2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

gözdemcim neyseki baş çevresi normale-miş bende çok tedirgindim şükür bişey çıkmadı kuzularda..demek kansızlık var dedi tahlil yapmdan keşke yaptırsaydın yinede...aman maşllh boyuna posuna nekadar olmuş..

merak etme alışır herşeyin tadına maşallah süte devaminşllh raporunu alırsın bizde ayın sonuna doğru gidicem demek arasamda ilaç için özgür beyi bakmadan bişey diyemeyecek bende gidene kadar vermiycem damlayı.

canımm yarın arıycam bende başlamadım daha.
ihmal ettim valla
nasılsın güzel bi pazar geçirmişsindir inşllh kahvaltı falann....

İyi bakalım hbr beklediğimi unutma gerçi ben belki bugün ararım evet kâhvalti güzeldi daha sonrada çağanın değişecekleri ihtiyaclarını hallettik tam ben hava alacaklın sahil kararı vermişsen annem aradı yetişin diye cagan pasa asla biberonu ağzına almamış duşun 11:30 dan 4:30 a kadar 100 cc. Sütü kaşıklar zor icmiş apartopar eve donduk esim gülüyor bu cocuğun kesin sana bı garazı var diyor
Aa bu arada bu gece rüyamda seni gördüm edilme sizdeydik senin esın cocuklar:) ay çok güldüm sonra eşinin ısı çıktı tam giderken erkek kardesin geldi aa ben sizi tanıyorum diye girdi içeri nasıl rüya ama:))

Canm maşallah bebisine hersey güzel yani babada hemşire meyve suyuna karıştır ver demişti kan damlası icin ama daha hicbasladan soguturmuyuz acaba cocuğu damlayı ertelesem mı acaba senin Dr dediği gibi evet sana alınınca almıyor bişey benliğe anne sütunu bile artık biberondan almıyor benim gezmeleri etkiliyor diye üzülüyorum sen çalışıyorsun zor olucak

ayy hayır olsun erkek kardeşimde yok ama:))ne güzel olurdu görüşebilsek demek görüşüğcez seninle yakında..
demek 5 saat senin memeni istemiş neyaptı seni görünce saldırmıştır heralde yavru ..size çağan büyüyene kadar gezmek yasak ya da onuda alıcaksınız iyi annen aramamış demek oda biraz hava al istemişl..

bende bköye gitcektim kaldı hiç içimden hazırlanıp çıkmak gelmedi.

ya sen arasana şu doktoru.:)))

Bütün kızlar toplaştık ama bebişim ağlıyo( Bebişim 8200g, 67 cm olmuş..Tam 5 aylık değildi gittiğiizdeAllaha şükür Usg den kurtulduk şimdilik..Damlayı doktora gidene kadar vermeyin bakalım ..Size ne diyecek..Ecrin meyve suyuna alıştırmadan damla verme dedi bana..Sonra içmek istemezmiş..Ben hala vermedim..Bu üç gün armut,sonra havuç vericem ..sonra damla...

neoldu düngece banyoya girdim eşim zeynepi alıp gelmiş baktı bi kabini açtımn öyle bi güldü sonra saçlarımı köpürtmüştüm yine geldiler ay beni bi gördü nası kahkaha atıyo anlatamam şok olduk:))ilşginç geldim heralde....

bide hala dönücek gibi yapıyoda bi türlü dönmedi

ohh maşallah buğraya

ya zaten hep öyle olur zeynoda mızmızlanıyo banada öyle demişti tadı kötü tüm gün ağzında kalır meyve suyuna alıtr sonra ver baştan katıp verirsen içmez meyve suyunuda demişti.

gözdem benimki sağlık ocağında hemen hemen aynı çıktı buğrayla ama eminimki fazla tartmıştır üstünü falan çıkarmardı geçen gittiğimizdede farklıydı kilosu.yoksa biz çok önden gidiyoruz çok tombik olsun istemiyorum

Bence de sağlık ocağı fazla tartıyo..bize 3 hafta önce7800 demişlerdi..Ya çocuk kilo almadı,ya da sağlık ocağı abarttı...Kiloluda olsalar boşver..Sonradan zayıflıyolar..Dömeye falan başlasalar zayıflarlar..

cnm kimden duyduysam sağlık ocağındaki tartılar fazla tartıyo
telaşlanma almıştır o kilosunu sağlık ocağı fazla tartmıştır

ecrin bacım bi yazdın kaçtın..biz seninle anca rüyalardamı buluşcaz yoksamm

inşallahh cnm bende isterim görüşmekk..ya sorma gerçekten saldırdıı akıllı aç bıraklmış kendiniii kendinide evdekileride baya yormuşşş:)
öyle gözüküyorr ne güzel biberonuuu alıyoduuu nie vazcaydı almaktan anlamdım işlerimi hallediyodumm rahat rahat şimdi ne yapıcam hiç bilmiyorum ama arada verip evde alıştırmayı düşünüyorummm ben çağanla hiç biyere gidemem çünküü
alemsin burcu kız ben aynı anda kk de olduğumzuun farkında değildim ondan gitiim yazıları okuyup yazdım kapadım şimdi açınca yazından anladımmm... ya aramasına arıyımda ben tam ne zararı olduğunu anlamadım yazarsan tekrar üşenmez arar sorarım yarın şimdii eskilerii hç bidaha karıştıramam:)

canm senın dr kım? özgür beye gitiiğimde geçen ayın sonunda bana sağlık ocağına git sana damla vericek başla ona dedii ayın 15 ınden sonrada günde 2 şer kaşık da meyve suyu ver alışsın tadına bidahaki geldiğinde direk pürelere başlayalım dediii ne yapsamkı şimdii uf ya dr. lar ne diyosa yapmakk lazımm biz herşeyiii didikliyoruzzzdamlayı tek veren oldumu kızlarr bebişler ne tepkıı veriyorr?3 gün armut 3 gün havuçmu yoksa 1 gun biri 1 gun birimi?

