Canım heyet raporu aldım:)) Sen de mi öğretmensin???
kız tartışma falan yok
ne tartışması
yok ben mühendis tarım bakanlığında benimde pztsi bitio bende alabileceğim bi yer arıodum da ankaradayım
ne doktorundan aldın raporu, özelden mi devlet mi
şaka be canım:=)
devletten canım..Özelden olmuyo zaten..Senin bebişe kim bakacak??
yok ya oluo ben aldım annem var da bende olmak istiorum
ayy çok özendim kızımın yarınki kahvaltısına pastırma salan sucuk kavurma ve sosil eklemek istiyorum :)))))
bizim dr ilk günden yumurtanın 8/1 i ile başlatıp 10 gün sonra hepsini koyabilirsin dedi bende öyle yapıyorum..peki kahvaltıya sadece bu kadarmı malz konulacakmış?
çorba konusuna gelince 1 çorbayı 2 gün yedirilebilir anlamına geldim ben baksana ıspanak koyarsan 2.gün verme demiş
bunu bilmiyodum bundan sonra ıspanaklı çorbayı 1 gün vericez o zaman sğl cicim
tarhana verebilirsin dedimi peki verdin sen?benimkide onun için erken diyo yaa pofff
pekmeze gelince bizim kahvaltımızda 1 tatlı kaşığı pekmez var ama pekmez zararsız ona neden öyle dediki acep
yürüteç neden düşmelere sebep oluyo onuda anlamadım
hoppala annesi hadi koşa koşa git kızına hoppala al şimdi
hadi güzel bi kontrol geçti demek çok sevindim
bu arada zeynomun kilosu boyun maşallah cnm
çok sğl bilgileri bize aktardığın için cicim mersi
bu arada ben bu dr ları anlamaıyorum biri + derse öbürü - diyo nasıl olacak bu iş.
zeynoşa maşallah ,burcu çizelgen doğru mu 5 ay 1 haftalıkken mi bunları verdi zamanına göre bunları kaydedeyim de
bizimde günümüz gelince yararlanayım
Burcuuuuuuuuuuuuuu, pekmezden sonra bi virgül koyuvereydin denizle bunun tartışmasına girmezdim:)))) Denizcim , bebişlerimiz akran sayılır:))))
kızlar geldimm..deniz kovmadı çok şirin adam zaten çok ilgilendi...tüm sorularımız yanıtlandı
evet gelelimm önce tosunpaşam 8800 olmuş boy 67 cm kafa 42 8 8,5 ay bebek gibi dedi iyiymiş öyle dedi..
önce kahvaltıya başlıyoruz devam sütüne salam sosis pastırma allah ne verdiyse karıştır ver dedi :) dermişim.....
cici bebe, tuzsuz peynir, devam sütüyle sulandırıp. 1 ay sonra yumurta sarısının 1/4 ü konacak. olabildiğince az mama verilecek günde 2 kere çorba ve sebze püresi, patlıcan hariç her şey ve hatta bu gün tarhana çorbası verdim içinde cici bebe ekmekle çok sevdi. mercimek bulgur ve herşey verebilirsin dedi. ıspanak için günlük yedir 2. güne kalanı yedirme nitrat oluşur dedi.
2 çay kaşığı pekmez ceviz için bir dahaki aya dedi. yürüteç kullanma dedi düşmelere sebep oluyormuş hoppala için sen bilirsin dedi.
öğünlerdeki porsiyonlar için yiyebildiği kadar yesin kısıtlama dedi.
şimdilik aklıma gelenler bunlar annemdeyim akşam daha detaylı yazarım. güzel bir görüşmeydi. gözdem elif seni hemen tanıdı. sürekli telefonda görüşüyoruz dedi :) mayıs 1 randevumuz o zamana kadar gerek yok dedi. herkesin kandilini kutluyorum. denizcim mesajını gördüm öpüyorum hepinizi
akşama görüşürük.
Burcucum maşallah zeynosuma herseyin yolunda olmasına sevindim bizumkiler ölçüler aynı seninki 50gr gecmis benim Çağanı:)) bizimde kilo 8750 boy 67 bas 43 hersey gayet iyi dedi benim liste senin kadar izun degildi ama esime benden icin baya oui hazırlanmış dedi ve güldü:) zeynos geldi Sabah'ta arkadaşımın kızı dedim hi nerden dedi eşimde internet olayını anlattı a evet sabah senden icin onlarda bahsedlyodu bari bı yararı oluyormu faydalanabiliyousunuz diye sordu:) evet biz gayet faydalanıyoruz birbirizden gayet meiniz dedim.. Gözdem canm ayrıntılı yazmıyorum sörfüm ama burcu yazmış cevabını hi ama 7. Aydan sonra dedi onlar icin çok iyi yıkayın diğer sebzelerden çok daha fazla özen ister dedi ve asla 2. Gün yedirilmez günlük olucak dedi
Neyse ayrintilari yarın ayrıntılı konuşuruz basım çok ağrıyor ekrana daha fazla bakamicam bı arada herkezin kandili mübarek olsun :)
ecrincim yeşil yapraklı koyunca 2 gün yedirme dedi dimi??ben öyle anladım...
net kardeşliğii:)yaşasınnnnnn:))))
bizi mayıs başı çağırdı dediki 6 ay aşısı için ateş yapabilir kilosuna göre 4/3 fitil at götür
kilosuna göre fitil nasıl oluyo kız
6.ay aşısı sanırım 4 taneymiş
2 2 yapıomuş kimi insaniyetli dr
ben öyle yaptırıcam
bunların 1i ağızdanmış
canım seninde kandilin mübarek olsun..
oohh çağancığımada maşallah demek bizimkiler aynı gidiyo tabi sen anne sütüyle maşallah 41 kere ..size nelere başlattı..
ecrincim yeşil yapraklı koyunca 2 gün yedirme dedi dimi??ben öyle anladım...
net kardeşliğii:)yaşasınnnnnn:))))
bizi mayıs başı çağırdı dediki 6 ay aşısı için ateş yapabilir kilosuna göre 4/3 fitil at götür
canım kilosuna göre attırdı paranoxları yarmdan az verdim ilk aşıda ikincide yarım etkili olmASI için şimdide yarımdan fazla..sen nası attın
heyet raporu mu???? normal rapor mu???? normalleri ben de özelden aldım..Heyet veremiyolar...
heyeti özleden aldım hatta öle
bişi duydum ki bu üniversiteye hazırlanan çocuklar heyet için çok başvuruolarmış bazı özel hastanelerde
para ile veriomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?