2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

zeynoşa maşallah ,burcu çizelgen doğru mu 5 ay 1 haftalıkken mi bunları verdi zamanına göre bunları kaydedeyim de
bizimde günümüz gelince yararlanayım

denizim özendiysen yarın sucukların üstüne kır bi yumurta bizide çağır gelelim yiyelim çoluk çocukk:)))
canım verdim tarhanayı ekmekle bi güzel yedi kıvamını kou tuttum çorbanın artık öğlen çorba akşam sebze püresi vericem 2 öğün..
kahvaltı için şimdilik bukadar dedi doyarmı bilmem..sütlü pirinçli verme dedi..
yürüteç iç.in genelde kullananlardan okadar düşme vakası geliyo tamografi çeiliyo boşuna radyasyon alıyo bebekler bence almayın dedi hoppalayıda istersen al ama çok tutma bu aylarda ayakları pek basmayı önermiyoruz dedi zaten hevesimde kalmadı gibi ya da çok uykum var ondan öyle geliyo:))

Son düzenleme:
zeynoşa maşallah ,burcu çizelgen doğru mu 5 ay 1 haftalıkken mi bunları verdi zamanına göre bunları kaydedeyim de
bizimde günümüz gelince yararlanayım

evet canım doğru senle aynıyız hem mama hem süt ssende uygukayabilirsin bu menüyü..aten bende kalmadı gib süt memem şişiyo ama içi boşş

Burcucum maşallah zeynosuma herseyin yolunda olmasına sevindim bizumkiler ölçüler aynı seninki 50gr gecmis benim Çağanı:)) bizimde kilo 8750 boy 67 bas 43 hersey gayet iyi dedi benim liste senin kadar izun degildi ama esime benden icin baya oui hazırlanmış dedi ve güldü:) zeynos geldi Sabah'ta arkadaşımın kızı dedim hi nerden dedi eşimde internet olayını anlattı a evet sabah senden icin onlarda bahsedlyodu bari bı yararı oluyormu faydalanabiliyousunuz diye sordu:) evet biz gayet faydalanıyoruz birbirizden gayet meiniz dedim.. Gözdem canm ayrıntılı yazmıyorum sörfüm ama burcu yazmış cevabını hi ama 7. Aydan sonra dedi onlar icin çok iyi yıkayın diğer sebzelerden çok daha fazla özen ister dedi ve asla 2. Gün yedirilmez günlük olucak dedi
Neyse ayrintilari yarın ayrıntılı konuşuruz basım çok ağrıyor ekrana daha fazla bakamicam bı arada herkezin kandili mübarek olsun :)

canım seninde kandilin mübarek olsun..
oohh çağancığımada maşallah demek bizimkiler aynı gidiyo tabi sen anne sütüyle maşallah 41 kere ..size nelere başlattı..

ecrincim yeşil yapraklı koyunca 2 gün yedirme dedi dimi??ben öyle anladım...
net kardeşliğii:)yaşasınnnnnn:))))
bizi mayıs başı çağırdı dediki 6 ay aşısı için ateş yapabilir kilosuna göre 4/3 fitil at götür

kilosuna göre fitil nasıl oluyo kız
6.ay aşısı sanırım 4 taneymiş
2 2 yapıomuş kimi insaniyetli dr
ben öyle yaptırıcam
bunların 1i ağızdanmış

canım seninde kandilin mübarek olsun..
oohh çağancığımada maşallah demek bizimkiler aynı gidiyo tabi sen anne sütüyle maşallah 41 kere ..size nelere başlattı..

sağol canımm. biz bu ay meyve püresi ve yoğurttt sadece 6. aymıza girincede yani 3 hafta sonra falan çorbalara bu aykiler ara öğünn ama çorbaya geçince sabah kalktığınnda anne sütü sonra ara öğün sonra ana öğün olarakkk çorbalar ara öğünde anne sütü olucakmışşş off biz böyle sütle i,iyiyidikkk çorbalara geçince soru yağmuruna tutarım artık siizi:)

cnm ben ıspanak kereviz diye sordum oda onlara göre dedii ama yeşil yapraklı diye ayrıyeten bişey demedii..
evettt:))
valla bizee artık her ay gelmeyinn 3 ayda bide gelseniz olur ek gıdalara geçince bide yürüdüüğünde görüyüm yeter dedii ama biizm tepkimizi görünce neyse hadi sizde 2 ayda bi gelin de içiniz rahat etsin dedii:)evet fitil at dediii ben elime kağıt kalem aldım ek gıdalar için not alıyım diye bana baktı sen böyle yaparsan kendini yıpratırsın çocuk bu bi şekilde büyür bu kadar titizlenmeyinn dedii bana biraz sıyırmışş muamelesi yaptıı yürütec, bende sordumm başında duracaksan ok ama yanlız kalmaması gerekiyor yürütecle dedi düşme vakasına karşı hoppala serbest ama ayakalrı çok yere basmamak şartıyla dedii.. çağanın tek sorunu gözü dedii yavrumun gözü cok akıyorr göçz yaşı kanalıı hala açılmadıı oda çabak yapıp tahriş ediyor göz ünü ve çevresini( damlaya başladım yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…