2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Ben çorbaları günlük yapıyorum..Ben de öyle anladım taze yapın die...Ay ne var çorba yapmakta..10 dk mı almıyo...Bide beni düşünün yapıyorum yapıyorum yemiyo(Önümüzdeki hafta iki öğün sebze vermem lazım bide...

Ecrin 6. ayda muhallebi dedi mi?? Anne sütü verenlerde muhallebiye gerek yok demişti Yanlış mı hatırlıyorum...
Burcu sende muhallebi var mı...???
Deniz,burcu şu ek gıda menünüzü bi yazsanız...acaba eksik bişeyler var mı???Ben kendim başlıyım ...Aralar hep anne sütü...Sabah elma ve armut suyuna 2 bebe bisküvisi koyuyorum...Yarım çay bardağı kadar....Öğlen kereviz,karnabahar,maydonoz,patates,havuç,tatlı kabak ve irmikten oluşan sebze püresi,akşam üzeri yoğurt...Tabiiii yemiyo ama bunları vermeye çalışıyorum..sizlerin meüleri nasıl?????

Burcucum miktar olarak sordun mu????

canım ben çorbayı tarhana falan olursa 2 gün sebze püresini ıspanak yoksa 2 gün vericem yoğurduda 2 gün..

off yine uykum var benim ya içim uyuyo gibi:))
gözdemcim nasıl yapıcaksın tarif versen banada ..lazım olur banada..

benim menüm:)
sabah: mama 150 ya da 3 cici bebe peynir pekmez mama ya da anne sütüyle sulanucak 1 ay sonra 4/1 yumurta sarısı
ara : elma muz ya da armut püresi cici bebe 1.5 tane
öğle : çorba
ikindi :sebze püresi
ara : yoğurt
akaşam:mama ve bitti..

Bisküvi 5 dk da oldu ve nefissss kokuyo:))))
2 çay bard.un
2 çay bard.pirinç unu
yarım çay bard.irmik
4 yemek kaş. tereyağ
2 yemek kaş. pekmezz

pişti...Tadına bakıyom şimdi...Durun çok sıcak...Tadına bakıyım yapın ,yapmayın dicem

Valla cici bbe halt dökmüş...Nefis olmuş...İrmikler biraz taneli bakalım benim böcek yicekmi:))) Denenebilir,çok kolay yapılıyo...

buarada zeymuş kusmuştu sildim ama kokusu gitmeyince tekrar sildim tüm salon halısını çaktırmadan temizlik yapıyorum ama uykum varr:))zeynomda mememde hem emziriyorum hem yazıyorumm

ecrin neden olurmuş onun gözüni yiyim geçer inşllh..
ay demek kağdı kalemi göörünce öyle dedi ben allahtan sadece sordum yazmadım başta benide manyak zannediyodu adam napalım titizlenicez..hele şimdi senin için dahada zor sırf anne sütünden geçiş yapıcaksın biz düzene girmeye başladık mecburen ek gıdalarda.

ben bi öğün atlıyorum bu durumda,hatta iki öğün atlıyorum...ne peyniri veriyosun burcucum

canım normal peynir kutularda olanı suya koydum akşamdan tuzu çıksın diye sütaş bildik markalar açık peynir vermiyim dedim.zaten daha kahvaltı vermedim hiç yarın sabah vericem:))
kuzum sen anne sütüde verdiğin için benim kadar ek gıda vermen gereksiz sanırım..porsiyon olarak nekadar yerse dedi dedim bebelak 125 gr anlamadı yok onları çok gerekli olmadan verme dedii..:)
muhallebi sütlü pirinçli verme dedi ee bu demek muhallebi vermiycem heralde

Canm bazı bebeklerde anne karnından çıkışda o kanâl açılmadan doğarmış nedenini bilmiyorum inşallah ama bir görsen nadi kötü yedil yeşil akıyor icim gidiyor
Ay evet çok zor geliyor yavrum ya a ben aptamilin gece serisinden tahilli aldım yedirdim bu gün bakalım kaç saat uyucak? İnşallah ağır gelmez.
Aa ben bu arada bugün regliii oldum:) ama yogun bı kanamam yok.

Kızlar bugün erken kaçmışsinizz. Ana bu arada cagan uyandı ne is şimdi?
Gözdem canm mahallebi vermedi bize sadece çorba dedi ana öğüne 2 sayfa fotokopi verdi ama daha incelemedim 3 haftam olduğu icin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…