2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

deniz sebze püresini çorbasını kaç günlük yapıyosun??ben dün yaptım ama kalanı attım..şimdi yapıyım tupperda saklarım diyorum..biseferde 1 havuç kabak patates hepsini yiyomu

Son düzenleme:
minanın dr söylemiş ferrum ver ozaman diye haftaya kontrolümüz var bakalım bizimki ne diycek ferrum alıcaktım sormadan almıyım dedim...

deniz sebze püresini çorbasını kaç günlük yapıyosun??ben dün yaptım ama kalanı attım..şimdi yapıyım tupperda saklarım diyorum..biseferde 1 havuç kabak patates hepsini yiyomu

sen sor bende ctesi aşımız var gidince sorayım bakalım ne diyecekler..
cnm ben yapıyorum 2 3 gün veriyorum...evet hepsini bir yapıyorum bu sefer yaptığımda brokolide var 2 gündür veriyorum yarında vericem epey çıktı çünkü 4 sebze koyunca
bu arada suyunu göz kararı ayarla muhallebi gibi olmasın az sulu olsun çorba

Bu demir ilacı şehir efsanesine döndü...Bebeklerin tam anlamıyla aç olduğu bi zaman dilimi var mı?? yok...O halde biz bu damlaları aç karnına verebilir miyiz?? Hayır...Sadece doktorun net bi şekilde şöylediği ve hepimizin bildiği süt ve süt ürünleri demirin emilimini azaltır..Bu yüzden yıllardır ıspanağa yoğurtla yiyen bizler bu sebzenin demirinden faydalanamayız...Yapabileceğimiz , bebeğin süt içiminden ne kadar sonra verebilirsek o şekilde damlayı içirmek..Ben iki saatte bir emzirdiğim için ,emzirip bir saat sonra damlayı veriyorum ,tekrar bir saat sonra emziriyorum..Daha da yapacak bişey yok..Bu ferrum da da böyle,ferro dsanol da da böyle...Aralarındaki fark;Ferrum + 3 değerlikli demir içeriyo...Kimyadan bilir misiniz bilmem +3 değerlikli demir yan etkisi en az olanı...Diğer damlalara baktım + 2 Değerlikli kullanılmış...Ben kendim bu bilgi doğrultusunde Ferrum kullanmaya başlayacaktım ki doktor aynı şeyi tavsiye etti...Konumuz bebekler olunca bu titizliğimiz...Yoksa kimin aklına gelir bu kadar incelemek:))

canım ya sağol bişeyler yapmaya çalışıyorum işte doktorun 2 ay sonra demeside arayı açtı bizim..ben düdüklüy koydum 2 patates havuç 2 de kabak 5 bardak su ..bende yapıyım haftaya pzartesi eklerim başka şeyler..ya pirinçli milupa için yok kof kilo yapar falan demişler acaba evden yapsam mı??

ya bu geece kimaecikler yok çağan uyudu 2 sohbet edelim dedim ama anlaşılan bu gece tüm bebişlerr uyumuşşş:=) nese maaşallahh balkalım

Ben uyuyup uyandım bile..süt sağmaya kalktım..Saat 12 yi 2 görmüşüm..Yanlışlıkla kalktım..

:)) oh katta uyudunda uyandın kıskandım valla bizimki ben yatmadan kalktı ben deniz sallamaya devam niye sagiyorsun canm sen?

kızlar yazılarınızı şimdi gördüm:))))

ecrinim demek meyve suyu içti oyy yerim onun ağzını ben bugün yarımdan fazlasını ver hiçbişey olmaz..

Bu arada sebze çorbasını dolaba sokup çıkarttıpınaz anda vitamin değerleri azalır..Ne gerek var anlamadım..Çeyrek patates,azıcık havuçla bi öğün nie yapmıyosunuz? Ben çalıştığım halde kendimize yaptığım yemeği bile önümüzde bitecek kadar yaparım..Yani hergün yemek yaparım..Zeytinyağlı yemek yaparsam bi,iki gün yerim...Tabbii kalanı atmam yanlış anlaşılmasın gene yerim ama hep yarım kilodan yaptığım için biter zaten...Bebişlere hergün yaparız nolucak ayol...

