2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

arkadaşlar oyuncak olarak nelere ilgi duyuyo bebişleriniz (dönence dışında)

neler aldınız biz 4 ay 15 günlüğüz ama oyuncak anlamında ona hitap eden pek bişi yok gibi
yoksa ben mi bilmiorum

evet çıngırak bide hoppalalara koyuyomuş millet 5 aylıktan sonra çok eğleniyolarmış bebekler bide ayak kasları gelişiyomuş şimdi doktora sorucam bakalım ne diycek..

evett deniz chicco dedi artık mama sandalyesi vakti geldi bizim için yoksa kambur olucam:))
ne alıyım şu pis evkur yollamadı elinde yokmuş gelin bitane var bakın diyolar sırf inadımdan almıycam ordan valla.

Burcu cum çok geçmiş olsun..Bu arada ben bugün yarım havuç kadar rendeledim.30cc içti...Sizin bebişler ne kadar meyve suyu içiyo??
sağol gözdemm neyseki geçti.
canım ben 1 havuç sıkıp veriyorum tüm meyvelerde 1 tane dün hip organik armut püresi verdim yedi ..

bende evi toplamak zor geliyo dün akşam yaptım zeyno hanım üstünü değiştiriyoru arkamı döndüğümde ya tekrar kusmuş ya da s.çmış olduğu için fenalıklar geçirerek temizlik yaptım eşim acıdı hatta dedi istiyosan çağır kadın diye:)

Canm nerdeyse 6 ayınızı dolduracaksınız niye izin vermedi ki benimde var bir lakelim bakayım yıkamadım hala çıkarabilirsem yazarım canm..

Canım ya ben böyle haftada bir fırsat bulabiliyorum girmeye geç oldu ya neyse.Dr umuz anne sütü diyo da başka bişey demiyo, haklı da sanırım daha hiç hasta olmadı çok şükür prematüre doğmasına rağmen hareketleri gelişimi dr a göre gayet ii inş. böyle de devam eder.Bence de artık başlasak ii olacak..

evet çıngırak bide hoppalalara koyuyomuş millet 5 aylıktan sonra çok eğleniyolarmış bebekler bide ayak kasları gelişiyomuş şimdi doktora sorucam bakalım ne diycek..

Merakla bekliyorum dr un söyleyeceklerini, yürüteç zararlıymış bacak gelişimi için ama hoppala da olabilr sanki.

arkadaşlar oyuncak olarak nelere ilgi duyuyo bebişleriniz (dönence dışında)

neler aldınız biz 4 ay 15 günlüğüz ama oyuncak anlamında ona hitap eden pek bişi yok gibi
yoksa ben mi bilmiorum

Biz dönence de alamadık, park yatağa uygun dönence bulamadık.Daha yeni yeni elşne verdiklerimi tutmaya ve ağzına götürmeye başladı bizimki, eski bizim bebekliğimizin çıngırakları bile yok. Dişlikli plastik oyuncaklar var ama hiç sağlıklı gelmiyo bana, peluşlarda öyle ben de çok zorlanıyorum oyuncak alırken.Şimdi ayaklarına çıngıraklı patikler aldım çok ilgisini, çekiyor, bir de çıngırağıyla oynuyor (yalıyor desem daha yerinde olur).

Y ben bütün gün motor takılmış gibi iki dakika oturamıyorum ama hiçbir iş bitmiyor.Ya çocuk çok vaktimi alıyor ya da ben iş bitirmeyi bilmiyorum ki elim çabuktur anlamadım ya.Eşim de rahatsız evde onun da etkisi var sanırım ilk fırsatta spor yapmaya çalışıyorum ama hiç bir şeye yetişemiyorum...

mina çıngıraklı patik nasıl biiymiş varmı nette falan

Oyuncak meraklısıyım die bana kızıyo eşim..Bizde dönence dışında oyun halısı var bayağı vakit geçiriyo üzerinde...Çıngıraklı patik var,onları ellerine geçiriyorum bayılıyo..playgroo die kuklaları var,ötüyo..çok seviyo...,playschooll top var,üzerinde geometrik şekiller var en çok bunu seviyo,İlk kitabım var,müzikli,onu da seviyo,Cep telefonu var,ışıklı müzikli sürekli tuşlarına basıyo,çıngırak falan standart zaten onlardan var..

sağol inşlh güzel çıkar hepsiburdadan istedim bakalım tekerlekli alın diyolar genelde..bizde ana kucağındayız hep seviyo bizimki.

ilk kitabımdan bende alıcam müzikli almışsın sen nereden aldın markası ney?
güle güle kullan cnm..bizimkide 2 3 güne gelecekmiş,gelsin bende paylaşırım
valla ya burcu bu konuların uzmanı bende göremeden alamayanlardanım ama geçen 1 2 oyuncak ve lcw den 1 2 kıyafetle bunu yendim
bakalım daha gelmediler o zaman memnun kalıp kalmadığım anlaşılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…