deniz teşekkürler meyve püresini rendeledikten sonra pişirmiosun ölemi havuç falan iri kalmzmı pişmezse
sebzeleride kendi suyundamı pişriosun (suyunu süzmüsun dimi)
evet cnm hepsini bir koy dedi bana hepsini bir koyup pişiriyorum
off bbu dr lar kafayı yedircek bana biri ayrı telden çalıyo öbürü ayrı
meyve püresi olarak havuç vermedim hem havuç rendelenmez yani bebek yiyemez o çok iri kalır o yüzden suyunu vermek daha mantıklı ama ben daha vermedim nedensedeniz teşekkürler meyve püresini rendeledikten sonra pişirmiosun ölemi havuç falan iri kalmzmı pişmezse
sebzeleride kendi suyundamı pişriosun (suyunu süzmüsun dimi)
bizde bişi yapmadı vallaKarnıbahar gaz yapmadı mı??
anam sizin ev büyükmüş bizim ev yarısı 200 lira doğalgaz geldiş:))annemin 125 m2 2 aylık 850 geldi şikayet ettik ama doğruymuş:)))size ne geliyo..benim 1 odam boş zaten dolap odası evi boşalttım ben örtü bile kullanmıyorum geliyolar bana:=)))
sen zeytinyağını bizim şekil ver tabi sen bilirsin ama bende sonradan katılır diye bilişyorum..
evet cnm öyle yapayım bari mantıklı yane
ama irmiği sonradan koymam ben yaaa besin değeri gider dedi ama
sebzeleri pişir sonrada irmikle dahada pişir o sebzelerin vitamini piş piş kalırmıki
kafam karıştı gözdemmi demişti bunu gözdem sen öylemi yapıon hep
evet cnm öyle yapayım bari mantıklı yane
ama irmiği sonradan koymam ben yaaa besin değeri gider dedi ama
sebzeleri pişir sonrada irmikle dahada pişir o sebzelerin vitamini piş piş kalırmıki
kafam karıştı gözdemmi demişti bunu gözdem sen öylemi yapıon hep
yarım saatte 30 luk sağdım((hemde bayadır emmiyoduu (
yaaa çok az yemekmi yemedin kiyarım saatte 30 luk sağdım((hemde bayadır emmiyoduu (
ooo herkes burada bebişler uyuoherhalde bizimki 8.30 dan beri uyuyo
kaşık mamlarıyla aranız nasıl veriomusunuz ben bugün bebelac sebzepüresi verdim sebze püresine elma suyu katmışlar (sanırım tatlandırsın die)
gayet güzel yedi
ya sizler çalışıomusunuz benim raporum pzartesi bitcek yine alcam ama kara kara düşünüorum nasıl bırakıp gitcem gerçi ücretsiz izin de var ama bilmem ki onuda istemiorum sanki
sizde durum ne
*
ben 3 4 gündür veriyorum oda irmik yoktu piriçle yaptım düdüklüde hepsini pişiriyorum 12 13 dakika suyunu hepsini rondoluyorum ama suyunu az koycam artık ..
kaşık mamlarıyla aranız nasıl veriomusunuz ben bugün bebelac sebzepüresi verdim sebze püresine elma suyu katmışlar (sanırım tatlandırsın die)
gayet güzel yedi
ya sizler çalışıomusunuz benim raporum pzartesi bitcek yine alcam ama kara kara düşünüorum nasıl bırakıp gitcem gerçi ücretsiz izin de var ama bilmem ki onuda istemiorum sanki
sizde durum ne
*
öyle yapıyom...Sebzelerde hal klmıyodur vall...düdülklüde 4-5 dk pişiriyorum o yüzden
Bende sağıyom:))
gayet güzel yedi
sizde durum ne
*
Ya kızlarrr bebikim grip oldu(((((((((( Çok fena burnu tıkalı...Nefes alamıyo yavru..ememiyo bile...Bugün güle oynaya zorla sebzesini yedirdik o kadar...Bu arada irmikli çorba yaptım..Tadı çok güzel oldu...Ya bu ıspanak ve kerevizin içinde nitrat olduğundan bir yaşına kadar yedirmeyin demiş çoğu doktor..Özgür bey,patlıcan,yumurta beyazı,bal ve sea sebze meyve dışında herşeyi ver ded...Yarın kereviz koyucaktım..Napsam ki???
Deniz sen neler koyuyosun çorbalara???
Ecrin yarın ıspanak,kereviz ve nitrat ilişkisini de sorsana...Ben bugün aradım ama unuttum sormayı...Bebiğe ilaç veremem burnunu açık tut,bol bol emzir dedi...Emse ,emzircez heralde....Sağıp ağzına zorla tıkıyorum((
işte çok kaynıyo bu sefer sebzelerin vitamini gitmiyomuki
yaaa çok az yemekmi yemedin ki
yok kız ne uyuması yeni mamasını yiyiyo 1den aşağı uyumuyo
neden hazır sebze püresi veriyosun?
kaşık mama sütlü pirinçliyi çok seviyo
5 dk düdüklüde,8-9 dk cezvede..Çokta değil aslında..
dedim ya bilmidum ki yapmayı yarın yaparım inş
yaaa çok az yemekmi yemedin ki
yok kız ne uyuması yeni mamasını yiyiyo 1den aşağı uyumuyo
neden hazır sebze püresi veriyosun?
kaşık mama sütlü pirinçliyi çok seviyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?