canım normal peynir kutularda olanı suya koydum akşamdan tuzu çıksın diye sütaş bildik markalar açık peynir vermiyim dedim.zaten daha kahvaltı vermedim hiç yarın sabah vericem:))
kuzum sen anne sütüde verdiğin için benim kadar ek gıda vermen gereksiz sanırım..porsiyon olarak nekadar yerse dedi dedim bebelak 125 gr anlamadı yok onları çok gerekli olmadan verme dedii..:)
muhallebi sütlü pirinçli verme dedi ee bu demek muhallebi vermiycem heralde
evet canım olabildiğince mamadan uzak durcaz dedi sen ..
Canm bazı bebeklerde anne karnından çıkışda o kanâl açılmadan doğarmış nedenini bilmiyorum inşallah ama bir görsen nadi kötü yedil yeşil akıyor icim gidiyor
Ay evet çok zor geliyor yavrum ya a ben aptamilin gece serisinden tahilli aldım yedirdim bu gün bakalım kaç saat uyucak? İnşallah ağır gelmez.
Aa ben bu arada bugün regliii oldum:) ama yogun bı kanamam yok.
Kızlar bugün erken kaçmışsinizz. Ana bu arada cagan uyandı ne is şimdi?
Gözdem canm mahallebi vermedi bize sadece çorba dedi ana öğüne 2 sayfa fotokopi verdi ama daha incelemedim 3 haftam olduğu icin .
burcuuuu
acaba kaşık mamalarında sütlü pirinçlidenmi uzak dur demek istedi?diğerlerinden verebilrisin demekmi istedi acaba?
cnm ben mamayı olabildiğince az vermeye bakmıyorum çünkü onu anne sütü niyetine verdiğim için
onların şuan bu mamaya ve içindeki besinlere ek gıdadan daha çok ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum
yani ek gıdayı ana öğün olarak veriyosun analdığım kadarıyla
gece ve sabahta ek gıda versen hiç mama almayacak zeyno
Burcucum gece aklıma takıldı..6 aydan sonra 500 cc süt diyolar ya Zeynuş o kadar almıyo o zaman?? Sabah akşam 150 den 300 eder...
Canm bazı bebeklerde anne karnından çıkışda o kanâl açılmadan doğarmış nedenini bilmiyorum inşallah ama bir görsen nadi kötü yedil yeşil akıyor icim gidiyor
Ay evet çok zor geliyor yavrum ya a ben aptamilin gece serisinden tahilli aldım yedirdim bu gün bakalım kaç saat uyucak? İnşallah ağır gelmez.
Aa ben bu arada bugün regliii oldum:) ama yogun bı kanamam yok.
burcuuuu
acaba kaşık mamalarında sütlü pirinçlidenmi uzak dur demek istedi?diğerlerinden verebilrisin demekmi istedi acaba?
cnm ben mamayı olabildiğince az vermeye bakmıyorum çünkü onu anne sütü niyetine verdiğim için
onların şuan bu mamaya ve içindeki besinlere ek gıdadan daha çok ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum
yani ek gıdayı ana öğün olarak veriyosun analdığım kadarıyla
gece ve sabahta ek gıda versen hiç mama almayacak zeyno
Ya benim oğlum biraz oburmuu mAmayi yedi yarım saat sonra uyandı beni emıyor hiçbirşey anlamadım ben bu isten?
evet canım olabildiğince mamadan uzak durcaz dedi sen ..
bebişe kim bakıcak???
Yavru kuş kıyamam...
Burcucum ben sordum...Çiğ un karın ağrısı yaparmış...Bi tavada yağ koymadan 4- 5 kaşık unu iki dk kadar kavurdum..Bunu bi fincana koydum..Daha sonra da kullanırım,her seferinde kavurmuyum die...Bi cezvede ( ben günlük yaptığım için cezve kullanıyorum ) Pirinçleri içme suyuyla haşladım...Bi kapta yoğurt ve bi çay kaşığı kadar unu karıştırdım... Pirinçler iyice pişince cezveyi kaba yavaş yavaş ,karıştıra karıştıra boşalttım..Yoğurt kesilmesin die...Sonra bu karışımı cezvede bi, iki dk kaynayana kadar pişir...Blendırdan geçirdim ,bi çay kaşığı z.yağ ilave ettim..afiyet olsumn zeynuşaaaa:))) Benim böcük yemedi:)))
Bide ben yetiştiremiyorum neyi ne zaman vericez...Kalkıyo emiyo..En son 9 gibi emiyo..Saat 10 da cici bebeli elma suyu veriyorum...( Peyniri buna katsam olur mu kızlar)),Saat oldu 11...Emiyo..Saat birde sebze püresi saat oldu 2...2,5 ta emiyo ve uyuyo...5 te kalkıyo..emiyo....6 da yoğurt bi iki kaşık yiyo..7 gibi emiyo...8,5 ta emip uyuyo:)) Burda bi hata mı var ecaba:)))
nie mamadan uzak anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?