günaydın bacılar::))ayy dün neler olduk sabah kalktık mamaını yedirdim ablam yan binada ona gittik neyse yukarı çıktım zeynepi verdim dedim 5 katta bi kaızdan bişey almıştım parasını veriyim bide markete gidiyim markette apartmandan çık 50 mt..neyse gittim geldim oarada elktrik kesildi neyse ablamda 7 kat çıktım ama çıktıkça bi ses geliyo ağlama anam bi baktım biz kızmış çıldırmış nasıl ağlıyo bağra bağra meme verdim yok mama battaniyede sallıyoruz yok banamısın demiyo tabi bende başladım ağlamaya ve hastaneye doğru neyse gerzekler birliğinden diplomasını almış bi çocuk doktoru baktı kulağında biraz iltihap var ama gazda var dedi idrar tahlili yapalım o torbadan taktıla ee mümkün olmadı isabet ettiremedi zeynıo o arada yarım fitil atın dedi neyse attık rahatladı ama çiş yapmadı gittik hani yapmadı gaz ilacı ne kullanalım bişey diyemem dedi falan kıl etti beni belki binim sinirler üst düzeydi ama acaip ilgiszdi neyse eve geldik çok şükür bidaha öyle ağlamdı sanırım demir ilacından dlayı kakası artık daha sert yaparken karnı ağrıyo..yani ilk paniğimiiz yaşamış olduk ..
şimdi hanım abla uyuyo mamasını yedi uyudu birazdan armut sıkıcam yesin kurbişim diye..e
eeee sizler neler yapt
cnm ya baya panik olmusuun doğall olarakkk neyseki önemli biirseyi yokmuş zeynebınn çokşükür...
ama aklında bulunsunn özgur beyde biizm ki çok ağladığı için uyarmıstı bizi baktınız cocuk susmuyor yarım saatten fazla ağlıyor yarım fitill atın bi yarım saat daha bekleyin hala devam ederse hasaneye getirin burdada ilk baş onu yapparlar fitille susarsa getirmenize gerek yok demiştii.. kii gercekten aynısını yapmışlar..bu arada gerzekler birliğinden diplamada hoştuu :))
bende dün akşamakadar arkadaşım daydımm akşam annaneme geçtımm kayseriden dayımlar geldi 12 ye doğru eve geldim ama çağanın huysuzluğu tam gaz devamm haşa uynıksa çığşıllar eşliğindeyizzzz umarım bir anönce unutur şu çığlık atmayııı migrenim tuttu çok fenayımmm(
canım çok geçmiş olsun migren ağrısı yaşamadım ama ufacık baş ağrısı adamı nası kötü yapıyo bu çığlıklarda biticek inşllah birazönce geçer ağrın.
ooh hoşgelmişler pastırma falan getirmişlermi bari:===)))
ya banada demişti yarım fitil çok huysyzlanırsa diye..
arkadaşlar oyuncak olarak nelere ilgi duyuyo bebişleriniz (dönence dışında)
neler aldınız biz 4 ay 15 günlüğüz ama oyuncak anlamında ona hitap eden pek bişi yok gibi
yoksa ben mi bilmiorum
ecrin ben havucu da cam rendede yapıorum
cehaletimi bağışlayın bu tupper nedir
kaşık konusunda chicco nun var 2 model uzun saplı olanı içi biraz küçük ama yeterli gelio
bide kısa saplı olan var onun içi daha büyük bunlar silikon ve ağsını falan zedelemio yumuşacık tavsiye ederim bi tanesini 10 tl ye aldım[/QUOT
canım tupper saklama kapları varya hava almayan tazeliğini koruyo herşeyın kullanılan malzemeside kansorejen olmayan ..ben yapıyorum ama komşumdan verdim sipariş bi mama kutusu aldım 10 lira uygun fiyatı mama vermeyen bilmez koca poşetlerle gezmek işkence bide minik mamasını yoğurdunu koymak için kaplar istedim.bendekiler büyük malesef.
sağol gözdemm neyseki geçti.Burcu cum çok geçmiş olsun..Bu arada ben bugün yarım havuç kadar rendeledim.30cc içti...Sizin bebişler ne kadar meyve suyu içiyo??
canım çok geçmiş olsun migren ağrısı yaşamadım ama ufacık baş ağrısı adamı nası kötü yapıyo bu çığlıklarda biticek inşllah birazönce geçer ağrın.
