Biz bahçelievlerde oturuyoruz...Ben randevu almak istersem bi hafta önceden alıyorum..Ödüm patlıyo acil bişey olursa die...Ben şu an bitmiş durumdayımm..Allahtan böceğim uyudu...
Bu arada bebişim bugün döndü kızlar..Yüzüstünden ,sırtüstüne..))))))))))))
oooh maşallah bizimki de ana kucağına oturmaya çalışıo ve geçen gün ana kucağındaydı
yine ama kemerini bağlamamıştım ve mutfaktaydım annemde kanepede, annemin yanında diye ben işe daldım
annem uyumasın mı bizimki de kaykıla kaykıla yere inmesinmi geldim ki ana kucağının altında araba tamircileri gibi
ana kucağının altıyla oynuo bi güldüm bi üzüldüm ama acımadı herhaldeki ağlamadı komikti hali :))
gözdem bu bebek oyuncakları ne kadar pahalı değil mi? o senin dediğin ilk kitabım falan 40 liraydı herhalde en basit bi toplar falan 15 lira ya
Evet kaynatıım ne olmaz ne olmaz:)) Bi kaç yudum çekti...Bu arada tarhana yapılırken tuz konuya ya onu sordum bişey olmaz o kadarcıktan dedi...
Burcucum bebe bisküvisini de kendim yapmayı düşünüyorum...Şeker yerine pekmez koyup..Tarifi var..Bi,iki tepsi yapıp kavanoza koysam bayağı yer...Mutfağım savaş alanı bu arada:))) Azmettimm:)) Yoğurdu bile hergün mayalıyorum...Pes etmek yokkk:)) Nereye kadar direnicem bakalım:))
evt haklısın..Benim sponsorum var:)) kız kardeşim var..Sağ olsun hiç eli boş gelmez:))
burcu e bebek te kargo ücreti var mı bi açıklama göremedim sitede? sen yine gezmedesin herhalde
burcu e bebek te kargo ücreti var mı bi açıklama göremedim sitede? sen yine gezmedesin herhalde
ben hala sebze çorbaları veriyorum,yarın tarhana denesemmi acaba yaaa?bu arada biz yoğurtta yiyemiyoruz dr umuz 2 hafta verme dedi ağız çevresinde kızarıklıklar oluştuğu için yoğurt yerken..tahlil yazdı aç karna yapılacakmış ama daha yaptırmadım 2 3 güne yaptırıcam inş alerjisi çıkmaz yaa dua edin bizim için..
gözdem cnm bana tercümanlık yapmışsın sağol ama pek tutturamamışınn :) gözdem sen hangi semtte oturuyorsun cnm ?
kızlarr emzirmek ne kolay ya yazdıkalrınızı okudukça yoruldum valla bunlarıı hazırlayıp beslemekye kalakarsamm evden dışarı adım atamam ben aslaaa bu arada özgür beyy baya yoğun bu işi hiç sevm,iyorum randevü almak için yarım saatt ulaşmaya çalışıyuorum sekreterine bu hafta full muş alamadım ta haftaya carşambaya aldımmm ...
biz hala meyve püresi dışında bişeye geçmeyiz heralde diye düşünüyorummmm ..
Biz bahçelievlerde oturuyoruz...Ben randevu almak istersem bi hafta önceden alıyorum..Ödüm patlıyo acil bişey olursa die...Ben şu an bitmiş durumdayımm..Allahtan böceğim uyudu...
Bu arada bebişim bugün döndü kızlar..Yüzüstünden ,sırtüstüne..))))))))))))
canım ne diyim iyi yapıyosun bende mayalıyorum ama mükemmel anne olmaya çalışmıyorum bugün biyerdede okudum kendime eşime bebeğime daha fazla kendimi verebiliyorum böylelikle yoksa hep tam olsun diye kasınca herşeyim yarım kalıyo gibi sakın yanlış anlama ben sadece kendim aldım bu kararı.inşllh sen sonuna kadar gidersin:)[/QUOTE
Canım keşke mükemmel olabilsek...Bende kendimden ödün veriyorum sonuçta...Ama herkese böyleyim..Sınıfımdaki çocuklarıma beslenmelerinde kesinlikle hazır besin yedirmem...Meyva suyunu bile anneleri evde yapar,şişeye koyar...Sadece kutu süt ve ayran alabilirler...Onun haricinde herşey yasak...)) Kendimde sırf onlara örnek olailmek için evden hazırlayıp yanlarında yerim....E kendi çocuğuma böyle olmam anormal değil:))
canım ne diyim iyi yapıyosun bende mayalıyorum ama mükemmel anne olmaya çalışmıyorum bugün biyerdede okudum kendime eşime bebeğime daha fazla kendimi verebiliyorum böylelikle yoksa hep tam olsun diye kasınca herşeyim yarım kalıyo gibi sakın yanlış anlama ben sadece kendim aldım bu kararı.inşllh sen sonuna kadar gidersin:)[/QUOTE
Canım keşke mükemmel olabilsek...Bende kendimden ödün veriyorum sonuçta...Ama herkese böyleyim..Sınıfımdaki çocuklarıma beslenmelerinde kesinlikle hazır besin yedirmem...Meyva suyunu bile anneleri evde yapar,şişeye koyar...Sadece kutu süt ve ayran alabilirler...Onun haricinde herşey yasak...)) Kendimde sırf onlara örnek olailmek için evden hazırlayıp yanlarında yerim....E kendi çocuğuma böyle olmam anormal değil:))
e tabiki normal ama hep olmuyo artık bilmiyorum ilerde nasıl olur:))
örnek öğretmen ne güzel..
Gözdem canm hangi okulda sın sen ?
Bende bugün havaya inat çıktım avcılara geldim:)) umarım hasta etmem paşayı ya bizim icin bildiginiz kulak burun boğaz çi varmış onereceginiz bu hastalıktan bıktım ben boğazım çok kötü ağrıyor(
Ya burcu bu ara yazdıklarımı okunuyorsun sanırım face dende burdan da cevap alamıyorum !!! Küsmüyüz( oh sandalye inde sen arkada gezin evin icinde bakalım bu ki
Kocalar he aynı yapmadık asla demezler tüm suçlu daima biziz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?