tamam canım sorucam zaten bence zorla 6 aydan sonrada yarım litre anne sütü diyolar ya:)
Canım anne sütü 500-600 cc o konuda hem fikiriz...Ne kadar ek gıda ?? onu bilemedim...Okuduğum yazılarda 1,5 çay bardağı 6. ay için yeterli dio...Yoğurdu falan herşey dahil...Ama bana az gibi geldi...Şükür biz daha yarım çay bardağını ilk defa bugün bulduk...O daaaaaaaa cicibebeliiiiiiiiiiiiiiiiiii elma suyu:)))))))))))
özgür bey bana kesin dedi önce mamasını ver sonra diğer gıdaları eşimede sordum yanlışmı anladım ben diye yok diyo doğru muhakkak aptamilde olsa 600 cc alsın dedi.
Canım kaç saatte bir 150 cc yiyo??
gözdem sabah 10 gibi kalkıyoruz 150 lik yiyo arada meyvası 1 gibi 150 lik yiyoruz.4 gibi sebze püresi 7 de 150 yiyo 8,30 da yoğurt 11 gibi 150 ve uyku :))gece doğal olarak istemiyo.
EE hayatım saat 1 den 7 ye kadar nası duruyo bu çocuk...4 te ne kadarcık sebze püresi yiyo ki??? Hoş kotayı doldurmuşsun ama,aç kalmıyo mu?? Mama tok tutuyo belki de:))
Yok yok öyle dedi...6 ayda öğünleri oturtun yavaş yavaş dedi...
EE hayatım saat 1 den 7 ye kadar nası duruyo bu çocuk...4 te ne kadarcık sebze püresi yiyo ki??? Hoş kotayı doldurmuşsun ama,aç kalmıyo mu?? Mama tok tutuyo belki de:))
gözdem hemfikiriz dimi önce mama ya da meme sonra ek??
canım 1 kase büyük yiyo sebzeyi yarım patates havuç kabak karnıbahar pirinç besleyici...mama tok tutuyo zaten..
hatunlar ya ne sorucam sizee biz süt veriyoruz ya bitki çayları serbest mıı? ben 2 gündür günde 2 kupa adaçayı içiyorum üst solunum yolu enfeksiyonuna iyi gelir diyee ama benim paşayıda etkilediii 2 gündür gündüzz baya uyuyor çağan hahatta uymaz gündüz saatlerce !!!!!!!!!!!!!
zaten serbestse her gün 1 kupa içicemmm belki böle uykularını düzene sokarız:)))))
ok sorarım tabiki en son gittiğimizde kesin önce mama dedi hatta elini karnına koydu karnını doyur sonra nekadar istiyosa ver dedi aralarda 1 biberon içsin dedi meyva suyunu yoksa mamasını yeemz dedi mama şuan daha önemli..zaten ek dediğide meyva püresi suyu yoğurt bunları ana öğün verilmez ama sebze çorbasını ana öğün veriyorum zaten ..gözdemde aynı dr gidiyo onada demiş 6 ayda oturtucaz ana öğünleri diye bakalım ne diycek..
pazartesi ya da salı gidicez bende merak ediyorum onda kaç çıkıcak boy kilo kafa...
canım ya ben sebze çorbasına piştikten sonra 1 tatlı kaşığı zeytinyağ koyyorum sen pişirirkenmi piştikten sonramı koyuyosun..
bide karnıbaharı doğal olarak çok alınıyo yıkadım kuruttum iyice tupperlarda 1 kullanımlık buzluğa attım pırasalarıda attım öyle kullanıcam mecbur yoksa karnıbahar bozulmaya başladısebzeleri düdüklüye atıyorum 13 dakika haşlıyorum hepsini ..
benim dr da önce ek gıda sonra mama diyo ek gıdayı iyice yesin mamayı nasılsa yer diyo
ne acaip dr lar bunlar yaaa
ben çorbadan sonrada mama veriyorum uyurken yiyiyo 2 yada 3 ölçü kadar
ya şöyle düşün mama ile karnını doyuran bi bebek ek gıdayı reddetmezmi
amacımız ek gıdaya alışmaları değilmi
ben mi yanlış düşünüyorum acaba yaa aklım almıyo
ben zyağını pişirirken ekliyorum cnm
ben düdüklüye atmıyorum normla tencerede en kısıkta pişiyo yavaşçık yavaşçık,
druna sorsana bakalım sebze çorbasından sonra tarhanaya yada yayla çorbasına ne zaman başlanılmalı ve çorbasına şehriye eklenebilirmi yada mercimek?sorabilirmisin?
6. aya kadar önce mama,anne sütü sonra ek gıda dedi....Sonra öğünleri oturtun dedi....Bu arada bi çay bardağı toplam alacağı ek gıda...Yani yoğurt,çorba,meyve hepsini topla 1,5 çay bardağı olacak....En az tabii..Fazlasını istersen ver tabiii dediii....Bu arada benim ki emmeyi de azalttı...(( Akşam süt sağıp uykusunda veriyorum( Bütün gün doğru dürüst emmiyo ((
6. aya kadar önce mama,anne sütü sonra ek gıda dedi....Sonra öğünleri oturtun dedi....Bu arada bi çay bardağı toplam alacağı ek gıda...Yani yoğurt,çorba,meyve hepsini topla 1,5 çay bardağı olacak....En az tabii..Fazlasını istersen ver tabiii dediii....Bu arada benim ki emmeyi de azalttı...(( Akşam süt sağıp uykusunda veriyorum( Bütün gün doğru dürüst emmiyo ((
off gündüz sağdıklarınımı veriyosun.ya unuttuysam pardon gece hiç kalkmıyo dimi?
Akşam 12 de süt verirsem kalkmıyo...6 da kalkıyıyoruz:))) Ama 8 de yatıyo...6 dan sonra 10 da tekrar uyuyo:))
arkadaşlar mamadan yoğurt yapamıorum su gibi oluo, normal mi su gibi olması ?
kızlar hayırdır karda kışta herkez dışarda mı???kimsecikler yokk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?