2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

arkadaşlar herkese merhaba,

bu sabah starda melek baykal'ın programı varrdı saat 11 gibi, dr. osman müftüoğlu vardı kansorejen üçtane kimyasal saydı dioxin, PARABEN ve bişi daha.

gözdem bu PARABEN' in demir ilacının içinde olduğunu sölemişti galiba dkkat!!!!!!

bi de gülbende hamilelik bebek bakımı emzirme gibi konular işlenio rastlarsanız izleyin derim

arkadaşlar okuduğum, dinlediğim bilgileri sizlerle paylaşıorum umarım sıkmıorumdur

yine hürriyet pazar dan bir alıntı aynen şöle;

İşte size sütünüzü artıracak, bebeğinizin gazını alacak bir tarif:

" 1 yemek kaşığı REZENE
1 yk IHLAMUR
1 yk PAPATYA
1 tk TANE KİMYON
1 tk ANASON
porselen bir demliiğe bu ölçülerde bitkileir koyun
üzerine 2 fincan kaynar su ekleyin. demliğin üzerini bir havluyla kapatın,
yemeklerden hemen sonra bu çayı içtiğinizde bebeğinizin gazı az olur ve sizin de sütünüz artar."
denilmiş

ayrıca anen sütününün içeriğinin aydan aya değiştiğini 3. ay ile 6. ayın içeriğinin aynı olmadığını okudum bilginize

CANIM neden sıkasın ne güzel bilgiler vermissinnn c bu Demir ilacı beni cok kuşkuya düşürdü yarın arıtmam doktoru bakalım ne diycek Evet ya neden kimsecikler yok bugun

cnm sen bilirsinde şekerli şeyler bal falan zararlı bebeklere
ceydanın ateşi yükseldi ama 38i görmedim aşıdan sonra sadece 37.5 u az geçmişti o kadar...
normal seyrine 2 günde düşmüştü

Evet CANIM bal zararlı içindeki bı maddeden dolayı alerji yapabilir biz 1kesme seker atıyoruz neyse cok şükür Ates çıkmadı ama biraz huysuzduk bugun 🙅🕚♥♣♦💣

Ecrin ZUZU inşallah erken uyumuştum sende rahat bı gece geciyoyosundurr bugun gittim yolundum adet oldum ya resmen fışkırdı kıllar tüyler kas bıyık artık ne ararsan

Valla ben zararlı zararsız tartismasından sonra almadım dönence ama keske alışamıyor acaba gerçi bizimki salaaninxa uyuyor ama saat sorunu var iste canm sabah 11 e kadar uyuyor genelde ama 2 saatte bir emmeye uyanıyor tabi

ecrincim canım dün lönk diye kapandı bilgisayar bozuldu diye korktum neyse sabah evden çıkmardan baktım çalışıyomuş telin olsa msj atcaktım valla...kaçta uyudu yumoş sonra..

Canm anladım bise olduğunu zaten 2;30 U doldurdu yaramaz
Canm asınızda yapılmış yan etki olmamasına sevindim saglık ocağı verdi kan damlasını ben hala başlamadım özgür bey le konusunda yaz canm bakalım ne diyecek bosuna bende aramıştım adamı maşallah minnosun kilosuna benim oğlumu gecmişse:)

naber canım nerdesin

Slm kızlar nasılsınız
bebişler nasılll
kızımla ben iyiyim çok şükürr

iiyiyiz canım aman iyi olun.nasılsın biz oolduk 4 ay aşısı sıra sizde bakalım..ne güzel gülüyodu kızım bana babasına hemşireye derken cozz bi soktu bi bacağa daha susmadan diğer bacak oyy çok acıdı((neyse babası anahtar salladı ben emzik soktum sustu 2 dk sonra sanki ağlaayan o değil gibi sevindirik oldu..şükür ateş falanda yapmnadı

ben en ufağından aldım dönence biraz bakıyo eğleniyo ama asla uyumuyo onunla..özgür bey al istiyosan ama çok çok yavaş dönsün demişti benimkide öyle zaten.benim park yatak allahtan beşik gibi sallanıyo beni kurtaran o oldu.

