2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

deniz teşekkürler meyve püresini rendeledikten sonra pişirmiosun ölemi havuç falan iri kalmzmı pişmezse

sebzeleride kendi suyundamı pişriosun (suyunu süzmüsun dimi)

e zaten bütün vitaminler suda kalıyo...Bende onu kullanıyorum...Bu yüzden içme suyu koyoyorum haşlarkrn..Kaynıyo hoş ama ne olmaz ne olmaz

deniz teşekkürler meyve püresini rendeledikten sonra pişirmiosun ölemi havuç falan iri kalmzmı pişmezse

sebzeleride kendi suyundamı pişriosun (suyunu süzmüsun dimi)
meyve püresi olarak havuç vermedim hem havuç rendelenmez yani bebek yiyemez o çok iri kalır o yüzden suyunu vermek daha mantıklı ama ben daha vermedim nedense
sebzeleri kendi suyunda pişiriyorum suyu dökmüyorum
çok fazla sudada değil zaten
Karnıbahar gaz yapmadı mı??
bizde bişi yapmadı valla

bizim ev mantolamalı cnm geçen ay 225 geldi mis.odamıda yakmıyorum
bu ay daha fazla gelecek çünkü çok yakıyom

Son düzenleme:
sen zeytinyağını bizim şekil ver tabi sen bilirsin ama bende sonradan katılır diye bilişyorum..

evet cnm öyle yapayım bari mantıklı yane
ama irmiği sonradan koymam ben yaaa besin değeri gider dedi ama
sebzeleri pişir sonrada irmikle dahada pişir o sebzelerin vitamini piş piş kalırmıki
kafam karıştı gözdemmi demişti bunu gözdem sen öylemi yapıon hep

ooo herkes burada bebişler uyuoherhalde bizimki 8.30 dan beri uyuyo

kaşık mamlarıyla aranız nasıl veriomusunuz ben bugün bebelac sebzepüresi verdim sebze püresine elma suyu katmışlar (sanırım tatlandırsın die)
gayet güzel yedi

ya sizler çalışıomusunuz benim raporum pzartesi bitcek yine alcam ama kara kara düşünüorum nasıl bırakıp gitcem gerçi ücretsiz izin de var ama bilmem ki onuda istemiorum sanki
sizde durum ne

*

ben 3 4 gündür veriyorum oda irmik yoktu piriçle yaptım düdüklüde hepsini pişiriyorum 12 13 dakika suyunu hepsini rondoluyorum ama suyunu az koycam artık ..

öyle yapıyom...Sebzelerde hal klmıyodur vall...düdülklüde 4-5 dk pişiriyorum o yüzden

yarım saatte 30 luk sağdım((hemde bayadır emmiyoduu(

Bende sağıyom:))

yarım saatte 30 luk sağdım((hemde bayadır emmiyoduu(
yaaa çok az yemekmi yemedin ki

yok kız ne uyuması yeni mamasını yiyiyo 1den aşağı uyumuyo
neden hazır sebze püresi veriyosun?
kaşık mama sütlü pirinçliyi çok seviyo

canım bende verdim bebelac hipp bide organik...elma muhallebisi sevdi sebzelerdende verdim..elma havucuda .tabi ya al ücretsizde al bebeğinimn en güzel zamanları ..

öğretmenim..Benim de iznim bitti(( pazartesi başlamam lazım...Yarın kararımı vericem..Ücretsiz alıcam 1 ay...Bebik ek gıdaya alışana kadar

oo burasıı tamm bütün kızlarr toplandıkk olmuşş hiç bu kadar kalabalık görmemiştimm burayıı şaşırdımm.
,

canımm çookk geçmiş olsunn kuzuya biizmkiinide 2 gündür burnu tıkalıı devamlı burun sppreyii sıkıyorummm ama şükür ilerlemesindeee atlatırızz gibii .. canım sorrarı tabii burcuda bişey sor dediii unutmamm inşallahh ben yazmıyorum sorucaklarımın çoğunu unutupp geliyorumm evee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…