Alla alla kendilerini haklı gösterecek tek bişey yok senin anlattıklarında enteresan neyse canm sen zeynoş. A odaklan uzme kendini olay ablanlardaaa bitiyor sizin yapabileceğiniz bişey yok
Listeyi yollamamışsın :) saka bı yana gıcık bı Dr olsa çıldırtsak adam gayet iyi niye cildirtalimmm?
Burcu yavrum sabah Dr gidicem erkenden halA ayaktasin yatıp dinlensene ay benim çok sancım var yRin kbb a görebilirsem bende muayene olucam çok zorum var cagan kıyameti götürüyor ben kilimi kibirdatamiyorum annem bas etmeye çalışıyor :)
hehe fena kokuyo b=k ları yaa,bende değişiyom geliyom oda hala kokuyoay banyomu yaptım bi baktım kaş bıyık(saçlarımın dibi çıkış 3 parmak nerdeyse:))eskiden ev parfüm kokardı eşim gelmiş içeri girdi bu ev b.k kokuyo ayy dedim ben yaptım ortaya kızın yaptı napıyımm:))neyse zeynebim iyi olsunda varsın koksun oda tam üstüne geldi napıyım ama:))
cnm geçmiş olsunBurcu yavrum sabah Dr gidicem erkenden halA ayaktasin yatıp dinlensene ay benim çok sancım var yRin kbb a görebilirsem bende muayene olucam çok zorum var cagan kıyameti götürüyor ben kilimi kibirdatamiyorum annem bas etmeye çalışıyor :)
kız kekte konuyomu?bende barbunya bezelye taze fasulye bamya favorimdir buzluktaburcucum,ben barbunyaları yazden ayıklayıp koyarım..Bir kilo ,bir kilo ..buzdolabı poşetine koyarım...Nohut,fasulye paketle haşlayıp yemeklik,piyazlık,pilavlık ayırırım...Bi şeyi yaparken hep çift ölçü yaparım..Mesela zeytinyağlı dolma mı yapıcam içini çok yapar yarısını poşetler koyarım..köfte mutlaka vardr..Sarımsakları soyup koyarım...Börek paketlerim var..Bunları çiğden koyuyorum...Kurabiye,tuzlu simit v.b şeylerin hamurlarından ayırır koyarım mutlaka..Kek yaparsam pişmiş koyarım...Eti haşlar ,suyunu buz kalıbına koyarım..Et su tablet:))) En güzeli de yazdan yaptığım domates konservelei..Kışın hiç domates almayız...Yani vaktim olduğumda yapar,olmadığında yerim..Misafir gelse aniden herşeyim vardır..Bu ara hep stoktan yedik..Haftaya çok çalışmam lazım....B arada bi ay daha izin aldımmmmm:))Bebiş bişey yemiyo..Düzelir belki bi ayda....
serbest cicimBu arada bebiklere pırasa serbest dimi??
Burcuuuu,kahvaltı verebiliyomuyuz???? Bide cevizi sor ...Ekleyebilir miyiz?? Zeka gelişimi için çok önemli...acaba erken mi?????????????
kızlar ya bişey sorucamki daha önce bahsetmiştim ama şimdi ablamlarla yanyana oturuyoruz biz maşallah aramız çok iyi ama eşleri zeyno için 1 kere gelmedi evimize kocamda kızdı hiç görüşpmüyo artık ama onlara bgöre normal bi durum bu(teyzemde karşılaştık bizimkide kalktı gitti bozuldular buna:)bide çook uzak arkadaşları doğum yaptı 2 bacanak gittiler hayırlı olsuna bize gelince yokk..kim haklı neolur yazınn
kızlar geldimm..deniz kovmadı çok şirin adam zaten çok ilgilendi...tüm sorularımız yanıtlandı
evet gelelimm önce tosunpaşam 8800 olmuş boy 67 cm kafa 42 8 8,5 ay bebek gibi dedi iyiymiş öyle dedi..
önce kahvaltıya başlıyoruz devam sütüne salam sosis pastırma allah ne verdiyse karıştır ver dedi :) dermişim.....
cici bebe, tuzsuz peynir, devam sütüyle sulandırıp. 1 ay sonra yumurta sarısının 1/4 ü konacak. olabildiğince az mama verilecek günde 2 kere çorba ve sebze püresi, patlıcan hariç her şey ve hatta bu gün tarhana çorbası verdim içinde cici bebe ekmekle çok sevdi. mercimek bulgur ve herşey verebilirsin dedi. ıspanak için günlük yedir 2. güne kalanı yedirme nitrat oluşur dedi.
2 çay kaşığı pekmez ceviz için bir dahaki aya dedi. yürüteç kullanma dedi düşmelere sebep oluyormuş hoppala için sen bilirsin dedi.
öğünlerdeki porsiyonlar için yiyebildiği kadar yesin kısıtlama dedi.
şimdilik aklıma gelenler bunlar annemdeyim akşam daha detaylı yazarım. güzel bir görüşmeydi. gözdem elif seni hemen tanıdı. sürekli telefonda görüşüyoruz dedi :) mayıs 1 randevumuz o zamana kadar gerek yok dedi. herkesin kandilini kutluyorum. denizcim mesajını gördüm öpüyorum hepinizi akşama görüşürük.
Denizcim bi kaşık pekmez verebilirsin,ceviz yok demiş..Ben öyle anladım...)) Tarhana bana da ver dedi telde...
burcucum,ben barbunyaları yazden ayıklayıp koyarım..Bir kilo ,bir kilo ..buzdolabı poşetine koyarım...Nohut,fasulye paketle haşlayıp yemeklik,piyazlık,pilavlık ayırırım...Bi şeyi yaparken hep çift ölçü yaparım..Mesela zeytinyağlı dolma mı yapıcam içini çok yapar yarısını poşetler koyarım..köfte mutlaka vardr..Sarımsakları soyup koyarım...Börek paketlerim var..Bunları çiğden koyuyorum...Kurabiye,tuzlu simit v.b şeylerin hamurlarından ayırır koyarım mutlaka..Kek yaparsam pişmiş koyarım...Eti haşlar ,suyunu buz kalıbına koyarım..Et su tablet:))) En güzeli de yazdan yaptığım domates konservelei..Kışın hiç domates almayız...Yani vaktim olduğumda yapar,olmadığında yerim..Misafir gelse aniden herşeyim vardır..Bu ara hep stoktan yedik..Haftaya çok çalışmam lazım....B arada bi ay daha izin aldımmmmm:))Bebiş bişey yemiyo..Düzelir belki bi ayda....
gözdem ücretsiz mi aldın
Burcuuuuuuuuuuuuuu, pekmezden sonra bi virgül koyuvereydin denizle bunun tartışmasına girmezdim:)))) Denizcim , bebişlerimiz akran sayılır:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?