2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

benim derdimde bu yarın gidip aç tok farketmeyenden alıcam kasıldım sabah beklemiyo mama istiyo falan en iyisi almak.

Anladım ama digerlerine Nie farketmez demiş Dr ben yine. U arıyım da Soruyum böle baya zor oluyor 1 saat sonra ne damlası veriyorsun canım Demir şe bize birini sabah birini aksam araları baya olacak dedi

canım çok sağol şimdi hepsini not ettim ben daha çorbaya muhallebiye geçmedim acaba yarın ufaktan çorbaya başlasammı??ya da muhallebiye??

ben yoğurt veriyorum baya oldu..anne sütü veriyosan farklı mama veriyosan farklı oluyo..ben yarın biraz çorba versem mi diyorum .
cnm bencede başla artık sende çorbalara,muhallebi dediğin ne ya ben onu anlamadım?

cnm ek gıdada bunlar olunca inan işleri zor yetiştiriyom sabah kahv. hazırlamadan elmayı rendeliyom ısınsın diye uyudu çorbası sonra her gün yoğurt falan..

BU ARADA KIZLAR BEN ÇORBAYI YAPINCA 2 3 GÜN VERİYORUM NAPİM KALAN ÇORBAYI ZİYAN MI EDEYİM GÜNAH YAAA
YOĞURDUDA 2 BARDAK YADA 3 BARDAK BİRDEN MAYALIYORUM,BÖYLELİKLE İŞLER DAHA KOLAYLAŞIYO
1 AY SONRADA SABAHLARA KAHVALTI EKLENECEK O DAHA ZOR

Demir ilacını konuşmuşsunuz
ya bu dr larmı akıllı benmi akılsız yoksa tm tersimi ben anlamadım
ya bu beişlerin aç olduğu bi zaman dilimi yokki
sabah açken ver diyolar nasıl açken verecen gecede kalkıp bu çocuk aç karnını doyuruyo yani sabah kalkınca aç olmuyoki
ben sabah kalkınca veriyorum damlasını yarım saat bekliyoruz sonra elma püresi yiyoruz
damladan 1 2 saat önce uykuda mama yemiş oluyo
ee o zaman bu çocuk tok oluyo
neymiş efendim açken demir ilacı daha etkiliymiş eee ne zamn aç bu çocukki
yanılıyomuyum

Ay ağzına eline saglık aynen katıyorum sana bu cocuk gecede 50 kete kalkıp emıyor gündüzde aynı öle bir dilim bizde hiç yok gerçi benim Dr gündüz diye bişey demedi hoş da Yafa ben mı anlamadım
Acaba tüm Dr demiş

Ay zor valla ama ben beni erdiği 1 yıl icinde meyve suyu pire ve yoğurt dısında ek gıdaya gecmek istemiyorum Dr la konuşucam zamanı gelince bakalım onay verecekmi ?

Ay zor valla ama ben beni erdiği 1 yıl icinde meyve suyu pire ve yoğurt dısında ek gıdaya gecmek istemiyorum Dr la konuşucam zamanı gelince bakalım onay verecekmi ?

cnm seni ne kadar emerse emsin zor diye geçmemezlik yaparsan bebeğinin ağız tadı anne sütünden başka bişeye oluşmaz
ben emziriyo bile olsam 4.ayda başlayacaktımki damağı alışsın diye
şuan sadece 6.ayda başlayan arkadaşlarım var sırf sadece 6ay anne sütü olsun diye kendilerini parçaladılar şimdi bebekleri ek gıda almıyo şimdi de yemiyo ek gıda diye kendilerini parçalıyolar
tercih senin ama bir bebeğin erken damak tadı alışıra yemeyi o kadar çok sever
6 ayda reddetmeyi daha çok biliyolar ve reddediyolar
ama 4.ayda pek karşı koyamadıklarından yiyolar ve damak tadları oluşuyo
ben böyle düşünüyorum..

Canm espiri bi yana ben zorluğundan değil sadece anne sütunun ona su anda daha faydalı olduğunu düşündüğüm icin bu gıdalara 2 ay önce 2 at sonra mecbur başlıcakkkk ömür boyu da devam edecek ama anne sütunu ileriki zamanlarda alma şansı yok bu ara ne aldı aldı diye düşünüyorum biz zaten surda bir kaç gün sonra 5 olucaz ve su ana kadar hiçbirşeyi almadık ne biliyim dediğim gibi benim fikrim ne derece doğru olur Dr la konuşmadan kesin karar ver zaten ama ben her yediğimden yani yemeklerin falan suyundan tattırıyorum tadlara alışsın die tabi me kadar fayda saglar bilemem :)

cnm sende davanda haklısın ama belli bi aydan sonra anne sütününde besleyici değeri kalmıyo yani bu 1 seneden sonra diye biliyorum

amam muhallei dediğim sütlü pirinçli işte..ya evet benim kız beklemezki sabah açken veriyim.hemde saat olmadı arada vericez.başlıyım yarın ilk çorbayı kaç kaşık verdin sen kaçla başlıyım

çiğdem diye bi komşum var doktoru 1 sene vermemiş çbişey bebek iyi gittiği için ben çok şaşırmıştım. yaştan sonra vermeye başlamış.

Son düzenleme:
benim kız ana kucağında uyudu mama yedi ..kuzenle oturuyoruz....yengem kuzenime çorba verirken bibeonun deliğini açıp vermiş:)bende denerim kesin tanıyorum kendimi:))yoğurt için deniycem yarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…