gözdem snada önce ek sonramı süt dedi ..ay allahım eğer öyle dediyse bana söyledikleri ne peki
o minik insanı yerim benn..ya cidden şifreli konuşmalar facede
aman şimdide nezaman dönücekler davası çıktı off napalım bekliycez..
sen nasılsın randevuyu alınca söylerim sana inşllh denk geliriz ya
ya bu dr larr hepsi aynı müfredadı okumadımı niye hepsi farklı tel çalıyorr insanlarıı sitrese sokuyor 1 doğru yokmuuu vallahi hoşlarrr!!!
:) valla ben öle dönmesini 4 gözle bekleyenler den değilim ama artık poposunun üzerine oturupp az oyuncaklarıylaa ilgilenir halee gelsin başka bişeyy istemiyorummmm buugünküü çığlıklarıı hala kulağımdaaa ağlamada değillll resmenn çığlıkkkkkkkkk
tamam canıımmm söyle bakarız anneme bile artık burcu burcu diye bahsediyorummmm dün hatta face den resimlerinizi gösterdimm bayıldıı minikk geliinimeeyakındanda göüyüm artık dimi minnoşuda senideee:9
cicim bana özelden ismini msj at eklim bende face me seni olurmu?
ayy buarada eşim bugün zeynoşu hsbc den sigortalatmış 10 sene 180 ödemesi varmış bu sürede parayı kullanıcaklarmış falan. eğitimi için ne güzel olucak allah ödememizi nasip etsin tabi öncelikle. çok sevindim:))üniversite parası olur kuzumun inşllh..
ayy buarada eşim bugün zeynoşu hsbc den sigortalatmış 10 sene 180 ödemesi varmış bu sürede parayı kullanıcaklarmış falan. eğitimi için ne güzel olucak allah ödememizi nasip etsin tabi öncelikle. çok sevindim:))üniversite parası olur kuzumun inşllh..
Dr izin vermese de yavaştan elma sularına başladım ama Allah aşkına bir bilen bana elma lekesinin nasıl çıkarılacağını anlatsın , çok sinir ya ne yaptıysam çıkaramadım.
cicim bana özelden ismini msj at eklim bende face me seni olurmu?
Denizcim 1 istek geldi sma bilemedim isim ne diye gelicek ona göre kabul ediyimmmm
Canm nerdeyse 6 ayınızı dolduracaksınız niye izin vermedi ki benimde var bir lakelim bakayım yıkamadım hala çıkarabilirsem yazarım canm..
ya bu dr larr hepsi aynı müfredadı okumadımı niye hepsi farklı tel çalıyorr insanlarıı sitrese sokuyor 1 doğru yokmuuu vallahi hoşlarrr!!!
:) valla ben öle dönmesini 4 gözle bekleyenler den değilim ama artık poposunun üzerine oturupp az oyuncaklarıylaa ilgilenir halee gelsin başka bişeyy istemiyorummmm buugünküü çığlıklarıı hala kulağımdaaa ağlamada değillll resmenn çığlıkkkkkkkkk
tamam canıımmm söyle bakarız anneme bile artık burcu burcu diye bahsediyorummmm dün hatta face den resimlerinizi gösterdimm bayıldıı minikk geliinimeeyakındanda göüyüm artık dimi minnoşuda senideee:9
ayy nası sevindim canım arkadaşım cidden burda ne güzel dostlıklar kuruyoruz kimsenin bilmediği herşeyimi biliyossunuz normzl arkadaşlarımla bukadar sık görüşmüyorum bile..valla iyiki varsınız..inşallah görüşelim havalar ısınsın biraz hemen ayarlayalım..
buarada yine ben kendi duygulaarımı tatmin ediyorum sanırım zeynoşun herşeyi şirinler oldu:))))battaniye aldık güya zeynoya ama büyük şirinler valla kendim için aldım satıcıya demedim hatta kzım 5 aylık :)))resmen küçüklüğüm geliyo aklıma onunla örtünüyorum:)))içlik pijama falanda aldım bana olan olsa kesin kendimede alırdım...
bide bugün bebelac havuçlu elmalı verdim küçük kavanozu yedi şimdi yanımda horulduyo..
Valla başladı dese internetten arkadaşlık mı olur derdim on yargıya ama insan birbirini görmeden de tanımadan da oluyous valla biz başardık :) sende iyini varsın canm tamam canım artık sıra havalarda
tamam illka bebişer olmasıda şart değil:))
Ay insan öle yapıyor valla bende nerde Pool lu mickiliiii şey var alıyorum kıyafetlerin üstünde ama daha şirinleri bulup alamadım hiç ..
Bu arada iyi günlerde kullanın aldıklarınızı canm
ben 9 12 aylık alıyorum sen nasıl aalıyosun kıyafetlerini..
demek senin içindede bi pool bii mikii varr:))
ecrin o çığlıklar varya bizdede bi acip garip sesler çıkarıyodu bugün dedim millet bilmez kapıdan duyarlar ben sanarlarkendi kendime güldüm hatta arada şuh arada çılgınca bağrıyo benim hatunn.
seslermiz: aayyyyy--aaahhhhhh ve daha tanımlanamayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?