2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Ecrin bi velimin tanıdığı falan çıkarsın...))))))) Burdan yazmıyım okulumu...Face ten yazarım...Bahçelievlerde okulum....Büyükçe bi okul...Soğanlıya yakın:))) Kulak,burun ,boğaz benim çilem...Sürekli faranjit olurdum...Evdeyken olmadım şükür...Çocuklar beni hasta ediyomuş...))

Burcucum mama sandalyenizi güle güle kullanın..Bizde alalım bari kusur kalmayalım:))) Evde dolaşçak yer kalmadı valla..

ecrinicim bide face eşim çok açıyo telden resim ekliyo bakıyomuş kim ne yazmış demiyo kıskancım diye o açıncada bildirimler gidiyo..zaten tuhaf fenerbahçe şeyleri paylaştımmı anlaki o girmiş

tabi nerde çocuk orda hastalık valla hele bide ilköğretim..
bizde balkona koyuyorum fazlalığı arabaydı ana kucağınıda kaldırdım ben ortalıkta bişey olursa hasta olurum herkez diyodu bebek olunca zor diye şimdilik herşeye yer buldumm..

bide kullanmadığımız bazı kıyafetleri küçülenlerden bazılarını çocuk esirgemeye versek mi?

Gözdem canm tamam yazma bende Facebook in ekli değil neyse ben sadece merak ettim bizim ifaklik. Oralarda dr. refik Say'dan da acaba oradamisinn dedimonemli değil :))
Ay burcu bende dağınıklıktan nefret ederim babada aynısını diyorlardı ama şükür su anda bir sıkıntı yok ama bizimki ler ayaklaninca ne olur bilemem?? Uff ben kar oynayamadimm hala ;((

Kıyafet meselesine gelinceye ben küçükleri sectim kiyamadiklarimi kaldırdım diğerlerinizde ihtiyacı olan bildigim birine verdim ama tanıdığın yoksa çevrende senin kıse iyi fikir neden olmasın !!

Kıyafet meselesine gelinceye ben küçükleri sectim kiyamadiklarimi kaldırdım diğerlerinizde ihtiyacı olan bildigim birine verdim ama tanıdığın yoksa çevrende senin kıse iyi fikir neden olmasın !!

bende kıyamadığım değilde belki yine olur bide ablam tüp yapıcak kızı olur inşllh saklıycam tabi hepsini değil baktım olmuyo yatağını bebek arabasını oyuncaklarını ne biliyim dönenceyi aklına ne geliyosa bi paket yapıp ihtiyacı olan birini bulup veririm ya da çocuk esirgemeye görürürüm diye düşünüyorum.
sen nasılsın bugün boğazların nası oldu.:?

Son düzenleme:
dün karda demedim eşim erken geldi gittim ablamdan sinbonun robotu vardı onu aldım bebk için çok güzel mama yapıyo pütürlü yemiyo artık zeynom alıştı kaymak gibi kayıp gitsin istiyo acaip harika bişey bütün atıyosun püre yapıyo:))neyse sabah cicibebeli elmamızı yaptım sevdi yedi 1 2 kaşık kalmıştı ben yedim nefisolmuş:))şimdi sebze çorbasımı püresimi diyim o pişiyo ..yarın pırsada koyucam bugün havuç patates kabak karnıbahar pirinç var çünkü irmik kalmamış evde buakşam alırız bundan sonra irmik koyucam..

yoğurdunuda biberonla veriyorum napıyım yoksa hem saatle yiyo hepsinide yemiyo.

hmm ecrşn mickey sormuşsun biyerde okudum facedmi?burdamı? :) denizde sordu hatta geçen sene eşim almış 3 renk gaziosmanpaşa tarafından almış deniz gidip bakıcaktı çıktığı zaman:) eşimde diyodu gidersem alırım bende dükkanada 5 liraya almış çok güzel dimi..eğer alırsa ben sana ayırırım hemen 1 tane:))

canım aablanın kzıı yokmu zaten bu dediğin başka ablan mı? iyi olur tabii saklıcak yerin yoksa 2. içinn ihtiyacı olana vericeksinnn..cnm boazımm aynııı dr. ada gitmedim yapacağını biliyorum antibiyotik verip yollucakk bi p.tesi ye kadar abrediyorum gecer inşallahh yoksa bakıcam artık bi çare..
face de sormuştum cnm:) nasıl ya o yastıklarr çok pahalıı nası 5 e almış anlamadımm kkı GOP nın neressiii acaba ? ayy valla ne iyi olur eşin bulsa bu arada eşinin nerde oyuncakk mağazası cnm?ben arabada kullanmak için istiyorum çok ama bi bulamadım işte..

