2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

ay valla ben elmayı falan cam rende kullanıyorum bazende normal zatenn ahvuç mümkün değil ..normal kaşıkla veriyorum ben tatlı kaşığıyla dediğin gibi tupper falan almıyo..bide katı myve sıkacağı aldım havucu falan sıkıp veriyorum çoğunlukla

Off uyKum kaçtı yine herkez uyudu kesin Zeynep mizmizlik yapsa uykum gelirdi:))bide hastanicam heralde kasıklarım şişti sanki ağrıyo daha 25 gün ama

AAAA sizde:)) Cam rendede havuç rendeleniyo bal gibi...Benim ki aksi gibi en çok havucu sevdi..Valla o katı meyve sıkacağını yıkamaktansa, cam rendede havucu rendelerim daha ii...Bu arada tel süzgeç kullanıyom..Bi de meyva suyu tülbenti mi olacaak...Ağız tülbenti,popo tülbenti,o tülbenti,bu tülbenti....Bu arada iki gündür kolum çok ağrıyodu..Sorumlusu cam rendemi kine..))

Valla denedim desem yalan olur direk rendelemez diye nirmal le rendeledim ama zor olur ya bak kolun ağrımaya başlamış iste e zaten katimeyve sokacağının içindeki sıkma grubu metal değilimi ? UF bişey olmaz demek havucu sevdi cagan da elmadan çok sevdi çünkü daha tatlı ondan sanırım :))

Off uyKum kaçtı yine herkez uyudu kesin Zeynep mizmizlik yapsa uykum gelirdi:))bide hastanicam heralde kasıklarım şişti sanki ağrıyo daha 25 gün ama

gece 3te uykumu kaçar kız.....bize gelseydin ceydayla oynardın o saate kadar bende dinlenirdim

Arada benim de kaçsa valla deniz yeli ne katılıyorum vizede gelebilirsin valla uyanmadan 24 saat uyuyabilirim :) sen zaten gecen ay olmaya baslamadinmiii ben mı yalnış hatırlıyorum ya kimlerin reglisi başladı göbek inmesine biraz yardımcı oluyormu benim asıl merak ettigim aslında !!

selam epeydir giremedim bi sürü tarifler faln verilmiş ne güzel

ben bi yerde yoğurdu da mama sütlerle yapın falan die okumuştum nette bunun hakkında bilginzi var mı?

günaydın bacılar::))ayy dün neler olduk sabah kalktık mamaını yedirdim ablam yan binada ona gittik neyse yukarı çıktım zeynepi verdim dedim 5 katta bi kaızdan bişey almıştım parasını veriyim bide markete gidiyim markette apartmandan çık 50 mt..neyse gittim geldim oarada elktrik kesildi neyse ablamda 7 kat çıktım ama çıktıkça bi ses geliyo ağlama anam bi baktım biz kızmış çıldırmış nasıl ağlıyo bağra bağra meme verdim yok mama battaniyede sallıyoruz yok banamısın demiyo tabi bende başladım ağlamaya ve hastaneye doğru neyse gerzekler birliğinden diplomasını almış bi çocuk doktoru baktı kulağında biraz iltihap var ama gazda var dedi idrar tahlili yapalım o torbadan taktıla ee mümkün olmadı isabet ettiremedi zeynıo o arada yarım fitil atın dedi neyse attık rahatladı ama çiş yapmadı gittik hani yapmadı gaz ilacı ne kullanalım bişey diyemem dedi falan kıl etti beni belki binim sinirler üst düzeydi ama acaip ilgiszdi neyse eve geldik çok şükür bidaha öyle ağlamdı sanırım demir ilacından dlayı kakası artık daha sert yaparken karnı ağrıyo..yani ilk paniğimiiz yaşamış olduk ..
şimdi hanım abla uyuyo mamasını yedi uyudu birazdan armut sıkıcam yesin kurbişim diye..e
eeee sizler neler yaptınız??

ya nası oldu benim 2 adetim olucak inşllh:))nekadarsa olsa bi iniyo insan ama mucize bekleme ben bekliyodum dumur oldumm

valla bana 1 havuç vericeksin dedi doktor rendeledim süzgeçle geçirmeye çalıştım ne mümkün meyve sıkıcağını yıkarım daha iyi zaten atıyorum makinaya ....şimdi siz 3 5 kaşık veriyosunuz tamında bile 2 parmak su çıkıyo zaten...tebi herkezin kendi biliceği iş:)

geliyim hatunlar ama bendede bozukluk var söyliyim herkez uyutsa uykum kaçar millet ayaktaykende uyku basar

ecrin ilk reglde inanamayacaksın resmen çeşmesi açılmış musluk gibi oluyo insan şoklardaydım nem molped normal boyunu kuullanıyodum bunda 2 tane gece orkid koydum yinede geçti arkama düşün:18:

selam epeydir giremedim bi sürü tarifler faln verilmiş ne güzel

ben bi yerde yoğurdu da mama sütlerle yapın falan die okumuştum nette bunun hakkında bilginzi var mı?
evet cnm yapan arkadaşlarımda var
milupadan yoğurt yapıyoşar
ama ben yapmadım hiç denemek istiyorum açıkçası

ayyy cnm geçmiş olsun yaaa
demire yenimi başladınız siz
ilk verdiğimizde bizde öyle olmuştuk 1 gece sürdü bizimkide
sonralarda rahatlamıştı

Burcu cum çok geçmiş olsun..Bu arada ben bugün yarım havuç kadar rendeledim.30cc içti...Sizin bebişler ne kadar meyve suyu içiyo??

ecrin ben havucu da cam rendede yapıorum
cehaletimi bağışlayın bu tupper nedir
kaşık konusunda chicco nun var 2 model uzun saplı olanı içi biraz küçük ama yeterli gelio
bide kısa saplı olan var onun içi daha büyük bunlar silikon ve ağsını falan zedelemio yumuşacık tavsiye ederim bi tanesini 10 tl ye aldım

bayağı telaşlandırmış zeynep seni nese ki geçmiş

kulağı falan ağrırsa kulağını tutarmış aklında olsun

arkadaşlar oyuncak olarak nelere ilgi duyuyo bebişleriniz (dönence dışında)

neler aldınız biz 4 ay 15 günlüğüz ama oyuncak anlamında ona hitap eden pek bişi yok gibi
yoksa ben mi bilmiorum

Valla bütün gün temizlik yaptım..Yeni bitti...Karnımı doyururken bi bakıyım dedim...Ben böyle değildim,sonradan oldum ..Sizlerde benim gibi misiniz?? hiç bişey yapasım yok...Kokuşmuş evim:)) Kadın alıp,peşinden dolanmaya bile üşendim ,düşünün artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…