benimkide yan dönüyo ancak yüzüstü koyduğumda totoyu kaldırıyo yükselio ama ilerliemio ayaklarından desteklersek ancak ilerlioay benzettinmi çok sevindimm:)))ama pek benzetmiyolar..benim kızımda dönmüyo sağa sola dönüyo ama tam dönmüyo seninki..
Ya kızlarrr bebikim grip oldu(((((((((( Çok fena burnu tıkalı...Nefes alamıyo yavru..ememiyo bile...Bugün güle oynaya zorla sebzesini yedirdik o kadar...Bu arada irmikli çorba yaptım..Tadı çok güzel oldu...Ya bu ıspanak ve kerevizin içinde nitrat olduğundan bir yaşına kadar yedirmeyin demiş çoğu doktor..Özgür bey,patlıcan,yumurta beyazı,bal ve sea sebze meyve dışında herşeyi ver ded...Yarın kereviz koyucaktım..Napsam ki???
Deniz sen neler koyuyosun çorbalara???
Ecrin yarın ıspanak,kereviz ve nitrat ilişkisini de sorsana...Ben bugün aradım ama unuttum sormayı...Bebiğe ilaç veremem burnunu açık tut,bol bol emzir dedi...Emse ,emzircez heralde....Sağıp ağzına zorla tıkıyorum((
Ya kızlarrr bebikim grip oldu(((((((((( Çok fena burnu tıkalı...Nefes alamıyo yavru..ememiyo bile...Bugün güle oynaya zorla sebzesini yedirdik o kadar...Bu arada irmikli çorba yaptım..Tadı çok güzel oldu...Ya bu ıspanak ve kerevizin içinde nitrat olduğundan bir yaşına kadar yedirmeyin demiş çoğu doktor..Özgür bey,patlıcan,yumurta beyazı,bal ve sea sebze meyve dışında herşeyi ver ded...Yarın kereviz koyucaktım..Napsam ki???
Ecrin yarın ıspanak,kereviz ve nitrat ilişkisini de sorsana...Ben bugün aradım ama unuttum sormayı...Bebiğe ilaç veremem burnunu açık tut,bol bol emzir dedi...Emse ,emzircez heralde....Sağıp ağzına zorla tıkıyorum((
arakdaşlar meyve püresini sebze püresini nasıl yapıosunuz ben hiç bilmiorum netten bakmaya da vaktim olmuo
hep sizlere soruorum bi de yapan birilerinden öğrenmek daha güvenilir gelio
sonra bizim bebk arabamız yok mama sandalyemiz yok ( ay çok mu ezik oldu ne)
ne marka model aldınız sizler baha gelio arabaya ihtiyaç olacak
cnm geçmiş olsun burnu için eczaneden fizyosol sprey al ve günde 3 4 defa sık burnuna çok iyi geliyo
ben sebze çorbasına patates havuç karnıbahar brokoli ıspanak irmik zyağı koyuyorum
ben koyuyorum yani ıspanak
ama her seferinde bunlar değil bazılarını çıkarıyorum bazılarını ekliyoru pırasada koydum bi ara mesela
ama ilk saydığım 5 sebzeyi bir yaptığımda daha güzel severek yiyiyo
kızlar siz 80 100 metrekare eve sığmamakta haklısınız
ya bana ne demeli ben 165 metrekare eve sığamıyorum ya
kurutma mak alcam evde koyacak yer bulamıyorum
takıntım vardır herşey yerli yerinde olucak diye ortalık yerde duran şeyi sevmem bu yüzden koyacak yer bulamıyorum
meyve püresi cam rendede rendeleyerek yapıyorum muzu ise çatalla eziyorum
sebze püresinide sebzelerin rendelencekler rendeleniyo diğerlerini doğruyorum 2 tatlı kaşığı irmik 1 tatlı kaşığı zyağı pişirip makarna süzgecinden geçirip yediriyorum
mama sandalyemiz chicco polly magıc cherry modeli
bebek arabamızda cybex marka bu baston olan tipten ana kucağıda arabaya takılıyo
deniz teşekkürler meyve püresini rendeledikten sonra pişirmiosun ölemi havuç falan iri kalmzmı pişmezse
sebzeleride kendi suyundamı pişriosun (suyunu süzmüsun dimi)
gözdemm çok geçmiş olsun misafirler geldi bebekler hastalandı ecrininde çağan hastaydı şimdi nasıl oldu ...
bende ıspanak koymuyorum karnıbahar havuç kabak pırasa patates şimdilik bukada zeytinyağ çorbasını hazırlayınca ekliyorum pişirmiyorum bende....kerevizde 7 aydan sonra diye biliyorum..
kızlar siz 80 100 metrekare eve sığmamakta haklısınız
ya bana ne demeli ben 165 metrekare eve sığamıyorum ya
kurutma mak alcam evde koyacak yer bulamıyorum
takıntım vardır herşey yerli yerinde olucak diye ortalık yerde duran şeyi sevmem bu yüzden koyacak yer bulamıyorum
Karnıbahar gaz yapmadı mı??
deniz teşekkürler meyve püresini rendeledikten sonra pişirmiosun ölemi havuç falan iri kalmzmı pişmezse
sebzeleride kendi suyundamı pişriosun (suyunu süzmüsun dimi)
arakdaşlar meyve püresini sebze püresini nasıl yapıosunuz ben hiç bilmiorum netten bakmaya da vaktim olmuo
hep sizlere soruorum bi de yapan birilerinden öğrenmek daha güvenilir gelio
sonra bizim bebk arabamız yok mama sandalyemiz yok ( ay çok mu ezik oldu ne)
ne marka model aldınız sizler baha gelio arabaya ihtiyaç olacak
Deniz dikkatimi çekti.. Doktor z.yağını pişirme sakın...dedi...Ben çorbasını yapıp yedirirken katıyorum içine...Bu arada irmiği de sebzelerle pişirme besin değeri kalmaz dedi..Ben önce sebzeleri düdüklüde haşlıyorum..Clipso var bende 5 dk da oluyo..Onları rondolayıp bi cezveye koyuyorum...İrmikle 5 dak.kaynatıyorum..Eğer katı olduysa sebze suyu koyoyorum...Doktor bu şekilde yap dedi..Sen hepsini mi pişiriyosun???
Deniz şimdi bi çok yerde okudum kereviz,yer elması,ıspanak 7. ayda diyo...Ay bilemedim valla( Ne kaldı ki geriye..Onu koyma bunu koyma ne yicek bu bebi
kler..
Valla benim de evim 150 metre kare bende sığamıyorum..Ne kadar büyük olursa o kadar sığamıyosun bence:))
Bu arada serum fiz sıkıyorum burnuna ama fayda etmiyo..Şimdi süt sağıp uykusunda tıkıcam ağzına..Öyle uykum geldi ki nasıl sağacaksam....Saat 6.15 bte kalkıyo benim böcek....
Henüz benim de mama sandalyem yok...Ben hem ana kucağı,hem salıncak hem mama sandalyesi istiyoru...Var mı ki böyle bi model...)) Şimdilik sallanan ana kucağı var,ayarlı falan dik duruyo,yatıyo,sabitleniyo,onda ooturuyoruz...Bulasam istediğim gibi bi sandalye hemen alıcam:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?