2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

valla sevın diye demiyorum yavrum ama ben benzetiyorummam baba yada çok benziyor:)
sağol cnm kız dr aYNI SANA KULLAN BANA KULLANMAMI DİYECEKKK..
.

ecrincim ben daha sormadım yürüteci hoppalayı...yarında çok soğuk olcakmış sıkı giyinin üşümeyin..:)) ayy varya beyaz yakasına 2 3 damla döküyorum makinaya atıyorum bidaha yapmıyım ozaman..

evet cnm nazara çok inanıyorum ben ve ondan koymak istemedim daha ilerleyen zamanda koyacam ama
neden bu kadar çok hoppalacısın kız sen çok araştırıyon face tede gördüm..
sor bakalım ne diyecek,sonra bütün sorduklarını cvplarıyla bizede aktarırsın
iner iner merak etme
limon suyunu nasıl koyacaz lekenin üzerinemi?
5 ayını bitiren arkadaşlar bebişleriniz dönüomu? sırtüstünden yüzüstüne falan ahttp://www.bebekbakicisi.com.tr/bebekbakicisi-10035-ay+ay+bebek+gelisimi.html burda dönüo dio
5.5ayı deviriyoruz dinmenin d si bile yok daha totoyu kaldıramıyo

sanırım benim içimdede bi hoppalaya binme isteği var:))eğlensin istiyorum napıyım...hı hı lekenin üstüne koyuluyo akşamdan dök sabah at makinaya kesin çözümmüş ben daha denemedim..
aman bizdede yok anca sağa sola tam dönmüyo .

kız bide araştırıyorum ucuzunuda bulıyım diye:))

hehe sen şu lunaparklardakinle yetin anacım anca,hatta hepimiz gidip bi dopinglensek ne iyi olur yaaa
deneyecem bende bi dahaki çamaşır yıkamamda

ecrincim ben daha sormadım yürüteci hoppalayı...yarında çok soğuk olcakmış sıkı giyinin üşümeyin..:)) ayy varya beyaz yakasına 2 3 damla döküyorum makinaya atıyorum bidaha yapmıyım ozaman..

evetv canm ya çok soğuk ben bugün 1 saat kaçamkk yaptım çağanı babasına satıpp soğuk da olsa kar beni dinlendirdii çok ii geldii çok seviyorumm karııı:) yapma ne olurr bugün tv de anlattı bi bilir insan ben siizn yerinizde olsam bırakın kullanmayıı evde tutmamm ondaki zehir uçar yine sizi bulur diyor okadarını bende engelleyeymm ev temizliği konuusnda ama en azındann kuzuları az uzak tutalımmm.

Denizcimm bulamatıncaaa kzuunun fotosunu hemen anladım zatenn:) banada çok kızan var koyma şu çocuğun her halini diyee ama :) ben okuyup üflüuyorumm onu hergünn bişey olmaz diyorumm senin kzuuyu göremicez bi süre daha yanii:)

iyi yapmışsın bende severim karı ..çok mu soğuk dışarsı ben cam bile açmadım hiç içersi soğumasın diye:))
aman canım bidaha kullanmam 2 kere bayaz içliğne 2 tanede beyaz badisine döktüm çok çok az ama bidaha dökmem ..benimde başım ağrıyo aslında bide tatlı istiyo canım çok ama yok(yapmakta zor geliyo..

:))))))))))) aman eve fazlalaık arıyorum okadar:) bizimkiler karşımda uyuyo zeymn mama sandalyesinde yatağına alsam uyanır heralde rahattır..

BIURCUU evın ın ufak olduğunu deme haytta inammam yavrum nere sığdırıyosun bu kadar alışverişiii? ayy yerim ben o kuzuuyuu annesi al ordann onu tutulur kız çocukk nasıll uyuyorr ordaaa ay ben de herşeye karışıyorum dimi:) bziimkide kral izliyor +dinliyorr:)

amann banada diyolar koyma diye zeynep ağlıyo ya hemen bak nazar deydi kaldır şu fotoları:))bende okuyorum üflüyorum allah korusun kuzularımızı:))

soğuk valla sizin oralar daha kötüdür yüksektee çevrede açık ..
aa yat dinlensene arkadaşım ozmann ev sessizzz her kez uyuyor değerlendir bu fırsatıı benim öle fırsatlarım olmadığındanbizde var kendii ellerim le yaptımm buyur gel yiyelimm:)

karış teyzesi:))mi desem kayınvalidesimi:))şimdi şafağın eli zeynebin yüzünde öylece uyuyo ikiside alırsam kesin uyanır zaten kalkar birazdan:))

oo desene yavrular şarkıları seviyo bizde arada açıyoruz şarkıdan çok benim acaip dansıma şaşırıyo zeyno:) bide ağzımla puuff sesleri çıkarıyorum nası gülüyo öğrendi oda yapıyo aynısını yemek yerkende yapıyo artık:))bugün yüzüm kolum heryerim battı ama ben öğrettim eşim öğretse kesin söylenirdim:)

vala burası sibirya ist ilk karı buraya düşüyo:)
ay neyaptın yakın olsak gelirdim valla:))bende ballı muzlu bişeyler hyapıyım kendime:))
zaten evin kuzusu ve danası kalktıı:))

ayy kayınvalidesii desekk:))yerim onu bennn kzuu..
iyi bakalımmm öle olur zatenn bizzbirazzz fenamıyız neyizzzzzzz??

vala burası sibirya ist ilk karı buraya düşüyo:)
ay neyaptın yakın olsak gelirdim valla:))bende ballı muzlu bişeyler hyapıyım kendime:))
zaten evin kuzusu ve danası kalktıı:))

ne güzell sizden kalırsada bizz görüyoruzz işte..
ay ne güzell olurdduuuu valla incirli cevizli muhallebili bişe ama adını bilmiyorumm!! yap arkadaşım sana afiyett kuuzma süt olsunnn..
hı iyi hadi gözün aydınn

kuşum 84 m 2 küçük ama düzenli :)))balkonu kapanınca ıvırı kıvırı oraya koyuyorum senin nası??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…