2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

ne güzel..Sen ilk face grubundasın heralde..Ben sonradan açılan face grubundayım..Gerçekten süper paylaşımlar oluyo

Arkadaşlar ülker hero baby nin sitesine girip üye olunca hediye paketi geliyo...Geçen hafta üye olmuştum bugün geldi...Milupaya 6 ay önce olmuştum hala bişey gelmedi....

evet cnm çok güzel eğlendik yaa
ayy sorma yemek yaparken uyanırsa benimde mutfak savaş alanına dönüyo
napalım bugünlede böyle geçecek

:)))geçicek inşllhh..ben gidicem desem benim eşim psikopat izin vermez eve gitmeme ..ilk evlendik beni bi korkuttu neymiş altın var sanırlar benni öldürürlermiş kimseye kapıyı açma diye herkeze potansiyel katil gözüyle bakıyodum..şimdilerde biraz düzeldii

benide eşşim öyle her yere yollamaz burası için dedim buluşma var aa ne zaman dedi hayretle bende anlamadım nasıl sorun yaratmadan gittim geldi
hemde kendi bıraktı almaya geldi
artık eve tıkılmak yeter sosyalleşmek gere

gözdemmm evet cnm ilk face grubundayım ve çok güzel paylaşımlarımız var devamlı çekilişler yapıyorum bebişlere yada annelere
sizin grup nasıl kaç kişisiniz
sen gelişimcinin açtığı gruptamısın?

Aman masllh de ozaman bizde buyuTelim forumda buluşuruz:))))))) off herkez uyudu yine ben uyuyamadim

Evt canım..Gelişiöcin açtığı gruptayım..Biz de 82 kişiyiz..Ama paylaşımda bulunan o kadar kişi yok..Bizim de buluşmalarımız oluyo...Paylaşımlar çok keyifli:))

arkadaşlar herkese merhaba,

şu kan ilacını verio musunuz? bize sağlık ocağı verdi ferro sanol ama gittiğimiz çocuk polikliniği bşi demedi
bu konuda, bi de içeriğinde paraben var fie yazışmalr yapılmıştı ben prospektüsü okudum göremedim öle bişi ama kafam karıştı
bende ilacı daha vermedim, sizlerde ferro sanol mü kullanıosubuz

Slm, biz 3. ayda başladık ama ferro sanol değil, ferro sanolu aç karnına vermek gerekiyormuş sanırım benim kızım beklemiyo o kadar içeriğiyle ilgili çok bilgim yok , biz ferrum kullanıyoruz yan etkisi en az olanmış, aç tok istediğim saatte kullanabiliyorum, lekesi çıkıyor ve tadı da güzel hiç zorlanmadan içiyor.

Sen zaten hep gez gezinti bide laf dokundurmiyosun cagan gibi ağlamıyor diye :)
Öle zaten Dr basidaaaa bizle belada çok cins iz yerlerinde olmak istemem.
Ben yemek yaparken hep aynı dağılıyorum be yavrum yarın aksama kalabalık misafirim var aynı zamanda boğazımdan çok kötüyün yine hem temizlik hem cagan hem mutfak hazırlığı İnan hiçbiriniz yerimde olmak istemezdiniz bugun

Ay çok kıskandım ne güzell yapmışsınız :)

hu huuu kontrole gittik biz bugün....
çok maceralı geçti yaaa hala gülüyorum
dr teyzemiz kulaklarımız muayene ederken kızım izin vermedi bastı çığlığı dr da ısrar edince benim kız kendini sıktı ve çişşşşşşşşş
her taraf çiş oldu Allahtan çırılçıplaktıda kıyafetlerimiz ıslanmadı
güzel bi kontrol geçti boyumuz sadece 2 cm uzamış kilomuzda 8000 olmuş.
ek gıdaya geçtikten sonra 1 kg almış benim zillim
dr a nasıl beslediğimi neler eklediğimi onun önerdiklerine neler eklediğimi anlattım
ve dr beni tebrik etti eşimede eşinin değerini bil dedi
ayyy pek bi gururlandım ki sormayın
eşim beni dr un yanına asistan olarak vermeyi bile düşündü dr umuzda ben onu asistan olarak almam direk ünvanımı veriyim ona gerçekten çok bilgili araştırmacı bi anne olarak görüyorum onu benim bilmediklerimi söylüyo bazen ama çok mantıklı şeyler dedi...(bu diyalogdan çok memnun kaldığım için sizlerle paylaşayım dedim)
kendimle gurur duydum..
ve ayrıca çorba yoğurt meyveyi istediği yediği kadar ver bunlar obez yapıcı şeyler değil dedi,kaşık mamalarınıda günde sadece 1 öğün olarak ver dedi.

Evet canm demeyi unutmuslardir ban Dr dedi saglık Ocağı'da verdi aşıya gittiğimde biz gecen hafta bu konuyu konuştuk çok inelemeye karar verdik ben başladım veriyorum.

Güzel bir kontrol olmuş anlaşılan sevindim canm senin adına ee Dr okadar takdir ettimadem anlattıklarını yaptıklarını bizimlede paylaş da kulağımıza küpe olsun belki kopya çekeceklerimiz olur:)

Güzel bir kontrol olmuş anlaşılan sevindim canm senin adına ee Dr okadar takdir ettimadem anlattıklarını yaptıklarını bizimlede paylaş da kulağımıza küpe olsun belki kopya çekeceklerimiz olur:)

cnm ek gıda olayına gel o zaman a dan zye paylaşırım herşeyi şimdi anlatsam unutursun zaten..
sen ne zaman geçeceksin ek gıdaya

ohh maşallah ceydaya ve sana..ee dr kaşınmış ma ne oynuyo kulağıyla:)))benimkide burnuyla oynamamdan nefret ediyo bulsa oda bana çişşlerdee:))

neler veriyosun hadi anlat sırlarını bacımm..ben hala meyve yoğurttayım bu ay sonu gidicez bakalım neler vericek..ugün yoğurt yemedi zeyno aldı biraz kustu malesef (meyvesini akşam arasında vericem.

bide sen hangi marka mama veriyosun günde kaç cc kaç kere??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…