ya kızlar eşim biyere kadar gitti gelcek sııldım valla kimsecilerde yok.((

balkonu kapattırdık ya çamaşırlar kaç gün oldu kuramadı gıcık oldum içeri aldım şimdi çamaşırlığı 2 çamaşırlık var bende hiç boş kalmıyo hergün dolu sizdedemi öyledün eşim ddi alıyımmı sana kurutma makinası ay almazsın falan diye trip attımn keşke alsa:))))))))))

Burcucum nerdeysin yazmıştın canm anlayamadım ? Kızlar Çağanımın anneme sattım kocisle kahvaltıya çıktık yan masada cagan kadar kız bı Venüs var ay gıkı çıkmadı cagan bizi böle oturtacak imkansız aklıma burcu hanımın gezmeleri geldi minnosla:)

canımm ohh ne güzel bi pazar geçirmişsiniz ee çağanda uslu durmayı öğrenince gelir sizinle benimki maşallah duruyo değişik yerlerde etrafa bakmaktAN HOŞLANIYO SANIRIM ben yarın bakırköye yine gidicem ama bu sefer zeynep yok evkurdan aradılar mama sendalyesi ellerinde yokmuş iptal etmek için gelmek zorundasın ee el mahkum gitcez ablamla...nerdesin derken dedim yoksun gece gelirdin kk neden gelmedin

bugün ki menüm : mercimek yemeği kısır(bu kelimeden nefret ediyorum):))ama napcan çok güzel oluyo
zeynoş uyuu birazdan yoğurt yiycek artık mayalıyorum nası güzel oluyo anlatamam geçen eşimle 1 kg dan yaptığımı bi çırpıda yedik:))

:)))) nefret etme kuşum hiçbirimiz kısı değiliz kiiiiiii
yoğurtu günlük süttenmiyapıyon me marka alıyon
hergün taze tazemi yapıon?

:)))) nefret etme kuşum hiçbirimiz kısı değiliz kiiiiiii
yoğurtu günlük süttenmiyapıyon me marka alıyon
hergün taze tazemi yapıon?

bazı kendin bilmzlerden sebep (

evet cnm taze yapıyorum hatta şimdi açıp dolaba koycam bugün geçe kaldı..yok sek sütaş bunlarla yapıyorum ben..sen nası yapıyosun artık dışardan almam evede kendimizede valla

burcuu özgür beyii aramadınmı canım hala şu kan damlasını sormakk için senden hbr bekliyorumm hala başlamadım ben..

İi geceler kızlar..Cuma doktor kontrolümüz vardı...Hep son randevuyu alıp çok bekliyodum..Bu sefer ilk randevuyu aldım..Gayet iiyiydi..Özetle, anne sütüne devam ediyoruz...İlk altı ay sadece anne sütü en iyisiymiş..Bebişimde kansızlık olduğunu söyledi ve demir damlaını tüm olumsuzluklara rağmen vermem geektiğini söyledi..Gözüne falan baktı,tahlilde yapsak kansız çıar,boşuna canını yakmayalım dedi...sırf kan damlasını verebilmem için bu ay azar azar meyve suyu verebilirmişim ama yoğurt,muhallebi v.s yok dedi..Bi dha ki ay gelmenize gerek yok deyip bi ek gıda listesi verdi...Bu arada bebişimin boyu uzamış,kilosu artmış,baş çevresi sadece yarım cm büyüyerek normal boyutlara gelmiş..Usg ye gerek yok dedi...

Bu arada benim bebişim elma suyunu öğüre öğüre içti...İlk üç gün elma suyu,sonra ki üç gün armut suyu,sonra ki üç gün havuç suyu ver, bikaç kaşıktan bişey olmadıysa ne kadar isterse ver zararı yok, sonra karıştırarak verebilirsin dedii..Yanlız daha kan damlası verme tadını meyve suyuyla karıştırmasın dedi..Meyve suyuna alışınca verecekmişim....Bu ayın son hftası meyve püresi vercekmişiz..Yani beşinci ayın sonunda...Altıncı ayın başında yoğurt ve sebze püresi azar azar ve ortalarına doğu çorba ve muhallebi....Altıncı ayın sonuna doğru alışmış olacakmış..Ben,m ki elma suyu bile içmezken bilemedim nası alışacak...Heralde benim kokuma alıştı..Biberon da almaz oldu...İkinci dönem rapor alamazsam yandım(Gıcıkta bi müdür geldi(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…