2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Sende haklısın cnm da kan eksiklerii olduğunu bilmeden birine 4 ayda diğerine 5. ay da başlat demesi bana çok normall gelmıyor( dr ne derse yyapıcam eleştirmicem diyen bana bakk:) ) bu arada benim paşada hala totişi kaldıramıyorrr sadece olduğu yerde aşağı yukarıı gidipp kendi ekseni etrafında dönüyorr ama hala yan dönmeye başlamadı tammm ayağının üstünede basmıyor tembell:) evet burda bende çok şey öğrendim dr umu bile burda sizlerinn tavsiyesii üzerine seçtimm düşünnn hepimizz bir takım mücadelelerden sonra kavuştuğumuz için bebişleree çok titiziz burda gerçektenn birbirimizle dertleriimizi paylaştık çünkü herkezin dedi ortak olduğu için herkez birbiribi çok iyi anlayabildiii ama bazen abartıyoruzzz dediğin gibii hepimizin bebişleri akran olsada ihtiyaçlarıı farklıı olabiliyorrr bazen biz bu ayrıntıyı kaçırıyoruz sanırıım :)
özgür bey bana birini sabah veriyosan diğerini akşam ver bide dediğin gibi süt emmesiyle arasında 1 saat olsun dedi ama benimkinin sabah akşam gece süt emme saat araları aynı olduğundan sabah akşam farketmez sanırıım.
cnm normalde nemimki 2 satte bir emiyordu ama benimkide şu 2 gündür daha az emiyor 1:30 saate düşürdü araları..

aa cnm tam sana laf atıcaktım bu gün burcu hn uğramadı çok yoğun sanırım die bir baktım gelmişin kuzu ne yapıyorrr nasılsınız

ecrin merhaba niye tek göğüs emsizriyossun die ben sormuştum

bu dediğin şekilde yapınca daha mı iyi gelio süt

bide sağlık ocağından bizede kan ilacı ferro sanol verdiler ama daha kullanmaya başlamadım
9 damla dedi ve yoğurttan 2 saat önce ve sonra verme dedi

yok cnm başta benim göğsümle ilgili çok sorunlar yaşadımm bide benim süt damarlarım genişmişşş cerraha gittim oda bu şekilde emzirmenin daha sağlıklı olduğunu söyledii göğsün tamamen boşalması için ondan bu şekilde emziriyorummhem bölelikle diğerine 4 saat dokunmadığımız için tabi daha iyi doluyor ve böylelikle tek göğüs 1 emmeye doyuruyor bebiş.
canm bana 7 damla dedi ler ben ek gıdaya geçmediğim için sütten 1 saat önce yada sonra dedi, dr. nası 2 saat yapıcaksınkıi4 saatt te bi mi doyuruyosun bebişii sennn1 saat yeterli dedii biizm dr. sen yine bi dr. una danışş bence.

gözdemm merhaba berk de 2-3 gündür emerken birden ağlayarak memeyi atıo sonra biraz sakinleştirip yine veriorum yine aynı atıo
ve biberon falnda almıo anlamadım acaba memeyi mi bırakıo die endişelenmio da değilim (ya da az gelio ondan sinirlenio die düşünüorum
tek göğüs emzirince daha mı iyi birikio süt)

damlayıda kullanmaya başlamasım daha ferro sanol verdi sağlık ocağı, yoğrttan 2saat önce ve sonra verme dedi,
hoş daha yoğurda başlamadık ya

**** arkadaşlr 2 gündür günde 1 tane elma suyu veriorum ama kakişin çok koyu bi yeşil oldu ve içinde pütürcükler var
sizde de öle oldu mu yoksa başka bişeyin alameti bu ?

elma suyundan bizimde öyle oluyo meraklanma canım.

kuzucum geldim şimdide sen yoksun....banda damlayı 8 damla yazmışlar verdim ...dudağımda kafam kadar bi uçuk çıktı:))karnım ağrıyo bugece ben bende değilim:)))

Canm gecmis olsun umarım iyisindir bugün bekledim gelmeyince kapadım dün ilk defa kuzum erken uyudu bu seferde bizi uyku tutmadı gece 3 te yattık yine uykumu alamadım.. Ya valla bu sağlıkçılar hoş 7-8-9 hiçbiri birbirini tutmuyor biraz önce verdim yine öle bı suratını burusturduki az kaldı öğürcek dedim ama şükür yuttu.
Ya benden başka sırt ağrısı çeken yokmu?

