Ben çorbaları günlük yapıyorum..Ben de öyle anladım taze yapın die...Ay ne var çorba yapmakta..10 dk mı almıyo...Bide beni düşünün yapıyorum yapıyorum yemiyo(Önümüzdeki hafta iki öğün sebze vermem lazım bide...
Ecrin 6. ayda muhallebi dedi mi?? Anne sütü verenlerde muhallebiye gerek yok demişti Yanlış mı hatırlıyorum...
Burcu sende muhallebi var mı...???
Deniz,burcu şu ek gıda menünüzü bi yazsanız...acaba eksik bişeyler var mı???Ben kendim başlıyım ...Aralar hep anne sütü...Sabah elma ve armut suyuna 2 bebe bisküvisi koyuyorum...Yarım çay bardağı kadar....Öğlen kereviz,karnabahar,maydonoz,patates,havuç,tatlı kabak ve irmikten oluşan sebze püresi,akşam üzeri yoğurt...Tabiiii yemiyo ama bunları vermeye çalışıyorum..sizlerin meüleri nasıl?????
Burcucum miktar olarak sordun mu????
Çorba ne ,sebze püresi ne??? Benim çorbam püre gibi oluyo zaten..
canım kilosuna göre attırdı paranoxları yarmdan az verdim ilk aşıda ikincide yarım etkili olmASI için şimdide yarımdan fazla..sen nası attın
burcu mamayı sadece sabah ve akşammı veriosun?
Sulu bi çorba,katı bi sebze püresi o zaman...Bunları hangi ara yedirceksek...
canım nerde bu hastane???
ah isim olarak bende bi öğrenebilsem ama ben ankaradayım
buarada zeymuş kusmuştu sildim ama kokusu gitmeyince tekrar sildim tüm salon halısını çaktırmadan temizlik yapıyorum ama uykum varr:))zeynomda mememde hem emziriyorum hem yazıyorumm
sağol canımm. biz bu ay meyve püresi ve yoğurttt sadece 6. aymıza girincede yani 3 hafta sonra falan çorbalara bu aykiler ara öğünn ama çorbaya geçince sabah kalktığınnda anne sütü sonra ara öğün sonra ana öğün olarakkk çorbalar ara öğünde anne sütü olucakmışşş off biz böyle sütle i,iyiyidikkkçorbalara geçince soru yağmuruna tutarım artık siizi:)
cnm ben ıspanak kereviz diye sordum oda onlara göre dedii ama yeşil yapraklı diye ayrıyeten bişey demedii..
evettt:))
valla bizee artık her ay gelmeyinn 3 ayda bide gelseniz olur ek gıdalara geçince bide yürüdüüğünde görüyüm yeter dedii ama biizm tepkimizi görünce neyse hadi sizde 2 ayda bi gelin de içiniz rahat etsin dedii:)evet fitil at dediii ben elime kağıt kalem aldım ek gıdalar için not alıyım diye bana baktı sen böyle yaparsan kendini yıpratırsın çocuk bu bi şekilde büyür bu kadar titizlenmeyinn dediibana biraz sıyırmışş muamelesi yaptıı yürütec, bende sordumm başında duracaksan ok ama yanlız kalmaması gerekiyor yürütecle dedi düşme vakasına karşı hoppala serbest ama ayakalrı çok yere basmamak şartıyla dedii.. çağanın tek sorunu gözü dedii yavrumun gözü cok akıyorr göçz yaşı kanalıı hala açılmadıı oda çabak yapıp tahriş ediyor göz ünü ve çevresini ( damlaya başladım yine..
ben bi öğün atlıyorum bu durumda,hatta iki öğün atlıyorum...ne peyniri veriyosun burcucum
ecrin neden olurmuş onun gözüni yiyim geçer inşllh..
ay demek kağdı kalemi göörünce öyle dedi ben allahtan sadece sordum yazmadım başta benide manyak zannediyodu adam napalım titizlenicez..hele şimdi senin için dahada zor sırf anne sütünden geçiş yapıcaksın biz düzene girmeye başladık mecburen ek gıdalarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?