2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

bide birazönce geçmişi okudum herseferinde ağlıyorum bu sefer eşim gördü niye ağlıyosun diyo ecrincim zambak benim doğumumda yazdıklarınızdan kendi yazdıklarımdan etkileniyorum delirdim sanırım neyse ya söyle manyak manyak ağlama diyo:))dedim yazdıklarımdan yazılanlardan ee okuda beraber ağlayalım:)yuh dedimm:))canım sıkıldıkça geçmişi okuyorum bazen gülüyorum bazen ağlıyorum..ecrin baya oldu bi yazına çok güldüm senin ilk başlarda bişey soruyosun kimse cevap vermemiş ama soruna sana yazmışlar sen hala soruyosun:))ay dedim kıyamam:))
bide erken doğum yapan annler topiği var malesef bebeğini kaybedenler okuyup okuyup ağlayıp uyuyorum gece yarısı yok eşim görse diycek ne öyle ağlıyosun herseferinde onlar uyuyunca telden okuyorum.
kesin normal değilim:)

Son düzenleme:

Yok yok öyle dedi...6 ayda öğünleri oturtun yavaş yavaş dedi...

gözdem yazılar karışmış şimdi gördüm neyse yemiş yoğurtmu elma suyunumu yedi.1,5 çay bardağı hemen hemn 1 bardak ..ee yoğurt için yeterli..sebzesi içinde..

Son düzenleme:
evett bu ikinci adetimde başladı :))geçen ay 27 olmuştum 2 gün gecikmelide olsa geldiya çok ilginç maşallah diyim ağrısız oluyo ikidir

ya gülbnende bi aktar izlemiştim ve sanki emzirenler için adaçayı değilde ıhlamur olab
lr demişti adaçayı iyi değildi galiba emzirenler için ama çok da iyi hatırlamıyorum

benim dr da önce ek gıda sonra mama diyo ek gıdayı iyice yesin mamayı nasılsa yer diyo
ne acaip dr lar bunlar yaaa
ben çorbadan sonrada mama veriyorum uyurken yiyiyo 2 yada 3 ölçü kadar
ya şöyle düşün mama ile karnını doyuran bi bebek ek gıdayı reddetmezmi
amacımız ek gıdaya alışmaları değilmi
ben mi yanlış düşünüyorum acaba yaa aklım almıyo
ben zyağını pişirirken ekliyorum cnm
ben düdüklüye atmıyorum normla tencerede en kısıkta pişiyo yavaşçık yavaşçık,
druna sorsana bakalım sebze çorbasından sonra tarhanaya yada yayla çorbasına ne zaman başlanılmalı ve çorbasına şehriye eklenebilirmi yada mercimek?sorabilirmisin?

çorbadan sonra niye veriyosun mamayı??tamam mercimek 8 ay diyolar ama bakalım ne diycek.sen açkenmi veriyosun yoğurdunu meyvasını?
sende şöyle düşün kendimiz için bile önce yemeğimizi yiyoruz sonra ara öğünlerde meyvaydı yoğurt ya da süt onları yemiyomuyuz..dediği bizim dr anne sütü ya da mama çok önmeli bu aylarda zaten 1 2 aya baya bi öğünlü yiycekler.aman bende bilmiyorum sanki ayrı müfredat okumuş bu doktorlar.

6. aya kadar önce mama,anne sütü sonra ek gıda dedi....Sonra öğünleri oturtun dedi....Bu arada bi çay bardağı toplam alacağı ek gıda...Yani yoğurt,çorba,meyve hepsini topla 1,5 çay bardağı olacak....En az tabii..Fazlasını istersen ver tabiii dediii....Bu arada benim ki emmeyi de azalttı...(( Akşam süt sağıp uykusunda veriyorum( Bütün gün doğru dürüst emmiyo((

canım bide siz 3 hafta öndesiniz kesin bizede aynısını diycek.bakalım..

off gündüz sağdıklarınımı veriyosun.ya unuttuysam pardon gece hiç kalkmıyo dimi?

Akşam 12 de süt verirsem kalkmıyo...6 da kalkıyıyoruz:))) Ama 8 de yatıyo...6 dan sonra 10 da tekrar uyuyo:))

benimde kuzenimin kızı 5 te kalkıyomuş bebekken onlarda senin gibi 10 da11 de uyyomuş tekrar.ama sen öğretmensin erken kalkmaya alışıksındır.ben erken kalkmayı hiç sevmem okula giderkende servisi kaçırıyodum çok babamla hep papaz olurduk mecbur taksi parasıda ekleniyodu servise bahçelievlerden ataköy lisesi :) en son taksiciyle anlaştı annemler o götürüp getiriyodu:)halada sevmem aslında kalksam işlerimii bitiriim ama napıyım sersem gibi oluyorum.

kızlar hayırdır karda kışta herkez dışarda mı???kimsecikler yokk..

Ayy misafirim vardı...Kimseleri istemez oldum kızlar ya...Çok yoruluyorum..Kafam kaldırmıyo...Zaten bebişle uğraşıyorum,çorbası,yoğurdu...Yedirmeye çalışmak ayrıca işkence...Bi de misafir ööööfffffffffffffffffffffffffffffff......Bi de benim ki gündüz zaten az uyuyo,biri gelince hiç uyumuyo.(( Bugün verem etti beni....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…