özgür bey öylemi dedi ferrum daha iyise veriyim bende..evet ya ıspanak yoğurt mevzusu şimdide demir yok diyolar:))ıspanakta..ben hamileyken içiyodum demiri kabız yapar demişlerdi yapmadı ama afffedersiniz rengini değiştiriyo kakanın daha zeynoda değişiklik yok ama sizde durum.
in

gözdemm daha ara öğünlere geçmedin ya sabahtan başlıyo elma armut artık neyse rendele süzgeçten geçir ver yoğurt yap yedirmek gerçekten çok meşakatli ee sebze eklendi belim kopuyo doyurucam diye ee bikaçgüne muhallebi tarzı şeyler eklenicek doğal olarak bisüre sonra daha pratik şeyler arayosun yoksa dediğin gibi yap neolcak ama öyle olmuyo tabi bu benim fikrim..

cnm bende okudum o kof kilo yapar kelimelerini ama değişik tat alsınlar diye veriyorum ben..ayrıca kız rendelenmiş şeyi düdüklüye ne atıyon hemen pişiyoki

cnm bende genelde günü birlik yemej-k yaparım ama inan artık işler bitmiyo burcununda dediği gibi sabah meyvesi öğlen çorbası akşam yoğurt inan vakit laşmıyo bunun yanı sıra eve yemek çamaşır bulaşık temizlik ütü gün bi oturmadn bitiyo
ben yoğurduda 2 3 günlük yapıyorum hiç bi sorun olcağınıda sanmıyorum
sebze çorbasına gelince bi dolaba koyup çıkarmakla vitaminleri azalırmı bilmem ama tadında hiç değişiklik olmuyo

deniz canım ya ben bütün atıp süzgeçle ezip veriyorum sebze püresi gibi daha irmik koymadım..sen nasıl yapıyosunki

cnm ek gıda menümüzü yazdım ya geri sayfada aynen öyle rendeliyorum

ben rendelemiyorum haşlıyorum sadece sonra süzgeçten geçiriyorum aynı şey gibi..şimdi yedirdim ama ben koca kafa koca tabağı yedirmeye çalırşam kusturdum çocuğu ne güzel güle güle yiyodu ay bi kaşık daha veriyim derken benim üstüm ana kucağı halı (hakettim ben neyse alıcağını almıştır inşallah..

ayyy cnm yaa fazla geldi demek,zorlama bi daha kız

ECRİN,sütü gündüze takviye olsun die sağıyorum...Gece uzun uyuyunca göğsüm boşuna dolu kalmasın die:))

çalıştığın için canım sanırım şimdi anladımmm ook:)

kızlar yazılarınızı şimdi gördüm:))))
ecrinim demek meyve suyu içti oyy yerim onun ağzını ben bugün yarımdan fazlasını ver hiçbişey olmaz..

evet teyzesiii:) hadi ya bizde içirmedik hepsini eşimm devam ettiii ii barii sen verdin biliyosun bugün yarısını veririm kuzuya ama kusnuklarımızz kötü olduu anne sütü lekesiz olıuyorduuu dün elmalarda çıktıı buda hiç hoş değilll yandım benn bide lekeler çıkmazsaaa

ay gözdem senin enerjinedee ince elemene hastayımmm hem çalışıyosun hem bu performansss tebrikk ederim valla bu arda ben kaçırdım meslek ney canım senin bebişe kim bakıyor?

ecrincim valla elma falan sen bide yoğurt yiyince gör birazcık çıkarıyo nasıl kokuyo günde 5 kere enaz üst değiştiriyoruz..

ben az az vermedim öyle 3 gün tam elmayı sıktım verdim cup cup yedi nerdyse 100 120 cc çıkıyo 1 elmadan..tabi sen yarımdan biraz fazla ver..

ay burcu bende kaç gündür eşime sorupp duruyorum bu çocuğun kaksının rengi niye böle oldu artık katılaşıcak ondan mı acaba diye? sağoll farkında olmadan aydınlattın benı cnm

:) hiç güleceğimm yoktuuu bende öle diyorum hep sanırım artık pisiin diye benimki her öğün emdiğinde bidahaki emmesine kadarc kaç kere kusuyor senın kız 1kere kustuuu böle diyosun hıı? bu arada resimlerii sitiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…