Ecrincim çok haklısın..İnsan sorgulayınca işin içinden çıkamıyo..Hepimizin bebişleri hemen hemen akran sayılır..ama yetenekleri,becerileri farklı doğrultularda...Kimisi dönebiliyo,kmisi ayakta durabiliyo kimisi benim ki gibi totişi kaldıramıyo..Bizlerinde istekleri,beklentileri farklı yönlerde..Ben ne kadar anne sütü verebilirsem o kadar ii die düşünürken doktor beni ek gıdaya başlatamazdı...Bebişim kan damlasını sürekli kusarken ver die ısrar edemezdi...Daha meyve suyunu bile içemezken ,püreyle başla diyemezdi....Demek istediğim şu ki aynı doktor her birimize aynı şeyi söylese o zaman şüpelenirdim...Bu şekilde farklı yaklaşımlarda bulunması gayet normal...Burda birbirimizden etkilendiğimiz doğru ama bunu fikir edinmek noktasında bırakmak lazım....Ben sizlerden çok şey öğrendim...sizden benden faydalanmışsınızdır...Ama bu demek değil ki birbirimizin dediklerini aynen uygulayalım....
Demir damalsıı sabah verirsen emiimi daha yüksek olur dediler bana...süt emilimini azaltıyo...en emzirdikten bi saat sonra veriyodum ,bi saat sonra tekrar emziriyodum....Bu arada bende tek göğüs emziriyorum ama bu iki gündür benim ki düzgün emmiyo...Ya da kısa sürede doyuyo( Bilemedim..Sizinkiler kaç dk emiyo
Hu hu hatunlar nrelerdesiniz ben dün aksam kan damlasına başladım sabah aksam farketmiyordu dımı sadece Demir le aynı zamanda verilmeyecek ti okadar . Bından sonra çok sorgulamamaya Dr un dediğini uygulamaya karar verdim yoksa kendimizi çok yoruyoruz buna kanaat getirdim yok öle yok böle diyerek !!
Emzirmen hatunlar sırt ağrılarınız ne durum da?
Kızlar 2 geçedin cagan pasa gece 1:30 saatte bı uyanıp emmek istedi acaba artık tam doymuyor mü diye geçirdim icinden ?
Hi bide gecen tek göğüs emzoriyor demiştim ya sormustu bı ark . Nasıl diye bı göğsümü emziriyorum 2 saat sonra diğer göğsümü sırayla yani:)
ecrin merhaba niye tek göğüs emsizriyossun die ben sormuştum
bu dediğin şekilde yapınca daha mı iyi gelio süt
bide sağlık ocağından bizede kan ilacı ferro sanol verdiler ama daha kullanmaya başlamadım
9 damla dedi ve yoğurttan 2 saat önce ve sonra verme dedi
Ecrincim çok haklısın..İnsan sorgulayınca işin içinden çıkamıyo..Hepimizin bebişleri hemen hemen akran sayılır..ama yetenekleri,becerileri farklı doğrultularda...Kimisi dönebiliyo,kmisi ayakta durabiliyo kimisi benim ki gibi totişi kaldıramıyo..Bizlerinde istekleri,beklentileri farklı yönlerde..Ben ne kadar anne sütü verebilirsem o kadar ii die düşünürken doktor beni ek gıdaya başlatamazdı...Bebişim kan damlasını sürekli kusarken ver die ısrar edemezdi...Daha meyve suyunu bile içemezken ,püreyle başla diyemezdi....Demek istediğim şu ki aynı doktor her birimize aynı şeyi söylese o zaman şüpelenirdim...Bu şekilde farklı yaklaşımlarda bulunması gayet normal...Burda birbirimizden etkilendiğimiz doğru ama bunu fikir edinmek noktasında bırakmak lazım....Ben sizlerden çok şey öğrendim...sizden benden faydalanmışsınızdır...Ama bu demek değil ki birbirimizin dediklerini aynen uygulayalım....
