ayyy cnm yaa fazla geldi demek,zorlama bi daha kız
ecrincim valla elma falan sen bide yoğurt yiyince gör birazcık çıkarıyo nasıl kokuyo günde 5 kere enaz üst değiştiriyoruz..
ben az az vermedim öyle 3 gün tam elmayı sıktım verdim cup cup yedi nerdyse 100 120 cc çıkıyo 1 elmadan..tabi sen yarımdan biraz fazla ver..
ay burcu bende kaç gündür eşime sorupp duruyorum bu çocuğun kaksının rengi niye böle oldu artık katılaşıcak ondan mı acaba diye? sağoll farkında olmadan aydınlattın benı cnm
:))övgü dolu sözlerin beni gururlandırd bebi bahtiyar ettin kuzumm:)) gitgide koyulaşıcak..
:) hiç güleceğimm yoktuuu bende öle diyorum hep sanırım artık pisiin diye benimki her öğün emdiğinde bidahaki emmesine kadarc kaç kere kusuyor senın kız 1kere kustuuu böle diyosun hıı? bu arada resimlerii sitiyoruz
eh yavrum ne yatın sen öle dr bize günde sadece 2 kaşıkk dediii yarım da fazla vermem onlar tatlı gelicek iyice bu sefer sütten soğur alimallahh
oo biz kaç 5 1 sattt te 5 swit değiştiğimi biliiriim alışığım bnede leke kalmasınn derdim o.
ya topladım çekmeye elim gitmedi:))ecrinn anne sütüne kurban ol o sebzeler çıkıyo ya yeşil turuncu(ayy diyim başka bişi demiyim
eşim geldi uyuyolar içerde ancak mutfağı temizledim bi kaldırabilsem totomu evide toplıycamda kalkmıyo:))
bacım zaten anne sütüm yok öyle hatta iyice azaldı ancak mama yedikten sonra çekiyo okadar..ben armutu havucuda 1 tam veriyorum..ara öğün olarak 3 gün önce 3 kaşık verdim havucu sonra yarım dünde tam:))bugün armut verdim:)artık karıştırıp vericem..
ya yine anne sütü kokmuyo öyle bi siliyosun temizsin ama diğer gıdalar bi acaip:)
gurulan yavrum hakkınn:)
ayy iğrenççç onları görünce bende kusmazsam çağanla okonuda biraz cinsimde..benimkide uyuyor bu arda ben girdim topladım mutfağı bide girip karnımı doyurabilsemm ceneye ara veripp:)
ohhh maaşallahh benim kızıma yarasınnn sen daya çocuga okadra sonra iri de iri olur yavrum tabiii :)
bu arada biizm kontrolde 1 hafta 10 gün sonra sanırıım siz saat kaç gibi alıyosunuz genelde tandevüüyü?
KIZLARRR
bu ferro sanolla ferro arasında ne fark var anlamadım ben
hangisi tokkende veriliyo
canım ferrum tokken diye biliyorum ama nihayetinde demir ilacı ama açken çok zor
Alıntı yapmıştım çok karışık oldu..Burdan yazıveriyim..
ECRİN,daha işe başlamadım..Süt yetmez psikolojisi ile sağıyorum..Gündüz benim ki uyumuyo gibi bişey..O yüzden arada biberon veriyorum...Performansımı:)) yarım gün çalışmama borçluyum..Öğretmenim ben:)) 4.sınıf okutuyorum bu sene ..45 tane daha çocuğum var benim..
Burcu , maşallah bebişine 120 cc içiyo he..Benim ki 5 . kaşıkta limon yalatmışım gibi suratını ekşitiyo...İçmiyo valla...Bu arada benim kide fena kustu uyumadan...Yatakta emziriyodum,nevresimlerimi de bugün değiştirmiştim( İçerisi kusmuk dolu..Kalkıcam üşeniyorum...
Hadi uyuyum artık..Bebişim erken kalker bu akşam ,kustuğu için acıkır birazdan...
bizim belli olmuyo bizimki gelip alıyo bizi ay ayarlasak aynı saati keşke süper olur..
kötüyümm işte yoğurdu biberonla verdim:)))))))))artık kimse durduramaz benibari onu biberonla yesinnnnnnnnnnn
Alıntı yapmıştım çok karışık oldu..Burdan yazıveriyim..
ECRİN,daha işe başlamadım..Süt yetmez psikolojisi ile sağıyorum..Gündüz benim ki uyumuyo gibi bişey..O yüzden arada biberon veriyorum...Performansımı:)) yarım gün çalışmama borçluyum..Öğretmenim ben:)) 4.sınıf okutuyorum bu sene ..45 tane daha çocuğum var benim..
Hadi uyuyum artık..Bebişim erken kalker bu akşam ,kustuğu için acıkır birazdan...
anladım cnm biz hep en son saate gidiyoruz o saatlerde giidyosamız aynı güne alalım görüşmüş oluruz diyecektimmm ..
aferin sana buldun uysal kzıı her istediğini yapp bakalımmm.. yesin cnm ne olucakkıı yararıı azalmıyoya biberona girince!!!
burcu sana uydum yarım elma suyunun hepsını içirdik çağana 2 sattirr hala kusuyor aralıksızzz :)
ay gerçektenmi çok üzüldüm ya valla ben hep dediğim gibi verdim kıyamam iyi dimi şimdi.valla ben veriyorum meyve sularını falan özgür bey dedi maadan sonra ver nekadar isterse içsin diye 1 biberon içiyosa bırak dedi.
buarada face de ecrin yazmışım şimdi gördüm :)))alışkanlıkk..
ya bide emine diye bi arkadaşım var hatta sizin orda oturuyo 5 aylık kızı ama bende n 20 gün önce falan doğurdu ama 5 aylık yazmış dönüyomuş hatta seniniki niye bdönmüyo falan demiş sizde durum ne
ay gerçektenmi çok üzüldüm ya valla ben hep dediğim gibi verdim kıyamam iyi dimi şimdi.valla ben veriyorum meyve sularını falan özgür bey dedi maadan sonra ver nekadar isterse içsin diye 1 biberon içiyosa bırak dedi.
buarada face de ecrin yazmışım şimdi gördüm :)))alışkanlıkk..
ya bide emine diye bi arkadaşım var hatta sizin orda oturuyo 5 aylık kızı ama bende n 20 gün önce falan doğurdu ama 5 aylık yazmış dönüyomuş hatta seniniki niye bdönmüyo falan demiş sizde durum ne
cnm benim dr da önce ek gıdasını ver sonradan mama dedi
ek gıdaya başlamadaki amaç ek gıda yemesi mamayı azaltması dedi
bende önce ek gıdasını veriyorum sonra uyuyacağına yakın az mama
Benim anne sütü olmasına rağmen DENİZ e dediği gibi,önce ek gıda sonra süt...
İyi canm iyi merak etme bizimkinin mide hassas reflusude Varya minik insanın :) demekki anne sütüyleee besleniyor ya farklı tepki veriyor zeynosun midesi sağlam. Evet öle yazmışsın :) okuyanlar sasirmistirr:))
Yok yavrum benimki çok hareketli ama hiç öle bir girişimi yok totoyu zor kaldırır bu bizim blogda da sonuncu oluruz benden demesi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?