2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

hmm neden pratik olmaya çalışıyorum geçenlerde evdeyim nası akşam oldu anlamadım bi baktım eşim gelmiş neyse kızı verdim bi baktım kendime paçamda sebze çorbası kalıntısı saç baş bi yerde dişlerimi bile fırçalamamışım ay dedim ne oluyo bundan sonra neyse pratik kolay öyle olucak benim için herşey..artık diyetede başlıyorum zaten az yemeye çalışıyodum akşamlarıda ya yürüyüş yapıcam evde eşimde tamam yap sen ben zeyneple ilgileniirim diyo ki zaten sağolsun ilgileniyo..anlıycağınız kendime muhakkak bi düzen oturtmak istiyorum

ya canım bi dene istersen rondodan geçir emzik alıyo olsa çok daha kolay yedirmek..kıyamam ona belliki senin memeni istiyo

denzcim bende başlıycam başka ne veriyosun meyva olarak...

Ay ben yemek konusunda çok mızmızmışım...Bana çekmez inşallah::)))

ya canım bi dene istersen rondodan geçir emzik alıyo olsa çok daha kolay yedirmek..kıyamam ona belliki senin memeni istiyo

Doktorda memeye düşkün dedi...Pütürlüden olsa yoğurt yer....Doktor onu da mı yemiyo dedi..Bu adam bizi zorlayacak desene,die dalga geçti:)) Bakalım,umarım deniz in dediği gibi iştahsız olmaz...

gözdem eğer emzik alıyosa yedirmek çok kolay oluyo bi elimde kaşık memeyi çekiyorum hemen kaşığı çekiyo biberon gibi..dene bakalım rondoyu napıcakç..ablamda verdi benim gibi bi sorun olmadı eninde sonunda öğreniyolar pütürlü yemeyi nasılsa.

allahtan maşallah kilosu güzel..benimde kaşıkla falan verince yoğurdu zor yiyo ben biberonla buldum çaresini enazından bi biberonu içiyo..dün yemeğine ekledim yoğurt öyle yedirdim biraz.bide ben biraz sulu mayalıyorum biberondanda güzel geçiyo.

Kandırıkçı:)) Demek senin kide ayıla bayıla yemiyo:)) Face grubunda herkes bi anlatıyo,bi yiyo,bi yiyo die...Moralim bozuluyo valla..200 cc mamaya bisküviyle doymayıp bi 200 cc daha yapıyolarmış...Maşallah tabi de şaşırıyorum valla

valla benimki çok güzel yiyodu bebelac verdim 2 3 kere sonra pütürlü yemedi pütürsüz olunca çok kolay ..dediğim gibi herşeyin kolayını istiyo bende yapıyorum...kız yiyo tombişliğinden beli değilmi:))öyle kaşıkla sevmiyopütürlüleri )en son 8300 tarttı buradki dr bakalım pazts ya da salı gitcez ne olmuşuz..
aman hiç üzülme nasılsa acıkınca yiycek demek sütünde yetiyo istemiyo

Son düzenleme:

Maşallah de aman:)) Benim ki sanki kilo almadı gibi gelio bana...Ama boyu uzadı....Daha yeni aldığım tulumları bi hafta giydi( Ayaksız alıyorum artık:))

200 artı 200müüü
afedersinde ne demek istediğimi anlamışsınıdr
o ne yaaa koca çocukmu sanki o kadar çok veriyolar
ne diyelim afiyet bal şeker olsun bebelere
bu arada mamaya bisküviyi nasıl ekliyolar nasıl eritiyolarmış..

elma armut muz başka mevsim meyvelerinden ne verilebilir ki yok başka bişi portakal mandalina yasak zaten
sizler ne verionuz

doğru yaz olsa alternatif çok ama kış zor..bende armut elma bide havuç suyu sıkıyorum öyle veriyorum.dün ilk defa öğlen sütlü pirinçli verdim muhallebiyi sulandırıp biberonla sevdi yedi ama kilomuz fazla diye verme diyolar dr sorucam

havuç suyu hiç vermedim çorbada havuç yiyio ama onuda deneyebilirim...

belli bi süre sonra içine koyup kahvaltı diye veriyolar diye biliyorum ablamdan..bizim zilliye 150 lik yapıyorum ben versem 180 yer ama vermiyorum ara öğünler koyuyyorum.ama günlül 600 cc kesin veriyorum öyle demişti dr.

Benim ki havuç suyuna bayılıyo..Yediği tek şey..

Valla deniz nası eritiyolar bilmiyorum ama 400 ccc arka arkaya ii çatlamıyo çocuk töbe töbe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…