımı 80 lik anca içiyo sonra memeden çekiyo sonra 120 150 3 saatte bi istiyo araa öğünle verdiğimde 4 saati buluyo istemesi gecede 10 11 gibi 150 lik veriyorum sabaha kadar istemiyo..
Valla benim ki öğleden önce yarım saat falan uyuyo..Öğleden sora 2,5 - 3gibi uyuyo 4,5 gibi kalkıyo..Başka uyku yok..Yani gündüz uykusu toplam 3 saati geçmiyo...O yüzden akşam 8,5 ta bayılıyo:)) Aslında 7 gibi uyyo ama oyalıyorum erken yatsın die..Sende 5 ten sonra uyutma bak nasıl bayılıyo:)) Cevabı yanlış yere yazmışım...
Burcucum afiyetler olsun minnoşuna ..Bi fikrim olsun didim...
Kizlar bebişleriniz kaç saatte bir kaç cc yiyo???
Hayatım senin ki kız minnoş..Minyondu belki...Benim ki erkek ..Arada fark oluyo biraz...
Bende zaten uyusun die yıkıyorum:))))Yıkanınca daha uzun uyuyo...Bizim bebişimizde hiç polemik yok...Sanki babası doğurmuşHiç mi anasına benzemez??? benzemiyo işte...Sanki babası büyüyo:))
ecrin ışıkları kapatıyomusun ??ben iyice karanlıkta yatırıyorum ..sabah kaçta kalkıyo çağan gün içinde nekadar uyuyo.
bunlarda düzelicek ama senin düzene girmen biraz uzun olucak heralde.
Valla benim ki öğleden önce yarım saat falan uyuyo..Öğleden sora 2,5 - 3gibi uyuyo 4,5 gibi kalkıyo..Başka uyku yok..Yani gündüz uykusu toplam 3 saati geçmiyo...O yüzden akşam 8,5 ta bayılıyo:)) Aslında 7 gibi uyyo ama oyalıyorum erken yatsın die..Sende 5 ten sonra uyutma bak nasıl bayılıyo:)) Cevabı yanlış yere yazmışım...
Burcucum afiyetler olsun minnoşuna ..Bi fikrim olsun didim...
gözdem benimki çok düzenli değil açıkcası uyumakta zorluk çektiğinde huysuzlandığında veriyorum o da alırsa günde iki üç kere; saat 13.00 gibi , akşam 17.00-18.00 gibi 90lık ve 20.30 falan civarı yine 90 lık verip uyutuyorum
ecrin hep mi böle yapıor çağan acaba yeterince doymuo da ondan mı uykuya geçemio ve uyku emaresi göstermio mu gözünü ovuşturmak gibi falan hani öle bi belirti varsa ben kendi yatağıma yan yatırıp yanına uzanarak poposuna pışpışlıyorum uyuyo akşam böle yapıoruz genelde, gündüzde kendi yatağına koyup dönencesini açıorum uyuyo kendi kendine,
ecrin bi de biliosundur mutlaka ama hani aykata sallrken "niye uyumuo" falan die sallama şiddetini artırabilioruz bazen (benimde kayınvalidem yapıo uyarıorum bişi olmaz dio sinir oluorum ve alıorum elinden) o tehlikelii olbiliomuş bebişlerin beyinleri tam gelişmediği için sedelenebiliomuş allah korusun epilepsi bile olabiliomuş geçen gün yumurcak tv de dinlemiştim onun için dikkat edelim miniklere
Canm karanlıkta yatırıyorum odasına bırakamıyorum endamlar 20 dak. Sürüyor uyuması benimkinin düzelmesi umutsuz vaka gibi :)
Canm yazdıklarınıza inanın çok imrendim o saatlerde uyumaları süper çok denedim uyutuyorum ama burcu Yafa yazdım en fazla yarım saat sürüyor gece 1 de bile unutup yatırsam 10 dakika sonra aglayarak uyanıyor gece 2 yo doldurmadanda uyumuyor ac değil Canm ben tek göğüs emziriyorum doymasa diğerinizde ister kendi bırakıyor zaten kilo alimlaridaa gayet iyi şimdiye kadar doyduğuna eminim yani ama gece de olsa 2 saat bilemedim 3 saatte bir mutlaka uyanıp emıyor birde benimki sallanmadan hayatta uyumuyor bazen emerken gündüzde birkaç saatte bir mutlaka 10 dakikada olsa uyumak istiyor geceye kadar toplam 2-3 saat uyuyor genelde istisnalar hariç siz nasıl düzene soktunuz yoksa cocuğun yapisindanmi acaba benimki ümitsiz vaka gibi dürüyor sizinkilerin yanında:))
Karışık yazıyorum biraz ama cepten ancak bu kadar oluyor
hepinizin geçmiş olsun temennilerine teşekkür ederiz kızlar
ateş yok şükür ama burunda hırıltı ve öksürük devam ediyo
2 gündür yoktum neti değğiştik bağnlama falan zaman aldı sizler iyisiniz değilmi?
burcu yoğurda şeker koymuşun cnm ama 1 yaşına kadar şeker yasak bebeklere hbrin olsun
normlade yoğurt yiyince gazmı yapıyoki?
Canm karanlıkta yatırıyorum odasına bırakamıyorum endamlar 20 dak. Sürüyor uyuması benimkinin düzelmesi umutsuz vaka gibi :)
Canm yazdıklarınıza inanın çok imrendim o saatlerde uyumaları süper çok denedim uyutuyorum ama burcu Yafa yazdım en fazla yarım saat sürüyor gece 1 de bile unutup yatırsam 10 dakika sonra aglayarak uyanıyor gece 2 yo doldurmadanda uyumuyor ac değil Canm ben tek göğüs emziriyorum doymasa diğerinizde ister kendi bırakıyor zaten kilo alimlaridaa gayet iyi şimdiye kadar doyduğuna eminim yani ama gece de olsa 2 saat bilemedim 3 saatte bir mutlaka uyanıp emıyor birde benimki sallanmadan hayatta uyumuyor bazen emerken gündüzde birkaç saatte bir mutlaka 10 dakikada olsa uyumak istiyor geceye kadar toplam 2-3 saat uyuyor genelde istisnalar hariç siz nasıl düzene soktunuz yoksa cocuğun yapisindanmi acaba benimki ümitsiz vaka gibi dürüyor sizinkilerin yanında:))
Karışık yazıyorum biraz ama cepten ancak bu kadar oluyor
Slm canım, aslında dr zeyna gibi bir kızınız olacak diyodu ya tutmadı, baba da ben de iri sayılırız.Benim kızım da hep baba ya, resmen küçüklüğü resimlerine baktım da babanın hık demiş burnundan düşmüş.Bu senenin kızları hep babaya benziyor sanırım...
canım yoğurt süt gaz yapar normalde.annem diyo ben koymasam o atıyo bizi böyle büyütmüş vardır bildiği diyorum..
neyse ceyda düzelmiş dikkat et kuzuya senin aşıdan sonraateş olmuşmuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?