hımm ok doğru kafam dalgın kusura bakma yaa
şimdi artık kendin yap ama hazır alma BENCE
bu arada 150 metrekare evlere sığmayanlarıı şiddetle kınıyorumm:)))) biz ne yapalımm ozamannnn hemsiz okdar büyükk evlerii nerelerden buluyosunuz bende iistiyorummmmm:))
burcu yavrum ne yaptın yapıp yedinmi tatlını? benim az işim vardı hallediyim dediim kociş bırakmaddııı dönemedimmm..
oo tarifler veriliyorrr ben yapmaya başlayınca yandınız bide bana tariff ediceksiniz vallaaa!!
canım ben kraft twist kullanıyorumm gayette memnunumm ama altını eve çıkarmakk zor bizim arabanın arkasında duruyor sadece pusetini çıkarıyorumm ..
dinlensin die heraldeaa ne kusuru dedim ya derken farklı bi şkilde yazmadım yanlış düşünürsen üzülürüm
evt becerebilrisiem yapıcam yarın
bide bi sitede dio ki yoğurt mayalandıktan sonra bi gece bekltin dio o nie ki?
hehe o kınan benim sanırım düzeni sevdiğimden sığamıyom heraldebu arada 150 metrekare evlere sığmayanlarıı şiddetle kınıyorumm:)))) biz ne yapalımm ozamannnn hemsiz okdar büyükk evlerii nerelerden buluyosunuz bende iistiyorummmmm:))
burcu yavrum ne yaptın yapıp yedinmi tatlını? benim az işim vardı hallediyim dediim kociş bırakmaddııı dönemedimmm..
oo tarifler veriliyorrr ben yapmaya başlayınca yandınız bide bana tariff ediceksiniz vallaaa!!
canım ben kraft twist kullanıyorumm gayette memnunumm ama altını eve çıkarmakk zor bizim arabanın arkasında duruyor sadece pusetini çıkarıyorumm ..
kuzaum ben hele 84 m2reçel yedim ama yarın şöyle rravaklı alıcam kendime..ben tüm tarifleti veririm sana canımm..evet ya arabalar çok zor bizimde arabadaydı eşimle gidip geldi allahtan annemde yeğeniminki var
dinlensin die heralde
ben zaten mayalıdıkça 2 tane mayalıyodum birini o gün diğerini ertesi gün veriyosum
hehe o kınan benim sanırım düzeni sevdiğimden sığamıyom heralde
çok şükür olsun halimize şükretmek gerek tabi
ne tatlısıymış bu bizimlede paylaşınnn
kuzaum ben hele 84 m2reçel yedim ama yarın şöyle rravaklı alıcam kendime..ben tüm tarifleti veririm sana canımm..evet ya arabalar çok zor bizimde arabadaydı eşimle gidip geldi allahtan annemde yeğeniminki var
canım adetin getirdiği tatlı krizi :))))çok geliyo görseniz tavuk kestim sanki içimde:))ama başımı ağrıttı valla 2 minoset içtim hala ağrıyo..buarada hem laf yetiştiryorum hem zeynoşu doyurdum mıçtı temizledim:)
ravaklı ne kız yeni bi tatlımı?evett kalafatlıı bişe alınca zor ama siizn asansörr vardırr bizde yok 4 . kat çıakararmamm normall BİZİM ARABA GENELDE EVİN ÖÜNDEE SORUN OLMUYOR AMA ZATEN BEN TEK O ARABAYLA Bİ YERE GİTMEDİĞİM İÇİN KULLANMAM DA PEKKK GEREKMİYORR:)
ay çağan uyandı karıştı yine yazılar ya burda sadece anne sütü veren kimler vardııı bana yardımcı olunn çağann 4 5 gündürr saat başıı gece uyanıp emmekk istiyor ben dalıcam o geri kalkıyorr o kadar uykusuzumkii anlatamma göz altlarım çöktüü sadece anne sütüü alanlarr sizin minnoşlarr ne kadar zamanda bi kalkıyor gece?
ya gözdem gitti heralde gözdemin ufaklığın adı neydi burcuu senin hafıza sağlam malumm?
burcucum herkez kaçmış yavrumm yine sona kalmışız oh afiyett olsun kzıımaa bizimkide uyandıı emdii uykusuu açılmadan yine sallıyorumm uyusa barii umarım babmız şimdi gelip zile basmaz yoksaa fena olur valla
:))buğra efe...kız nerde sağlam eskidendi oyaş ke male erdii
ecrin ravaklı şöyle revani yoğurt tatlısı varya onun suyu:)))yani benim bildiğim..
kuzucum belki artık doymuyo olabilşrmi??bi gözdemm var oda başladı lsebzeye falan neyse yarın özgürden öğrenirsinn..hoppalayı unutma sormayı..
asansör var ama yine merdiven var ayy senin 4 kat insan üstü güç lazım sana:)
sen ona msj at ya da ara ..evet herkez gitmiş:))sen çok uykuszmu kalıyosun ya..şöyle uyanmadan nekadar uyuyosun
yok yavrum bakıyorum herkeze isimleriyle hitap ediyosun ben onları bile unutuyorum bi zeynepp aklımda:)hiç öle bi tatlı duymadım valla yemiyosun dimi benii:)
ay bilmiyorum cvanım olabilirmi acaba özgür beye sorucam kilodan da anlaşışılır sanırıım. sorucam cnm sabah çıkmadan liste yapıcam sanırsamm ..
bakalım ne diycek..
valla aynen öle ben çağanı çıkarmaya zorlanıyorum gecen eşie diyorum 2 ay sonra ben çıkararmam çağanı diye daha neler sen annesin diyor bana:)
hadi ya deseydin sende:))))
canım diyorum ya önceden ilk bi 3 saat uyuyodu somrada 2 kere 2 saate bi uyanıp temelli kalkıyodu
ama bu ara yatıyor her saat ayaktayızzz kendimi hiç uyumamışş gibi hissediyorum öle oluncaaa berbat bişe..
bugün çağana chicco nun her tarafı süngerr mi diyosubnuz şu anne göğsüne benzeyen emziğinden aldım ama oda başarısız ne <or bi çocukk yokk kabul etmiyorr gece uykularında yardımcı olur diye umut ettim ama olmadı yine
hı senin arkadaşlarının arasından baktım 2 resmi varrr demekkk gözdemin paşa oo .
ay gerçekten ilk taşırken hafif geliyolar sonra ağırlaşıyolar valla..
ecrin senin işin çok zor uykusuzluk perişan ediyo adamı belki akşam gece öğünü verir anlarsın doyup uyarsa demek yetmiyo artık ama uyanırsa huyu.
evet gözdemin buğrası:)))
alsa nasıl rahat ağzına aldımı uyku moduna geçiyo özgür bey bana almazsa hepsini dene demişti sende çeşitleri dene..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?