Canım benim doktorumda Ozgür bey..Ben jfk da doğum yaptım zaten...Sağlık ocağından verilen damlanın tadı facia..Özgür bey onu değiştirdi ferrum verdi....Ben bi kaç gün verdim ..Her seferinde kustu....Bayadır vermiyorum..Meyve suyuna alışsın vericem...3 gün elma,3 gün armut,3 gün havuç...Baktın alerji falan yapmadı sonra istediğini ver,istersen birbiriyle karıştırıp vrr dedi...Ne kadar isterse içsin dedi..3 gün elma verdim..Bu gün 3-4 bebek kaşığı armut verdim..Ama ondan mıdır bilmem 2-3 kez çıkardı..

Bu arada çorbaya falan varda daha sebze püresi için kabak falan yazmışlar..Özgür bey onları kullanmayın fdedi..Malum sera onlar..Ama balkabağı kullanabilirmişiz,çokta faydalıymış..Muhallebiyi tatlandırmak için de pekmez koybilirmişiz...Başlamamıza bir ay var daha hoş..Bu ayın sonunda meyve püresi verecekmişim..6. ayın başında yoğrt ve sebze püresi..Sonr muhallebi,sonra çorba...

Ecrin anne sütü vermiyo musun sen?? Nie acele ediyosun meyve suyu için??? Bi dmla sütün meyve suyundan kat kat faydalı..Biz 5. ayı doldurmuş olmamıza rğmen acaba vermesem mi diyorum...

Ecrin anne sütü vermiyo musun sen?? Nie acele ediyosun meyve suyu için??? Bi dmla sütün meyve suyundan kat kat faydalı..Biz 5. ayı doldurmuş olmamıza rğmen acaba vermesem mi diyorum...

Ya ben anlamıyorum aynı Dr farklı öneriler bize hiç öle bişey demedi önce meyve suyu fala n hem size kan daasini daha bu ay vermiş bize bu ay başlı caksıniz dedi farklı damlada vermedi bende biraz önce denedim damlayı verdim ama cagan farklı bir tepki vermedi yuttu
Canm ben acele etmiyorum özgür bey dedi ayın 15 inde başla ama sadece günde 2 tatlı kaşığı budacaktı ay direk püreden başlayalım dedi niye bize 1 ay erken başlatası gelmiş anlamadım

Hu hu hatunlar nrelerdesiniz ben dün aksam kan damlasına başladım sabah aksam farketmiyordu dımı sadece Demir le aynı zamanda verilmeyecek ti okadar . Bından sonra çok sorgulamamaya Dr un dediğini uygulamaya karar verdim yoksa kendimizi çok yoruyoruz buna kanaat getirdim yok öle yok böle diyerek !!
Emzirmen hatunlar sırt ağrılarınız ne durum da?
Kızlar 2 geçedin cagan pasa gece 1:30 saatte bı uyanıp emmek istedi acaba artık tam doymuyor mü diye geçirdim icinden ?
Hi bide gecen tek göğüs emzoriyor demiştim ya sormustu bı ark . Nasıl diye bı göğsümü emziriyorum 2 saat sonra diğer göğsümü sırayla yani:)

Ecrincim çok haklısın..İnsan sorgulayınca işin içinden çıkamıyo..Hepimizin bebişleri hemen hemen akran sayılır..ama yetenekleri,becerileri farklı doğrultularda...Kimisi dönebiliyo,kmisi ayakta durabiliyo kimisi benim ki gibi totişi kaldıramıyo..Bizlerinde istekleri,beklentileri farklı yönlerde..Ben ne kadar anne sütü verebilirsem o kadar ii die düşünürken doktor beni ek gıdaya başlatamazdı...Bebişim kan damlasını sürekli kusarken ver die ısrar edemezdi...Daha meyve suyunu bile içemezken ,püreyle başla diyemezdi....Demek istediğim şu ki aynı doktor her birimize aynı şeyi söylese o zaman şüpelenirdim...Bu şekilde farklı yaklaşımlarda bulunması gayet normal...Burda birbirimizden etkilendiğimiz doğru ama bunu fikir edinmek noktasında bırakmak lazım....Ben sizlerden çok şey öğrendim...sizden benden faydalanmışsınızdır...Ama bu demek değil ki birbirimizin dediklerini aynen uygulayalım....

Demir damalsıı sabah verirsen emiimi daha yüksek olur dediler bana...süt emilimini azaltıyo...en emzirdikten bi saat sonra veriyodum ,bi saat sonra tekrar emziriyodum....Bu arada bende tek göğüs emziriyorum ama bu iki gündür benim ki düzgün emmiyo...Ya da kısa sürede doyuyo( Bilemedim..Sizinkiler kaç dk emiyo

canım bende verdim buakşam elma suyuyla beraber sadece tok verme dedi yani ne tok ne aç aralarda meyve suyuyla ver demişti ..buarada monovit d kullanıyoruz ya sağlık ocağında kalmamış ecz yok özgür beyi aradım birazönce devıd dedi yarın alıcam 4 damla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…