2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

tabiki konuş rahatla canımm,
ama eşinle kızınla mutlu oll
gelene kapın açık gelsin buyursunlar gelmeyende kendi bilirr
boşver gitsin bence

tabiki konuş rahatla canımm,
ama eşinle kızınla mutlu oll
gelene kapın açık gelsin buyursunlar gelmeyende kendi bilirr
boşver gitsin bence

varya dün gece eşim aynı şeyi dedi kapımız açık gelsinler bizde gideriz dedi ama ilk adım onlardan olmalı diyo keşke gelseler diyo bazen bende isterdim diyo of yani...dediğin gibi kzızım sağlıklı olsunda gerisi önemli değil ..

ıspanagı vermem ozaman canım bilmiyordum biyerde tarif vardı öylelikle yapmıştım
azıcıktı koydugum zaten ...

canım kavanoz mamalarından vermiştim muhallebiyi
1kere
ama evde yapmak daha mantıklı
nasıl yapılıypr bilmiyorum
emzirmeye devam et canım
bizimki ekgıdayı yese bile meme istiyorr
demek yarın dr. günü hadi bakalım zeynoya ne diyecekk

emziriyorum zaten zeynepcikte memede uyumayı seviyo artık geldiği kadar ..
bende kavanozda verdim elmalı yarın sorarım nası yapıyım diye doktora sütlü pirinçli vermek istemiyorum kof kilo yapıyo diyolar..
evet ya çok merak ediyorum kilosunu boyunu bide herseferinde kafa çevresiyle ilgili bişey diyo geçen yaşıtlarına göre yarım cm büyük 6 aya göre 1 cm küçük off kafamı karıştırıyo:)))

elimde kocaman bi listeyle gidiyorum allahtan hemen yollamıuyo umarım yoğunluktan sallamaz yarında ....

ev sıcak baya acaba akşam zeynebiş yıkasam mı

burcuuu inan geçen gün aklıma geldi
sen hamile olduğunda bi hayırlı olsuna gelmemişlerdi ya onu paylaşmıştın bizimle
yeminlen geçen aklıma geldi acaba dedim hayırlı olsuna geldilermi soracaktım da çekindim sormadım
cnmeğerki arada başka bişi yoksa ki yok diyosun gerçekten eşin çok haklı
bacanağı bi hayırlı olsuna nasıl gelemz ne mantıkki bu böyle
sen ablanla konuş eşini yumuşatsın ve gelsinler yoksa böyle giderse bu daha büyük sorunlar getirebilir
hahaaa bende bi ara yapmıştım buzluk dolmuştu sonra doldu buzluğum sebze koyamıyorum diye kendime kızmıştım ama 1 yemeklik bi yemeklik koymak daha mantıklı geldi şimdi bana o bitince 1 yemeklik daha koyarsın mesela öylede dene elindekiler bitince bende bi ara öyle yapayım
elimde kocaman bi listeyle gidiyorum allahtan hemen yollamıuyo umarım yoğunluktan sallamaz yarında ....

ev sıcak baya acaba akşam zeynebiş yıkasam mı

burcuu yarın gelince tahmin ediyorumda bi sürü soru cvplar yazacaksın topiğimize?
hadi güzel hbrlerle gel

Canm onların yaptığının haklı hiçbir yani yok öyle şey mı olur ki bu istenen ve beklenen bir bebek benim eski müdürlerim bile aradı beni hamile oldugumu duyunca ki siz yakın akrabasınızz aynı yerde oturuyorsunuz böle bişey nasıl olabir Zeynep eve geldiginde gelmemeleriiii inanılır şey değil eşinin görüşmemeli çok normal ben olsam bırak esimi birak kendim görüşmem yanlış anlamada hata ablandada var orda aranızda olmuş gidip ese anlatilmaz böyle seyler şu anki durumdan huzursuz değilim kendisi ? Bence eşini ikna edip getirmeliydi umarım hatasını anlar enişteler geç olsada çıkıp gelirler aile arasında çok zor böle seyler

di mi???ama herşey normalmiş ve onlar haklıymış gibi oluyo ya ne diyim artık..demek zeynonun kısmetine boşverdimm..

yarın aynı soruları soralım dr çıldırsın sana listeyi yolıyım:))

inşllh güzel haberlele gelirimmm..

