ablamlarda biraz eşlerini haklı görüyolar falan falan ama ben çok üzüldüm doğum yapar herkezin evi gelenle şenlenir ben biraz buruk kaldım onca sene sonra hep başkaydı hayallerim ama olmadı kısmet böyleymiş.
eşimde diyo küçük doğdu küvezde kaldı korktum bişey olur diye bide bi gece öncesi hastanede kalmıştık uykusuzluk aman neysee kimseyle konuşamayınca burada konuşmak rahatlatıyo beni..
süpersin canım ya
valla bebeklerle zor oluyo
elinin altında böyle pişmiş hazır şeyler varkenn yapmak çok kolayy
havucuda koyabilirsin neden olmasın
zamandan kazanırsınn
tabiki konuş rahatla canımm,
ama eşinle kızınla mutlu oll
gelene kapın açık gelsin buyursunlar gelmeyende kendi bilirr
boşver gitsin bence
ohh maşallah sütün olsundamaşallah kilosuna..
canım nitrat olduğundan ıspanağı önermiyolar 7 ayda önce aklında olsun istersen bi araştır olsun kaırşık olsun neolcak mis gibi ben kalnı tuzlayıp yiyorum bazen ..:)zaten senin cimcime küçük 2 hafta bile önem taşıyo bu aylarda ek gıda konusunda çok yüklenmemek lazım..
daha muhallebi yapmadım nasıl yapıcağımıda bilmiyorum ama hipp elmalı muhallebi verdim çok sevdi 1 kerede sütlü pirinçli verdim milupanın o kadar..sen veriyomusun muhallebiyi bide nası yapıyosun
benim süt baya bi azaldı anca 30 luk çıkıyo
ıspanagı vermem ozaman canım bilmiyordum biyerde tarif vardı öylelikle yapmıştım
azıcıktı koydugum zaten ...
canım kavanoz mamalarından vermiştim muhallebiyi
1kere
ama evde yapmak daha mantıklı
nasıl yapılıypr bilmiyorum
emzirmeye devam et canım
bizimki ekgıdayı yese bile meme istiyorr
demek yarın dr. günü hadi bakalım zeynoya ne diyecekk
kızlar bendde ek gıdaya başladım yazmıştım
günde 1yada 2kez veriyorum
meyve püreleri sebze püreleri 1tatlı kaşıgı yogurt
belki yanlış yapıyorum ama hergün farklı yediriyorum çok şükür hayır demiyor yiyor
gözdemm
oglunun bu durumu geçiçidir inşallahh
yemeyen bebek çok zordur
gözdemm naber canım buğra napıyo bugün yemek konusunda bi ilerleme yaşadınız mı?[/QUOT
Bi ilerleme yok...Şu anda meyve püresini ben yiyorum((Napıcam ben ya?????????? Burcucum bi kaçsoru da benim için ekler misin??? Ispanak ve kereviz verilir mi??? Yoğurt çorbasına koyduğumuz un kavrulmuş un mu olmalı??? Muhallebi nası yapılır??? Elime tutuşturdukları liste yetersiz ve anlamsız...Detaylıca öğren şu işi..Yoksa randevu alıp bebişi götürmeden ben gidicem valla:)) Hqa bide ne kadar ek gıda, ne kadar süt içmeli bebikler???? Miktar olarak sor...Mesela elimizdeki mama kavanozları bi ölçü mü???125 g sebze,125 g yoğurt ...gibi somut bişeyler yani...Kaç cc süt...İçinden git kendin sor deme:))
gözdemm naber canım buğra napıyo bugün yemek konusunda bi ilerleme yaşadınız mı?[/QUOT
Bi ilerleme yok...Şu anda meyve püresini ben yiyorum((Napıcam ben ya?????????? Burcucum bi kaçsoru da benim için ekler misin??? Ispanak ve kereviz verilir mi??? Yoğurt çorbasına koyduğumuz un kavrulmuş un mu olmalı??? Muhallebi nası yapılır??? Elime tutuşturdukları liste yetersiz ve anlamsız...Detaylıca öğren şu işi..Yoksa randevu alıp bebişi götürmeden ben gidicem valla:)) Hqa bide ne kadar ek gıda, ne kadar süt içmeli bebikler???? Miktar olarak sor...Mesela elimizdeki mama kavanozları bi ölçü mü???125 g sebze,125 g yoğurt ...gibi somut bişeyler yani...Kaç cc süt...İçinden git kendin sor deme:))
aşkolsun dermiyim öyle şey..zaten çoğu listemde var olmayanlarıda hemen yazıyorum ama mantıken 125g kavanoz bi öğün demek öyle vermek lazım atbi benim fikrim..ama yoğurdu 1 su bardağı diye biliyorum neyse ben bunları detaylı sorarım..en önemlisi nekadar mama ya da meme ne kadar ek gıda en son mama daha çok demişti bakalım ne diycek...
