ayyy bende bu geç uykusundan yıldım
şuan ayakta sallıyorum uyusun die
uyusa gece uykusuna geçecek artık sabahta ben zorla kaldırıyom 10 da falan
ben uyuya kalırsam oda uyuyo
cnm ben kaşık mamasınıda aptamilin alıyom valla o dediğini bilmem
allahtan ayakta sallamaya alıştırmadım ana kucağını sallıyorum ya da park yatak sallamalı..gece bizimle yatıyo ellerini tutuyoruz emzikle uyuyunca yatağa alıyorum.valla beni zeyno kaldırıyo ama oyunlaa mama sonra tekrar eee yapıyoruz
hmm zaten 10 güne gideriz doktoruna bakalım o ne vericek....evden yap derse yapıcaz..o kavanozlarda varya sebze meyve eve alırım zor bi zamanda kullnmak için
cnm bende alıştırmak istemedim ayağa ama benim kız çok gazlı olduğundan sallanarak gazını attı ve sonralardada alıştı bide bazen sade sallanmadan fön mak. eşliğinde kendi uyuyabiliyo
cnm sonuçta çalışmayan evde duran anneleriz ben kendim yapmakta kararlıyım püresini
hatta kahv. geçelim bebe bisküvisini bile kendim yapacam
oo sen aşmışsın olayıı:))))yok o derece değil bende alrım cici bebe kendimde çok severim şahsenn..bende evde yapıcamda evde bulunsun bazen acil bişey oluyo lazım olur.
olsun uyusunda fönle uyusun o ses benim bile uykumu getiriyo
bu hazır satılan bebe bisküvileri varya şok derecede pişiriliyomuş yüksek ısıda yani 1 2 dk da
böyle oluncada kanserojen etki taşıyo büyük derecede
ben evde yapmada kararlıyım bi tarif 10 gün gidiyomuş 10 günde birde yapılabilir yani
haa dediğin doğru 1 paket alınıp evde saklanılabilir ne olur ne olmaz misali
ayrıca şu aliminyum folyoda satılıyo ya o bisküviler o folyoda saklanan herşey çok zaralıymış bebek yoğurtlarının bile üzeir onla sarılı farkındamısın
düşün ne kadar çok zararlı
ben bebeğime anne sütü veremediğimden herşeyiyle kendim uğraşıp organik olanını tercih etmye çalışıyorum
yoğurdunu bile taze inek sütünle mayalıyorum
tabi bi yerde tak demezse :))
off gözleri kapandı dalsada yatsak
ne veriosun peki sende mi ferrum veriosun
bana sağlık ocağı verdi ferro sanol ama dediğim gibi başlamadım daha
ferrum un tam adımı ferrum?
kızlar nerdesiniz..istanbul kar altında diyo bizim burda tık yok:))normalde ist ilk karı burda olur hehee...
bugün sebze püresi verdim kuzuma beğendi 7 8 kaşık yedi...
deniz milupa aldım pirinçli olnadan bide yanında kaşık hediye geldi:))daha vermedim sebzelere alışsın ağır gelmesin dedim 3 4 güne vericem..
Kızlar bebişimi ilk kez odasında yatırdım...Sanki yatılı okula göndermişim gibi hissediyorum( Sizler nerde yatırıyosunuz??
Ben uyuyup uyandım bile..süt sağmaya kalktım..Saat 12 yi 2 görmüşüm..Yanlışlıkla kalktım..
KIZLARRR
bu ferro sanolla ferro arasında ne fark var anlamadım ben
hangisi tokkende veriliyo
canım ferrum tokken diye biliyorum ama nihayetinde demir ilacı ama açken çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?