merhaba kızlar nasılsınız? burayı çok ihmal ettim zeynep çok gazlı bir bebekti 3 aydan sonra biraz rahatlama oldu sonra rahatladı syaılır. haftaya 5 aylık olacağız. zeynebi üşüttüm baya bir doktor maceramız oldu çok şükür şimdi iyi. ben artık yorgun savşçıyım bu aralar aykta durmakta zorlanıyorum dahiliyeye gittim kan testleri yapıldı ama bişey çıkmadı ben hala kötüyüm.benden haberler böyle. umarım bebişler de sizler de çok iyisinizdir. hepinize çok selamlar

kızzzz çok merak ettik ama seni heee
aynen ceydada felakat gazlı bebekti ilk 3 ay boyunca neler yaşadık Allah biliyo şimdi şimdi rahatladık sayılır...
herşey yolundamı
emiyomu mamamı yiyo
bizimde cuma aylık kontrolümüz var 5 ay bitiyo Allahın izni ile
bugünleride gördük şükür...
sen napıyon öğretmendin sen okula başlayacanmı?

Canm çok gecmis olsun ikinizedeee dikkat edin biz neyse bebeklerin saglıgı önemli dicem ama biz iyi olmalıyız ki onlarda iyi bakalım dımı dikkat et kendine sen gazdan çekmiş sin ben huysuzluktan bazen ayakta duracak gücüm kuvvetim kalmıyor sıfırlanıyorum sanki o yüzden yorgunluğunu çok iyi anlıyorum bende yogun bas dönmesi icin gittim tüm kan testleim iyi çıktı yorgunluktan bence cocuk bakımına yardım al dedi bilmiş Dr senin ki büyük ihtimalle yorgunluktan canm tek mo bakıyorsun uzaklığa? Ama şükür benim ki son 4-6 gündür sakinledi gecen haftalara göre baya normale bindik umarım bu geçici değildir de böyle devam ederiz seninkide şükür rahatlamış inşallah daha da uslanirlarda biz de bı oh deriz ama arada gir ihmal etme hem burda insan dejarz oluyor haberin olsun.

canım bugün büyük ablamdaydık daha net bağlanmadı giremedim bide sağlık ocağına gittik bizimki avm nin içinde malum bi ilaç yzdıralım derken saatin ayarını kaçırmışız bide avm içinde çarşamba pazarı kuruluyo lcw bile kapısının önüne tezgah koymuş:)))neyse gezdik benim kız senin çağan gibi meme diye ağlamıyo tabi .
benimde ya yan durup yediriyorum ya yoğurt püre ya ondan beliim ağrıyo ya da böbreğim yarın idrar testi yaptırıcam kumda döküyo olabilirsin dedi doktor bakalım.
evet ya doktorun herkeze söylediği ayrı ama mesela sen sırf anne sütü veriyosun ben mamalı falan belki ona göre ayarlıyodur..
birazönce facedeydin bi baktım gitmişsin dedim belki kk desindir burdada yoksun..

aman çağancım erken uyusun hep..benimde öyle oluyo uyuyo ya bende hep bişeyler buluyorum onu yapıyım bunu yok nete bakıyım ee saati yapıyorum valla kocada uyuyo zeynoyla:))

Ay ben bu kapıyı bi yerden hatırlıyorum:)) Fena oldum şimdi...Zaman ne çabuk geçiyo

eşim hastanede odanın heryerini çekmiş:))iyide yapmışş ..dimi ne çabuk geçiyo rüya gibi:))sen özledikçe söyle ben sana diğer fotolarıda atarım:)

geçen gün adanalıya bakıyodum bide ne göriyim jfkk:))hatta açık olsaydın diycektim aç diye..

canım çok geçmiş olsun dikkat et hem kendine hem bebeğine..arkadaşlarında dediği gibi yorgunluk...
topiğimizin 2 zeynepi :))hala gözleri renklimi benim cadıının koyulaştı :))

aman ecrin maşallah de çağana valla..inşllh hep sakin kalır..

slm kızlar bugün süper b,gün geçti benim ve kızım için
face ağustos anneleri diye grubumuz var ve bugün 6 anne istanbuldakiler buluştuk bi evde süper geçti bol bebiş bol anne bol kahkalarımız ve bol ağlamalar eşliğinde
kızımın ilk arkadaş toplantısı idi...
herşey süperdi

kızlar bugün pek uğrayan olmamış buraya..
deniz ne güzel eğlenmişsiniz..
kızlar beb bi ara çıktım geldim bi yemek yaptık zeyneple mutfak talan oldu ağlıyo sürekli bi yandan soğanlar kavruluyo bi yandan ince bulgurlar tüm halıya döküldü zeynepe elma yedirdim o pislik içinde resmen savaşta gibiydik biri kapıyı çalsa açmıycaktım vallaneyseki yaptık bitti şimdi ana kucağında hem sallıyorum hem yazıyorum

NERDESİNİZZZZZZZZZZZZZZZ

evet cnm çok güzel eğlendik yaa
ayy sorma yemek yaparken uyanırsa benimde mutfak savaş alanına dönüyo
napalım bugünlede böyle geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…