2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

oooh maşallah bizimki de ana kucağına oturmaya çalışıo ve geçen gün ana kucağındaydı
yine ama kemerini bağlamamıştım ve mutfaktaydım annemde kanepede, annemin yanında diye ben işe daldım
annem uyumasın mı bizimki de kaykıla kaykıla yere inmesinmi geldim ki ana kucağının altında araba tamircileri gibi
ana kucağının altıyla oynuo bi güldüm bi üzüldüm ama acımadı herhaldeki ağlamadı komikti hali :))

Ay ii hatırlattın..Artık bende kemerini bağlıyım..Daha çok dikkat etmek lazım....Senin kini de allah korumuş...

gözdem bu bebek oyuncakları ne kadar pahalı değil mi? o senin dediğin ilk kitabım falan 40 liraydı herhalde en basit bi toplar falan 15 lira ya

canım ne diyim iyi yapıyosun bende mayalıyorum ama mükemmel anne olmaya çalışmıyorum bugün biyerdede okudum kendime eşime bebeğime daha fazla kendimi verebiliyorum böylelikle yoksa hep tam olsun diye kasınca herşeyim yarım kalıyo gibi sakın yanlış anlama ben sadece kendim aldım bu kararı.inşllh sen sonuna kadar gidersin:)

burcu e bebek te kargo ücreti var mı bi açıklama göremedim sitede? sen yine gezmedesin herhalde

ablamlar geldi arabayla aldılar soğuktu yoksa çıkmazdım bende..:))ama yarın çıkmam hasta olur valla...
canım kargo ücretini bilmiyorum 100 lira üsütne almıyo ben mamasını falanda alıyorum ordan.

burcu e bebek te kargo ücreti var mı bi açıklama göremedim sitede? sen yine gezmedesin herhalde

ablamlar geldi arabayla aldılar soğuktu yoksa çıkmazdım bende..:))ama yarın çıkmam hasta olur valla...
canım kargo ücretini bilmiyorum 100 lira üsütne almıyo ben mamasını falanda alıyorum ordan.

canım ya inşlh düzelir yoğurttan değildir inşlh..bende vericem haftaya tarhana annem almış bize bu yaz çok temiz yapan biri var çokta güzel yapmış yapmıyorum hatta annem diyo deli yap okadar çorbayı içemez ama ne biliyim..:))bu yaz yine alırım artık bidahaki kışa.

:))olsun ama ne bakıcısı rus falan olmaz bizi bozar dimi:)))canım napıyosun bizde pazartesi gidicez gibi duruyo..az az tattır istersen .oyy gerçekten emzirmek çok kolay hele mama vermek dahada kolay..

ayy çok sevindim hadi darısı başımıza:)

evet karlı bi sabaha uyandık :))gezmelerimizde böyleleikle son buldu yerler buz kayarım falan diye evdeyim bugün..

mama sandalyemiz geldi büyük uğraşlar sonucu kurduk aslında çok kolaymışta benim aklı bol kocam beceremedi kabul etmiyo benim yüzündenmiş güya falan falan..neyse çok sevdi cmicime hanım evde gezdiriyodu eşim çığlık çığlığa çok eğlendi tavsiyem kesinlikle tekerlekli alın.bu sabah cici bebeli elma veriyim dedim ama acaip yöntemlerle yaptığım için sevdiği halde yiyemedi (

Gözdem canm hangi okulda sın sen ?
Bende bugün havaya inat çıktım avcılara geldim:)) umarım hasta etmem paşayı ya bizim icin bildiginiz kulak burun boğaz çi varmış onereceginiz bu hastalıktan bıktım ben boğazım çok kötü ağrıyor (
Ya burcu bu ara yazdıklarımı okunuyorsun sanırım face dende burdan da cevap alamıyorum !!! Küsmüyüz( oh sandalye inde sen arkada gezin evin icinde bakalım bu ki
Kocalar he aynı yapmadık asla demezler tüm suçlu daima biziz:)))

oyy canım hiç küs olurmuyuz seninlee ....görmedim valla açık ya bişey oluyo kalkıyorum yoksa sen benim bitanemsinn:)

canım geçmiş olsun çok ablamında geçmeyen bi bğaz ağrısı vardı medicanada uğur beydi galiba ona gitti ben sorup net yazarım sana..
napıyosun avcılarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…