2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

şimdi nası oldu boğazların işşlh düzelmiştir..elektrik yok misafir bide boğaz ağrısı ayy kıyamam sana ..kimler geldiki bugün sana..

Çok bişi değil..Bi kutu pirinçli mama,bi kavanoz meyve püresi,bi kullanımlık devam sütü,bi paket bisküvi,bi paket anneye özel çikolata:))

banada bugün milupadan gelmiş annemin adres vermiştim 1 kaşık 1 kullanımlık mama bidaha bişey dedi ama unuttum galiba muhallebeli mama tarzı bişeydi pazartesi annme gidince alıcam..annem kaşık çok güzel dedi telde bakaalım ne yollamışlar..seninkinde üye oldum bakalım yollıycaklar mı??

ne veriosun peki sende mi ferrum veriosun

ferro sanol veriyorum ama şu aç tok olayı cok zor oluyor dr arıcam diğeri farketmiyosa ona devamm edicem böle olmuyorrr..,

cnm ek gıda olayına gel o zaman a dan zye paylaşırım herşeyi şimdi anlatsam unutursun zaten..
sen ne zaman geçeceksin ek gıdaya

cnm bu ay gittiğimde kontrole sadece püre vericek sanırımm bugün yarın bende 2 şer kaşık meyve suyuna başlıcam ama diğerlerine ne zman geçicem bilmiyorum geçince konuşuruz ozaman hı bide şu anki meyvelerin hepsinin suyu verilebiliyormu vermiyeceğimiz varmı mandaline portakal havuç armut elma muz hepsi var bi muz verilmiyor sanıırm ama diğerlerinide bi,lmiyorummm hangiisnden başlıyımm?

şimdi nası oldu boğazların işşlh düzelmiştir..elektrik yok misafir bide boğaz ağrısı ayy kıyamam sana ..kimler geldiki bugün sana..

canım antibiyotiğe başladımm o yüzden idare edrim ama her tarım sızlıyor bide hiç dinlenmedim ya görüşmediğim görümcemin arkadaşları 2 aile bide benim arkadaşım eşlerlee öle ama güzel geçtii bunuda atlattık şükür:)

mandalina portakal verme cnm gaz yapar
ben ek gıdalarımı paylaşacam geniş bi vaktimde

sabah 1 elma rendesi (bazen hepsini yiyiyo bazen yarısını)
ardından uyumasına yakın yani 1 saat sonra 2 ölçek mama vee tatlı uykular
öğlen sebze çorbası ve yine uyumaya yakın 2 3 ölçek mama
ikindi gibi 1 bardak yoğurt uykuya geçişte 2 ölçek mama
benim kız mama yemeden uyumuyo sanki sihirli dokunuşu uyku için mama gibi
bu arada yoğurda ikindi dedim ama saat 5 gibi falan oluyo
akşam 8 gibi milupa aptamil sütlü pirinçli kaşık maması
gece 11 12 gibide 4 ölçek mama veee gece 1 gibi uyku
evet gece 1 benim kız geç uyuyup geç kalkmayı seviyo
SEBZE ÇORBASI:
1 patates
1 kabak
1 havuç
2 tatlı kaşığı irmik
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
üzerine çıktı çıkmadı gibide su
bunlar kaynayıp eridikten sonra süzgeçten geçiriyorum
ve 2 gün veriyorum..
ve ayrıca bu sebze çorbasına 1 haftadan sonra ıspanak brokoli pırasa bal kabağı gibi sebzeleri yavaş yavaş ekleyebilirsiniz
ben bütün sebzelerin hepsini aynı andan karıştırma taraftarı değilim en fazla 4 yada 5 sebze
benim dr istediğin kadar koy dedi ama ne o öyle ne bulduysan at çöp çorbamı bu
sormak istediğiniz bişi varsa cvplayabilirim

Son düzenleme:

canım çok sağol şimdi hepsini not ettim ben daha çorbaya muhallebiye geçmedim acaba yarın ufaktan çorbaya başlasammı??ya da muhallebiye??

Ya bu sebze püresini devam sütüyle çorba yapıcakmışız..Ben öyle anladım...Yani suyla değil..Anne sütü olanlar sütüyle sulandırıyo....deniz yeli, sen normal kaynattığın suyla mı veriyosun??? Biz daha meyva suyu veriyoruz..Bu haftada meyve suyu,sonra meyve püresi ,püreye alışınca sebze çorbası,sonra yoğurt,en son muhallebi...Muhallebi 6. ayın sonuna doğru oluyo bu sırayla...

ben yoğurt veriyorum baya oldu..anne sütü veriyosan farklı mama veriyosan farklı oluyo..ben yarın biraz çorba versem mi diyorum .

Oo pureler yoğurtlar çorbalar biz muhabbetlerinizden uzak kaldık daha 1 kasık meyve suyu Bile icmedik denizyeli çok güzel anlatmasın canm ama okumak bile yordu beni ne kadar yogun bir program o cagan beni emmeye devammm:)) biz böyle gayet rahatımışız:)

varya emmesi mama vermek rahattı ek gıdalar yorucu yoğurt yiyoruz bi görsen allahtan emzik emiyo yoksa napardım bilmiyorum ..

ecrin canım artık buluşmuşuzdur inşllh..hayırdır merak ettim bi fırsat bulamadım çamaşır yemek ütü...

Facebook daki yazıyı soruyorsun sanırım sevgili görünmemin arkadaşları geldi dedim ya rdım kendilerini de davet etmiş ama beni sebep gösterip gelmedi tabi B'nde esim işlenmiştik diye üzüldüm öle yazdım bana göre hava hoş kendi yeğenlerinin büyüdüğünü göremiyorlar kendileri üzülsün dımı ama?

haklısın çağanın en güzel dönemlerini kaçırıyolar kendileri yansınlarr..ne diye trip atıyolar kii

Aman uzun hikaye canm bı hun buluşursak anlatırım prenses yattti mı?

buluşalım çok isterim ya..mememde uyuyo ama mama için kalkar şimdi..eşim karşımda kızenim bizde herkes ayrı telden çalıyo eşim oyun oynuyo kuzen nette:))sizde durum ne uyudumu kuzu..
buarada takma onlar yansın dediğin gibi

Son düzenleme:
Ecrin demir damlasını sormuşsun..Bizde ferrum kullanıyoruz...Ama aç tok farketmez die bişey demedi doktor..Aç karnına ver dedi..Ben artık 11 gibi veriyorum..10 gibi emiyo...Bi saat sonra damla ve meyve suyu veriyorum..Bi saat sonra trkrar emziriyorum..

Bende isterim haclar düzelsin birazda kocalar evden çekiniyorsa dışlarda bı yerde toplanırız bizde onada karışmazlar herhalde çağanda 1. Saat önce uyandı ama 4 günlük alışkanlığımız şaşmasın diye inatla sallıyorum si anda ayaklarıyla direeue çalışıyor eşimde içerde spor hbr ketu izliyor:)
Canm sende hosgeldin aa bu arada istanbulda bu yakada bizden başka kim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…