2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Yoğurt asla yemiyo...Muz kattım,şeker koydum,bisküvi ekledim yemiyo...Meyve suyuna temkinli...Bağıra çağıra içiyo..Sadece anne sütüyle devm ediyo gibi bişryiz((

Yoğurt asla yemiyo...Muz kattım,şeker koydum,bisküvi ekledim yemiyo...Meyve suyuna temkinli...Bağıra çağıra içiyo..Sadece anne sütüyle devm ediyo gibi bişryiz((

bende şeker koy diycektim yoğurdunu kaç saat bekletiyosun ben 3 en fazla 3,5 saat fazlası olursa zeynepte istemiyo .yinede meyvsuyunu içiyosa bağıra çağarada olsa olsun zamanla alışır inşllh ..
sade muz ver bakalım belki sever

ben hiç emzik vermedim bilio musunuz aklıma gelmemişti almak

Merhaba Hatunlar denizcim çok gecmis Olsun canm sıkma canını mutlaka bişey le kapatırsınız eksikliği Dr. U bir yol gösterir saglıgı yerinde olsun da kuzunun
Gözdem CANIM senin paşayı gördüm yeni maşallah ona saçsızz adam çok tatlı demek zorlanıyor ee 5.5 aydır alışkanlık oldu ona ama eninde sonunda alışacak seni biraz yorucak okaldar üzülme bence daha çok küçük senin sütun kadar yararlı hiçbirşeyi yok onun icin alışır hepsine nasıl olsa
Burcucum yavrum yine kısmet olmadı gitmek Dr. A yalnız bı alemsin cocuğun bişeyi yok testler falan araştırıyorsun ismi ariyorsun arkadasım kendine??nasil Zeyneb'in iyimi ?

he valla iş arıyorumm:))napsın zeynep kuzu koltukta yatıyo bi bana bi babsına bakıyo battaniyesini yiyo:)))senin tospağ nasıl uyuycak göz var mı bu gece kuzuda.

kızlar yine toplandıkk:))ecrincim yarın kaçta randevu.

Evet:) canm arayın belki yine gelemeyebilir dediler belki cumaya alırım annemdeyim kalma durumuma gore ayarlicam yarın hi bu arada kurşunu döktürdüm kuzum uyur inşallah bu gece yalnız o uyudu ben akillaadi
Hala ayaktayim hep sizin yüzünüzden :))

ben hiç emzik vermedim bilio musunuz aklıma gelmemişti almak

CANIM demek ki çok uslu ve akıllı bir kuzun var ki hiç ihtiyac duymamışinnn beni
Kuzu evlere şenlik

Burcucum semide isin var sanırım canm ben çok uykusuzummm o yüzden kaçıyorum CANIM zeynoş U öp yerime ii geceler tatlım

gözdemm bizimkide zaman zamn kitlio yapmadığımız şebeklik kalımıo
şarkı sölüorum güldürüorum ne biliim bi şakşağı var eskiden benimde var dı sizde bilirisiniz çevirdikçe
birbiriniin içinden geçen ve ses çıkaran işte onu sallıorum faln öle zor zar veriorum

he valla iş arıyorumm:))napsın zeynep kuzu koltukta yatıyo bi bana bi babsına bakıyo battaniyesini yiyo:)))senin tospağ nasıl uyuycak göz var mı bu gece kuzuda.

senin zeynoya ait anlatığğımnn şeler benim oğlumunkiyle hep aynı (hoş hemen hemn hepsi aynıdırda), battaniye, yelek kazak yemesi, ağzında mama varken lıkır lkır yapıo ,dışarı püskürtüo ve bi de sabahları acayip konuşuo huhu falan bişler dio söleyip duruo sanki cevap beklio , bizimki salya da akıto çok öaellikle yüzüstü bu arada yüzüstü koyuyomusunuz kaslarının gelişmesi açısından çok iyiyimiş

genelde bebeklerin yaptıkları şeyler bizdede çok salya var ama bayadır diş çıkartıcak dediler ama bekliyoruz salyalı salyalı oturuyoruz dediğin gibi özellikle yüzüstü kucağımıza alınca hoop ağzımıza kadar giriyo valla salyalar:))

lilype benimki sanırım ordan yapabilirsin

Burcucum semide isin var sanırım canm ben çok uykusuzummm o yüzden kaçıyorum CANIM zeynoş U öp yerime ii geceler tatlım

ecrin ya hep bişeyler çıkıyo zeynep kaka yapıyo temizleme işi kucak oynaşma derken meme istiyo emerken uyuyo yatırıyorum evi toparlıyorum bi gelmişim herkez gitmişsonradandas cepten girip okuyorum bişeyler..

dün gece baya epilamor diye bişey var istenmeyen tüylere 3 kerede kesin çözümmüş onu araştırdım kk harika alıcaktım yoksa baktım bacılar denemiş öyle anlatılan gibi değilmiş

kuzum sen gittinmi??bekliyorum havadisleri...inşllh gece uyumuştur çağan

bizdede aynıları var battaniye önlük yemekten sırılsıklam
ben yüzüstü koyuyorum ama uzun süre durmuyo
bilmiorum ki çizelge yapmayı nerden yapıcam
2011 ağustos annelerinin 1. sayfasında detaylı anlatıyo cnm aylara göre paylaşımları varya annelerin oradan yapabilirsin kk da
cnm çok sğl bitek yoğurtta oluyo bu sabah kahvaltıda peynir verdim olmadı
Çok geçmiş olsun canım....Benim kinin de ağzının etrafı kızardı...Çok silmekten heralde...
sğl cnm bastırarakmı siliyosun acaba

çorbanın tadına alışana kadar biberonun deliğini büyütüp verebilirsin ama tadına alıştıktan sonra kaşığa dönmen lazım cnm ama

deniz bizimde yüzüstüden hoşlanmıyo hatta dedim acaba biyerimi arıyo böyle olunca paranoyaya bağlamıştım:))şimdide pek sevmesede ilk baştaki gibi cıyaklamıyo allahtann..

çorbayı almıyo biberonla bizimki çook denedimm:))

yaa kaşıkladamı almıyo güzel yiyiyo diye biliyodum
kafasının 45 derece havaya kaldıracak şekilde oyuncak salla yukardan o kafasını az kaldırınca sok kaşığı ağzına ben yemek istemediği zaman öyle yapıom

totoyo zor geliyo ya dedim yoğurtu lıklık içiyo belki çorbayaıda yer yemedi :))yok maşallah kaşıkla yiyo kıvamlı olunca çabuk bitiyo ama sulu yaparsam uzun sürüyo..
ben emzikle buldum istemediği zaman emziği verip çekiyorum hemen kaşığı çekiyo yavru ozman:))

elbet kaşığada alışacaklar cnm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…