Demir damalsıı sabah verirsen emiimi daha yüksek olur dediler bana...süt emilimini azaltıyo...en emzirdikten bi saat sonra veriyodum ,bi saat sonra tekrar emziriyodum....Bu arada bende tek göğüs emziriyorum ama bu iki gündür benim ki düzgün emmiyo...Ya da kısa sürede doyuyo( Bilemedim..Sizinkiler kaç dk emiyo
gözdemm merhaba berk de 2-3 gündür emerken birden ağlayarak memeyi atıo sonra biraz sakinleştirip yine veriorum yine aynı atıo
ve biberon falnda almıo anlamadım acaba memeyi mi bırakıo die endişelenmio da değilim (ya da az gelio ondan sinirlenio die düşünüorum
tek göğüs emzirince daha mı iyi birikio süt)
damlayıda kullanmaya başlamasım daha ferro sanol verdi sağlık ocağı, yoğrttan 2saat önce ve sonra verme dedi,
hoş daha yoğurda başlamadık ya
**** arkadaşlr 2 gündür günde 1 tane elma suyu veriorum ama kakişin çok koyu bi yeşil oldu ve içinde pütürcükler var
sizde de öle oldu mu yoksa başka bişeyin alameti bu ?
aman burcu ya ne zman gittiin hemennn bende bekliyorum yazıyosun diye biz gerçektenn sadce rüylarda görüşücezzz:)
Eki Görüntüle 324253
gözdem sana bi hatıra:)))
kuzucum geldim şimdide sen yoksun....banda damlayı 8 damla yazmışlar verdim ...dudağımda kafam kadar bi uçuk çıktı:))karnım ağrıyo bugece ben bende değilim:)))
merhaba kızlar nasılsınız? burayı çok ihmal ettim zeynep çok gazlı bir bebekti 3 aydan sonra biraz rahatlama oldu sonra rahatladı syaılır. haftaya 5 aylık olacağız. zeynebi üşüttüm baya bir doktor maceramız oldu çok şükür şimdi iyi. ben artık yorgun savşçıyım bu aralar aykta durmakta zorlanıyorum dahiliyeye gittim kan testleri yapıldı ama bişey çıkmadı ben hala kötüyüm.benden haberler böyle. umarım bebişler de sizler de çok iyisinizdir. hepinize çok selamlar
merhaba kızlar nasılsınız? burayı çok ihmal ettim zeynep çok gazlı bir bebekti 3 aydan sonra biraz rahatlama oldu sonra rahatladı syaılır. haftaya 5 aylık olacağız. zeynebi üşüttüm baya bir doktor maceramız oldu çok şükür şimdi iyi. ben artık yorgun savşçıyım bu aralar aykta durmakta zorlanıyorum dahiliyeye gittim kan testleri yapıldı ama bişey çıkmadı ben hala kötüyüm.benden haberler böyle. umarım bebişler de sizler de çok iyisinizdir. hepinize çok selamlar
Canm gecmis olsun umarım iyisindir bugün bekledim gelmeyince kapadım dün ilk defa kuzum erken uyudu bu seferde bizi uyku tutmadı gece 3 te yattıkyine uykumu alamadım.. Ya valla bu sağlıkçılar hoş 7-8-9 hiçbiri birbirini tutmuyor biraz önce verdim yine öle bı suratını burusturduki az kaldı öğürcek dedim ama şükür yuttu.
Ya benden başka sırt ağrısı çeken yokmu?
Ay ben bu kapıyı bi yerden hatırlıyorum:)) Fena oldum şimdi...Zaman ne çabuk geçiyo
Canm çok gecmis olsun ikinizedeee dikkat edin biz neyse bebeklerin saglıgı önemli dicem ama biz iyi olmalıyız ki onlarda iyi bakalım dımı dikkat et kendine sen gazdan çekmiş sin ben huysuzluktan bazen ayakta duracak gücüm kuvvetim kalmıyor sıfırlanıyorum sanki o yüzden yorgunluğunu çok iyi anlıyorum bende yogun bas dönmesi icin gittim tüm kan testleim iyi çıktı yorgunluktan bence cocuk bakımına yardım al dedi bilmiş Dr senin ki büyük ihtimalle yorgunluktan canm tek mo bakıyorsun uzaklığa? Ama şükür benim ki son 4-6 gündür sakinledi gecen haftalara göre baya normale bindik umarım bu geçici değildir de böyle devam ederiz seninkide şükür rahatlamış inşallah daha da uslanirlarda biz de bı oh deriz ama arada gir ihmal etme hem burda insan dejarz oluyor haberin olsun.
kızlar bugün pek uğrayan olmamış buraya..
deniz ne güzel eğlenmişsiniz..
kızlar beb bi ara çıktım geldim bi yemek yaptık zeyneple mutfak talan oldu ağlıyo sürekli bi yandan soğanlar kavruluyo bi yandan ince bulgurlar tüm halıya döküldü zeynepe elma yedirdim o pislik içinde resmen savaşta gibiydik biri kapıyı çalsa açmıycaktım vallaneyseki yaptık bitti şimdi ana kucağında hem sallıyorum hem yazıyorum
NERDESİNİZZZZZZZZZZZZZZZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?