2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Deniz cim kadir has var,biliyo musun bilmem... Her hafta oraya bi uğrar oldum..Fischer prize markası..Ordaki oyuncakçıdan...

hımm ben bunları iyisimi bi yazayım hiç bakmadıpım için piyasaya ne var ne yok bilmiorum teşekkürler

burcu çokgeçmiş olsun geçmiştir herhalde artık dimi

kuzum hepsiburdadan aldım 275 den 175 e indirmişler kampanyaymış aldım ben herşeyiimi netten alırım zaten :)))aklına ne geliyosa roll on dan donuma kadar hahahaah:))
demişin ya hoppala ne deiye kendime kazık arıyorum ben yürürteç gibi koyuyon bebeyi zıplıyo:)birileri diyo faydalı kimi zararlı özgürcüğe sorucam bakalım ne diycek:)bide konu açtım hopplada diye kk bakalım yorumlara

Ayyyyy benim koca internetten alışverişe çok göçük kredi kartı numarası veriliyor diye. Hii baktım internetten de evde nereye asılır karar veremedim tavanını dellicez zaten odalar minnacikk ama Çağanı az oyalamak icin hepsini yaparım ozgurcugune:)) bir soralım da okey verirse alic bende.. Hi bu arada biz vcumsya Slovak sanırım kontrolü rdım Ogün müssyitmisss gerçi aramadım hala.

canım son cümle telde karışmış ya ukraynalı kadınların konuşması gibin olmuşş:))))ben tavana asılan değilde yürüteç gibi olandan alıyım diyorumm..

Bugün ilk sebze denememizi yaptık...Birz hoş bi sebze oldu:)) Küçük bi dilim kabağı buharda haşladım..İyice ezip,içine azıcık pekmez koydum..Kendi sütümle sulandırdım..Oğluşum çok sevdi....Ama ilk gün die azıcık verebildim( Versem yerdi ama...Bu arada hala meyve püresini yemiyo..Pütürlü geliyo heralde...Rondodan geçirsem mi?? Bu şekide ısrar etsem mi??

Ben tercüme ediyim anladığımı:))) Bizim vcumsya( Bakıcı sanırsam)) slovakyadan müsait olduğunda gelecekmiş...Gerçi ecrin daha aramamış ama:)))) Ama vcumsya okey vermiş:)) Ben bunu anladım:))))))))))))))

canım son cümle telde karışmış ya ukraynalı kadınların konuşması gibin olmuşş:))))ben tavana asılan değilde yürüteç gibi olandan alıyım diyorumm..

Ay burcu çok güldüm okuyunca yazdığımı ukraynalı hi? ,:) ben özgür beye cu
A gidicem canm esim Ogün müssyitmisss aksam 5 6 gibi gerçi daha aramadım yazmıştım canım yürütec gibi olanlara geç kalmadık mü biz bizim hormonlular ona sigaramı sence bana daha küçük ısı gibi geldi onlar

arkadaşlar herkeste bir ek gıda gidiyor bende mi vermeliyim acaba ?
sizlerin kaç ayı bitti
ben hem anne sütü hem süt mama gidiyorum
4 ay 5günlükken doktor elma, armut, havuç suyu ve yoğurt verebilirsin dedi ve bi daha 5.5 aylık olunca gel dedi
elma, armut havuç suyu falan verdim ama yoğurt vermedim zaten azıcık anne sütü alıo ondan da soğursa die,
sebze mebze zaten hiç yok
sizleirin nasıl bi programı var ne yapmalıyım ben yardımmmmmm

aaa niye kimsecikler yok

problemli insan ben çıngıraklı patiği hiçbiryerde bulamadım ne oyuncak mağazası ne beb mağazazı

Çıngıraklı patik ,çorap die geçio olabilir..Ek gıda konusunda bişey diyemicem..Benim şahsi fikri fikrim bebeğim anne sütü aldığı için ne kadar geç başlarsam o kadar ii...Nerdeyse 5 ay 3 haftalık olduk..Bugün ilk defa sebze çorbası verdim...İlk defa su verdim...

tabi ya süt varsa niye vveresinki.bende su veriyorum ama pek sevmiyo malesef...sabahları elmaya 2 3 cici bebe koyucam bakalım..

canım aynı gibiyiz bende mama meme veriyorum..

bende elma havuç armut veriyorum sabah öğlen sebze püresi çorba gibi akşamda yoğurt hem rahat uyuyoo..muzu falan portakal nezaman vericem sorucam.

Bu arada Özgür beye mesaj atmıştım ek gıda konusunda aklım karışık die..Sağ olsu dün aradı..Ayrıntılarıyla tekrar konuştuk...Artık kafamda herşey daha net... Çok şükür bi düzen oturttuk..Haftaya kahvaltı verebilirsin dedi...4-5 aylık bebeklerde gıda problemdir sonrasında korkak olmayın dedi...Şu anda ek gıda ara öğün,6 aylıktan itibaren ana öğüne oturt dedi...Muhallebi için ,gece sık kalkmayan bebeğe muhallebinin bi faydası yok onun yerine akşam öğününe de çorba ver dedi...
Patlıcam hariç herşeyi azar azar sırayla ekle dedi..
Dün öğlen azıcık bal kabağını buharda haşlayıp,içine azıcık pekmez katıp,kendi sütümle sulandırdım...Bugünde azıcık havuç,azıcık patates,azıcık bal kabağı ve bi çay kaşığı pirinci bi bardak suda haşladım..Tel süzgeçten eçirip içine bi çay kaşığı zeytin yağ koydum..Haşlama suyuyla sulandırdım....40 cc kadar oldu..30 unu yedi...Üzerine su verdim...Bu arada doktor on aayrı su alın dedi..Küçük pet şişelerde ...Büyük damacanalar tekrar tekrar kullanılıyo ya kaynatsak bile geçmezmiş...Bizde bebek suyu aldık migrostan..O nu kaynattık... Bi kaç gün sonra çorbaya irmikte katıaz..Şimdi saatleri aklımda oturtmaya çalışıyorum..İkinci dönem başlarsam ne zaman ne yer belli olsun die..Bi kaç gündür geyet ii inşallah bozulmaz...

afiyet olsun herkez diyo pekmez verilir diye bende veriyim bari.yemiyosa geçir ben pütürlü veriyorum yemesi uzun oluyo eğer pütürsüzse hemen bitiriyoo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…