Yoğurt asla yemiyo...Muz kattım,şeker koydum,bisküvi ekledim yemiyo...Meyve suyuna temkinli...Bağıra çağıra içiyo..Sadece anne sütüyle devm ediyo gibi bişryiz((
bugün çağana chicco nun her tarafı süngerr mi diyosubnuz şu anne göğsüne benzeyen emziğinden aldım ama oda başarısız ne <or bi çocukk yokk kabul etmiyorr gece uykularında yardımcı olur diye umut ettim ama olmadı yine
hı senin arkadaşlarının arasından baktım 2 resmi varrr demekkk gözdemin paşa oo .
ben hiç emzik vermedim bilio musunuz aklıma gelmemişti almak
Merhaba Hatunlar denizcim çok gecmis Olsun canm sıkma canını mutlaka bişey le kapatırsınız eksikliği Dr. U bir yol gösterir saglıgı yerinde olsun da kuzunun
Gözdem CANIM senin paşayı gördüm yeni maşallah ona saçsızz adam çok tatlı demek zorlanıyor ee 5.5 aydır alışkanlık oldu ona ama eninde sonunda alışacak seni biraz yorucak okaldar üzülme bence daha çok küçük senin sütun kadar yararlı hiçbirşeyi yok onun icin alışır hepsine nasıl olsa
Burcucum yavrum yine kısmet olmadı gitmek Dr. A yalnız bı alemsin cocuğun bişeyi yok testler falan araştırıyorsun ismi ariyorsun arkadasım kendine??nasil Zeyneb'in iyimi ?
kızlar yine toplandıkk:))ecrincim yarın kaçta randevu.
ben hiç emzik vermedim bilio musunuz aklıma gelmemişti almak
Arkadaşlar çok moralim bozuk..Ek gıdaya geçeli nerdeyse 15 gün oldu bir adım bile ilerleyemedik( Ne yaptıysam yediremedim...İşin kötüsü daha da kötüye gidiyoruz..Kaşığı görür görmez ağzını kilitliyo...Acaba yaptıklarımı mı sevmiyo anlamak için kendi sütümü kaşıkla verdim onu da içmedi ( Çorbayı bugün biberona koydum çaresizlikten...Ne yapmam lazım bi akıl verin...........
he valla iş arıyorumm:))napsın zeynep kuzu koltukta yatıyo bi bana bi babsına bakıyo battaniyesini yiyo:)))senin tospağ nasıl uyuycak göz var mı bu gece kuzuda.
sende bi çizelge yapsana kendine...
emzik beni kurtardı hernekadar yengemle amcama sinir olsamda küçücüktü reçelli su yapıp verdiler uyudu bizimki akşam bende deniyim dedim üstüme kustu sonra alıştı..
senin zeynoya ait anlatığğımnn şeler benim oğlumunkiyle hep aynı (hoş hemen hemn hepsi aynıdırda), battaniye, yelek kazak yemesi, ağzında mama varken lıkır lkır yapıo ,dışarı püskürtüo ve bi de sabahları acayip konuşuo huhu falan bişler dio söleyip duruo sanki cevap beklio , bizimki salya da akıto çok öaellikle yüzüstü bu arada yüzüstü koyuyomusunuz kaslarının gelişmesi açısından çok iyiyimiş
Burcucum semide isin var sanırım canm ben çok uykusuzummm o yüzden kaçıyorum CANIM zeynoş U öp yerime ii geceler tatlım
bizdede aynıları var battaniye önlük yemekten sırılsıklamsenin zeynoya ait anlatığğımnn şeler benim oğlumunkiyle hep aynı (hoş hemen hemn hepsi aynıdırda), battaniye, yelek kazak yemesi, ağzında mama varken lıkır lkır yapıo ,dışarı püskürtüo ve bi de sabahları acayip konuşuo huhu falan bişler dio söleyip duruo sanki cevap beklio , bizimki salya da akıto çok öaellikle yüzüstü bu arada yüzüstü koyuyomusunuz kaslarının gelişmesi açısından çok iyiyimiş
2011 ağustos annelerinin 1. sayfasında detaylı anlatıyo cnm aylara göre paylaşımları varya annelerin oradan yapabilirsin kk dabilmiorum ki çizelge yapmayı nerden yapıcam
cnm çok sğl bitek yoğurtta oluyo bu sabah kahvaltıda peynir verdim olmadıMerhaba Hatunlar denizcim çok gecmis Olsun canm sıkma canını mutlaka bişey le kapatırsınız eksikliği Dr. U bir yol gösterir saglıgı yerinde olsun da kuzunun
Gözdem CANIM senin paşayı gördüm yeni maşallah ona saçsızz adam çok tatlı demek zorlanıyor ee 5.5 aydır alışkanlık oldu ona ama eninde sonunda alışacak seni biraz yorucak okaldar üzülme bence daha çok küçük senin sütun kadar yararlı hiçbirşeyi yok onun icin alışır hepsine nasıl olsa
Burcucum yavrum yine kısmet olmadı gitmek Dr. A yalnız bı alemsin cocuğun bişeyi yok testler falan araştırıyorsun ismi ariyorsun arkadasım kendine??nasil Zeyneb'in iyimi ?
sğl cnm bastırarakmı siliyosun acabaÇok geçmiş olsun canım....Benim kinin de ağzının etrafı kızardı...Çok silmekten heralde...
Arkadaşlar çok moralim bozuk..Ek gıdaya geçeli nerdeyse 15 gün oldu bir adım bile ilerleyemedik( Ne yaptıysam yediremedim...İşin kötüsü daha da kötüye gidiyoruz..Kaşığı görür görmez ağzını kilitliyo...Acaba yaptıklarımı mı sevmiyo anlamak için kendi sütümü kaşıkla verdim onu da içmedi ( Çorbayı bugün biberona koydum çaresizlikten...Ne yapmam lazım bi akıl verin...........
deniz bizimde yüzüstüden hoşlanmıyo hatta dedim acaba biyerimi arıyo böyle olunca paranoyaya bağlamıştım:))şimdide pek sevmesede ilk baştaki gibi cıyaklamıyo allahtann..
çorbayı almıyo biberonla bizimki çook denedimm:))
yaa kaşıkladamı almıyo güzel yiyiyo diye biliyodum
kafasının 45 derece havaya kaldıracak şekilde oyuncak salla yukardan o kafasını az kaldırınca sok kaşığı ağzına ben yemek istemediği zaman öyle yapıom
totoyo zor geliyo ya dedim yoğurtu lıklık içiyo belki çorbayaıda yer yemedi :))yok maşallah kaşıkla yiyo kıvamlı olunca çabuk bitiyo ama sulu yaparsam uzun sürüyo..
ben emzikle buldum istemediği zaman emziği verip çekiyorum hemen kaşığı çekiyo yavru ozman:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?