2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

gözdemm süpersin ya aklımdaki sorulara yanıt verdin..bizde haftaya gidicez..portakal mandalina muz için biey dedimi.

Burcucum kahvaltı için cici bebe,azıcık peynir,azıcık yumurta sarısı ver dedi dün özgür bey...Portakal suyu için biraz daha bekleyecek mişiz...Muz için kabız değilse verebilirsin dedi..Ben daha vermedim..Bi kaç gün sonra sebzeleri haşladığım sudan alıp ezip,sulandırıp,bi cezveye kouup bi çay kaşığı irmikle 5 dk daha kaynatıcam...Çok faydalıymış irmik...

Bu arada yeni ana kucağımız..................Bi çamaşır sepeti...İçine batteniye koyun...Destekli oturtmayı öğrenmesi için süperrrrrrrrrrrr

oo ev yapımı ana kucağı:))bizim mama sandalyesi geldi kuramadım ben akşamı bekliyorum.keşke bide mama sandalyesi bulsaydın..oturtun dedimi benimki oturuyo ben düzeltiyorum

acaba aramızda 2 haftz varya etkilermi...peyniri ne vericekmişiz..

Bu arad şu anda iki öğün çorba vermiyorum daha...Haftaya başlayacağız...Tarhana ve yoğurt çorbası da yap sever dedi...Ben bebişime sebze filesi aldım bu arada...İçine muz koyup vericem akşama...Yalayıp tadını alsın ..O kadardan da kabız olmaz ya...Kahvaltıyı sütle sulandırabilir mişiz bı arada...

Oturmayı bende sordum...Uzun oturtmayın dedi..)) Bisatti falan kesinlikle bulmasın dedi...Peynir için özel bişey sormadım..Keçi peyniri vermeyi düşünüyorum,suda bekletip...Zaten nohut kadar koyucaz...

hmmm tarhana demekk..ok..

buarada aldiğiimiz suyuda kaynatıcaz dimi???
ozaman bizde mamaya katarız kahvaltıyı heralde.

Evet kaynatıım ne olmaz ne olmaz:)) Bi kaç yudum çekti...Bu arada tarhana yapılırken tuz konuya ya onu sordum bişey olmaz o kadarcıktan dedi...

Burcucum bebe bisküvisini de kendim yapmayı düşünüyorum...Şeker yerine pekmez koyup..Tarifi var..Bi,iki tepsi yapıp kavanoza koysam bayağı yer...Mutfağım savaş alanı bu arada:))) Azmettimm:)) Yoğurdu bile hergün mayalıyorum...Pes etmek yokkk:)) Nereye kadar direnicem bakalım:))

ben hala sebze çorbaları veriyorum,yarın tarhana denesemmi acaba yaaa?bu arada biz yoğurtta yiyemiyoruz dr umuz 2 hafta verme dedi ağız çevresinde kızarıklıklar oluştuğu için yoğurt yerken..tahlil yazdı aç karna yapılacakmış ama daha yaptırmadım 2 3 güne yaptırıcam inş alerjisi çıkmaz yaa dua edin bizim için..

gözdemmm "4-5 aylık bebeklerde gıda problemdir sonrasında korkak olmayın" dedi bu ne demek niye problemmiş iyi mi değilmiş ya ben çok mu evhamlıyım

canımm e bebekten aldım ben 14 lira bişey galiba..nasılsın bebiş nasıl.

valla burcu bebiş iyi gibi ama pek mama yemio (süt maması) 2-3 saatte bir bazen sütün arkasından bazen de sırf onu veriorum ama çoğu zaman almıo
aldizığı zmanda 90 cc zor zar içio
ayy bide çok sinirli bizimki kızınca yüzüme ellerini atıo çenemi ısırıo böle avazı çıktığı kadar bağırıo

zeyno nasıl?

gözdemmm "4-5 aylık bebeklerde gıda problemdir sonrasında korkak olmayın" dedi bu ne demek niye problemmiş iyi mi değilmiş ya ben çok mu evhamlıyım

Hayır hayatım..Problem derken yedikleri daha sınırlı açısından söylemiştir....Bi de daha çok süt alması lazım sanırsam ..800-1000 cc arası...&. aydan sonra 500 cc alsa yetiyo..Gerisi ek gıda..Sen ek gıdaya çok asılırsan bu süt miktarını dolduramazsın..

gözdem cnm bana tercümanlık yapmışsın sağol ama pek tutturamamışınn :) gözdem sen hangi semtte oturuyorsun cnm ?
kızlarr emzirmek ne kolay ya yazdıkalrınızı okudukça yoruldum valla bunlarıı hazırlayıp beslemekye kalakarsamm evden dışarı adım atamam ben aslaaa bu arada özgür beyy baya yoğun bu işi hiç sevm,iyorum randevü almak için yarım saatt ulaşmaya çalışıyuorum sekreterine bu hafta full muş alamadım ta haftaya carşambaya aldımmm ...
biz hala meyve püresi dışında bişeye geçmeyiz heralde diye düşünüyorummmm ..

Biz bahçelievlerde oturuyoruz...Ben randevu almak istersem bi hafta önceden alıyorum..Ödüm patlıyo acil bişey olursa die...Ben şu an bitmiş durumdayımm..Allahtan böceğim uyudu...

Bu arada bebişim bugün döndü kızlar..Yüzüstünden ,sırtüstüne..))))))))))))

Canım umarım çıkmaz..Yoğurttan mahrum kalmasın yavru... Değişik bişeyler aklına gelir de yaparsan bize de yaz....Ben daha yeni başladım...Yaratıcı fikirlere ihtiyacım var...

Canım umarım çıkmaz..Yoğurttan mahrum kalmasın yavru... Değişik bişeyler aklına gelir de yaparsan bize de yaz....Ben daha yeni başladım...Yaratıcı fikirlere ihtiyacım var...

inş yaaa severek yiyordu yoğurdu yasaklanınca bende yıkıldım..tamam cnm eklerim mutlaka tarhana deneyecem bikaç güne bende..

hı yakınız demeki senınle canm evet ya acil ateşlensee götüremıcezmı dr uuna ? ayyy çağAnınn bu saatlerde uyuduğunu görebilecekmiyim ben acaba biizmki hala en erken 12 1 benim de vucudum çok kötü buoğazım yine sanırımmm bugün bide temizlik yaptım bitikk durumdayım ama daha çok mesayim var maaleseffff
ooo hayırlıu olsun annesiii seninkiii ilk atağını yapmışş bizim paşa çok uyuşuk aslında çok hareketli bi çocuk doğduğundan beriii ama yattığıı yerde:)))))))))))9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…