ooh hoşgelmişler pastırma falan getirmişlermi bari:===)))
ya banada demişti yarım fitil çok huysyzlanırsa diye..
evet çıngırak bide hoppalalara koyuyomuş millet 5 aylıktan sonra çok eğleniyolarmış bebekler bide ayak kasları gelişiyomuş şimdi doktora sorucam bakalım ne diycek..
hadi kızlar mama sandalyesi ama hangisii
sağol cnm gerçekten kötüü bu saat oldu biraz hafiflrdi novalgin ağrı kesici yaptırdım ama hala geçmediii çekmekten başka çare yok...emzirme bitene kadar tedaviye devam edemiyorumm.((((
yok getirmrmişlerrr:) ee bence önce evde at baktın lmuyor git bbarii boşuna git gel yapıpı sinir olmazsınn onlaraaa....
hoppala ne yavrum deneyen varmı aramızdaaa?
valla bbne komşudan almıştım poşetli duruyor kraft ın ama üstt muşambasını alıp değiştiricem yinedeee biranönce siperiş versem aslında artık yavaş yavaş kullanmaya başlarr...
Canm nerdeyse 6 ayınızı dolduracaksınız niye izin vermedi ki benimde var bir lakelim bakayım yıkamadım hala çıkarabilirsem yazarım canm..
hadi kızlar mama sandalyesi ama hangisii
evet çıngırak bide hoppalalara koyuyomuş millet 5 aylıktan sonra çok eğleniyolarmış bebekler bide ayak kasları gelişiyomuş şimdi doktora sorucam bakalım ne diycek..
arkadaşlar oyuncak olarak nelere ilgi duyuyo bebişleriniz (dönence dışında)
neler aldınız biz 4 ay 15 günlüğüz ama oyuncak anlamında ona hitap eden pek bişi yok gibi
yoksa ben mi bilmiorum
Valla bütün gün temizlik yaptım..Yeni bitti...Karnımı doyururken bi bakıyım dedim...Ben böyle değildim,sonradan oldum ..Sizlerde benim gibi misiniz?? hiç bişey yapasım yok...Kokuşmuş evim:)) Kadın alıp,peşinden dolanmaya bile üşendim ,düşünün artık...
Biz dönence de alamadık, park yatağa uygun dönence bulamadık.Daha yeni yeni elşne verdiklerimi tutmaya ve ağzına götürmeye başladı bizimki, eski bizim bebekliğimizin çıngırakları bile yok. Dişlikli plastik oyuncaklar var ama hiç sağlıklı gelmiyo bana, peluşlarda öyle ben de çok zorlanıyorum oyuncak alırken.Şimdi ayaklarına çıngıraklı patikler aldım çok ilgisini, çekiyor, bir de çıngırağıyla oynuyor (yalıyor desem daha yerinde olur).
mina çıngıraklı patik nasıl biiymiş varmı nette falan
Güle güle kullanın canım..Biz hala ana kucağı gibi bi salıncağımız var onunla idare ediyoruz..Daha doğrusu onu yeni yeni sevip,oturmaya başladı...Biraz oyalnsın bununla ben de alıcam mama sandalyesi..Kullanın bakalım bize fikir verirsin:))
ilk kitabımdan bende alıcam müzikli almışsın sen nereden aldın markası ney?Oyuncak meraklısıyım die bana kızıyo eşim..Bizde dönence dışında oyun halısı var bayağı vakit geçiriyo üzerinde...Çıngıraklı patik var,onları ellerine geçiriyorum bayılıyo..playgroo die kuklaları var,ötüyo..çok seviyo...,playschooll top var,üzerinde geometrik şekiller var en çok bunu seviyo,İlk kitabım var,müzikli,onu da seviyo,Cep telefonu var,ışıklı müzikli sürekli tuşlarına basıyo,çıngırak falan standart zaten onlardan var..
güle güle kullan cnm..bizimkide 2 3 güne gelecekmiş,gelsin bende paylaşırım
valla ya burcu bu konuların uzmanı bende göremeden alamayanlardanım ama geçen 1 2 oyuncak ve lcw den 1 2 kıyafetle bunu yendimcanm hayırlı olsun güzell günlerde kullannsınn kuzu... maaşallahh sen bu internetten alma olayındaa baya hızlı ve bu tür alışverişlere sıcaksınn ben hiç birşeyi görmeden alamamm öle sinir bir huyum varrr ... ne marka bu haça aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?