2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Anladım canm bu nebilere het ay normal. Ben. Hayatta inanmıyorum
Su tüy son olayına zaten ama su süt işi bitsin kafaya koydum epilasyona başlayıp iyi cihazli bı yere bitirmeye calisicam:))
Canm benim randevü yarına kaldı danirim sen benden önce gidicem senin randevu kactaaaa?

sabah 9,30 ay senin kaçta tabi bizde gidebilirsek...
bende epilasyonamı gitsem acaba kökten çözüm istiyorum artık..özgür bey gelmemişmi bugünde yarın yoğun olur.sen randvunu aldın mı?

sabah 9,30 ay senin kaçta tabi bizde gidebilirsek...
bende epilasyonamı gitsem acaba kökten çözüm istiyorum artık..özgür bey gelmemişmi bugünde yarın yoğun olur.sen randvunu aldın mı?

Aman burcu ya sabahın köründe ne ısınız var insan birazdaha geç gelir!! 1 gibi dedim ben doluya araya alacaklar edim aradı vermemişler ben arayıp cazgirlik yaptım:) mecbur kaldılar yo gelmişti ben bügünde annemde kalmak istedim o yüzden cagan Fuzuli 2 kere dışarı çıkmasın yarın Dr. Dan eve gecerim diye
Valla en iyisi epilasyon ben kafayı taktım ama acısına nasıl dayanışma bilmiyorum

eşim almış başka yokmuş öyle dedi..ne güzel görüşürdük bihaki ay belki ayarlarız..bakalım ilk randevu bızız sanırımm..i

bende acısına katlanabilirnmiiiyim acaba(((
ay ne güzell annene çok slm söyle benim içinn

Evet ya sansa bak aynı gün gidicezzz ama yine görüşmicez kısmet sanki tanisinca tum tilsim gidicek ondan tanisamiyoruz:) artık inşallah zaten ben yarin çikistaaaa bidahaki randevuyu alıcım böle telf ugrasilmaz her ay a.s CANIM onunda çok Selami var

kızlar ya bişey sorucamki daha önce bahsetmiştim ama şimdi ablamlarla yanyana oturuyoruz biz maşallah aramız çok iyi ama eşleri zeyno için 1 kere gelmedi evimize kocamda kızdı hiç görüşpmüyo artık ama onlara bgöre normal bi durum bu(teyzemde karşılaştık bizimkide kalktı gitti bozuldular buna:)bide çook uzak arkadaşları doğum yaptı 2 bacanak gittiler hayırlı olsuna bize gelince yokk..kim haklı neolur yazınn

Valla zor bi durum( Huzursuzluk olur illa ki...Bana göre de eşin haklı gibi...Ama ailene sorarsan eminim haksızdır:))) Herkes yapıyo,bizimkiler yapınca suç oluyo(

canım arada sıkıntılı başka bidurum varmı
yani eşin ve onlarla alakalı küslük v.s. gibi
kesinlikle eşin haklı ama buna ablanlar bişey demiyolarmı
neden ne gelmemeleri için yani?

Bu arada ablanın kocası çok yakın yani...Nası gelmezler!! Ablanlar ikna edemediler mi?? Tuhaf.....

canım arada sıkıntılı başka bidurum varmı
yani eşin ve onlarla alakalı küslük v.s. gibi
kesinlikle eşin haklı ama buna ablanlar bişey demiyolarmı
neden ne gelmemeleri için yani?

(
zambakcım hoşgeldiinn..
ilk baştan beni problemli oldu hamile kaldım eşime hayırlıolsun demendiler diye taktı eşim.sonrada zeynebi hastaneden gidip aldığımız gün anneme götürdük yeğenim çok üstüne düştü kimse yapma demiyo diye sonunda bağırdı ablamlada tartıştılar biraz o arada eşi yoktu ben olsam anlatnmazdım bile eşime neyseonunda ekmeğine yağ sürüldü..ki eşim eğlencelidir

kızlar bendde ek gıdaya başladım yazmıştım
günde 1yada 2kez veriyorum
meyve püreleri sebze püreleri 1tatlı kaşıgı yogurt
belki yanlış yapıyorum ama hergün farklı yediriyorum çok şükür hayır demiyor yiyor

gözdemm
oglunun bu durumu geçiçidir inşallahh
yemeyen bebek çok zordur

zambakcım sen nasılsın eylül nasıl neler veriyosun ek gıda olarak..

