2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Burda acayip bı kar yağışı var tipi haberde azaldı suan diyo ama burdan kalkmaz bu kar cuma gidebilecekmiyiz bakalım dor çekip ekliycem size

ahh cnm ahh yatsada biizmkiii 11 de yatsa ben onada razıyımmm tabii saatt başı kalkarakk erkendeyatsaa bişe farketmiyorrr ya chicco nun aldım 2 gündür deniyorumm oda olmadıı sanırım bu saatten sonrada olmucak

Ecrin cAnim bizim burası felaket neyaptiniz gide bildinizmii.

yok canım ya ama bizden kaynaklanmadı sabah aradılar hastanedenn özgür bey gelememişş kardann bizim kocalrr nasıl gittiyseee??? yarın da belli değilmiş yarın arıcam tekrarrr..

ayy bugün çok gergimnimm kızlarrr 2 de yattıım zaten çağan 5 e kadar 3 kere kaltıı 5 tede oda değiştirip tv açtık 8 e kadarrr ayaktaydık 8 de uyudu 9 10 11 saat başı yine ayaktayızzz tamamenn bittimm birşey oldu çocuğa uyuyamıyorrrr belkii geri kafalı diceksiniz ama ben inanıyorum akşam başarabilitrsem çağana kurşun döktürücemmm:) var bu çocuk ta b,işeyyy şu an ayağımda hala bağırıyorr arsızzz yaaa::))

canım valla nazar diye bişey var ben inanıyorum eski oturduğuuz yerde evlenmeden önce karşı komşumuz ana kız nezaman gelseler ölürdüm resmen arlkalarınan baş ağrısı ağırlık kız çok zayıftı bende ozaman 20 yaşında hatundum vücutta çok güzeldi:))e gözleri kalıyodu demek:))bilmem ondanmı ama annem okurdu esnerdik açılırdım..demişler ya nazardan insan çatlarmış ..neyse allah kem gözlü insanlardan bebeklerimizi bizi korusun..

biz yoğurda elveda dedik kızlar
offffffffffffffffffffffffff ki ne offfffffffffffffffffffff
ağız çevresinde kızarıklıklar oluşuyodu dr 2 hafta verme alerji belirtisi dedi
2 hafta vermedim ve bugün başladım yine kızarıklık oldu
tahlil yaptırıcaz bakalım süt alerjisimi diye
en sevdiği şey yoğurttu onada alerjisi çıktı yaaaa
ama kahvaltıya başladık bugün ve onun içindeki peynirde bişi olmadı
sanırım sadece yoğurda karşı bi alerji
bide bu çıktı ya offfffff ya offffff

canım sen yoğurdu hangi kaşıkla veriyosun bende ilk tatlı kaşıkla verdim evdekinden çok akıttığı için ağzının kenarını çok elliyodum kaşıkla bizdede oldu kızarıklık minik sivilce gibi biberona geçince bitti sonra tupper kaşıkla verdim çorbayı normalle verincede çok toparlamadım aktı..inşllh alerjisi yoktur varsada yoğurt yerine ne vericeksin..süt ürününe olsa peynirede olurdu ama

bende onu diyorum ya süt alerjisi olsa peynirdede olurdu kızarıklık
nuby in silikon kaşığıyla veriyorum cnm
ama çorbayıda aynı kaşıkla veriyorum kaşıktan olması imkansız
2 hafta vermedim bişi yoktu bugün verdim hemen başladı 2 3 güne tahlilini yaptıracaz çıkacak sonuç
dr da yoğurta alerjisi olur peynire olmayabilir falan dedi

canım inşllh değildir minik kuzu yer yoğurdunu biz anne sütü tam vermediğiimiz için insan daha bi üzülüyo yemediklerinde ya da yiyemediklerinde..ben nekadar olmaz densede 1 şeker atıyorum yoğurda öyle seviyo yiyo napıyım..
nasıl bi test bu nerde kaça yapılıyo..

ya ben bugün irmiğide koydum düdüklüyre patlıyodu az kalsın neyse sebzeleri pişirdim başka tencerede sonra irmik koydum 5 dak pişirdim rondodan geçirdim daha çok sevdi irmikli dediğinniz gibi..

benim herifyan:))markete gitti bide arabaya bakcakmış bugün evdeydi gitti arabayı temizledi fot çekmiş resmen kayboolmuş eklemeye çalıştım ama telden girince eklenti ekleyemedimm.

bende o yüzden kaygılanıyorum zaten emmedi bari ek gıdalarını güzelce tüketseydi,kan alınıp tahlil yapılıyo cnm
valla kaçadır bilmiyom kaç liraysa kaç lira oda umrumda değil gerçi biz tahlillere para vermiyoruzda
vermeyede razıyım yeterki alerji falan çıkmasın
bende bu akşam irmiği sonradan koydum çorbaya

tabiki önmeli değil merak ettim bende yaptırmak isterim..neye alerjisi var çıksa ne güzel olur insan bilir ilk verdiğim şeyden sonra gün boyu tereddüt yaşıyorum bişey olurmu diye..inşllh çıkmaz ..
sende irmik koyduktan sonra 5 dk pişirdin..ben koyu kıvamlı verdim bugün sulu olunca içmiyo kıvamlı olunca bayada yemiş oluyo hem diye düşünüyorum sen nasıl veriyosun..

Son düzenleme:

cnm sen gözle görülür bişi olmadıktan sonra tahlili yaptırmana gerek yok gözle kontrol et yeterlievet irmiği koydum az daha kaynattım o kadar
benimkide bu sefer epey koyu oldu olsun koyu koyu yesin daha çok yemiş olur hem

şimdi eşime dedim oda saçmlama dedi zaten:) neyse allah korusunn..i

iayy denizbizim kız ağzımla püff falan yapıyorum aynı taklit ediyo ççokk komikk..bende yürütece koymak isityorum şöyle yakınımda birinin olsa gidip deniycem ..

sen aptamil 2 ye nezaman geçiyosun 6 ay dolunca diyolar ya 1 haftan kaldı geçeicekmisin

Çok geçmiş olsun canım....Benim kinin de ağzının etrafı kızardı...Çok silmekten heralde...

Arkadaşlar çok moralim bozuk..Ek gıdaya geçeli nerdeyse 15 gün oldu bir adım bile ilerleyemedik( Ne yaptıysam yediremedim...İşin kötüsü daha da kötüye gidiyoruz..Kaşığı görür görmez ağzını kilitliyo...Acaba yaptıklarımı mı sevmiyo anlamak için kendi sütümü kaşıkla verdim onu da içmedi( Çorbayı bugün biberona koydum çaresizlikten...Ne yapmam lazım bi akıl verin...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…