deniz kuzucuk nerdesin geliyosun bakıyorum yazmadan kaçmışsın..ceydacık iyidir inşallah..naptın şirinleri istedinmi?

cnmm afiyetler olsun zeynoma
bak seni yadırgamıyorum yanlış anlama
bizim face grubunda b arkadaşın 2 yaşında bebeği daha var küçükken blendır kullanmış çocuk 2 yaşında hala pütürlü yiyemiyomuş hep eziyomuş çatalla yediklerini
yani o kayıp gitsin istese bile sen pütürlü hazırla elbet allem kullem eder yer mutlaka
ben daha hiç blendırımı kullanmadım ceydaya mama yaparken
bende artık sebze çorbasından bıktık değişik çorbalar tatsın istiyorum tarhana gibi ama daha veremedim
yoğurduda biberondan vazgeçirmeye çalış cnm yaa
gelip okuyorum sizi ama yazmaya fırsatım olmuyo kızlar
şirinleri isteyemedim malesef

hatunlar ya ne sorucam sizee biz süt veriyoruz ya bitki çayları serbest mıı? ben 2 gündür günde 2 kupa adaçayı içiyorum üst solunum yolu enfeksiyonuna iyi gelir diyee ama benim paşayıda etkilediii 2 gündür gündüzz baya uyuyor çağan hahatta uymaz gündüz saatlerce !!!!!!!!!!!!!
zaten serbestse her gün 1 kupa içicemmm belki böle uykularını düzene sokarız:)))))

canım 3 kız kardeşiz:) büyük ablamın minnoşu var şimdi küçük ablam uğraşıyo bebek için..

eşimiz siyavuşpaşaya doğru dükkanda öyle güzel oyuncaklar yok eğer alırsa ben sana getirirm zaten bahçelievlere gelince..evet 5 lira mavi kırmzıız pembe ee tabi pembeyi yeğenim görünce delirmişti şimdi onun:)))

:)))))))))kesin çaydandır ada çayı rahatlatır yavruyuda rahatlatmış tabii 2 kupa acaba olurmu bence 1 kupa iç hatta dr sor:)
benim ablamında geç.meyen boğaz ağrısı vardı 3 ay uğraştı off bilirim ameliyat olucaktı safrakesesinden bu sebepten 3 ay bekledi almadılar ameliyata düşünn

yok denizcim pütürlü veriyorum yemiyo yoğurdu falanda perişan oluyoruz bide yavruma bağrıyorum resmen kendimizden geçiyoruz en son annemler ablamlarda dedi verme pütürlü ez geçir ablamda yeğene verdi öyle bi sorun olmadı yoksa bende vermezdim ama saatler sürüyo hemde sinir harbi yaşanıyo anlatamam.şimdi katıya geçmeyen tam anlamaz ama bilmiyorum böyle devam edicem...
aman neyse demek istemedin aslında güzeller ama sen bilirsin tabi..bende tarhana yoğurt gözdeme demişş dr bakalım bizede desin başlarız..muzda vericem biraz ama bugün kabız gibi ıkınıyo

SLM KIZLAR BEN GELDİM NASILSINIZ BAKALIM
yazdıklarınızın bikısmını okudum daha var okuyacagımm
ek gıda tarifleri verilmişş
bende başladım ek gıdaya

Ya benim ki hiçbişey yemiyo( Pütürlü die mi acaba?? Doktor aç kalırsa yer dedi..Alakası yok...Çok aç ama ağlıyo,yemiyo...Daha da kötüsü ağzını klitlemeyi keşfetti,açmıyo kesinlikle....O kadar uğraşıyorum gene yok gene yok...Sonra ağlaya ağlaya ,içini çeke çeke meme emiyo...

kıyamamm yaaaa içini çeke çeke emiyo demekk
gözdem heryedigi pütürlü olmasın yani arada pütürlü versen nasıl olur

Valla bende rondoya başlıcam sanırım...Benim de bi arkadaşımın bebişi 1,5 yaşında kız çantasında rondoyla geziyo...Ama bu çocukla alakalı bence...Kimi alışıyo,kimi alışmıyo...Mesela benim düne kadar yalancı meme almayan oğlum dün emmeye başladı...Napıyım yemezse de rondoyla deniyim yarın(

cnmmm şimdilik böyle devam et zamanla alışır belki,bi örnek biliyodum onu sana söyledim hbrin olsun diye
yemiyosa çareyi o yöntemlerde arayacaksın tabi...
muz kabız olan bebeklere verilmiyo cnm ben 2 günde 1 yarım muz veriyorum birazdan verecem mesela...

ayy cnm yemeyen çocuk çok zordur yaa inş bi geçiş dönemidirde gelip geçer ve iştahı açılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…