2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Benim ki havuç suyuna bayılıyo..Yediği tek şey..

Valla deniz nası eritiyolar bilmiyorum ama 400 ccc arka arkaya ii çatlamıyo çocuk töbe töbe...
harbiden yaa o kadar yermi çocuk 400 pess
ben en fazla 120 veriyorum 150 de yer belki ama ne gerek var şişirmeye çocuğu
120 yetiyosa 120de kalmayı tercih ederim...

kahvaltılara konduğunu biliyorumda mamaya yeni duydum ilginççç

hatta mamanın içine yumutra falanda koyuluyodu diye hatırlıyorum bi ablama sorıyım bakıyım:)

Unutma bak sözünü bekliyorum:)) ya cocuk durmadan uyumak istiyor birazdan msk arıyım bari Dr una Soruyum cevap verir umarım benim vücudumda az da olsa onla dinleniyor.. Canm ya boğaz ağrıdıylaaa safranın nasıl bir bağlantısı var af büyür ama anlayamadım. İnşallah biran ônce ablaciginin da Rabbim kollarını doldurur ..

Ay kıyamam ben ona bu ufakliklarin iç çekmesi beni mahvediyor demek anne sütüne devam etmek istiyor bu cocuklar bu kadarlken bu kadar akıllı büyüyünce hiç kandırmayızz dedikleri dedik olur :) umarım biranönce yemeye baslar yavrum şimdi sizden okuyup katiya geçmeye korkuyorumm:))

Buradayım yavrum nasıl oldu da denk geldik nasılsın keyifler nasıl küçük gelinim napiyor benim ( babası duymasın ):)

Burcu ya adın var sen yoksun !!!

canım ya zeynep bianda acıkıyo oynaşırken başlıyo sapıtmaya mama yedirdim çorba biberona koydum olmadı kaşıkla ama yarın daha delikli biberon alıcam napıyım herşeyş öyle yesin istiyosa büyüyüncede biberon alsın kendineyedik üsütümüz başımızı değiştik şimdi geldim savaştan çıktık bide tv seyretmek istiyo ben herşeyin m tersini yapıyorum napıyım tv de seyrettirme falan deniyo ya:))kızımda benim gibi bi tip olcak heralde:))))..

ecrincim safra kesesi ameliyatı olucaktı ama boğazlardaki sorun geçmeyince ameliyat yapmadı yoksa arasında bi bağlantı yok..doğru diyosun gitsen antibiyotik vericek napıcak başka bağışıklık sisteminede baktırdınmı ..bide emzirirken hagi antibiyotiği veriyo dr..

Canım kaç saatte bir 150 cc yiyo??

Burcucum biberonla yoğurt denemem fiyasko(( İçine pekmez koydum,yine yok...İyice karıştırdım hiç pütür kalmadı yine de yemedi böcek...

Burcu cum en yakın zamanda doktora sen gidicen sanırım....Ne kadar ek gıda,ne kadar süt alması lazım...Somut ölçülerle olsun...Hoş benim ki hiç yemiyo ama hani yerse ne kadar yemeli?? 400 cc için zorlayalım mı:))))

tamam canım sorucam zaten bence zorla 6 aydan sonrada yarım litre anne sütü diyolar ya:)

özgür bey bana kesin dedi önce mamasını ver sonra diğer gıdaları eşimede sordum yanlışmı anladım ben diye yok diyo doğru muhakkak aptamilde olsa 600 cc alsın dedi.

Burcucum biberonla yoğurt denemem fiyasko(( İçine pekmez koydum,yine yok...İyice karıştırdım hiç pütür kalmadı yine de yemedi böcek...

hadi ya tüh olsun inşllah bi yol bulursun bende biberonla vermeden önce çok zorlanıyodum yiyodu ama zorlanıyoduk doğal olarak uzun sürüyo arkası çabuk gelsin istiyo kızıyo falan maşallah diyim şimdi yiyo biberon miberon napıyım artık..ben yoğurda 1 kesme şeker koyuyorum annem dedi hem gazı alır hemde tadı güzel oluyo öyle alıştı veriyorum bende..

ekle cnm sor bakalım neler koyulacak kahvaltıya?bu arada şunuda sor önce ek gıdamı mamamı diye?
sen ne zaman gidicen kontrole?

ok sorarım tabiki en son gittiğimizde kesin önce mama dedi hatta elini karnına koydu karnını doyur sonra nekadar istiyosa ver dedi aralarda 1 biberon içsin dedi meyva suyunu yoksa mamasını yeemz dedi mama şuan daha önemli..zaten ek dediğide meyva püresi suyu yoğurt bunları ana öğün verilmez ama sebze çorbasını ana öğün veriyorum zaten ..gözdemde aynı dr gidiyo onada demiş 6 ayda oturtucaz ana öğünleri diye bakalım ne diycek..
pazartesi ya da salı gidicez bende merak ediyorum onda kaç çıkıcak boy kilo kafa...

canım ya ben sebze çorbasına piştikten sonra 1 tatlı kaşığı zeytinyağ koyyorum sen pişirirkenmi piştikten sonramı koyuyosun..

bide karnıbaharı doğal olarak çok alınıyo yıkadım kuruttum iyice tupperlarda 1 kullanımlık buzluğa attım pırasalarıda attım öyle kullanıcam mecbur yoksa karnıbahar bozulmaya başladı sebzeleri düdüklüye atıyorum 13 dakika haşlıyorum hepsini ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…