hımm evet biliyorum orayı,o markaya bi bakayım o zmaan kitap içinDeniz cim kadir has var,biliyo musun bilmem... Her hafta oraya bi uğrar oldum..Fischer prize markası..Ordaki oyuncakçıdan...
Oyuncak meraklısıyım die bana kızıyo eşim..Bizde dönence dışında oyun halısı var bayağı vakit geçiriyo üzerinde...Çıngıraklı patik var,onları ellerine geçiriyorum bayılıyo..playgroo die kuklaları var,ötüyo..çok seviyo...,playschooll top var,üzerinde geometrik şekiller var en çok bunu seviyo,İlk kitabım var,müzikli,onu da seviyo,Cep telefonu var,ışıklı müzikli sürekli tuşlarına basıyo,çıngırak falan standart zaten onlardan var..
günaydın bacılar::))ayy dün neler olduk sabah kalktık mamaını yedirdim ablam yan binada ona gittik neyse yukarı çıktım zeynepi verdim dedim 5 katta bi kaızdan bişey almıştım parasını veriyim bide markete gidiyim markette apartmandan çık 50 mt..neyse gittim geldim oarada elktrik kesildi neyse ablamda 7 kat çıktım ama çıktıkça bi ses geliyo ağlama anam bi baktım biz kızmış çıldırmış nasıl ağlıyo bağra bağra meme verdim yok mama battaniyede sallıyoruz yok banamısın demiyo tabi bende başladım ağlamaya ve hastaneye doğru neyse gerzekler birliğinden diplomasını almış bi çocuk doktoru baktı kulağında biraz iltihap var ama gazda var dedi idrar tahlili yapalım o torbadan taktıla ee mümkün olmadı isabet ettiremedi zeynıo o arada yarım fitil atın dedi neyse attık rahatladı ama çiş yapmadı gittik hani yapmadı gaz ilacı ne kullanalım bişey diyemem dedi falan kıl etti beni belki binim sinirler üst düzeydi ama acaip ilgiszdi neyse eve geldik çok şükür bidaha öyle ağlamdı sanırım demir ilacından dlayı kakası artık daha sert yaparken karnı ağrıyo..yani ilk paniğimiiz yaşamış olduk ..
şimdi hanım abla uyuyo mamasını yedi uyudu birazdan armut sıkıcam yesin kurbişim diye..e
eeee sizler neler yaptınız??
canm hayırlı olsun güzell günlerde kullannsınn kuzu... maaşallahh sen bu internetten alma olayındaa baya hızlı ve bu tür alışverişlere sıcaksınn ben hiç birşeyi görmeden alamamm öle sinir bir huyum varrr ... ne marka bu haça aldın?
kuzum hepsiburdadan aldım 275 den 175 e indirmişler kampanyaymış aldım ben herşeyiimi netten alırım zaten :)))aklına ne geliyosa roll on dan donuma kadar hahahaah:))
demişin ya hoppala ne deiye kendime kazık arıyorum ben yürürteç gibi koyuyon bebeyi zıplıyo:)birileri diyo faydalı kimi zararlı özgürcüğe sorucam bakalım ne diycek:)bide konu açtım hopplada diye kk bakalım yorumlara
canım son cümle telde karışmış ya ukraynalı kadınların konuşması gibin olmuşş:))))Ayyyyy benim koca internetten alışverişe çok göçük kredi kartı numarası veriliyor diye. Hii baktım internetten de evde nereye asılır karar veremedim tavanını dellicez zaten odalar minnacikk ama Çağanı az oyalamak icin hepsini yaparım ozgurcugune:)) bir soralım da okey verirse alic bende.. Hi bu arada biz vcumsya Slovak sanırım kontrolü rdım Ogün müssyitmisss gerçi aramadım hala.
Ayyyyy benim koca internetten alışverişe çok göçük kredi kartı numarası veriliyor diye. Hii baktım internetten de evde nereye asılır karar veremedim tavanını dellicez zaten odalar minnacikk ama Çağanı az oyalamak icin hepsini yaparım ozgurcugune:)) bir soralım da okey verirse alic bende.. Hi bu arada biz vcumsya Slovak sanırım kontrolü rdım Ogün müssyitmisss gerçi aramadım hala.
canım son cümle telde karışmış ya ukraynalı kadınların konuşması gibin olmuşş:))))ben tavana asılan değilde yürüteç gibi olandan alıyım diyorumm..
aaa niye kimsecikler yok
problemli insan ben çıngıraklı patiği hiçbiryerde bulamadım ne oyuncak mağazası ne beb mağazazı
Çıngıraklı patik ,çorap die geçio olabilir..Ek gıda konusunda bişey diyemicem..Benim şahsi fikri fikrim bebeğim anne sütü aldığı için ne kadar geç başlarsam o kadar ii...Nerdeyse 5 ay 3 haftalık olduk..Bugün ilk defa sebze çorbası verdim...İlk defa su verdim...
Ben tercüme ediyim anladığımı:))) Bizim vcumsya( Bakıcı sanırsam)) slovakyadan müsait olduğunda gelecekmiş...Gerçi ecrin daha aramamış ama:)))) Ama vcumsya okey vermiş:)) Ben bunu anladım:))))))))))))))
arkadaşlar herkeste bir ek gıda gidiyor bende mi vermeliyim acaba ?
sizlerin kaç ayı bitti
ben hem anne sütü hem süt mama gidiyorum
4 ay 5günlükken doktor elma, armut, havuç suyu ve yoğurt verebilirsin dedi ve bi daha 5.5 aylık olunca gel dedi
elma, armut havuç suyu falan verdim ama yoğurt vermedim zaten azıcık anne sütü alıo ondan da soğursa die,
sebze mebze zaten hiç yok
sizleirin nasıl bi programı var ne yapmalıyım ben yardımmmmmm
Bugün ilk sebze denememizi yaptık...Birz hoş bi sebze oldu:)) Küçük bi dilim kabağı buharda haşladım..İyice ezip,içine azıcık pekmez koydum..Kendi sütümle sulandırdım..Oğluşum çok sevdi....Ama ilk gün die azıcık verebildim( Versem yerdi ama...Bu arada hala meyve püresini yemiyo..Pütürlü geliyo heralde...Rondodan geçirsem mi?? Bu şekide ısrar etsem mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?