havuç suyu hiç vermedim çorbada havuç yiyio ama onuda deneyebilirim...[/QUO
benimde aklımdaydı hatta yazdım dr sorulcak listeme çorbaya koyunca vermek zararlı olurmu ya da elma armut dahamı faydalı olur diye değişiklik niyetine veriyorum ben.
harbiden yaa o kadar yermi çocuk 400 pessBenim ki havuç suyuna bayılıyo..Yediği tek şey..
Valla deniz nası eritiyolar bilmiyorum ama 400 ccc arka arkaya ii çatlamıyo çocuk töbe töbe...
belli bi süre sonra içine koyup kahvaltı diye veriyolar diye biliyorum ablamdan..bizim zilliye 150 lik yapıyorum ben versem 180 yer ama vermiyorum ara öğünler koyuyyorum.ama günlül 600 cc kesin veriyorum öyle demişti dr.
Benim ki havuç suyuna bayılıyo..Yediği tek şey..
Valla deniz nası eritiyolar bilmiyorum ama 400 ccc arka arkaya ii çatlamıyo çocuk töbe töbe...
harbiden yaa o kadar yermi çocuk 400 pess
ben en fazla 120 veriyorum 150 de yer belki ama ne gerek var şişirmeye çocuğu
120 yetiyosa 120de kalmayı tercih ederim...
kahvaltılara konduğunu biliyorumda mamaya yeni duydum ilginççç
canım 3 kız kardeşiz:) büyük ablamın minnoşu var şimdi küçük ablam uğraşıyo bebek için..
eşimiz siyavuşpaşaya doğru dükkanda öyle güzel oyuncaklar yok eğer alırsa ben sana getirirm zaten bahçelievlere gelince..evet 5 lira mavi kırmzıız pembe ee tabi pembeyi yeğenim görünce delirmişti şimdi onun:)))
:)))))))))kesin çaydandır ada çayı rahatlatır yavruyuda rahatlatmış tabii 2 kupa acaba olurmu bence 1 kupa iç hatta dr sor:)
benim ablamında geç.meyen boğaz ağrısı vardı 3 ay uğraştı off bilirim ameliyat olucaktı safrakesesinden bu sebepten 3 ay bekledi almadılar ameliyata düşünn
Ya benim ki hiçbişey yemiyo( Pütürlü die mi acaba?? Doktor aç kalırsa yer dedi..Alakası yok...Çok aç ama ağlıyo,yemiyo...Daha da kötüsü ağzını klitlemeyi keşfetti,açmıyo kesinlikle....O kadar uğraşıyorum gene yok gene yok...Sonra ağlaya ağlaya ,içini çeke çeke meme emiyo...
hatta mamanın içine yumutra falanda koyuluyodu diye hatırlıyorum bi ablama sorıyım bakıyım:)
Burcu ya adın var sen yoksun !!!
sabah kahvaltısının içinde yumurta konuyo cnm ilk 1 yıl sadece sarısı ama
ilk başlangıçtada 8de 1i kadar
evet soru listemede kahvaltıyıda ekliyorum. ben şuan 120 mama meme 1,5 2 saat sonrada meyva..
belli bi süre sonra içine koyup kahvaltı diye veriyolar diye biliyorum ablamdan..bizim zilliye 150 lik yapıyorum ben versem 180 yer ama vermiyorum ara öğünler koyuyyorum.ama günlül 600 cc kesin veriyorum öyle demişti dr.
havuç suyu hiç vermedim çorbada havuç yiyio ama onuda deneyebilirim...[/QUO
benimde aklımdaydı hatta yazdım dr sorulcak listeme çorbaya koyunca vermek zararlı olurmu ya da elma armut dahamı faydalı olur diye değişiklik niyetine veriyorum ben.
Ben çorbalara hep koydum havuç,,
canım ya kaç aylık bebekki bunlar cidden çok. ben şişman olsun istemiyorum inşllh olmaz.
6 aylık bile değil..Bende şaştım kaldım...
Burcu cum en yakın zamanda doktora sen gidicen sanırım....Ne kadar ek gıda,ne kadar süt alması lazım...Somut ölçülerle olsun...Hoş benim ki hiç yemiyo ama hani yerse ne kadar yemeli?? 400 cc için zorlayalım mı:))))
Burcucum biberonla yoğurt denemem fiyasko(( İçine pekmez koydum,yine yok...İyice karıştırdım hiç pütür kalmadı yine de yemedi böcek...
Canım kaç saatte bir 150 cc yiyo??
Ben çorbalara hep koydum havuç,,
6 aylık bile değil..Bende şaştım kaldım...
gözdem sabah 10 gibi kalkıyoruz 150 lik yiyo arada meyvası 1 gibi 150 lik yiyoruz.4 gibi sebze püresi 7 de 150 yiyo 8,30 da yoğurt 11 gibi 150 ve uyku :))gece doğal olarak istemiyo.
ekle cnm sor bakalım neler koyulacak kahvaltıya?bu arada şunuda sor önce ek gıdamı mamamı diye?
sen ne zaman gidicen kontrole?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?