cnm sen bilirsinde şekerli şeyler bal falan zararlı bebeklere
ceydanın ateşi yükseldi ama 38i görmedim aşıdan sonra sadece 37.5 u az geçmişti o kadar...
normal seyrine 2 günde düşmüştü
ecrin selam bizimki de ayakta uyumuo desem inanır mısın ama gece kalkıo tabii gözü kapalı emip yatıo hemen, şu dönence bizde çok işe yardı onunla uyuyo valla bazende memişte uyuyo. çağan 2-3 de yatıp sabah kaçta kalkıo bizimki saat gibi tıkır tıkır
sabah 6.30-7.00 yatağında gülüvcükler saçıo babasını işe yolluo. bide niye tek göğüs veriosun ne oldu?
ecrincim canım dün lönk diye kapandı bilgisayar bozuldu diye korktum neyse sabah evden çıkmardan baktım çalışıyomuş telin olsa msj atcaktım valla...kaçta uyudu yumoş sonra..
Valla ben zararlı zararsız tartismasından sonra almadım dönence ama keske alışamıyor acaba gerçi bizimki salaaninxa uyuyor ama saat sorunu var iste canm sabah 11 e kadar uyuyor genelde ama 2 saatte bir emmeye uyanıyor tabi
Canm anladım bise olduğunu zaten 2;30 U doldurdu yaramaz
Canm asınızda yapılmış yan etki olmamasına sevindim saglık ocağı verdi kan damlasını ben hala başlamadım özgür bey le konusunda yaz canm bakalım ne diyecek bosuna bende aramıştım adamı maşallah minnosun kilosuna benim oğlumu gecmişse:)
Slm kızlar nasılsınız
bebişler nasılll
kızımla ben iyiyim çok şükürr
Burcucum nerdeysin yazmıştın canm anlayamadım ? Kızlar Çağanımın anneme sattım kocisle kahvaltıya çıktık yan masada cagan kadar kız bı Venüs var ay gıkı çıkmadı cagan bizi böle oturtacak imkansız aklıma burcu hanımın gezmeleri geldi minnosla:)
bugün ki menüm : mercimek yemeği kısır(bu kelimeden nefret ediyorum):))ama napcan çok güzel oluyo
zeynoş uyuu birazdan yoğurt yiycek artık mayalıyorum nası güzel oluyo anlatamam geçen eşimle 1 kg dan yaptığımı bi çırpıda yedik:))
:)))) nefret etme kuşum hiçbirimiz kısı değiliz kiiiiiii
yoğurtu günlük süttenmiyapıyon me marka alıyon
hergün taze tazemi yapıon?
burcuu özgür beyii aramadınmı canım hala şu kan damlasını sormakk için senden hbr bekliyorumm hala başlamadım ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?