2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

ayy buarada eşim bugün zeynoşu hsbc den sigortalatmış 10 sene 180 ödemesi varmış bu sürede parayı kullanıcaklarmış falan. eğitimi için ne güzel olucak allah ödememizi nasip etsin tabi öncelikle. çok sevindim:))üniversite parası olur kuzumun inşllh..

Son düzenleme:
ayy şu ek gıda mevzusunda tabi sebze püresini kastetmedim meyve suyu püresi yoğurt bundan bahsettim..ara öğün olarak veriyorum bunları mama verdikten sonra dedi sebze püresine geçtim doktorun haberi yok zaten:)

gözdem snada önce ek sonramı süt dedi ..ay allahım eğer öyle dediyse bana söyledikleri ne peki

ya bu dr larr hepsi aynı müfredadı okumadımı niye hepsi farklı tel çalıyorr insanlarıı sitrese sokuyor 1 doğru yokmuuu vallahi hoşlarrr!!!

o minik insanı yerim benn..ya cidden şifreli konuşmalar facede

aman şimdide nezaman dönücekler davası çıktı off napalım bekliycez..
sen nasılsın randevuyu alınca söylerim sana inşllh denk geliriz ya

:) valla ben öle dönmesini 4 gözle bekleyenler den değilim ama artık poposunun üzerine oturupp az oyuncaklarıylaa ilgilenir halee gelsin başka bişeyy istemiyorummmm buugünküü çığlıklarıı hala kulağımdaaa ağlamada değillll resmenn çığlıkkkkkkkkk
tamam canıımmm söyle bakarız anneme bile artık burcu burcu diye bahsediyorummmm dün hatta face den resimlerinizi gösterdimm bayıldıı minikk geliinimee yakındanda göüyüm artık dimi minnoşuda senideee:9

cicim bana özelden ismini msj at eklim bende face me seni olurmu?

ayy süperr olmuşşş inşallahh canım o günleride görmeyii nasipp eder rabbimmm amanınn kzıım 10 olunca ufak miktarlıı zengin olucak hı? genelde 18 dir ama sizinki 10 sene demekkiii! hadi baakalımm rabbim kolayy öemelerrrr versinn..

Hayırlı olsun canım, güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah..Ne şanslı çocuklarımız şükretmek lazım.

Dr izin vermese de yavaştan elma sularına başladım ama Allah aşkına bir bilen bana elma lekesinin nasıl çıkarılacağını anlatsın , çok sinir ya ne yaptıysam çıkaramadım.

Dr izin vermese de yavaştan elma sularına başladım ama Allah aşkına bir bilen bana elma lekesinin nasıl çıkarılacağını anlatsın , çok sinir ya ne yaptıysam çıkaramadım.

Canm nerdeyse 6 ayınızı dolduracaksınız niye izin vermedi ki benimde var bir lakelim bakayım yıkamadım hala çıkarabilirsem yazarım canm..

Canm nerdeyse 6 ayınızı dolduracaksınız niye izin vermedi ki benimde var bir lakelim bakayım yıkamadım hala çıkarabilirsem yazarım canm..

arıelin leke çıkarıcısı işe yarıyo sanırım bende bi tane var çıkmadı ama onda kullanmamıştım..şimdi penye önlük üstüne muşamba olandan takıyorum..

ayy nası sevindim canım arkadaşım cidden burda ne güzel dostlıklar kuruyoruz kimsenin bilmediği herşeyimi biliyossunuz normzl arkadaşlarımla bukadar sık görüşmüyorum bile..valla iyiki varsınız..inşallah görüşelim havalar ısınsın biraz hemen ayarlayalım..

buarada yine ben kendi duygulaarımı tatmin ediyorum sanırım zeynoşun herşeyi şirinler oldu:))))battaniye aldık güya zeynoya ama büyük şirinler valla kendim için aldım satıcıya demedim hatta kzım 5 aylık :)))resmen küçüklüğüm geliyo aklıma onunla örtünüyorum:)))içlik pijama falanda aldım bana olan olsa kesin kendimede alırdım...

bide bugün bebelac havuçlu elmalı verdim küçük kavanozu yedi şimdi yanımda horulduyo..

Valla başladı dese internetten arkadaşlık mı olur derdim on yargıya ama insan birbirini görmeden de tanımadan da oluyous valla biz başardık :) sende iyini varsın canm tamam canım artık sıra havalarda

Ay insan öle yapıyor valla bende nerde Pool lu mickiliiii şey var alıyorum kıyafetlerin üstünde ama daha şirinleri bulup alamadım hiç ..
Bu arada iyi günlerde kullanın aldıklarınızı canm

ben 9 12 aylık alıyorum sen nasıl aalıyosun kıyafetlerini..
demek senin içindede bi pool bii mikii varr:))

ecrin o çığlıklar varya bizdede bi acip garip sesler çıkarıyodu bugün dedim millet bilmez kapıdan duyarlar ben sanarlarkendi kendime güldüm hattaarada şuh arada çılgınca bağrıyo benim hatunn.

seslermiz: aayyyyy--aaahhhhhh ve daha tanımlanamayanlar

Son düzenleme:
ben 9 12 aylık alıyorum sen nasıl aalıyosun kıyafetlerini..
demek senin içindede bi pool bii mikii varr:))

Canm sonuncuları hep 6-9 almıştım tek üstlerinde 74 9 -12 almadım hiç üzerinde büyük durunca sevmiyorum sonra 1 aydan fazla giydirmiyorum pooh varya sarı ayivik evet o bayılıyorum

İlginç valla bizim cocuklar sanarlarmii sanarlarrr:)) sen tedbirli ol yok bizimki ay it değil baya gırtlaktan ciglikkkkk be hala devam ediyor tam biraz uslandiiiii oh diyorum sevincim 1hafta sürüyor en fazla (

kızlar merhaba..meyva suyu yaparken hani süzgeçten geçiriliyor ya bu nasıl bir süzgeç olacak?tel süzgeç mi yoksa başka türlü bir şey mi? bebeklerin yiyeceklerine metal değmemesi gerektiğinden soruyorum.biz daha ek gıdaya geçmedik.sadece anne sütü,birtek gece uykusu öncesi iyice tok olsun diye 125cc mama veriyorum..ama geçtiğimiz zaman uygulamada problem yaşamak istemediğimde soruyorum..şimdiden teşekkürler.......

uff telefondan yazınca tuhaf tuhaff kelimelrr yazmışım hep kusura bakmayınnn umarım anlaşılıyordur ..
cnm bende daha 3 gündür veriyorum meyve suyu evet metala değdirmeyin dedilerr bende cam rende aldım temiz beyaz şile beziyle yani tülbentlede süzüyorumm sonra kaynar suyla yıkıyorum onuuu deterjazsızz iyidee kızlarr bugün havucu rendelemek için mecbur metal rende kullandım yoksa onunda varmıydı bir püf noktasıı?
e pekii normal metal kaşıklada mı vermi cez yoksa tupper ın kaşığı vardı ama çok gıcıkk hiç bişey almıyor içine bende bugün çay kaşığıyla verdimmm bak şimdi kafama takıldı gerçekten vermemk mi gerekiyor yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…