hanımlarr yok muu başka sorusu olann:)))
burcuuu inan geçen gün aklıma geldikızlar ya bişey sorucamki daha önce bahsetmiştim ama şimdi ablamlarla yanyana oturuyoruz biz maşallah aramız çok iyi ama eşleri zeyno için 1 kere gelmedi evimize kocamda kızdı hiç görüşpmüyo artık ama onlara bgöre normal bi durum bu(teyzemde karşılaştık bizimkide kalktı gitti bozuldular buna:)bide çook uzak arkadaşları doğum yaptı 2 bacanak gittiler hayırlı olsuna bize gelince yokk..kim haklı neolur yazınn
hahaaa bende bi ara yapmıştım buzluk dolmuştu sonra doldu buzluğum sebze koyamıyorum diye kendime kızmıştım ama 1 yemeklik bi yemeklik koymak daha mantıklı geldi şimdi bana o bitince 1 yemeklik daha koyarsın mesela öylede dene elindekiler bitince bende bi ara öyle yapayımkızlar evde nekadar bakliyat varsa düdüklüde haşlayıp dondurucuya koymaya karar verdim ev buram buram nohut kokuyo:))sırada fasulye ve barbunya var:))hazır olursa kolay oluyo yemek yapmak..pırasalarıda temizzleyip yıkayıp doğrayıp atıyorum ama havucu koymadan acaba havucuda koysam mı??
elimde kocaman bi listeyle gidiyorum allahtan hemen yollamıuyo umarım yoğunluktan sallamaz yarında ....
ev sıcak baya acaba akşam zeynebiş yıkasam mı
kızlar ya bişey sorucamki daha önce bahsetmiştim ama şimdi ablamlarla yanyana oturuyoruz biz maşallah aramız çok iyi ama eşleri zeyno için 1 kere gelmedi evimize kocamda kızdı hiç görüşpmüyo artık ama onlara bgöre normal bi durum bu(teyzemde karşılaştık bizimkide kalktı gitti bozuldular buna:)bide çook uzak arkadaşları doğum yaptı 2 bacanak gittiler hayırlı olsuna bize gelince yokk..kim haklı neolur yazınn
Canm onların yaptığının haklı hiçbir yani yok öyle şey mı olur ki bu istenen ve beklenen bir bebek benim eski müdürlerim bile aradı beni hamile oldugumu duyunca ki siz yakın akrabasınızz aynı yerde oturuyorsunuz böle bişey nasıl olabir Zeynep eve geldiginde gelmemeleriiii inanılır şey değil eşinin görüşmemeli çok normal ben olsam bırak esimi birak kendim görüşmem yanlış anlamada hata ablandada var orda aranızda olmuş gidip ese anlatilmaz böyle seyler şu anki durumdan huzursuz değilim kendisi ? Bence eşini ikna edip getirmeliydi umarım hatasını anlar enişteler geç olsada çıkıp gelirler aile arasında çok zor böle seyler
burcuuu inan geçen gün aklıma geldi
sen hamile olduğunda bi hayırlı olsuna gelmemişlerdi ya onu paylaşmıştın bizimle
yeminlen geçen aklıma geldi acaba dedim hayırlı olsuna geldilermi soracaktım da çekindim sormadım
cnmeğerki arada başka bişi yoksa ki yok diyosun gerçekten eşin çok haklı
bacanağı bi hayırlı olsuna nasıl gelemz ne mantıkki bu böyle
sen ablanla konuş eşini yumuşatsın ve gelsinler yoksa böyle giderse bu daha büyük sorunlar getirebilir
hahaaa bende bi ara yapmıştım buzluk dolmuştu sonra doldu buzluğum sebze koyamıyorum diye kendime kızmıştım ama 1 yemeklik bi yemeklik koymak daha mantıklı geldi şimdi bana o bitince 1 yemeklik daha koyarsın mesela öylede dene elindekiler bitince bende bi ara öyle yapayım
burcuu yarın gelince tahmin ediyorumda bi sürü soru cvplar yazacaksın topiğimize?
hadi güzel hbrlerle gel
inşllh güzel haberlele gelirimmm..
sor be yavrum ne çekiniyosun bide 1 değil 2 eniştede gelmedi:)))
yap at buzluğa tabi keşke kocaman buzluğum olsa gaza geldim ya herşeyi haşlıycam valla
??[/QUOTE]burcucum,ben barbunyaları yazden ayıklayıp koyarım..Bir kilo ,bir kilo ..buzdolabı poşetine koyarım...Nohut,fasulye paketle haşlayıp yemeklik,piyazlık,pilavlık ayırırım...Bi şeyi yaparken hep çift ölçü yaparım..Mesela zeytinyağlı dolma mı yapıcam içini çok yapar yarısını poşetler koyarım..köfte mutlaka vardr..Sarımsakları soyup koyarım...Börek paketlerim var..Bunları çiğden koyuyorum...Kurabiye,tuzlu simit v.b şeylerin hamurlarından ayırır koyarım mutlaka..Kek yaparsam pişmiş koyarım...Eti haşlar ,suyunu buz kalıbına koyarım..Et su tablet:))) En güzeli de yazdan yaptığım domates konservelei..Kışın hiç domates almayız...Yani vaktim olduğumda yapar,olmadığında yerim..Misafir gelse aniden herşeyim vardır..Bu ara hep stoktan yedik..Haftaya çok çalışmam lazım....B arada bi ay daha izin aldımmmmm:))Bebiş bişey yemiyo..Düzelir belki bi ayda....
Geçen aradım..Artık bi daha ararsam adam manyadı bu dicek:)) 14 şubatta buğra efe nin aşısı var..Öncesinde götürürüm..Hem şu yememesini konuşuruz...Kilo verdi mi acaba(
Burcuuuu,kahvaltı verebiliyomuyuz???? Bide cevizi sor ...Ekleyebilir miyiz?? Zeka gelişimi için çok önemli...acaba erken mi?????????????
di mi???ama herşey normalmiş ve onlar haklıymış gibi oluyo ya ne diyim artık..demek zeynonun kısmetineboşverdimm..
yarın aynı soruları soralım dr çıldırsın sana listeyi yolıyım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?