deniz yakaladım seni demek ceydayı yürütecine koydun..ben hala bacaklarını yere bastıramıyorum korkuyorum bişey olur diye
evet cnm yürütece koyuyorum 1 haftadır azar azar çok sevdi
normaldede dizlerime ayaklarını bastırdığımda çok dik uzun süre basıyodum
şimdilerde geziyo bile evin içinde yavaşçık yavaşçık
yürüteçten sonra koltukaltlarından tutunca sanki adım atar gibi hareket ettirmeye başladı bacaklarını
Canm ya karışmak gibi olmasın da daha erken değil mı yürütec ? Oo senin ki baya hızlı bizimki hala ayağının üstüne turuncu bı zahmet 2 gündür sanki basmaya başladı oda canı isterse çok tembelin biz sen adım atar gibi hareket ediyor diyosun maşallah ona! Ca ya senin Facebook da ufakligin resmimi yok ben mı bulamadım ?
Kizlar kaç gündür çok yoğurdum evde yoktum bügünde misafirim vardı o yüzden giremedim gecmise kaba taslak baka bildim şükür sanırım kimsede bı yaramazlık yok ama cagan beni bugün çok korkuttu çook fazla kustu özgür beyi aradım devam ederse gece acile getir dedi ihmal etme ishale çevirebilir salgın var dedi icim hala çok huzursuz ama su anda azaldı biraz daha bekliyor dedim acile guvenemedim si anda dizim de uyuyor umarım devam etmez!!
günde 5 10ar dakika 2 3 kere konulabilir cnm
ayrıca benim kız daha 3 mü 4 mü aylıkken ayaklarının üzerinde dik durabiliyodu
şimdide çok rahat kullanıyo yürüteci
erkek bebekler için 7.aydan sonra öneriliyo yürütec
sizin için erken olabilir
cnm ben daha koymadım foto face
ay bende mamalove marka sanırım hem hoppala hem yürüteç aryorum ama bulamadım..demek hanım yürüteçte onuda doktora sorucam kimi diyo koyma yürümesi gecikir kimi diyo ayak kasları gelişir..doktorlar yürütece genelde hopplayada hayır diyolarmış.cuma sorucam ..
benim minik kuzuyu gördüm:))maviş aynı annesii:)))))ben ecrin gözdemm babaya benzeyini doğurduk bi sen kendine benzetmişsinn:)
şimdi ben çeyrek muz verdim yedi yavluumm:))sevdi ee tatlı hoşuna gitmiştir..şimdi elma falan veriyim mi acaba??
ayy bide benim reglm çokk geliyo ya yürürken bile akıyo hatta yatarken iğrencim ma napıyım sizde hazırlıklı olun ilk günler biyere gitmeyin.
canım geçmiş olsun şimdi nasıl.inşllh iyidir.biz cuma sabaha aldık randevuyu sizin nezman.zeyneo karşımda ağlıyo şuan
günde 5 10ar dakika 2 3 kere konulabilir cnm
ayrıca benim kız daha 3 mü 4 mü aylıkken ayaklarının üzerinde dik durabiliyodu
şimdide çok rahat kullanıyo yürüteci
erkek bebekler için 7.aydan sonra öneriliyo yürütec
sizin için erken olabilir
cnm ben daha koymadım foto face
ay bende mamalove marka sanırım hem hoppala hem yürüteç aryorum ama bulamadım..demek hanım yürüteçte onuda doktora sorucam kimi diyo koyma yürümesi gecikir kimi diyo ayak kasları gelişir..doktorlar yürütece genelde hopplayada hayır diyolarmış.cuma sorucam ..
benim minik kuzuyu gördüm:))maviş aynı annesii:)))))ben ecrin gözdemm babaya benzeyini doğurduk bi sen kendine benzetmişsinn:)
sağol canm allahtan korktuğumuz olmadı gece devam etmedi kusmalar bugündeee yok şükürr o yüzden gitmedikkk bizim randevü yarın canım yazmıştım sana ama kaçırdın sanırımm. ay kıyamamm benn onaaa ..
kızlarr daha hızlı dmek maaşallahhh oalabilirr bu konuda daha araştırma yapamadım canm . aa hala koymadınn hayırdırr nazar değer diyemi korkuyoruz annesiii?? koyda görelimm prensesiii:)
kız nerde gördün söylede biz de görelimm.. ay bu dr sorucamlar da bende birsürü oluyor oray a gidince yarısını unutuyorummmvalla doğru ama yine seninki az da olsa sana benziyorrr ben de oda yokk..
cnm bence yürütecide netten akma git gözünle gör
hafif kolay kullanabileceği bişi olsun
bizim ilk yürütecimiz chicco idi babası almış gelmiş baktım çok hantal bişi hemen feri gönderdim en hafifini aldı geldi baby mix markasıda rahat kullanıyo
diğer topikte nurcanı tanıyon oda chicco almış hantallığından dert yanmıştı
ama sanırım onun kız biraz hareket etmeyide sevmiyo hiç kullanamamışlar
benim sana dr a sor dediklerimi soranma baby
ama kız bırak pis şeyler gitsin vücudundan karnında iner bak gör
burcu diğer arkadaşlarınkini görmedim ama bence zeyno sana benziyo gözü ağsı burnu falan valla aynı sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?