ben bugün 1 elma 1 cicibeli verdim birazdan püresi var ama uyudu ısıtmıştımda artık uyansın veririm yoğurda başladım baya oldu:))

canım ben elma armut 1 tam muzu yarım veriyorum...
yoğurdu 1 bardak veriyorum
sebzeyide kabak patates havuç karnıbahar irmik baya bi kase yediriyorum ..yarın dr var kahvaltıyada geçecem inşllh..ve tabiki aralarda mamasınıda..senin süt nasıl??

kuzum hatırladım zaten yazmıştın bikez daha hayırlı olsun demediler diye
ama bisıkıntı vardır canım neden hayırlı olsun demesinlerki ki kaç sene sonra gelen birbebek bu
hem eşinin bagırmasını bile hoş karşılamaları lazımm
benim eşim bile yaklaştırmaz çocukları bişey yaparlar diye
nihayetinde karşıdakide çocuk yani

elektrik bile olmasa bacanaklar arası bu başka bi olayy sonuçta akrabasınız
o onların ayıbı deyip susacaksınn
ablanların bu konuya yaklaşımı nasıl
muhakkakki lafı çıkıyodur

kızlar evde nekadar bakliyat varsa düdüklüde haşlayıp dondurucuya koymaya karar verdim ev buram buram nohut kokuyo:))sırada fasulye ve barbunya var:))hazır olursa kolay oluyo yemek yapmak..pırasalarıda temizzleyip yıkayıp doğrayıp atıyorum ama havucu koymadan acaba havucuda koysam mı??

ablamlarda biraz eşlerini haklı görüyolar falan falan ama ben çok üzüldüm doğum yapar herkezin evi gelenle şenlenir ben biraz buruk kaldım onca sene sonra hep başkaydı hayallerim ama olmadı kısmet böyleymiş.
eşimde diyo küçük doğdu küvezde kaldı korktum bişey olur diye bide bi gece öncesi hastanede kalmıştık uykusuzluk aman neysee kimseyle konuşamayınca burada konuşmak rahatlatıyo beni..

canım mama vermiyorum ben mallum biberon almıyor agzına
elma armut muz veriyorum bende
çeyrek ancak yiyor belki versem yer ama kusturmaktan korkuyorum
benim kız çok kusmaz onun için kusunca bizz korkuyoruzz amanınn ne oldu diyee
bende sebze olarak havuç patates yarım yaprak ıspanak koyuyorum az irmik
şimdide patates havuç ve azıcık bulgur koydum tek yemelik yapıtyorumm içine azda yogut koyup yediriğrim karışıkmı oluyo bilmem ama tadı güzel olur heralde

sütüm var çok şükürr kuzumm
emiyo yanii
geçen ay 700gr almış.15gün önce 6700grdı

canım muhallebi falan yapmıyomusun

süpersin canım ya
valla bebeklerle zor oluyo
elinin altında böyle pişmiş hazır şeyler varkenn yapmak çok kolayy
havucuda koyabilirsin neden olmasın
zamandan kazanırsınn

ohh maşallah sütün olsundamaşallah kilosuna..
canım nitrat olduğundan ıspanağı önermiyolar 7 ayda önce aklında olsun istersen bi araştır olsun kaırşık olsun neolcak mis gibi ben kalnı tuzlayıp yiyorum bazen ..:)zaten senin cimcime küçük 2 hafta bile önem taşıyo bu aylarda ek gıda konusunda çok yüklenmemek lazım..
daha muhallebi yapmadım nasıl yapıcağımıda bilmiyorum ama hipp elmalı muhallebi verdim çok sevdi 1 kerede sütlü pirinçli verdim milupanın o kadar..sen veriyomusun muhallebiyi bide nası yapıyosun

benim süt baya bi azaldı anca 30 luk çıkıyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…