sor be yavrum ne çekiniyosun bide 1 değil 2 eniştede gelmedi:)))

yap at buzluğa tabi keşke kocaman buzluğum olsa gaza geldim ya herşeyi haşlıycam valla

off banyo yapıcam yarına çanta su mamalar hazırlanıcak ve bana zor geliyoo(
yine buluştuk:)))gözdemm sende telden sor sorularıı:)özgür beyee

burcucum,ben barbunyaları yazden ayıklayıp koyarım..Bir kilo ,bir kilo ..buzdolabı poşetine koyarım...Nohut,fasulye paketle haşlayıp yemeklik,piyazlık,pilavlık ayırırım...Bi şeyi yaparken hep çift ölçü yaparım..Mesela zeytinyağlı dolma mı yapıcam içini çok yapar yarısını poşetler koyarım..köfte mutlaka vardr..Sarımsakları soyup koyarım...Börek paketlerim var..Bunları çiğden koyuyorum...Kurabiye,tuzlu simit v.b şeylerin hamurlarından ayırır koyarım mutlaka..Kek yaparsam pişmiş koyarım...Eti haşlar ,suyunu buz kalıbına koyarım..Et su tablet:))) En güzeli de yazdan yaptığım domates konservelei..Kışın hiç domates almayız...Yani vaktim olduğumda yapar,olmadığında yerim..Misafir gelse aniden herşeyim vardır..Bu ara hep stoktan yedik..Haftaya çok çalışmam lazım....B arada bi ay daha izin aldımmmmm:))Bebiş bişey yemiyo..Düzelir belki bi ayda....

inşllh güzel haberlele gelirimmm..

sor be yavrum ne çekiniyosun bide 1 değil 2 eniştede gelmedi:)))

yap at buzluğa tabi keşke kocaman buzluğum olsa gaza geldim ya herşeyi haşlıycam valla

Geçen aradım..Artık bi daha ararsam adam manyadı bu dicek:)) 14 şubatta buğra efe nin aşısı var..Öncesinde götürürüm..Hem şu yememesini konuşuruz...Kilo verdi mi acaba(

Burcuuuu,kahvaltı verebiliyomuyuz???? Bide cevizi sor ...Ekleyebilir miyiz?? Zeka gelişimi için çok önemli...acaba erken mi?????????????

??[/QUOTE]

Geçen aradım..Artık bi daha ararsam adam manyadı bu dicek:)) 14 şubatta buğra efe nin aşısı var..Öncesinde götürürüm..Hem şu yememesini konuşuruz...Kilo verdi mi acaba(

Burcuuuu,kahvaltı verebiliyomuyuz???? Bide cevizi sor ...Ekleyebilir miyiz?? Zeka gelişimi için çok önemli...acaba erken mi?????????????

gözdemm süper valla bizdede annem yapam domates suyu sosu bende koyarım bamya bezelye kaln böreği çöreği hAtta tatlı bile koyuyorum:))demek 1 ay daha aldın keşke bu dönem tamamen gitmesen öyle bi şansın varsa değerlendir derim.buarada bol bol yap at ki ilerde rahat et:)
ben pırasa serbest diye biiyorum sorucam yarın..
kağıttaki ilk soru zaten kahvaltı:))ceviz sanki 6 ayda veriliyo ama hemen onuda not ediyim benn...aman ilk özgür bey benide manyak sanıyodu ama acaip şeyler söylüyo yok kafası yok orası yok kılı tüyü adamın içini kaldırıyo sonra diyo bişey olucağından değil önlem tamam önlemde ben zaten tetenekliyim söyleme ozaman okadar detay

di mi???ama herşey normalmiş ve onlar haklıymış gibi oluyo ya ne diyim artık..demek zeynonun kısmetine boşverdimm..

yarın aynı soruları soralım dr çıldırsın sana listeyi yolıyım:))

Alla alla kendilerini haklı gösterecek tek bişey yok senin anlattıklarında enteresan neyse canm sen zeynoş. A odaklan uzme kendini olay ablanlardaaa bitiyor sizin yapabileceğiniz bişey yok
Listeyi yollamamışsın :) saka bı yana gıcık bı Dr olsa çıldırtsak adam gayet iyi niye cildirtalimmm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…