İste bubende öle istiyorum peki ifaklik nasıl adapte olmuş mü sonra gıdalara?
hımmm ben veriyorum kaşık maması günde 1 kere dr ada söyledim ok dediamam muhallei dediğim sütlü pirinçli işte..ya evet benim kız beklemezki sabah açken veriyim.hemde saat olmadı arada vericez.başlıyım yarın ilk çorbayı kaç kaşık verdin sen kaçla başlıyım
cnm bak sana gerçekten karışmak istemem ama 1 sene boyunca o bebek sadece yoğurt püre çorba yerse gerçekten daak tadı oluşmaz 1 senenin sonunda tavukları köfteleri lop lop yemeleri lazım,boğazı bile genişlemez incecik kalırTamam iste ben de zaten 1 sene çorbaya falan gecmek istemiyorum ondan sonra beni emmese de olur zaten :)
benim kız ana kucağında uyudu mama yedi ..kuzenle oturuyoruz....yengem kuzenime çorba verirken bibeonun deliğini açıp vermiş:)bende denerim kesin tanıyorum kendimi:))yoğurt için deniycem yarın.
hımmm ben veriyorum kaşık maması günde 1 kere dr ada söyledim ok dedi
ilk gün 1 çay kaşığı diyo dr lar ama ben ilk gün yarım fincan kadar vermiştim
cnm bak sana gerçekten karışmak istemem ama 1 sene boyunca o bebek sadece yoğurt püre çorba yerse gerçekten daak tadı oluşmaz 1 senenin sonunda tavukları köfteleri lop lop yemeleri lazım,boğazı bile genişlemez incecik kalır
sen en iyisi dr unlada görüş tatlım
ama lütfen beni sakın yanlış anlama
benimkide mamasını yedi uyudu şimdi uyandı babasıyla oynaşıyolar yarım saat sonra derin uykusu için bekliyorum
offf şu kızın erken uyumusı için neler vermezdim
cnm sanada karışmak istemem ama dr lar kaşığa alışması için kaşıkla verilmesi gerektiğini vurguluyolar..
canım bende yarım fincan veririm ozaman ne öyle çay kaşığı falan .allah korusun bişey olmaz..ya alışsın kaşığada nasılsa alışcak arada veririm biberonla yaa zaten ben tatlın kaşığıyla veriyorum yoğurdunu falan
benim kız ana kucağında uyudu mama yedi ..kuzenle oturuyoruz....yengem kuzenime çorba verirken bibeonun deliğini açıp vermiş:)bende denerim kesin tanıyorum kendimi:))yoğurt için deniycem yarın.
Oo iyi dedikodular oh kizidaaaa uyuttun benimki beni iyor su anda uyuyacak yatmamıza inşallah az kaldı
Alemsin valla kız yoğurt verilirim i hiç biberonlaaaa :))
bende hep kaşıkla veriyorum,ama bi türlü oturtarak beslemeyi başaramadım illa yatarak yemek istiyo
Oo iyi dedikodular oh kizidaaaa uyuttun benimki beni iyor su anda uyuyacak yatmamıza inşallah az kaldı
Alemsin valla kız yoğurt verilirim i hiç biberonlaaaa :))
ben ana kucağında veriyorum olmazsa yastıkla eğim yapıyorum ya da kucağıma alıp besliyorum banada yatarken veremem gibi geliyo korkarım ..bi dene ana kucağına.
ana kucağında denemek aklıma geldi cnm da denemedim daha yastığa yatırarak veriyom hep..
yarın bi dene baktın olmuyo eski sistem verirsin..ya hangi mama marka kullanıyosun??
milupa aptamil cicim
Canım benimkinin yatış şartları biraz düzensiz uzun zamandır gece 2 fen 1 dakika önce uyumuyodu gündüzde 11 civarı kalkıyordu 1 haftadır 11 de uyu dü 9:30 gibi kalktı begünde yeni uyudu daha bir istikrarımız yok uykuy hep zor dalıyoruz sebilinin düzenini bari uykuları? Hi bu arada gece en geç her 2 saatte bı kalkıp emiyoruz!!
evde pirinçli muhallebi diyim onu yapmak için mama kullanın diyolarya acaba bebelac alsam mı yoksa direk milupanın hazırınımı alsam ya da mama koymadan evden mi yapsamm..swni fahri dr seçtim önden gidiyosun napcan..sorular sana:)I
Canım benimkinin yatış şartları biraz düzensiz uzun zamandır gece 2 fen 1 dakika önce uyumuyodu gündüzde 11 civarı kalkıyordu 1 haftadır 11 de uyu dü 9:30 gibi kalktı begünde yeni uyudu daha bir istikrarımız yok uykuy hep zor dalıyoruz sebilinin düzenini bari uykuları? Hi bu arada gece en geç her 2 saatte bı kalkıp emiyoruz!!
ayyy bende bu geç uykusundan yıldım
şuan ayakta sallıyorum uyusun die
uyusa gece uykusuna geçecek artık sabahta ben zorla kaldırıyom 10 da falan
ben uyuya kalırsam oda uyuyo
Hatunlar size doyum olmaz ama ben kaçıyorum bizimki kalkmadan biraz uyuyun hepinize hayırlı geceler Burcucum öpüyorum
Seni talimim,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?