slm kızlar bugün süper b,gün geçti benim ve kızım için
face ağustos anneleri diye grubumuz var ve bugün 6 anne istanbuldakiler buluştuk bi evde süper geçti bol bebiş bol anne bol kahkalarımız ve bol ağlamalar eşliğinde
kızımın ilk arkadaş toplantısı idi...
herşey süperdi
evet cnm çok güzel eğlendik yaa
ayy sorma yemek yaparken uyanırsa benimde mutfak savaş alanına dönüyo
napalım bugünlede böyle geçecek
Arkadaşlar ülker hero baby nin sitesine girip üye olunca hediye paketi geliyo...Geçen hafta üye olmuştum bugün geldi...Milupaya 6 ay önce olmuştum hala bişey gelmedi....
:)))geçicek inşllhh..ben gidicem desem benim eşim psikopat izin vermez eve gitmeme ..ilk evlendik beni bi korkuttu neymiş altın var sanırlar benni öldürürlermiş kimseye kapıyı açma diye herkeze potansiyel katil gözüyle bakıyodum..şimdilerde biraz düzeldii
benide eşşim öyle her yere yollamaz burası için dedim buluşma var aa ne zaman dedi hayretle bende anlamadım nasıl sorun yaratmadan gittim geldi
hemde kendi bıraktı almaya geldi
artık eve tıkılmak yeter sosyalleşmek gere
gözdemmm evet cnm ilk face grubundayım ve çok güzel paylaşımlarımız var devamlı çekilişler yapıyorum bebişlere yada annelere
sizin grup nasıl kaç kişisiniz
sen gelişimcinin açtığı gruptamısın?
Aman masllh de ozaman bizde buyuTelim forumda buluşuruz:))))))) off herkez uyudu yine ben uyuyamadim
aaa neler geldii bende üye olıyımm bari şimdi..
benide eşşim öyle her yere yollamaz burası için dedim buluşma var aa ne zaman dedi hayretle bende anlamadım nasıl sorun yaratmadan gittim geldi
hemde kendi bıraktı almaya geldi
artık eve tıkılmak yeter sosyalleşmek gere
gözdemmm evet cnm ilk face grubundayım ve çok güzel paylaşımlarımız var devamlı çekilişler yapıyorum bebişlere yada annelere
sizin grup nasıl kaç kişisiniz
sen gelişimcinin açtığı gruptamısın?
arkadaşlar herkese merhaba,
şu kan ilacını verio musunuz? bize sağlık ocağı verdi ferro sanol ama gittiğimiz çocuk polikliniği bşi demedi
bu konuda, bi de içeriğinde paraben var fie yazışmalr yapılmıştı ben prospektüsü okudum göremedim öle bişi ama kafam karıştı
bende ilacı daha vermedim, sizlerde ferro sanol mü kullanıosubuz
canım bugün büyük ablamdaydık daha net bağlanmadı giremedim bide sağlık ocağına gittik bizimki avm nin içinde malum bi ilaç yzdıralım derken saatin ayarını kaçırmışız bide avm içinde çarşamba pazarı kuruluyo lcw bile kapısının önüne tezgah koymuş:)))neyse gezdik benim kız senin çağan gibi meme diye ağlamıyo tabi .
benimde ya yan durup yediriyorum ya yoğurt püre ya ondan beliim ağrıyo ya da böbreğim yarın idrar testi yaptırıcam kumda döküyo olabilirsin dedi doktor bakalım.
evet ya doktorun herkeze söylediği ayrı ama mesela sen sırf anne sütü veriyosun ben mamalı falan belki ona göre ayarlıyodur..
birazönce facedeydin bi baktım gitmişsin dedim belki kk desindir burdada yoksun..
aman çağancım erken uyusun hep..benimde öyle oluyo uyuyo ya bende hep bişeyler buluyorum onu yapıyım bunu yok nete bakıyım ee saati yapıyorum valla kocada uyuyo zeynoyla:))
slm kızlar bugün süper b,gün geçti benim ve kızım için
face ağustos anneleri diye grubumuz var ve bugün 6 anne istanbuldakiler buluştuk bi evde süper geçti bol bebiş bol anne bol kahkalarımız ve bol ağlamalar eşliğinde
kızımın ilk arkadaş toplantısı idi...
herşey süperdi
arkadaşlar herkese merhaba,
şu kan ilacını verio musunuz? bize sağlık ocağı verdi ferro sanol ama gittiğimiz çocuk polikliniği bşi demedi
bu konuda, bi de içeriğinde paraben var fie yazışmalr yapılmıştı ben prospektüsü okudum göremedim öle bişi ama kafam karıştı
bende ilacı daha vermedim, sizlerde ferro sanol mü kullanıosubuz
hu huuu kontrole gittik biz bugün....
çok maceralı geçti yaaa hala gülüyorum
dr teyzemiz kulaklarımız muayene ederken kızım izin vermedi bastı çığlığı dr da ısrar edince benim kız kendini sıktı ve çişşşşşşşşş
her taraf çiş oldu Allahtan çırılçıplaktıda kıyafetlerimiz ıslanmadı
güzel bi kontrol geçti boyumuz sadece 2 cm uzamış kilomuzda 8000 olmuş.
ek gıdaya geçtikten sonra 1 kg almış benim zillim
dr a nasıl beslediğimi neler eklediğimi onun önerdiklerine neler eklediğimi anlattım
ve dr beni tebrik etti eşimede eşinin değerini bil dedi
ayyy pek bi gururlandım ki sormayın
eşim beni dr un yanına asistan olarak vermeyi bile düşündü dr umuzda ben onu asistan olarak almam direk ünvanımı veriyim ona gerçekten çok bilgili araştırmacı bi anne olarak görüyorum onu benim bilmediklerimi söylüyo bazen ama çok mantıklı şeyler dedi...(bu diyalogdan çok memnun kaldığım için sizlerle paylaşayım dedim)
kendimle gurur duydum..
ve ayrıca çorba yoğurt meyveyi istediği yediği kadar ver bunlar obez yapıcı şeyler değil dedi,kaşık mamalarınıda günde sadece 1 öğün olarak ver dedi.
Evet canm demeyi unutmuslardir ban Dr dedi saglık Ocağı'da verdi aşıya gittiğimde biz gecen hafta bu konuyu konuştuk çok inelemeye karar verdik ben başladım veriyorum.
Güzel bir kontrol olmuş anlaşılan sevindim canm senin adına ee Dr okadar takdir ettimadem anlattıklarını yaptıklarını bizimlede paylaş da kulağımıza küpe olsun belki kopya çekeceklerimiz olur:)
hu huuu kontrole gittik biz bugün....
çok maceralı geçti yaaa hala gülüyorum
dr teyzemiz kulaklarımız muayene ederken kızım izin vermedi bastı çığlığı dr da ısrar edince benim kız kendini sıktı ve çişşşşşşşşş
her taraf çiş oldu Allahtan çırılçıplaktıda kıyafetlerimiz ıslanmadı
güzel bi kontrol geçti boyumuz sadece 2 cm uzamış kilomuzda 8000 olmuş.
ek gıdaya geçtikten sonra 1 kg almış benim zillim
dr a nasıl beslediğimi neler eklediğimi onun önerdiklerine neler eklediğimi anlattım
ve dr beni tebrik etti eşimede eşinin değerini bil dedi
ayyy pek bi gururlandım ki sormayın
eşim beni dr un yanına asistan olarak vermeyi bile düşündü dr umuzda ben onu asistan olarak almam direk ünvanımı veriyim ona gerçekten çok bilgili araştırmacı bi anne olarak görüyorum onu benim bilmediklerimi söylüyo bazen ama çok mantıklı şeyler dedi...(bu diyalogdan çok memnun kaldığım için sizlerle paylaşayım dedim)
kendimle gurur duydum..
ve ayrıca çorba yoğurt meyveyi istediği yediği kadar ver bunlar obez yapıcı şeyler değil dedi,kaşık mamalarınıda günde sadece 1 öğün olarak ver dedi.
cnm ek gıda olayına gel o zaman a dan zye paylaşırım herşeyi şimdi anlatsam unutursun zaten..
sen ne zaman geçeceksin ek gıdaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?